Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FM 2009 ---- Alt mulig tråden ----

Tenkte vi kunne kjøre i gang en ny tråd nå som demoen kommer ut om ca.1 time og selve spillet er like rundt hjørnet. Den andre tråden har over 1200 innlegg og består stort sett av kun FM08-prat.

Fyr løs! :-)

3
561 svar

561 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Brann-Arsenal

Taklinger stopper ikke ekte toppspisser.

Her spiller jeg mot man utd, og Vidic takler spissen min utenfor 16 meteren, mens ballen spretter bak vidic. Men spissen min vet hva han gjør, ved å utnytte farten fra taklingen, skled han inn UNDER og mellom bena til Vidic og stupheadet ballen (som trillet) rett inn i mål fra 16 metern.

Her snakker vi klassespiss!

2

Ramos04

Er Newcastle og alt går bra! Solgte spillere for 77 millioner euro i 2009 og kjøpte for 85 millioner euro Stallen min, hva synes dere? 18 i odds på å vinne CL også :-)

2

Oeystein94

Vurderer kanskje å komme med en ny historie med FM 09 denne gangen.

hadde vært gøy

2

lumanpauw

Jeg må bare få lov til å uttrykke litt frustrasjon: FM legges snart i hyllen for godt hvis de ikke skjerper teamtalken. Den har altfor mye å si. Jeg forsøkte meg på et lite eksperiment: Jeg brukte alle de forskjellige valgene og endte opp med vidt forskjellige kampforløp og resultater. Helt latterlig.

Og et annet spørsmål: Hvordan får man kampdraktene på kampskjermen istedet for de to lags logoer, slik det var på de tidligere FM-spillene?

2

stamfordb

Hei Stian!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...