Fotball - Spill

Gudfaren

Liverpool- Den lange veien tilbake

Det er en tung dag i Liverpool. Etter mye rot under de forrige eierne, har FA bestemt at laget ikke lengre får lov å fortsette i Premier League. De har blitt flyttet ned til Ble Square Bet Divisjon, og Luton var det heldige laget som tok Liverpools plass i Premier League. De forrige amerikanerne har med andre ord laget et helvette for Liverpool. Dette fører til at manageren trekker seg, og den tradisjonsrike klubben står uten manager.

Det er også spådd spillerflukt fra Liverpool, da veien tilbake til det gode selskap virker uendelig.

3
135 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

John Henry er på desperat jakt etter ny manager. Han finner ut at en ung lovende manager jobber som trener for et lokalt guttelag, og setter seg i bilen på vei til treningen. Gudfaren får nærmest sjokk da han ser hvem som stiger ut av den flotte bilen. Etter en kort samtale, blir de enige om et møte på Anfield neste morgen klokka ni.

Gudfaren blir forklart hva som har skjedd, og at klubben ikke kan velge verken spillere eller støtteapparat fra øverste hylle lengre- Manager inkludert. Gudfaren signerer kontrakten og er klar for sitt livs oppdrag.

2

På første trening er stemningen dyster. Gudfaren forklarer at det vil bli gjort en gjennomgang av laget, og de som ønsker å ikke være med på gjenreisingen av klubben bør komme allerede i dag å si ifra. Gudfaren ber om at spillerne skal bli, men skjønner de som vil dra.

Gudfaren håper at Reina, Carra, Gerrard og Torres blir i klubben, men skjønner at det vil bli tøft. Spillerne begynner allerede å bli misfornøyde, og en etter en blir de lagt ut for salg. Det kan bli tøft for Gudfaren å beholde spillere, og å ha muligheten for Premier League igjen.

2

Gudfaren prøver febrilsk å hente spillere som Lukaku og Neymar, men disse ønsker ikke å komme til klubben. Kanskje Gudfaren tvinges til å holde spillerne i klubben selv om de er misfornøyde, slik de har styrke til klatringen.

Itandje er første mann til å forlate Liverpool. Han drar til Lyon for syv millioner kroner. Gudfaren er lettet over at denne spilleren er ferdig i klubben. Først signering til Gudfaren er et faktum. Dodo signerer en kontrakt som binder han til klubben i et år. Gudfaren blar om 37 millioner for det brasilianske talentet.

2

Gudfaren beviser med neste signering at klubben ikke har gitt opp. Det franske fenomenet Sanogo skriver under en treårskontrakt for klubben, og Gudfaren er i ekstase for denne signeringen. 75millioner er heller ingen upris på en spiller som er spådd til å bli verdens beste spiss.

Grekeren drar til Porto for 10 millioner, og nok en spiller har dermed forlatt Anfield. Klubber byr på unggutten Kelly, men Gudfaren ønsker å beholde spilleren. Det resulterer i at agenten hans krever høyere lønn. Dette godtar Gudfaren og tilbyr spilleren en 3års kontrakt.

2

Leicester- Liverpool Treningskamp og Gudfarens første kamp ved roret. Liverpool stiller med tre off midtbanespillere og Torres på topp. Sanogo begynner på benken. Babel bruker 7 minutter på å finne nettmaskene. Liverpool presser på men hjemmelaget er tette bak. Tre minutter på overtid av første omgang netter Torres. Da klarte ikke Leicester stå i mot presset mer. Tidlig i andre omgang går Babel av banen og Sanogo kommer innpå. Andre omgang forblir målløs, og Liverpool vinner uten å imponere

2

Lyon fortsetter å forsterke, og Skrtel er neste mann inn portene. Liverpool får 28 millioner for han. Neste mann ut er Maxi som for 25 millioner er klar for Sevilla. Gudfaren er ikke veldig lei seg for disse spillerne forsvinner. Spanske Mendy signerer for Stockport. Liverpool henter inn 10.000kr for spanjolen.

Portsmouth-Liverpool Ny treningskamp, og Gudfaren stiller med samme lag som slo Leicester. Lucas, Pacheco (2) og Køhlert sørger for 0-4 til pause. I siste spilleminutt reduserer hjemmelaget, men en flott seier til de helrøde.

3

Irapuato-Liverpool Mexicansk motstand for Liverpool. Spennende kamp. Publikum er vitne til 75 målløse minutter da Carra dukker opp og sender Liverpool i ledelsen. Tre minutter før full tid scorer Torres og Liverpool tok en sliteseier i dag.

Gudfaren kaller inn til pressekonferanse. Ny signering er på plass, og alle er svært spente på hvem som skal sitte i den ledige stolen. Inn kommer en ung gutt, en spiller få av journalistene vet hvem er. Gudfaren presenterer 17 år gamle Butland. Gudfaren har hentet keeperen for 15 millioner fra Birmingham, og skal være backup for Reina. En solid signering konstanterer Gudfaren.

