Fotball - Spill

steponit

Frustrasjonstråd for Fm

Denne tråden tror jeg kan trenges av og til. La meg starte:

Fuckings helvete drittspill som kan brenne i helvete for evig tid sammen med hver eneste person som noensinne har bidratt til at det har blitt laget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sånn, det var godt å få ut....

2
235 svar

Kunne det ikke vært en knapp som gjorde at man går amok i garderoben med maskingevær og dreper hver eneste spiller i kaldt blod?

4

Slenger inn litt frustrasjon for cm 97/98 her jeg..

Hvorfor i helvete blir Ronaldo som er spillets vanskligste å få tak i, skadet i 9 mnd etter å endelig ha fått han til Liverpool?!??!?!!+ Fy faderrullan i morkake til forkulla drittspill...

3

Fantastisk. Mitt Crvena Zvezda spilte to kamper, samtidig!

En turne i Belgia krasjet med Europa League-kval mot Vetra, så fikk beskjed om at et oppgjør mot Liege var avlyst. Alt tilsynelatende vel, men selg ikke skinnet før bjørnen er skutt.

Kampen mot Liege gikk av stabelen alikevel, uten mulighet til å avlyse. Så en lunken onsdagskveld befant mine gutter seg to steder, samtidig! Klokken 20:00 entret Slavko Perovic og co. sin egen hjemmebane Marakana, samtidig som de også entret sjappa til Liege. Makan. Kloning?

3

Sergiy Kuznetsov. Min elskede Sergiy. Hvorfor i svarte sutrer du og vil vekk fra Anzhi, når klubben er en av dine favorittklubber? Du er et ikon for supporterene og er aktuell for landslaget, endelig. Hvorfor, Sergiy? Mot alle odds kjemper vi om en plass i Europa og edelt metall i serien. Sergiy? Jeg hentet deg fra en bakgård i Lviv og gjorde deg til stjerne i tsarens rike. Hvorfor, Sergiy? Er ikke de dagestanske ludderne bra nok?

Siden jeg er svak for deg Sergiy, godtok jeg å sette deg på transferlista. Men hvorfor i sibirs innerste skoger valgte du å gå til Arsenal Kiev, som kjemper på nederste halvdel i Ukraina? Lønna var jo til og med dårligere. Er det en kvinne, Sergiy?

Vi gråter i Makhachkala, men vi danser også på din grav.

3

JEG HATER FM 2010!!!!!!!

Spillere brenner sjanser i fleng. Er det SÅ vanskelig å score fra 6-7 meter?

2
premo Atlètico Madrid

Jeg og! Fire tap på rad nå, med en taktikk som i de to kampene før knuste Barcelona og Milan 4-1! Hvordan er det mulig at alle spillerne skal bli så ræva! Jeg hater hver eneste en av dem!!!!!!

2

Jeg har et så intenst hatforhold til dette spillet at jeg brenner opp på innsiden hver gang jeg hører navnet på det! Likevel er det umulig å ikke spille! AAAARARFGGIUHGKWNJGKLEELNK_JRKN_G_LKMRL_KMlkmnxchlzkdhlakae

2

Jeg spiller så ræva at jeg tar strøpetak på tastaturet. I desperasjonens nødige stund roter jeg frem en taktikk, som sist jeg prøvde den, fikk naboen til å lure på om det hadde flyttet inn en verdenskrig ved siden av. I panikkens øyeblikk ringte han Forsvaret, som sporenstreks i den tro at russerne sto ved døren, alarmerte en tung avdeling dragoner fra Rena leir. Disse kom dog aldri frem, siden de tok høyde for transport med fastfrosne NSB fra Østerdalens dype skoger.

Og så skjer det som gjør meg enda sintere. Taktikken slår ann. Jeg vinner alt. Spillerne blir supermenn. Vinner sju kamper med over tre mål på rad. Det er faen meg like dumt som at jeg gikk sju kamper på rad uten å score mål med samme taktikk forrige sesong. Faen. Jeg savner CM2.

Men. Må spille. MER!

2

hvordan i HELVETTE SETTER TROMSØ DE 3 SJANGSENE DE HAR MENS MIN SPISS MED 5 MER I AVSLUTNINGER BOMMER PÅ ÅPENT MÅL MED KEEPERN UTE AV SPILL?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

2

FM har klikka hele PCen min. Vet ikke hvordan det skjedde. Nå må jeg bruke 4-6 tusen kr på en ny en pga. det jævla drittspilet!

2

Her knuser jeg faen meg lag som inter og roma i ligaen, men CAGLIARI og CATANIA klarer å rundspille Fiorentina!!!! HAR 13 SEIERE AV 13 MULIGE PÅ HJEMMEBANE OGSÅ TAPER VI FAEN MEG 3-0 MOT 11. PLASSERTE CATANIA!!! OG DET ER UMULIG Å SETTE BALLEN I MÅL!!!!

det som irriterer meg noe sinnsykt er at det virker som at alle kamper og resultater osv er bestemt på forhånd, og at samma hvordan taktikk du har klarer du ikke slå møkkalagene!!

blir så jævla frustrert

2

Hvorfor funker ikke Glimt første sesongen? Forventningene er skyhøye, null transfer og en semi-bedriten stall. Skal ta et nytt(og tredje) forsøk.

VIRK!

1

Lignende innlegg

Laster...