Fotball - Spill

Amin_Nouri

Be a Playah

Tja, kjører på med samme malen som Hedly. De som ikke er med på Hedly sin blir prioritert først.

Alle spillerne skal være født i 1996, og starter med hjemlig og globalt rykte på 40. Jeg vil starte med de 'vanlige' ligaene, men jeg kommer til å legge til ligaer så fort dere finner dere klubber som jeg ikke har tatt med på spillet. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvor mange jeg vil ha med, men tenker jeg sier maks 15 spillere (+forhåndspåmeldte fra forrige BAP). Fristen for innmeldelse er til kl 11:00 i morgen, slik at jeg kanskje får begynt iløpet av morgendagen. Nåværende ferdigheter blir satt til 95, mens potensial blir satt til -10. Har ikke brukt editoren på FM13 tidligere, så om dette virker rart, så må dere si i fra. Har bare sammenlignet med andre talenter på spillet, og tror at slike ferdigheter og potensial vil gjøre at det kan bli variert mellom spillerne, der noen kan strande helt, mens andre kan blomstre.

Dere får en spiller hver, og jeg ønsker at dere fyller ut dette:

Navn: Fødselsdato (bare dag + måned): Nasjonalitet: Høyde og vekt: Posisjon(er): Foretrukket fot: Favorittklubber: Mislikte klubber: Favoritt personell:

Foretrukne bevegelser (maks 3): 1 egenskap satt til 20: 2 egenskaper satt til 15: 2 egenskaper satt til 5: 1 egenskap satt til 1:

Velg ut to av følgende personlige egenskaper dere vil ha 15 på, og to dere vil ha 5 på. Resten blir tilfeldig (gå gjerne litt i mot strømmen for å skape spennende spillere): Tilpasningsevne, Ambisjoner, kontrovers, lojalitet, profesonalitet, sportsånd, temperament.

6
1,4k svar

Da var datoen 15. Oktober, og det er på tide med en oppdatering.

Hashtag Yolo er fortsatt hos Brann, men spiller lite på U19-laget. Står med 1 kamp så langt. Ikke fått debuten på U19-landslaget heller.

Jørgen Sandnes spilte en kamp for Branns førstelag, før han dro til Catania. Her spiller han på klubbens U20-lag, og har notert seg for en scoring på 2 kamper. Har fått 2 U21-kamper, så langt uten mål.

Mario Lemieux, som spiller for gulljagende Tromsø, gjør det bra på U19-laget. Står med 3 mål på 4 kamper og en rating på nesten 8. Har fått 1 U21-kamp, uten scoring. Tromsø U19 leder gruppen sin så langt i U19-ligaen.

Kake Kakesen koser seg i Frankrike og Rennais, og er den spilleren med nest høyest verdi, med 19 millioner kroner. Kake gjør det bra her, for selv om han står med 1 assist på 4 kamper har han en rating på 7.43. Står med U19-kamper for Norge.

Pablo Straya sliter med å få oppmerksomhet, og står fortsatt uten klubb. Men statsene ser bra ut, så det er nok et tidsspørsmål.

Chris Cagen er på balløya, nærmere bestemt i Millwall, og spiller fast på U18-laget. Har også debutert, og scoret.

Juan Torres gjør sakene bra i Cultural Leonesa, uten å få veldig mye spilletid. Har 1 kamp fra start, og 1 som innbytter.

Thomas Pedersen er en av Norges fremtidshåp, og det viste han nettop med 4 mål i en kamp med U19-landslaget. Dette er faktisk rekord i U19-kvalliken til EM. Har funnet seg til rette i Kristiansund, som veldig ser ut til å rykke opp.

El Giganto kom nettop til Rio Ave på lån, men har allerede rukket å debutere. Har også debutert på U21-laget til Portugal, og står med 2 kamper og 2 mål.

Alessandro Maldini har fått kjenne på musklene til Italienske lavdivisjonsspillere, og er nå ute med skade i noen uker til. Skal være ute i en måned til sammen. Spiller fast på AlbinoLeffe, og har notert seg for 2 assists på 5 ligakamper, han har i tillegg spilt 2 cupkamper. Har også U19-kamper for Italia.

Enzo Suso Alonso er den av 96-talentene som har høyest markedsverdi, på 20 millioner, men sliter i Rennais med skader. Brakk foten tidlig, og er ute i mellom 3 og 4 måneder til.

Robin van Heskey har spilt seg inn på Norwich' U18-lag, og har i tillegg fått U19-kamper. Har spilt flest kamper, med hele 16 U18-kamper for de ekte kanarifuglene.

Ben Dover er et meget lovende talent, som kun spilte 3 kamper på Branns 2.lag før han ble tatt opp til førstelaget. Her spilte han 2 kamper før han dro på lån til Sandefjord, hvor han også har fått 2 kamper så langt. Står med U19-kamper.

Rusty Kuntz sliter med å finne seg en klubb, og jeg har lagt til Belgisk og Nederlandsk liga for å gjøre det lettere for disse å finne seg klubber. Dette er det dog nesten et år til blir satt i bruk, så Kuntz håper han snart blir plukket opp. Har fått 2 U21-kamper for Belgia, kanskje dette kan hjelpe?

Christiano Lionel Berre er kanskje det største talentet så langt, han har allerede debutert i Serie A for Catania og gjør det veldig bra på U21. 2 mål på 3 kamper er fasiten så langt.

Alessandro Dinessen koser seg også i sitt hjemland, Italia. Her er han fast på Torinos U20-lag, og har debutert i cupen. Står med 1 U21-kamp.

Bjørn Hellfuck fryser oppe i Nord, uten at det har noe å si på hans prestasjoner. Spiller fast på Tromsdalen, og gjør det bra.

Heskey Bin Poulsenho Diouf sliter med å finne seg klubb i Nederland, men har fått U19-kamper for nasjonen. Nederlandsk liga er på vei!

Harald Rex V spiller relativt fast på reservelaget til Lumezzane, og har fått 3 innhopp på førstelaget. Har også fått U19-kamper for Italia.

Jonas Pedro var veldig uheldig, og strakk en leggmuskel tidlig. Er fortsatt ute i mellom 4 og 5 måneder til, men har spilt fast på Jaen frem til da.

Van der Vanden er en av de beste her statsmessig, men sliter med å finne seg klubb i Nederland. Har dog fått U19-kamper.

Nederlenderen Sheldon Cooper.. Trenger jeg skrive noe her? Sliter med å finne seg klubb, men har 2 U21-kamper for Nederland.

Arild Sundby viser seg fram i Adeccoligaen, og har spilt seg til fast plass på Sarpsborg. Med et snitt på over 7.10, kan det ikke ta lang tid før han blir lagt merke til. Har U19-kamper.

Kastriot Skenderbeu spiller på det Albanske U21-landslaget, og har funnet seg klubb i det greske Veroia. Problemet er at han ikke får dratt dit før i 2014, da han kun er 16 år. Synd for unggutten, men han burde kanskje ha funnet seg et lag i Albania.

