Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei & hopp! En stund siden jeg har spilt FM. Faktisk ikke siden jeg gikk lei 09, så tenkte å kjøre i gang en save. Kan ikke love noen store greier, heller ikke like flittig oppdatering som tidligere... men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Heng med :-)

RUSHDEN & DIAMONDS

Wesley King heter mannen som skal styre skuta de nærmeste sesongene om alt går etter planen. Wes er en 44 år gammel amerikaner som tidligere har spilt fotball for San Jose Earthquakes sitt juniorlag. Han var en lovende keeper, men ga seg tidlig fordi han ikke hadde motivasjon til å satse.

Han har jobbet noen år som brannmann i sitt hjemmland men har nå flyttet til England og byen Irthlingborough der hans 36 år gamle kone, som han møtte i USA da hun var på ferie, bor. Tilbudet om jobben i R&D var ikke noe han ble spurt om selv, men noe han søkte på etter at lagets forrige manager fikk fyken. Etter noen små dager med forhandlinger var saken biff.

Ekstra utfordring - Kun lov å kjøpe én spiller pr. sesong - dvs. satse på eget akademi

1
56 svar

56 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

AalesundsFK

Kanskje relevat å legge til at Rushden for tiden holder til i Blue Square Premier. De har hverken mye penger eller spesielt gode fasiliteter, men heller ikke blant de verste. Spillerstallen består stort sett av unge spillere fra 16-25 år. Noen eldre veteraner og klubbespillere er det også her - som i andre klubber.

SPILLERSTALLEN 2009/2010 Keepere:

Nathan Abbey.......31 år......England Dale Roberts.........22 år......England Joe Day.................18 år......England

Liten tvil om at Dale Roberts er førstekeeperen. Abbey er ikke langt unna, kvalitetsmessig, men han er nesten 10 år eldre og blir forståelig nok ikke mer enn en backup. Joe Day virker ikke som et ekstremt talent akkurat, men han skal selvsagt få en sjanse.

Forsvar:

Ashley McDonald.....17 år......Wales Michael Corcoran.....21 år......Nord-Irland Chris Kirby...............17 år......England Jamie Stuart............32 år......England Simon Downer.........27 år......England Curtis Osano...........22 år......Kenya Jack Higgins.............17 år......England Kurt Robinson..........19 år......England

Mye talent, liten tvil om det. McDonald er et lovende back-emne, Corcoran er en solid stopper, det samme blir Robinson om et par år. Likevel er det ikke til å legge skjul på at 22 år gamle Osano fra Kenya er vår beste spiller. Mangler litt på det mentale, men tar igjen alt ved hjelp av sin fysikk. Vår forsterkning dette året blir å hente inn en ung stopper til. Stuart er gammel og Downer blir neppe bedre. Begge to er dog solid BSP-spillere. Forsvaret ser bra ut.

Midtbanen:

Max Porter..........22 år......England Nick McNamara...19 år.......England Paul Terry...........30 år.......England Lewis Hilliard......18 år.......England Dan Easlea.........17 år.......England Aaron O'Connor..25 år.......England Lewis Hallford.....17 år.......Skottland Matt Evans..........17 år.......England Matt Pattison.......25 år.......England

Bærebjelken pr.d.d er uten tvil Paul Terry som holder bra nivå. Ellers ser ikke McNamara og Hilliard så aller verst ut. En del uferdige vingtalenter. Pattison og O'connor knepne førstevalg på kantene for øyeblikket. Midtbanen ser OK ut.

Angrep:

Lee Tomlin............20 år........England Sam Smith.............19 år.......England Craig Farrell...........26 år.......England

Lee Tomlin og Sam Smith er to meget spennende spillere. Smith er fysisk sterkere enn Tomlin mens Tomlin er veldig god teknisk. Craig Farrell har rutine og er bakcup.

FORMASJON - skjev 4-5-1 ...............................Roberts..................................... ............................................................................... Osano.........Corcoran (C)..........NY.........Robinson... ................................................................................. ..............................Terry (VC)................................... ....................Porter..........Hilliard.........Pattison........ ...O'Connor............................................................... .................................Tomlin.....................................

2

AalesundsFK

APRIL 2012 - avslutningsmåneden B Wrexham...........1-1....McDonald B Grimsby.............1-1....Cox B Darlington..........2-1....Cox, Hilliard(2) H Yeovil................1-0.....Janssens H Wycombe...........3-1....Campos, Hinds, Cox H Dag&Red............4-2....Hilliard(2), Sharif, Campos

Steike bra måned! Vi sikrer oss faktisk Play-off i League Two!

Vi spiller med et lag, der eldstemann er keeper Joe Day med sine 21 år. Dale Roberts, vår førstekeeper har vært skadet i 6 uker, det åpnet veien for Day som har gjort sine saker meget bra. Ellers kulle egentlig Neil Smart (17) stått i mål noen kamper, men han brakk ankelen på trening dagen før debuten mot Wrexham

KVALIFISERING TIL LEAGUE ONE H Bristol Rovers........2-1....Hinds(2) B Bristol Rovers........0-0....RK: George Cox

Råsterkt å klare å slå Rovers med det laget vi stilte. Vi ville egentlig ikke rykke opp, men klarer vi det med halve B-laget/juniorene, så fortjener vi det og da er vi også gode nok til å holde oss der.

