Fotball - Spill

fotballeier123

Spillestilen din

Åssen er spillestilen din med alle disse forskjellige lagene? Er det samme spillestil for hvert lag du er? Eller er det forskjellig fra hvilket lag du er? Min er i hvertfall å ha masse pasninger å spille seg gjennom. Å jeg lurer på åssen DIN spillestil er

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

FIFA? Kjører alltid 4-3-3 med brede vinger.

Avhengig av mye fart fremme. Startet ofte spillet på backene før jeg kjører det inn sentralt og ut igjen på kantene og kjører overlapper. Vender også spillet mye for å finne åpninger. Har jeg en klassespiss med mye fart er jeg ikke blyg med gjennombruddspasninger.

I forsvarsspillet er jeg aggressiv som faen. Støter kontinuerlig og tømmer forsvarslinjen for å bryte spillet før de kommer inni 16 meteren. Mange vil kalle meg naiv, men det fungerer. Får jeg brudd med overtall kjører jeg raskt i lengderetning og går direkte på mål.

Men jeg liker å spille uforutsigbart, så det varierer mye fra dette.

1

4-2-3-1 alltid!

når motstanderen har ballen jager jeg med en av ankermennene mine, så er vanskelig å finne åpninger mot meg.

1

4-3-3

Lar de 3 midtbanespillerene jobbe godt defensivt noe som gjør at forsvarerne kan holde linjen og tette godt igjen. Bruker nesten ikke forsvaret i det hele tatt.

Slipper sjeldent motstanderen til sjanser. Liker å ligge å kontrollere å ta de kontringene som kommer. Bruker også svært offensive backer.

De målene jeg slipper inn er stort sett på cornere.

Spiller med normal og kontringsangrep på, noe som funker som faen :)

1

Mot CPU vender jeg spillet ofte, og får forsvaret og midtbanen i ubalanse. Når jeg forsvarer meg, gjør jeg ofte 'dummys', slik at ballinnhaveren sentrer til meg, da han tror jeg har valgt en annen side.

Kort fortalt; høy forsvarslinje, lite bruk av vinger og mye spill sentralt i banen.

4-3-1-2 eller 4-2-3-1.

1

Jeg foretrekker å spille 4-2-3-1, med offensive spillere som er raske og tekniske, samt høy forsvarslinje og høyt press. Jeg hater å ikke ha ballen, så jeg har mye balbesittelse.

1

Kommer ann på hvilket lag jeg spiller med. Spillte en Carear Mode kamp med Brann mot Udinese i Europa League. Var allerede sikret avansement så stillte med ett reint B-lag (med unntak av keeperen). Spillte 4-2-3-1 med El-Fakiri og Barmen som CDM, En trio med Kalve, Birkelund og Larsen framfor dem, og Bjarte Haugsdal på topp. Brukte hurtigtaktikken "Ballbesitelse", og den fungerte perfekt! Tok få sjanser framover og spillte mye ball på midten, og ventet på sjansen til å tre ballen igjenom forsvaret. Var en ganske sjansefattig kamp, men kom meg i gjennom to ganger, en gang med Robbie Russel som kom på ett offansivt løp fra backen (kjøpte han for en billig penge). Han tok vare på sjansen og banket ballen forbi keeper. Den andre gang var det Birkelund som kom seg aleine igjenom og chippet ballen over keeper og i mål. Som sagt holdt jeg mye på ballen og Udinese klarte ikke skape mange sjansene. De fikk inn ett mål på slutten og kampen endte 2-1.

Når jeg spiller med best mulig lag tar jeg ofte flere sjanser framover og slipper inn flere mål. Uansett hvem jeg spiller med liker jeg å sette opp ett høyt press og ha ballen mye.

1

Spiller en modifisert 4-4-2. Etter jeg begynte å bruke Tyskland har jeg 12 seire, 2 uavgjort og to tap på de siste 16 kampene. Spiller possesion med mye pasninger, men veksler mellom dette og mer direkte i kampene. Rykket opp i andre divisjon igjen nå og er endelig på plussiden i seire. 281-141-280.

1

4-2-3-1

Mye fart! bruke mange heel chops.

Er ganske solid defansift, liker å kjøre ultra offensivt, har raske forsvarere, så snapper opp alt i bakrom.

1

4-4-2 med raske kanter som er gode å slå innlegg, spissene er som regel gode på hodet på FIFA så det blir det en drøss av mål på.

1

4-6-0. Holder på ballen til motstanderen sovner. Skårer målet på overtid, slik at jeg vet at han ikke lurer meg til å angripe.

1

Blir en slags 4-1-2-3. Mest med United. Kombinerer meg mye opp gjennom motstanderens midtbane med mine 3 sentrale. Vingene vandrer mye innover, så når jeg er forbi motstanderens midtbane varierer jeg med direkte stikkere mot angriperne, kobinasjonsspill helt gjennom og skudd fra 16 meteren. I forsvar er det høyt press, og endel taklinger. Har ofte ballen mer enn motstanderen.

DDG

Rafael - Rio - Vidic - Evra Carrick Kagawa - Rooney Nani - Chicha - Young

Fungerer veldig bra for meg.

1

Favorittformasjonen min online er 4-3-1-2. Spiller som regel med Brasil:

Julio Cesar Alves - Silva - Lucio - Marcelo Maicon Ganso - Ramires Hulk Lucas - Neymar

K HB - MS - MS - VB DM SM - SM OM S - S

Funker fett for tiden. Prøver å spille med så mange pasninger som mulig. Trekant-spill foretrekkes. Føler jeg er flink til å lese spillet til motstanderen, så det utnytter jeg til det fulle.

Hurtige midtbanespillere og spisser er viktig for min del. Bruker som regel å chippe ballen i bakrom til en av spissene.

Maicon som DM er helt rått. Beste spilleren man kan har der etter min mening.

1

4-3-2-1 på UT, med innoverkanter og en rask og teknisk spiss.

Tynn 4-1-2-1-2 H2H, og ballen mye gjennom midten. Langskudd fra CFen eller stikkere til spissene.

4-2-3-1 på Career mode. Mye fart og kjappe kontringer. Lav posession, ofte mellom 40-45.

1

4321, Forsvar: Pace på backene og ein av stopperene mens den andre stopperen skal vare stor og sterk og ta det som kommer i lufta.

Midtbane: To med skill og litt pace og ein med gode defansive stats og sterk som kan ta det defansive ansvaret på midten og ikkje trenger å gå så mykje framover.

Angrep: Innoverkanter med minst 4* og 85 pace og ein spiss med gode avslutninger,80+ pace og 4*

1

Lignende innlegg

Laster...