Ole Kanstijet Ferguson er oppe i Nord han óg, og gjør sakene bra for nedrykkstruede Alta. Står med 4 kamper og en assist så langt. Har U19-kamper.

Zinedine Iniesta dominerer i den franske klubben sin, og har 4 assists så langt. Har også spilt U19-kamper for det franske landslaget.

Barack Obama spiller relativt fast i League 1-klubben Bristol Rovers, og har allerde scoret i Cupen. Har 5 kamper for A-laget.

Armin Morgenthaler er som mange andre i Adecco, nærmere bestemt Bryne. Her spiller Østerrikeren med norskt pass fast, og har notert seg for scoring og bra spill. Står med 2 U21-kamper for Østerrike, og det ser ut til at han har valgt hvilket land han vil representere.

Martin Agger startet sin Sarpsborg-karriere bra, men ble fort satt ut med skade. Er ute i 7-8 uker til. Har U19-kamper.

Super-Mario Massimino kjører over motstanden i U20-avdelingen til Verona, og står med et snitt på 8.15 så langt, og 4 assists på 4 kamper. Har dog fått få minutter for førstelaget til det opprykksjagende laget. Har U19-kamper.

Nemanja Silva åpnet bra for Tromsø, men ble skadet etter få kamper for U19-laget og er ute i 4 uker til. Har U19-kamper for Norge.

Lydia Nalen rakk så vidt å debutere for Brann før han dro til Villarreal på lån. Her spiller han fast på U19-laget, og spiller bra. Er dog skadet, og er ute i mellom 2 og 3 måneder. Har U19-kamper.

Aarjan Monobrijn dro til Start og Sørlandet tidlig, og spiller fast på 2.laget og har notert seg for scoring. Har også et par kamper for A-laget. U19-kamper er notert.

Vegard Johansen er i Mjøndalen, og har fått 7 starter for laget og fått en assist. U19-kamper der og. Fått med seg en BB, og fremtiden er lys

14

Yolo har akkurat debutert for Brann 2, og åpnet karrieren med et mål. Det imponerte tydeligvis Skarsfjord, for han sendte unge Yolo rett til førstelaget.

Jørgen Sandnes har ankommet Mjøndalen, og har allerede debutert. Uten mål, men det ser bra ut. Koser seg på favorittlaget sitt.

Mario Lemieux dro fra Odd til Haugesund, og for en start! Scorer i debuten, som gjør han til tidenes yngste målscorer i Tippeligaen! Fremtiden ser lys ut.

Kake Kakesen kom til Brann, og gikk rett inn på 2. laget. Her scoret han like godt 2 mål på de første 2 kampene, og ble promotert til førstelaget. Debuten gikk ikke helt knirkefritt, men det viser at Brann har trua på Kake.

Pablo Straya møtte opp i Tromsø, og begynte på andrelaget. Her spilte han 2 kamper, før han ble sent opp til førstelaget. Har ikke debutert her ennå, men har en BB fra U19-laget.

Chris Cagen spiller og spiller for U18-laget til Charlton, og står med 3 mål og 1 BB så langt. Mye ved fyren er lovende, men teknikken kan vel ikke sies å være veldig bra.

Juan Torres er.... Skadet. ble skadet dagen etter ankomst, og er fortsatt skadet i 4 til 7 uker til.

Thomas Pedersen gjør det veldig bra på U19-landslaget, men debuten for Start lar seg vente på.

El Giganto er førstemann til å få debuten på en storklubb. Etter å ha storspilt på U19-laget til Porto, ble han tatt opp til førstelaget og fikk debuten.

Alessandro Maldini er ute med en skade for øyeblikket, men rakk å få med seg 2 obligatoriske kamper for AlbinoLeffe. Har også 3 kamper på reservelaget.

Enzo Suso Alonso har spilt seg til fast plass på Sarpsborg, og står med 5 kamper så langt med en assist. Har notert seg for U19-kamper.

Robin van Heskey kjører på i Norwich, og har notert seg for mål og assist på U18-laget. Har også blitt tatt ut på U19.

Ben Dover, har som andre Brann-spillere, debutert for 2. laget før han ble sendt opp til 1. laget. Spilt seg til plass på U19-laget til Norge.

Rusty Kuntz spiller fast i Belgia, og har notert seg for mål i cupen. Har U19-kamper for landet sitt.

Christiano Lionel Berre kom til andrelaget til Brann, og spilte 3 kamper før han ble sendt opp til førstelaget. Her var han ikke lenge, og ble sendt til Molde relativt fort, hvor han ikke har debutert ennå. U19 kamper er notert.

Alessandro Dinessen er i Torino, og spiller fast på U20-laget. Har debutert i cupen, og er tidenes yngste spiller i Torino. Har debutert på U21.

Bjørn Hellfuck er i Tromsdalen, hvor han allerede har debutert. Debuten gikk unna med bravur, og en veldig høy rating. Har U19-kamper for Norge.

Heskey Bin Poulsenho Diouf spiller på U19-laget til FC Groningen, og den høyreiste spissen har fått debuten for U19-laget til landet sitt.

Harald Rex V. har debutert på førstelaget i klubben, og har spilt for reservelaget. U19-kamper for Italia er notert.

Jonas Pedro har spilt fast i sesongoppkjøringen, og alt tyder på at han fortsetter slik inn i sesongen.

Van der Vanden spiller med Poulsenho Diouf i FC Groningens U19-lag, og har notert seg for scoring. Vanden har også debutert på U21-laget til Nederland.

Sheldon Cooper koser seg nedi divisjonssystemet i Nederland, her gjør han det bra, får rikelig med spilletid og kamper for U19-laget til Nederland.

Arild Sundby spilte bra for reservelaget til Sandefjord, og nå har han blitt tatt opp til førstelaget. Ikke fått debuten her ennå, men har U19-kamper for Norge.

Kastriot Skenderbeu har fått debuten i Hamar etter bra spill på 2. laget. U19-kamper er notert.

Ole Kanstijet Ferguson har, etter storspill på andrelaget, blitt tatt opp til førstelaget til Tromsø. Står med en BB på U19-laget til Norge, og bra prestasjoner på U19-laget til gulljagende Tromsø.

Zinedine Iniesta spiller fast på RC Strasbourg, og har levert meget bra spill her. Ikke tatt opp til U19-laget til Frankrike ennå, men veien kan ikke være veldig lang.

Barack Obama har, etter en meget god start, stoppet litt opp. Men leverer fortsatt solid spill, pluss spill på U19-laget til England.

Armin Morgenthaler fikk ikke mye tid i Notodden, men rakk å debutere. Nå er han i SV Ried i Østerrike, og har allerede debutert. Står allerede med 2 U21-kamper for Østerrike, så det ser bra ut.

Martin Agger rakk så vidt å debutere for Kongsvingers A-lag, før han spilte en kamp for andrelaget til klubben. Ikke blitt tatt opp til Norges U19-ennå, men det er nok et tidsspørsmål.

