Fotball - Spill

BlazinBrazil1

Spillere som underpresterer på FM

Har noen erfaringer med Keko? Er han en god ving?

Jeg spiller i Championship med Crewe etter noen opprykk og har skaffet meg denne tilsynelatende gode vingen. Statsmessig burde han være en av de beste vingene i Championship, men han har kun spilt 6,71 (lavest av alle på laget) på de første 37 kamper nå.

Han må ha elendige hidden stats eller no, fordi han har hatt bra moral (var god/veldig god gjennom hele sessongen) og har ikke tilpassningsproblemer. Han snakker flytende engelsk. Jeg er også favorite personell. Han er min dyreste spiller, og jeg er veldig skuffet :(

Kan noen forklare dette? Har dere hatt lignende opplevelser?

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sexy_cartman3

Hvilken rolle har du brukt han som?

1
BlazinBrazil1 Man kan velge: Winger Inside Forward Advanced Playmaker Defensive Winger i den rekkefølgen... Og deretter Support eller Attack. Indreløper på vingen? Da ble jeg usikker gitt. Må v...

Indreløper på vingen? Da ble jeg usikker gitt. Må vel være inside forward da, eller?

Inside forward kutter inn og prøver å komme seg i scoringsposisjoner. Passer best til spillere som har gode avsluttningsferdigheter og helst har en brukbar venstrefot på høyre og visa versa på venstre.

Keko er en mer vingtype som burde kunne greie å kommer rundt på kant og legge inn ut i fra statsene.

Kan forøvrig være mange grunner til at han spiller dårlig, alt fra hidden stats til taktikkproblemer.

Er ikke han ganske billig i starten?

2

Har noen erfaringer med Keko? Er han en god ving?

Fantastisk ving, gi ham tid.

Kan ellers ikke forklare det, og du bør la ham være ren ving/kant hvor han går langs linja.

1
Biscan2 [sitat…] Inside forward kutter inn og prøver å komme seg i scoringsposisjoner. Passer best til spillere som har gode avsluttningsferdigheter og helst har en brukbar venstrefot på h...

Inside forward kutter inn og prøver å komme seg i scoringsposisjoner. Passer best til spillere som har gode avsluttningsferdigheter og helst har en brukbar venstrefot på høyre og visa versa på venstre.

Keko er en mer vingtype som burde kunne greie å kommer rundt på kant og legge inn ut i fra statsene

Det var det jeg trodde. Får bare vente å se. Blir ikke opprykk i år, men gjennom sommervinduet skal jeg klare å skaffe meg et opprykksdyktig lag, og da burde faen meg Keko spille bra, hvis ikke blir jeg sur.

1
BlazinBrazil1 Du har spilt med han altså. Har han produsert mye assist og høy rating i gode ligaer, for deg? Will do, sir. Takk.

Har spilt mot ham. På Boston saven min som jeg har snakket med deg om så spiller han fast i et Atlético Madrid som er i toppen av La Liga og som kommer langt i CL, Er Assist-kongen deres fra høyrekantposisjon. Drar seg gang på gang rundt utsiden med fantastisk fart og driblekunskaper før han legger inn til spissene.

Vet ikke hvor mye det betyr, men Atlético spiller med kanter, ikke vinger og har Khouma Babacar som er en solid hodespiller.

2
PpJolla Har spilt mot ham. På Boston saven min som jeg har snakket med deg om så spiller han fast i et Atlético Madrid som er i toppen av La Liga og som kommer langt i CL, Er Assist-kongen...

Nettopp.

Skal skaffe meg en bedre spiss mot neste sessong. Spissen jeg har naa, er ikke mere enn middelmodig og har kun 7 i headinger (Will Keane, fra manutd). Skal prøve å sette han som kant (du mener da høyre midtbane, sant?)

Babacar er jo som å jukse, i dette spillet.

1

Lignende innlegg

Laster...