FINALE - KVALIFISERING TIL LEAGUE ONE N Cheltenham.........0-2.....

Cheltenham knuste sin semifinalemotstander Exeter med 7-1 sammenlagt, og de ble også for sterke for oss i finalen. Vi var egentlig sjanseløse gjennom hele kampen, og Cheltenham var det klart beste laget gjennom 90 minutter. Vi kunne imidlertid fått en drømmestart da Ian Foster (17) kom alene med keeper to(!) ganger i løpet av de første 10 minuttene.

Nærmere kom vi ikke, og Vi gratulerer Cheltenham med opprykk. De følger Aldershot, Southend og Leyton Orient opp et nivå.

TABELLEN VED SESONGSLUTT

1

AalesundsFK

FEBRUAR 2012 - helt ok

B Soutend..............0-2... H Barnet.................2-1...Smith, Higgins B Hereford..............5-2...Hilliard(2), Sharif, Campos, Hallford H Port Vale [TV].......3-4...Hilliard, Hallford, Smith B Northampton........2-2...Sharif(2)

MARS 2012 - varierende

B Macclesfield..........2-0....Sharif, Smith H Gillingham............1-2....Smith H Shrewsbury..........2-1...Sharif, McNamara B Leyton Orient.......1-2....Higgins H Aldershot.............2-2....Sharif, Higgins

Vi spiller OK, men ikke like bra som rundt årsskiftet. Resultatmessig ser det ikke så ille ut, det er forsåvidt ikke spillet heller, men vi varierer veldig i prestasjonene. De to siste kampene denne måneden, mot opprykksfavorittene Aldershot og Leyton Orient spiller vi meget bra og fortjener å vinne begge kampene i grunn. Men hjemme mot f.eks Shrewsbury spiller vi helt ræva. Skikkelig sliteseier. Varierende, som sagt.

Den siste måneden skal vi bruke mange yngre spillere. Vi har etterhvert fått en meget stor tropp ettersom mange av juniorene har utviklet seg til å bli gode nok for A-laget. Spillere som Michael Corcoran og Abu Bakr kan være på vei ut portene neste sesong. Litt pga. høy lønn, litt pga. dårlig utvikling og litt pga. at de står i veien for mange av de spennende forsvarsspillerene vi har i stallen.

TABELLEN

APRIL 2012 - avslutningsmåneden B Wrexham B Grimsby H Darlington H Yeovil B Wycombe H Dag & Red

1

AalesundsFK

LEICESTER TAR KONTAKT MED KING - vil ha amerikaneren som ny trener

Leicesters styreformann Milan Mandaric tok - bare et par dager etter PlayOff-finalen - kontakt med Rushden sin amerikanske manager Wesley King i håp om å lokke han over til Championship-klubben.

Kilder i Rushden mener å vite at King allerede skal ha avslått kontrakstilbudet, men skal ha stemplet tilbudet som 'smigrende' ovenfor styreformann Milan Mandaric.

1

AalesundsFK

NABIL SHARIF FÅR TELEFON FRA NIGERIA - vil ha ungutten til U21-landskamp

19-åringen Nabil Sharif har hatt en ekstrem utvikling i Rushden det siste halve året. Ungutten slo igjennom allerede som 17-åring, da han fikk sjansen på A-laget i en kamp mot et svakere lag i Blue Square Premier. Han grep sjansen med én gang og puttet ballen i mål. Siden den gang har han vært fast innventar i kamptroppen og den siste tiden også i startelleveren.

Sharif velger altså å takke ja til invitasjonen om å spille landskamp for trener Dele Adebolas U21-mannskap. Selv om han er født og oppvokst i England, så har han sjansen til å spille for Nigeria pga. sine foreldre. For Rushden & Diamonds er dette bare positivt - enda en spiller får sjansen internasjonalt og denne gang er det også snakk om en stor fotballnasjon.

*- "Nabil sine største styrker på fotballbanen er at han er ekstremt flink i bakrom. Han er relativt hurtig, men han er enda bedre til å unngå offside og lure forsvarsfireren til motstanderen. Der er han ganske ekstrem. Han går nesten aldri i offside.

Han har også fått utviklet meget bra fysikk i løpet av det siste året og har egentlig blitt et beist! (*humring*) Vinner mye i lufta og løper fra mange. Trenger å bli vassere på avslutningene, da han har en tendens til å trenge en del sjanser for å score. Men også her har han komt seg veldig. Sharif har sjansen til å bli en legende her i Rushden. Han har det meste som skal til for og etterhvert bli en meget god spiller."* uttaler Wesley King om spilleren som altså er klar for å representere U21-landslaget til Nigeria mot Kamerun!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...