Super-Mario Massimino storspiller på U20-laget til Parma, og den kreative offensive midtbanespilleren har spilt for landets U19-lag.

Nemanja Silva kom til Molde sent i vinduet, og rakk akkurat å debutere for andrelaget til klubben før han ble tatt opp til førstelaget. Fått debuten på U19-landslaget.

Aarjan Monobrijn var tydeligvis sulten for suksess, for før han rakk og debutere på Roda JC ble han sendt til Fortuna Sittard på lån. Har fått U19-kamper for Norge.

Lydia Nalen har alt spilt 2 kamper for Hamar-kameratene, og en kamp for deres andrelaget. Har også fått debuten på U19-laget til Norge.

Vegard Johansen har alt spilt 2 kamper på førstelaget og 2 på andrelaget for Mjøndalen. Har også debutert på Norges U19-lag.

Leander Santos da Costa har alt debutert på Millwall, og spiller fast på U18-laget til klubben. Har ikke fått landslagsdebuten som hans lagkamerat har ennå.

Juan Motin driver på i spansk 3. divisjon, og etter en imponerende sesongstart har han nå fått debuten både i serien og i cupen. Selv om Spania har et bra U19-lag, er ikke veien veldig lang herfra.

12

Topp 5 best lønn (oppgitt i kroner per uke): 1. Sheldon Cooper m/ 410k - Fulham 2. Barack Obama m/ 380k - Blackburn 3. Christiano Lionel Berre m/ 350k - Wolverhampton 4. Ole Kanstijet Ferguson m/ 330k - Manchester United 5. Mario Lemieux m/ 310k - Southampton

Bunn 5 lavest lønn: 1. Thomas Pedersen m/ 16k - Start 2. Rusty Kuntz m/ 19k - Standard 3. Armin Morgenthaler m/ 26k - Man Utd 4. Zinedine Iniesta m/ 36k - RC Strasbourg 5. Vegard Johansen m/ 38k - Genk

Topp 5 mål: 1. Hashtag Yolo m/ 84 - Valencia 2. Thomas Pedersen m/ 55 - Start 3. Christiano Lionel Berre m/ 37 - Wolverhampton 4. Pablo Straya m/ 35 - Inter 5. Jørgen Sandnes m/ 31 - Feyenoord

Topp 5 assists: 1. Jonas Pedro m/ 40 - Valencia 2. Zinedine Iniesta m/ 28 - RC Strasbourg 3. Juan Motin m/ 25 - Sporting 4. Enzo Suso Alonso m/ 24 - Levante 5. Bjørn Hellfuck m 22 - Man Utd

Topp 5 flest kamper spilt: 1. Sheldon Cooper m/ 189 - Fulham 2. Zinedine Iniesta m/ 179 - RC Strasbourg 3. Jonas Pedro m/ 164 - Valencia 4. Alessandro Maldini m/ 163 - Roma 4. Enzo Suso Alonso m/ 163 - Levante

Bunn 5 færrest kamper spilt: 1. Barack Obama m/ 18 - Blackburn 2. Heskey Bin Poulsenho Diouf m/ 30 - Liverpool 3. Mario Lemieux m/ 34 - Southampton 4. Ben Dover m/ 38 - Man Utd 5. Van der Vanden m/ 43 - Man City

Topp 5 høyest verdi (i millioner kroner): 1. Kastriot Skenderbeu m/ 127 - PSG 2. Alessandro Maldini m/ 125 - Roma 3. Barack Obama m/ 102 - Blackburn 4. Sheldon Cooper m/ 90 - Fulham 5. Lydia Nalen m/ 70 - Montpellier

Bunn 5 lavest verdi: 1. Rusty Kuntz m/ 3,25 - Standard 2. Aarjan Monobrijn m/ 4,25 - Roda JC 3. Thomas Pedersen m/ 7,5 - Start 4. Vegard Johansen m/ 9 - Genk 5. Chris Cagen m/ 12 - Brighton

Topp 5 antall landskamper: 1. Pablo Straya m/ 25 - Inter & Norge 2. Ole Kanstijet Ferguson m/ 18 - Man Utd & Norge 3. Martin Agger m/ 17 - Parma & Norge 4. Bjørn Hellfuck m/ 11 - Man Utd & Norge 5. Alessandro Maldini m/ 10 - Roma & Italia

Topp 5 høyest gjennomsnittsrating: 1. Alessandro Maldini m/ 7.19 - Roma 2. Hashtag Yolo m/ 7.16 - Valencia 3. Juan Motin m/ 7.05 - Sporting 4. Harald Rex V m/ 6.92 - Fiorentina 4. Arild Sundby m/ 6.92 - Tottenham

Noe mer dere vil se? Post her, så tar jeg det i morgen.

11

Jørgen Sandnes sliter fortsatt med å finne nettmaskene for Mjøndalen, og har spilt de 3 første treningskampene uten mål.

Mario Lemieux har spilt begge de to første seriekampene for Odd, og har scoret en gang. Scoret også et mål i treningskampene før sesongen.

Kake Kakesen hadde en veldig bra sesongoppkjøring, der han spilte nogen lunde fast for Brann. Nå som sesongen har startet har han ikke spilt ennå, men det kommer nok.

Pablo Straya har heller ikke fått en kamp for Tromsø i den nye sesongen, men han har gjort det svært bra for U19-laget de første 2 kampene. Har 3 kamper for U21-landslaget nå.

Thomas Pedersen har ikke fått noen kamper for Start denne sesongen heller, men avgjorde en U19-kamp for landsen like før sesongstart mot Bulgaria.

Enzo Suso Alonso har startet begge kampene for Sarpsborg denne sesongen, og selv om de har tapt begge ser framtiden lys ut for unggutten.

Ben Dover har vært involvert i begge kampene til Brann så langt i sesongen, en fra start og en som innbytter. Har fått 2 U21-kamper for Norge.

Christiano Lionel Berre har spilt en av to kamper for Brann så langt, og fått med seg 3 U21-kamper. Han har også fått med seg noen U19-kamper.

Adeccoligaen har ikke startet ennå, men Bjørn Hellfuck har vært veldig deltagende i sesongoppkjøringen fror Tromsdalen.

Arild Sundby ble lånt ut til Kongsvinger for å være lagkamerat med Martin Agger før sesongen, og har gjort det meget bra for klubben i sesongoppkjøringen.

I den nye sesongen har Kastriot Skenderbeu fortsatt der han slapp, med å ha vært fast i sesongoppkjøringen. Avgjorde nettop en kamp mot Malta for U19-landslaget.

Ole Kanstijet Ferguson har ikke fått prøve seg på A-laget til Tromsø så langt i sesongen, men gjorde det bra i sesongoppkjøringen. Har fått med seg 3 U21-kamper nå, og sikret uavgjort mot Tyskland U21 med et langskudd.

Martin Agger har spilt fast på Kongsvinger i sesongoppkjøringen, og det med bravur. Har også spilt noen U21-kamper, 3 i tallet.

