Fotball - Spill

BlazinBrazil1

---Tidenes Football Manager Guder---!

FM er et fantastisk spill som vi alle har hatt det mye moro med de siste 11-12 årene.

Hvem var de mest legendariske FM spillerene gjennom tidene? Helt siden den første utgaven av CM, har vi sett noen helt utenomjordiske stats på et par spillere.

Her er min liste over gudene i FM og CMs historie:

1. Edgar Davids (CM00)Har et statsgjennomsnitt på 17,9 og har 20 i 8 forskjellige stats. FM gud Nr.1, er Edgar Davids!

2. Maxim Tsigalko (CM01/02) - Tidenes beste FM spiss. Helt sinnsyk avslutter.

Disse to overgår altså FM legender som (åååhhh nostalgi): Taribo West, Lebohang Mohena, Mark Kerr, Todorov, Alexandros Papadopoulos, Daniel Braaten, Joquin,Anastasios Skalidis, Tonton Zola Mokouko...

1
36 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nederlandske Giovani Heeren er den beste FM spilleren gjennom tidene, selvfølgelig. Begyner å bli en stund siden jeg sluttet å spille nå, men han hadde ett snitt på over 8, 30, og scorte alltid 10+ hver sesong.

Dette er en spiller dere ikke har hatt muligheten til å spille med siden han dukket opp etter hvert på spillet..

1
PatGitano [sitat…] Mener å huske at Braaten var god på CM 03/04? Ellers var Ronaldinho helt utenomjordisk for meg på FM05, var innvolvert i minst 100 mål pr sesong (mål og assist).

Mener å huske at Braaten var god på CM 03/04?

Var vel CM4(Med Nessi, JR, Vaagan Moen og Braaten) som var så buggete at de slapp CM03/04 bare noen måneder etterpå.

Kan legge til Isaac Okoronkwo(01/02), Ronaldhino(første versjon av 01/02 hvor han var i Gremio), Billy Sharp(FM08/09) og mange andre.

1

Ørjan Berg var grisevill på CM Norge 98 (eller noe sånt). En av de første sesongene jeg spilte det spillet så hadden han drøssevis med mål og assist, og en gjennomsnittlig rating på småpene 9,76.

+ Svindal Larsen, Bakayoko, To Madeira, Sigthorson, Källström, Aghahowa, Bakircioglü, Cherno Samba, Lionel Morgan, Skalidis, Tobros osv.

1

Fernando Torres på FM07 var helt latterlig god. Samme var Freddy Guarin. Jeg kunne (nesten) spasere meg gjennom La Liga med Atletico med de knallspillerne.

1

Svein Åge Tømmerbakk på Ørsta på CM Norge '95. Hadde hadde 20 i så og si alt. Tidenes. Ingen tvil.

1

Tja, To Madeira, Maxim Tsigalko, Christian Vieri, Rai(kanskje tidenes),Rivaldo(uten tvil en slager i alle klubber første sesong også nå), var en Øyvind noe fra første Cm Norge, Cantona(3-3-1-3...hohoho, memories) Husker jeg hadde Lentini på første cm Italia. Han hadde en skade i 52 uker, jeg gledet meg som en unge til han var frisk og så ble han faen meg skada i 36 uker bare uka etter. Ruggiero Rizzitelli. Luke the motherfucking Duke Varney nedover i divisjona back da han var i Crewe for fire år sia cirkus. antar det var på fm 06

1

Mark Kerr, Maxim Tsigalko, Daniel Braathen, Toledo er et knippe av spillere som har herjet for meg. Men at noen fremdeles ikke har nevnt Anatoli Todorov fra CM03/04 er helt sykt. Muligens den beste målscoreren jeg har vært borti, uavhengig av hvilket managerspill det er snakk om.

1

Fra CM 97/98:

Ibrahim Bakayoko,Marc Emmers,Svindal Larsen og Mons Ivar Mjelde.Klasse.

1

Lignende innlegg

Laster...