2

Bare timer etter løper spillerne rundt på sletta da en agent kommer bort til Gudfaren: ”Jeg vil bare si at spilleren er klar for klubben… Han ønsker å være med på å bringe Liverpool tilbake hvor de hører hjemme” ”Her ta denne treningsdressen og be han møte på banen om fem minutter” Fem minutter senere jogger Norske Huseklepp ut på banen og tilslutter seg resten av laget. 30 millioner betaler Gudfaren for det norske talentet.

På pressekonferansen i forkant av Liverpools kamp mot Tigres forteller Gudfaren at han har snappet opp Pires på free transfer. Han håper spilleren kan være en motivasjonskilde for de unge i klubben.

3

Tigres-Liverpool Huseklepp tar Irwins plass og starter dermed kampen. Torres er eneste målscorer for Liverpool i 1-1 kampen mot Tigres. Gudfaren ser han har mye arbeid igjen.

2

Toluca-Liverpool Jovanovic og Pires sørger for en enkel 0-2-seier her. Liverpool imponerer ikke.

Gudfaren fortsetter å styrke klubben. Neste mann inn er 22 år gamle Forren. 29 millioner betaler Gudfaren for nordmannen.

2

Genk-Liverpool Gudfaren setter opp et nytt lag til denne kampen. N`Gog og Aurelio scorer for Liverpool som vinner 0-2.

2

Etter disse treningskampene er det klart at Liverpool trenger en spiss på siden av Torres. Sanogo holder ikke mål ennå, og det samme kan sies om N`Gog. Før en ny klassespiss er på plass er Eggen Hedenstad klar for Liverpool. Liverpool får han for 15 millioner.

Agger forlater Liverpool Barcelona begynte å vise sin interesse for Agger, og Agger ba om å bli solgt. Gudfaren ønsket ikke å holde spilleren tilbake, og har nå skrevet under for den spanske klubben. 43 millioner sitter Liverpool igjen med.

2

Liverpool-Stabæk Litt spesiell debut for Liverpoolmanageren. Møter et norsk lag i 3. kvalikrunde til Europa ligaen. Gerrard bruker bare 15 minutter på å score, men etter det klarer ikke Liverpool å samle seg helt. Så 1-0 til pause er ikke så bra som man håpet. I andre omgang er det Shelveys tur, han banker inn 2-0, som også blir sluttresultatet. Et greit utgangspunkt.

2

Stabæk-Liverpool Dette blir en tøff kamp Gerrard og Torres er ute med skade. Så her har Stabæk stor mulighet til å komme tilbake. Kuyt gjør det vanskelig for det norske laget da han sender gjestene i ledelse. Høiland scorer selvmål og når Meireles øker til 0-3 like før pause er nok toget gått for nordmennene. Robinson kommer inn på venstre backplass i andre omgang, og Liverpool rir inn ledelsen. Liverpool knuser Stabæk. Sanogo fikk med seg to målgivende i dag.

JackRobinson med sine 16år og 336 dager blir Liverpools- og Europacupens yngste spiller gjennom tidene.

2

Gudfaren får tips av to bekjente om å hente noen unge sør-amerikanere. Araujo og Cristaldo er to unge lovende spisser som Gudfaren blar opp 87millioner for til sammen. Araujo har ikke fått arbeidstillatelse så Gudfaren vil måtte leie han ut kommende sesong.

2

Darlington-Liverpool Så har endelig dagen kommet da Gudfaren skal få sin første seriekamp for Liverpool. Det er ikke akkurat Manchester United som står på andre banehalvdel, men han er veldig nervøs allikevel. Vil dette gå bra? Cristaldo går rett inn i startelleveren, sammen med Torres på topp. Tyve minutter tar det før Torres finner nettmaskene, og 20 minutter senere er han frempå igjen og netter. 0-2 til pause er godkjent. I andre omgang scorer Spearing, før Cristaldo må ut med skade. Wilson scorer på overtid, og Liverpool vinner 0-4.

Araujo er klar for Genk på lån.

2

Liverpool-Bate Denne kampen og returkampen, blir ekstremt viktige for Liverpool. Det er mye penger i Europa-cupen og der må de delta. Siste hinder er Bate. Bate får en tung start da et selvmål sender hjemmelaget i ledelsen. Senere i første omgang får Cristaldo et drømmetreff, og Liverpool går til pause med en grei ledelse. Bate får også en spiller utvist på overtid i første omgang. I andreomgang reduserer bortelaget, før Gerrard øker til 3-1. Som også blir sluttresultatet. Et greit utgangspunkt, men om Bate vinner 2-0 hjemme er de videre.

Montero er siste tilskudd i klubben. Den colomianske spissen ankommer Anfield for 50 millioner. Også han uten arbeidstillatelse, og Gudfaren hører om Genk er interessert i han også.

2

Lignende innlegg

Laster...