Nemanja Silva har skaffet seg proffkontrakt med Molde, og har fått med seg en del kamper i sesongoppkjøringen. Gjorde det bra der, men har ikke fått noen sjangser på førstelaget ennå.

Lydia Nalen har gjort det bra i sesongoppkjøringen for Ham-Kam, og bidratt med mål og bra spill. Hadde også en bra kamp mot Malta U19.

Vegard Johansen har spilt bra så langt i sesongoppkjøringen for Mjøndalen, og det ser ut til at han har spilt seg til helt fast plass på laget.

Aarjan Monobrijn utvikler seg i Fortuna Sittard, der han spiller bra både for U19-laget og førstelaget deres.

10

Hashtag Yolo spilte kampene i sesongoppkjøringen, og 2 mål på 3 treningskamper er ikke dårlig. Treneren i Valencia er tydeligvis uenig, for Yolo har ikke spilt noen seriekamper i år ennå.

Jørgen Sandnes har startet bra i Feyenoord, og 2 mål på 4 kamper er mye bedre enn han klarte seg i Tromsø. Nå er det bare å holde det stabilt bra!

Mario Lemieux spilte også treningskampene, men har ikke fått den offisielle debuten for Southampton ennå. Klubben har nok høye forventninger til gutten, da han er en av de best betalte der.

Kake Kakesen sliter med spilletid i Man Utd, og det ser ikke ut til å bli bedre nå som Christian Eriksen har ankommet klubben. Mange verdensklassespillere i samme posisjon nå. Har kun 1 år igjen av kontrakten, og har sagt nei til å forlenge.

Pablo Straya har åpnet veldig bra på landslaget, med et hattrick mot Italia i VM-kvalliken viser han tidlig god form. Men det blir nok ikke tatt imot veldig bra i Inter, der han kun har fått 1 innhopp så langt.

Chris Cagen fikk ingen seriekamper for Brighton i fjor, så der har han allerede satt ny pers i år. Spilt 1 kamp i ligaen og 1 i cupen, men ikke overbevist.

Juan Torres gjorde det greit i treningskampene før sesongen, men han har ikke fått med seg noen førstelagskamper ennå.

Thomas Pedersens form har bedret seg noe siden den bedrøvelige seriestarten for Start, og står nå med 7 mål og 2 assists i ligaen. 5 mål og 2 assists på 6 kamper i EL-kvalikken er ikke dårlig det heller.

El Giganto har åpnet sesongen bra for Porto, og har scoret sitt første landslagsmål for Portugal. Med 2 mål på de 2 første seriekampene denne sesongen ser det lyst ut for unggutten.

Alessandro Maldini fortsetter der han slapp med glimrende spill for Roma. Blitt BB i en av 2 kamper så langt, og har hele 8 landskamper for Italia. Nok en god sesong i vente for italieneren?

Enzo Suso Alonso ser ut til å få en bedre sesong i år enn han hadde i fjor, og har åpnet sterkt med 1 mål på de første 3 kampene. Om han klarer å holde dette gående kan han bli en veldig viktig spiller for Levante.

Robin van Heskey sliter med å få til noe når han får sjansen, så der er ikke mye endret fra i fjor. Får kun innhopp for førstelaget, og det er mulig han trenger et klubbskifte om han ikke slår gjennom denne sesongen.

Ben Dover er fortsatt å finne på reservelaget til Man Utd. Og siden han ikke imponerer veldig der, er det mulig at han trenger et utlån eller et miljøskifte for å slå gjennom.

Rusty Kuntz åpnet sesongen bra, men fikk seg en lei skade og er ute de neste 4-5 månedene. Veldig synd, da han kanskje ville få det til nå.

Christiano Lionel Berre har vært en åpenbaring for Wolves så langt. Med 2 mål på de første 3 seriekampene og 1 mål i den første cupkampen er han på 3 mål på 4 kamper. Ble matchvinner mot Estland på landsen nylig.

Alessandro Dinessen vil til en større klubb, og dersom han beholder prestasjonene videre i sesongen kan det fort bli en realitet. Spilt det som er av kamper så langt, og selv om han blir misbrukt på stopperplassen gjør han det bra.

Bjørn Hellfuck spiller veldig bra på reservelaget til Man Utd, men ser ikke ut til å få førstelagsspill. Burde komme seg vekk på lån før lånevinduet stenger.

Heskey Bin Poulsenho Diouf gjør det ikke fullt så bra på sitt reservelag, og spill på førstelaget ser fjernt ut. Mulig han må komme seg på lån snart.

Harald Rex V gjorde en bra cupkamp i sin første kamp denne sesongen, men seriekampen etter holdt ikke like bra nivå. Men, han hadde en god sesong i fjor, så det kommer seg kanskje.

Jonas Pedro har åpnet enormt bra, og mye bedre enn han gjorde det i forrige sesong. Står med 1 mål og 2 assists på de 3 første ligakampene for Valencia, og har fått debuten på landslaget. Mulig dette blir den store gjennombruddssesongen?

Van der Vanden sliter med å score i Twente, men det kan ha noe å gjøre med at han bare får innhopp. Fått 3 stykker så langt, uten å ha funnet nettmaskene.

I Fulham hadde man nok store forventninger til Sheldon Cooper, og han har ikke gjort seg helt bort. Ikke spilt veldig bra heller, og man håper på forbedringer etterhvert.

Arild Sundby ser ikke ut til å dra på lån nå heller, men han leverer solid på reservelaget. 2 mål og 4 assists på 6 kamper er overbevisende, men ikke bra nok i følge manageren i Tottenham.

Kastriot Skenderbeu har kommet inn i begge seriekampene for PSG, men han har ikke levert veldig bra. Det har han derimot på landsen, for med mål mot Estland og assist mot Italia har vi i Norge funnet oss en ny kjæledegge på midten.

Ole Kanstijet Ferguson ser ikke ut til å få spilletid i Man Utd, for selv om han spiller bra når han får komme på er fortsatt russeren Schennikov foran på prioriteringslista. Slik har det også vært i det siste, og han må kanskje vekk fra Manchester for å få spilletid.

Zinedine Iniesta satte nylig ny rekord for antall seriekamper for RC Strasbourg, og han har nå 165 stykker. Kontrakten hans går ut etter sesongen, og siden klubben ikke vil akseptere noen bud går han gratis.

Barack Obama er helt vanvittig uheldig. Endelig kommer han seg vekk fra Millwall og ser frem til spilletid, så blir han skadet i siste treningskamp før sesongen. Det er ikke en snill skade heller, for Obama blir å finne på tribunen de neste 6-7 månedene med ødelagte korsbånd.

Armin Morgenthaler ser ikke ut til å få noe spilletid nå heller, da Man Utd har kjøpt inn en ny høyreback. Det plasserer han enda lenger bak i køen, og det var ikke akkurat det som var målet da han dro til Manchester.

Martin Agger har fått en litt snillere skade, og er bare ute i 7-10 dager. Før han ble skadet rakk han å levere meget solid spill i ligaen for Parma.

Super-Mario Massimino åpnet denne sesongen slik han avsluttet den forrige, med stil. Leverte spill til BB i første cupkamp og har spilt bra i serien så langt.

Nemanja Silva fikk også en lettere skade tidlig i sesongoppkjøringen, og kommer tilbake om få dager. Men optimismen er ikke på topp, og han ønsker seg på lån.

Aarjan Monobrijn har åpnet sesongen bra for Roda, og har fått landslagsdebuten for Norge. Scoret 1 mål på de første 4 kampene, og moralen er bra.

Lydia Nalen kom til Montpellier og Frankrike med høye forhåpninger, men 1 assist og mediokert spill på de 3 første kampene er vel ikke akkurat det han eller klubben ventet seg. Vi får håpe at det går bedre etterhvert med vår sympatiske pedofil.

Vegard Johansen har startet bra for Genk, og har lagt krav på den defensive midtbaneplassen på laget. Spiller alt som er av kamper, så utviklingen blir uten tvil bra.

Leander Santos da Costa fikk en mindre skade i den siste kampen for Millwall, men har åpnet sesongen bra. Valgte å bli med til Championship med Millwall, og det må da sies å være lojalt.

Juan Motin har opprettholdt spillet sitt for Sporting i BBVA. Spilt alle kampene så langt, og selv om han ikke har fått noen målpoeng har det ikke vært noe å si på spillet så langt.

10

Sesongavslutning!

Hashtag Yolo sliter i Valencia. 2 kamper i ligaen på et helt år, og da er det ganske imponerende med 0,5 mål per kamp. Må vel bort snart.

Jørgen Sandnes har scoret mer i denne sesongen enn han har gjort i noen annen sesong. Han har dog 10 mål på 33 kamper i ligaen, noe som ikke er vanvittig imponerende. Men pila peker oppover!

Mario Lemieux fikk med seg noen kamper for Southampton i år, 13 kamper i ligaen ble det med. I disse kampene scoret han 4 mål og 2 mål. Spillet sitter også bra, så det ser lyst ut.

Etter sin stygge skade i starten av sin Blackburn-karriere, har Kake Kakesen brukt de siste kampene i sesongen til å komme i form igjen. Han fikk 5 seriekamper helt mot slutten, uten å imponere veldig. Men nå var det kun kamptrening, da han var ute i nesten et halvt år. Kommer gjennombruddet neste sesong?

Og mens vi snakker om gjennombrudd, kommer jo Pablo Straya. Nordmannen har dominert i år, og ble toppscorer i Serie A med 19 mål på 33 kamper. Han har også scoret 8 mål på 7 landskamper gjennom sesongen, så dette er jo bare veldig bra. Har ikonisk 19 mål på 28 landskamper totalt.

Chris Cagen sleit gjennom store deler av sesongen med å score, men på slutten eksploderte det nærmest. På de 5 siste ligakampene scoret han nemlig 4 mål. Nå er ikke 4 mål på 19 kamper veldig bra, men slutten viser at det er håp.

Juan Torres har slitt hele sesongen med å score. Han fikk 10 innhopp i serien, men klarte ikke å score i den turneringen i år heller. Trenger kanskje et utlån med fast spill for å få gjennombruddet?

Thomas Pedersen kom til Espanyol med store drømmer og håp, og etter den gode starten med mål og assist i debuten så det lyst ut. Men 1 mål på de neste 14 kampene er ikke like bra. Kanskje han sliter med å tilpasse seg?

El Giganto spiller jevnt og trutt, og scorer jevnt og trutt. På 10 kamper fra start og 7 innhopp endte han med 5 mål i serien, og generelt bra spil. En liten formsvikt på slutten ødela nok mye.

Om Alessandro Maldini fortsetter utviklingen på denne måten, er han verdens beste innen 2 sesonger. For en spiller! 4. best på ratinglista i Serie A, og 7.62 over 37 kamper er noe de beste i verden sliter med å oppnå. Har ført Roma til nok en sesong med CL, og har rett og slett vært en av de beste midtstopperne i verden i år.

Enzo Suso Alonso fikk sesongavslutningen ødelagt av en skade, men han har virkelig spilt bra i år. Spilt 34 kamper, og fått med seg 7 mål og 6 assists. Med fast spill blir han bare bedre og bedre.

Robin van Heskey sliter med både tillit og prestasjoner i Norwich. Fikk med seg 8 seriekamper i år, og er misfornøyd med klubben. Klubben er nok litt misfornøyd med han og, da han ikke scoret i ligaen i år.

I Twente fikk Ben Dover mye spilletid, og var involvert i 15 kamper etter låneovergangen i januar. Åpnet veldig bra, avsluttet litt dårligere, men alt i alt et bra opphold.

Med en stygg skade har Rusty Kuntz vært ute hele sesongen for Standard, og fikk bare med seg 6 kamper i ligaen. Håper på et gjennombrudd når han er frisk.

Christiano Lionel Berre har hatt en trøblete sesong i Wolverhampton, men avsluttet med stil. Fikk med seg mange 2. og 3. plasser i månedens beste unge spiller, men vant aldri prisen. Endte på 12 mål på 38 kamper.

Alessandro Dinessen ser videre i karrieren, og vil vekk fra Torino. Leverte stabilt gjennom hele sesongen, og 4 større italienske klubber vil ha han. Spilte 33 kamper i årets sesong.

Bjørn Hellfuck fikk mye ut av oppholdet i Twente, der han spilte 11 kamper fra start for klubben. Bidro med 2 assists og generelt bra spill, og håper på en del spilletid i Man Utd nå.

Heskey Bin Poulsenho Diouf fikk ikke spilletid etter at han annonserte at han ville dra gratis etter sesongen, og har dermed utviklet seg svært lite. Fikk litt spilletid på reservelaget mot slutten av sesongen.

De store italienske klubbene ligger langflate etter Harald Rex V, men han har sagt til blant annet Juventus at han vurderer fast plass på Fiorentina over høyere lønn. Og fast plass har han, 31 kamper har han fått denne sesongen. Det har resultert i 2 mål, 2 assists og greit spill. Bør heve seg til neste år.

Jonas Pedro har hevet seg etter den gode fjorårssesongen, og fikk med seg 28 kamper for Valencia i år. Det endte med 3 mål og 5 assists. Er fast på laget, og utviklingen viser det tydelig.

Van der Vanden er nå ferdig i Twente, der han nå har vært på lån andre gang. Fikk 12 kamper fra start og 11 innhopp, 5 mål ble det av det. Ikke utrolig bra, og i og med at kontrakten går ut om 1 måned ser det ut til at han må finne seg en ny klubb.

Sheldon Cooper er et rart tilfelle. Spiller aldri veldig bra, men er fast uansett hvor han er. Fått med seg 37 seriekamper i år, og levert mediokert. Men Fulham ser ut til å ha trua, og dermed utvikler han seg bra.

Arild Sundby har hatt veldig godt av den halve sesongen i Espanyol. Fikk med seg 14 seriekamper, og leverte veldig bra. 1 mål, 3 assists og en godt over gjennomsnittet rating.

Kastriot Skenderbeu sliter i Frankrike. Han har hatt en dårlig sesong, noe som kanskje har kommet av lite spilletid for klubben. Nordmannen har spilt 4 kamper fra start og fått 18 innhopp i årets Ligue 1. Vanskelig å imponere med slike forhold.

Ole Kanstijet Ferguson håper å få seg en ny arbeidsgiver snart, for 4 seriekamper der 3 av dem er innhopp på en sesong er ikke bra nok. Ikke mye å skrive egentlig, helt OK spill der han har spilt.

Zinedine Iniesta gjør seg ferdig i RC Strasbourg, da han nå gjør seg klar for et opphold i Montpellier. Klubben klarte ikke å rykke opp i år, og Iniesta forlater klubben etter meget bra spill over flere sesonger.

Barack Obama var ute nesten hele sesongen for Blackburn, og fikk litt spilletid for å komme seg i kampform mot slutten på reservelaget. Forhåpentligvis får han tillit fra klubben etter skaden.

Armin Morgenthaler spilte 15 kamper etter låneovergangen i Januar, men Aston Villa er nok ikke storfornøyde med østerrikeren. Han leverte aldri strålende, og da kontrakten til Man Utd går ut om 1 måned blir han nok et annet sted å finne til neste sesong.

Martin Agger har hatt en magisk sesong for Parma. Han har virkelig spilt bra, og selv om han ikke er helt oppe i toppen, er ikke 18. beste spiller i Serie A en dårlig prestasjon for en 22 år gammel Nordmann. 9 BB på 35 kamper sier sitt.

Super-Mario Massimino spiller ikke i Parma lenger, men han har også hatt en god sesong. Ikke like god, men selv om han har hatt en dårlig avslutning på sesongen har han spilt bra og levert stabilt gjennom store deler av sesongen. Spilt alle kampene til Torino i år.

Nemanja Silva fikk 10 seriekamper for Man Utd i år, der 7 av dem var innhopp. Fikk aldri imponert veldig, men ikke veldig dårlig spill heller.

Aarjan Monobrijn åpnet årets sesong veldig bra, og selv om formen ble litt dårligere utover sesongen har han hatt en respektabel sesong. 27 kamper har han spilt, og for det har han 2 mål og 5 assists å vise til.

Lydia Nalen har også hatt en respektabel sesong i Montpellier, for 11 mål og 7 assists er på ingen måte dårlig på de 36 ligakampene han spilte denne sesongen. Har for det meste vært tilrettelegger for spissmakkeren, som er toppscorer i årets Ligue 1. Neste år får han en kjenning, Zinedine Iniesta, til å peise på med assister og løfte målraten ytteligere.

Vegard Johansen spilte alle kampene i årets sesong. Her har han utvilsomt bra spill å vise til, for klubber i PL og Ligue 1 vil ha han med til neste sesong.

Leander da Costa fikk etterhvert en del kamper for Tottenham, og endte på 14 kamper i ligaen etter overgangen i Januar. Her leverte han godt spill, og ble kåret til månedens unge spiller i PL en gang.

Juan Motin klarte til slutt å holde Sporting over nedrykksstreken. Han bidro bra gjennom hele sesongen, og avsluttet fenomenalt. Motin fikk med seg 32 kamper i år, det resulterte i 3 mål og 6 assists. Har hatt en god utvikling i år.

10

Hashtag Yolo gjør sakene bra i Bergen, så bra at han har blitt lagt merke til. Flere franske toppklubber, som Toulouse er interreserte. Er nå tidenes yngste målscorer i TL, etter å ha tatt rekorden fra Mario Lemieux.

Jørgen Sandnes har spilt seg til fast plass på Mjøndalen, men har slitt med å finne nettmaskene. Har spilt 10 kamper uten scoring nå. Dessverre er nå spilleren på vei til 2. divisjon, etter at Mjøndalen kom på 15. plass i Adecco.

Mario Lemieux gjør ting bra i Haugesund, der han er på utlån. Har fått 5 kamper for førstelaget, og har putta 2 mål.

Kake Kakesen dominerer på 2. laget til Brann samt U19, men får det ikke helt til på førstelaget. Står med 3 kamper for Brann så langt.

Pablo Straya spiller for Tromsø, som ligger ann til å ta tidenes klareste seriegull. 68 poeng etter 28 kamper, og hele 20 poeng ned til RBK. Ligger kun 1 poeng bak poengrekorden til RBK i ligaen. Straya har fått debuten etter meget godt spill på 2. laget og U19-laget til Tromsø.

Chris Cagen har ikke debutert for Charlton ennå, men han dominerer på U18-laget. 13 mål på 10 starter sier sitt.

Juan Torres går gjennom et skadehelvete for tiden, men fikk en kamp mellom den gamle og nye skaden. Her fikk han en assist og BB, så det er talent i gutten!

Og mens vi snakker om skader, har Thomas Pedersen brukket foten. Det betyr at han ikke får være med i playoffen til opprykk. Har fått 3 starter for klubbens førstelag, og står med 1 mål. Er tilbake til sesongstart 2013.

El Giganto har ikke fått flere førstelagskamper, men du verden som han dominerer på U19-laget til klubben. 7 mål på 7 starter. Det har Portugals landslagsledelse fått med seg, og han har fått en U21-kamp. Denne scoret han selvfølgelig i.

Alessandro Maldini har funnet plassen sin som stopperkjempe i AlbinoLeffe. Dominerer i den italienske tredjedivisjonen, og har helt fast plass.

Enzo Suso Alonso har funnet seg til rette i så og si opprykksklare Sarpsborg. Er en fast del av laget med sine 10 kamper.

Robin van Heskey putrer videre i Norwich' U19-lag. Ikke veldig mye mer å si om han, bortsett fra at han er 3. toppscorer i en gruppe med Arsenal, Liverpool og Sunderland.

Ben Dover gjør mye bra på 2. laget og U19-laget til Brann, men Skarsfjord er fortsatt skeptisk. Har ikke fått førsdtelagsdebuten ennå.

Rusty Kuntz gjør det veldig bra i belgisk andredivisjon, og har startet alle kampene. Står med 3 nettkjenninger og 1 assist på sine første 12.

Christiano Lionel Berre har spilt seg til en relativt fast plass på Molde, som skuffet i ligaen i år. 6. plass ble det. Men unge Berre ser fremover mot en ny sesong i Bergen og Brann. U21-kamp er notert, som første norske talentet med kamper på dette nivået.

Alessandro Dinessen spiller fast på U20-laget til Torino, hvor han gjør det bra. Hadde en god debut i cupen for laget, så det er mulig at flere sjanser er på vei.

Bjørn Hellfuck viser seg fram i Adecco, og har vært en meget viktig spiller for laget. En overgang burde ikke være langt unna om han opprettholder dette spillet.

Heskey Bin Poulsenho Diouf spiller fortsatt med Van der Vanden i Groningen, hvor han har gått ned 1 kilo. Det er vel bra, kan ikke være sunt å veie 110 kilo som 15-åring.

Harald Rex V Imponerer i Andria, hvor midtbanespilleren har spilt seg til fast plass. Høster inn gule kort, men det ødelegger ikke på spillet til den engasjerte midtbanespilleren.

Jonas Pedro spiller bra nede i Spania og Melilla, så bra at U19-laget har lagt merke til han. Har spilt 13 kamper på førstelaget så langt, med hell. Melilla henger med i toppen, og opprykk er innen rekkevidde.

Van der Vanden er fortsatt i Nederland, og spiller med den 50 centimeter høyere spissen Poulsenho Diouf. De to utgjør et bra spisspar, og scorer en del mål.

Sheldon Cooper dominerer i amatørklubben Quick Boys, og gjør ting veldig bra på U19, der han er EM-kvalikkens beste spiller så langt.

Arild Sundby har etter mye om og men fått debuten på Sandefjord. Den gikk bra, for klubben som faktisk klarte å karre seg over nedrykksstreken.

Kastriot Skenderbeu har spilt seg til fast plass på Ham-kam, og Norsk-Albaniern gjør det bra. Ham-kam kan fortsatt komme på play-off til TL, men da må Kastriot og resten av laget stå på.

Ole Kanstijet Ferguson har, som Pablo Straya, vunnet seriegull i Tromsø. Han har totalt dominert på U19 og 2. laget, samt U19-landsen, men har kun fått 1 kamp på førstelaget.

Zinedine Iniesta kjører over all motstand i RC Strasbourg, og franskmannen har fått en U19-kamp for landet sitt. Fast i ligaen, og i cupen der Strasbourg kom overraskende langt.

Barack Obama har spilt bedre enn lagkameraten, Leander Santos, men har fortsatt ikke fått debuten på førstelaget. Det han har fått, er U19-kamper.

Armin Morgenthaler har spilt seg til fast plass i Østerrike og SV Ried, og gjør det meget bra der. Den innleggssterke vingbacken har nå også 3 U21-landskamper.

Martin Agger fikk mye spilletid, men han klarte ikke redde Kongsvinger. Dermed blir det andredivisjon for ungutten med mindre han drar fra klubben.

Super-Mario Massimino har blitt lagt merke til rundt om kring i fotballverden, etter noen ekstraordinære kamper for U19-laget til Italia. Han gjør det også bra på U20-laget til Parma, hvor han spiller alle kampene.

Nemanja Silva fikk til slutt seriedebuten sin for Molde, etter bra spill for U19 og 2. laget. Er også den eneste spilleren som har spilt i en kontinental turnering (EL)

Lydia Nalen kjemper sammen med Skenderbeu om opprykk til TL. Nalen har også spilt relativt fast, med 1 mer kamp enn lagkameraten.

Vegard Johansen drar nedover med Jørgen Sandnes til 2. divisjon. Da kan det bli bra med mye spilletid, eller dårlig med et lavt nivå.

Leander Santos da Costa kjører på med kamper for havneklubben Millwall, og har ikke mindre enn 26 U19-kamper på 4 måneder. Står fortsatt med 1 førstelagskamp.

Juan Motin gjør sakene veldig bra i Elbar, som suverent leder divisjonen sin. Dermed kan det ligge til rette for at Motin rykker opp, noe som ville vært perfekt mtp. utviklingen hans.

Aarjan Monobrijn spiller og spiller nede i Fortuna Sittard, og har også spilt noen bra U19-landskamper. Fremtiden i Roda ser lys ut!

9

Det går mot slutten av Februar 2018, og dermed kommer det en oppdatering.

Hashtag Yolo må snart komme seg vekk fra Valencia. 2/3 av sesongen er spilt, og han har ikke fått en seriekamp. Litt rart, da han har et bra scoringssnitt på førstelaget. Kanskje han har noe på gang med direktørens datter som sjefen ikke liker så godt?

Jørgen Sandnes sliter som vanlig med scoringsformen. 6 mål på 21 seriekamper er ikke spesielt bra, spesielt ikke når han er fast på et av topplagene i ligaen. Har 2 cupkamper og 2 mål.

Mario Lemieux dro til Southampton for å få mer spilletid, men det har ikke gått så bra. Fått 1 start og 4 innhopp i ligaen, og 2 kamper i cupen. Ingen scoringer, og han må snart begynne å score om han skal spille fast i PL.

Kake Kakesen dro også til en ny klubb for mer spilletid, men var jo helt ute av form da han ankom Blackburn. Han har fått 1 innhopp på en måned, og det kan bli værre da Blackburn faktisk kjemper om gullet.

Pablo Straya koser seg i Milano, og gjør det relativt bra. Scoringsformen har sviktet litt, men han er på god vei til å slå fjorårets form. Har 9 mål på 22 kamper.

Chris Cagen prøver å få samme supersub-posisjon som han hadde i Charlton, men for å være en supersub må man nesten score når man kommer på banen. Fått 1 start og 12 innhopp i PL, ingen mål. 3 starter og 3 innhopp i cupen, ingen mål. Sjerpings!

Juan Torres får en del innhopp i Real Madrid, men scorer ikke i ligaen. Da er det bedre å se mot cupen, der han står med 5 starter og 2 innhopp som har resultert i 3 mål og en assist. Også spilt bra i CL.

Thomas Pedersen hadde en veldig bra debut som endte i mål og assist i den spanske cupen. I ligaen har det vært litt værre, med 4 kamper uten mål. Men det hadde vært urimelig å forvente at han skulle finne seg til rette med en gang.

Vikter målformen El Giganto igjen? Det kan se sånn ut, for han har bare scoret 3 mål på de 11 ligakampene han har spilt. Da er det bedre å se mot cupen, der han står med 4 mål på 8 kamper.

Alessandro Maldini samler på BB-titler som om det skulle vært frimerker, og han spiller alle kampene. Prestasjonene er nok en gang helt i europeisk toppklasse.

Enzo Suso Alonso har våknet etter en litt slapp periode, og står nå med 6 mål, 4 assist og over middels spill på 25 kamper for Levante. Med tillit kommer prestasjonene, det har Alonso virkelig bevist i Levante.

Robin van Heskey får ikke mye tillit, og er transferlistet etter eget ønske. Nå er det mulig at han har litt høye tanker om seg selv, for han har ikke levert veldig bra for laget når han har vært på banen.

Ben Dover er i Twente for å få kamperfaring, og det har han fått. Allerede spilt 6 kamper for klubben, og leverer stort sett bra. Kunne fortsatt levert bedre, og må stå på for at Twente skal være helt i toppen av ligaen.

Rusty Kuntz har gjort seg ferdig med skaden, og har begynt bra i Standard igjen. Står med 3 ligakamper og 1 mål, og bra prestasjoner. Også gjort det bra i cupen, med 2 kamper, 1 mål og 1 assist.

Christiano Lionel Berre kom seg aldri helt etter den vanvittige starten i Wolves. Sto med 6 mål på de første 10 kampene, og har scoret 1 mål på de neste 16. Det har vært en total kollektiv svikt i Wolves, som ligger ann til nedrykk fra PL.

Alessandro Dinessen har derimot blitt bedre etterhvert som han har vent seg til sin nye rolle som midtstopper. Spiller alle kampene, men skulle nok ønske at han fikk spille i sin ønskede posisjon. Flere italienske klubber står i kø for å gi han den muligheten, men moralen er bra i Torino.

Bjørn Hellfuck spiller i Twente for øyeblikket, og har åpnet bra i Nederland. Står med 4 kamper, 1 assist og 1 BB så langt. Bedre enn andrelagsspill for Man Utd hvertfall.

Heskey Bin Poulsenho Diouf skadet nettop ryggen i Liverpool, men det ryktes at han bare ikke gidder å trene frem til han drar gratis etter sesongen. Kan bli morsomt å se hvor han drar hen.

Jo mer Harald Rex V spiller, jo dårligere spiller han. Når han nesten ikke fikk tillit, leverte han veldig bra. Nå som han får tillit ofte, er prestasjonene veldig middelmådige. Likevel, utvikler seg bra og 20 kamper for en så bra klubb som Fiorentina er ikke dårlig.

Jonas Pedros form har sviktet han litt i det siste, men han får nok spilletid uansett. Ikke levert flere målpoeng, men hjelper et Valencia som ligger over Barca på tabellen.

Van der Vanden får bra med tillit i Twente som de to andre, og leverer stabilt greit. Holder en bra målrate i ligaen, og 5 mål på 7 starter og 9 innhopp er ikke dårlig, selv om det kunne (og kanskje burde) vært bedre.

Sheldon Cooper er en annen som ikke leverer alverdens, men han har den evne at han er fast uansett hvor han spiller. Spiller alt som er av kamper i Fulham, og leverer jevnt med assists.

Arild Sundbys debut gikk ikke like bra som Thomas Pedersen sin, men i ligaen har han spilt langt bedre. Scoret i ligaen og har en veldig bra rating der.

Kastriot Skenderbeu sliter mye benk i år, og det tærer på selvtilliten. Fått 2 kamper fra start og 14 innhopp. Burde kanskje dra på et nytt utlån om han ikke får spilletid?

Ole Kanstijet Ferguson leverte inn en transfer-forespørsel da han ikke ble lånt ut i dette vinduet. Vil vekk fra Man Utd, og det må han kanskje også om han skal forbedre seg.

Zinedine Iniesta er klar for Montpellier, men ønsker å forlate Strasbourg med stil. Klubben er kun under opprykksstreken på målforskjell, og med Iniesta som hærfører er det godt mulig at det blir en realitet.

Barack Obama er snart ferdig med skaden sin! Og godt er det, for han får kanskje spilt litt med laget før sommeren alikevel. 2 til 4 uker igjen, og med litt flaks får han med seg noen kamper på slutten av sesongen.

Armin Morgenthaler sliter veldig med å imponere i Villa. Spilt 4 kamper for klubben, men har virkelig ikke imponert. Kanskje en sesong i Championship hadde gjort godt?

Martin Agger jobber derimot som en helt for at Parma skal jobbe seg oppover tabellen igjen. Han spiller virkelig bra, men det gjør ikke resten av klubben. Da er kanskje en overgang til en større klubb en mulighet?

Super-Mario Massiminos Torino har passert gamleklubben Parma på tabellen, og der kan de takke den unge italieneren. Han har nemlig vært i storform, og 4 mål og 1 assist viser ikke hvor god han har vært i år. Torino er et bra utstillingsvindu for Massimino, og snart kommer kanskje storklubbene?

Nemanja Silva er lei av benkesliting i Man Utd, og vil vekk fra klubben. Hvis han ikke får spilletid etter å ha spilt fast i Serie A og PL, hva skal da til for manager Andre Villas-Boas?

Aarjan Monobrijn sliter med å videreføre den gode formen han hadde i starten av sesongen, og har fortsatt 1 mål og 4 assists så langt. Men han har vist at han har det i seg, så kanskje et miljøskifte hadde vært på sin plass?

Lydia Nalen har endelig funnet formen i Montpellier. Spilt 24 kamper, og har fått med seg 7 mål og 6 assists. Ikke dårlig, spesielt ikke med tanke på at han spiller endel på venstrekanten.

Vegard Johansen er lei av Belgia allerede, etter under to sesonger i klubben. Det tok ikke lang tid før interessen kom, og klubber fra Bundesligaen, BPL og Ligue 1 vil ha han med.

Leander da Costa har taklet overgangen til Tottenham suverent. Spilt 3 kamper i cupen, her fikk han med seg en BB og to andre strålende kamper, og han har spilt 1 kamp fra start i ligaen og 3 innhopp. Men det blir nok fler starter for da Costa, for her har han vært virkelig ekstraordinær.

Har flyten funnet Juan Motin, eller har han funnet flyten? Hvem vet. Men det alle vet, er at han har spilt veldig bra for et Sporting som har dratt seg fra nedrykksplass til øvre halvdel på få måneder.

9

Yolo har etter et bra utlån i Feyenoord begynt å få spilletid i Brann. Det har gått veldig bra, og 17-åringen står med 5 mål på 8 kamper.

Jørgen Sandnes sliter fortsatt med å finne målet, og endte med 13 kamper og 3 mål i Mjøndalen. Står nå med 2 kamper uten mål for Sarpsborg, når skal det løsne?

Mario Lemieux fikk etter 2 mål og 2 assists for Odd en overgang til Manchester City. Her har han spilt en U18-kamp, og scoret mål og bra spill.

Kake Kakesen er for øyeblikket skadet, men fikk en god start for U18-laget til Man Utd. Den hardtarbeidene, kreative midtbanespilleren klatrer i gradene og er nå fast på landets U21-lag. Blir sett på som den neste Runar Berg!

Pablo Straya fortsetter dominansen på U19-laget til Tromsø, og står med 27 mål på 23 kamper. Har fått 3 innhopp på førstelaget, og har scoret ett mål.

Sesongen har nettopp startet for Chris Cagen og han har spilt 2 ganger på Charltons U18-lag. Det har resultert i 2 mål og bra spill.

Juan Torres har også startet sesongen nå for Betis, og fikk ikke spille i første seriekamp. Han spilte dog i den siste treningskampen, uten mål men med bra spill.

Thomas Pedersen spiller fast for Adecco-laget Start, som troner tabellen suverent. Han gjør det bra og, står med 6 mål og 3 assists på 17 kamper. Fortsatt ikke fått debuten på U21-kampen, men bra prestasjoner gjør det mer sannsynlig.

Scoringsformen har sviktet El Giganto litt, som står uten scoring på de første 4 U19-kampene. Men formen kommer nok, da han var veldig god i fjor.

Alessandro Maldini storspilte på AlbinoLeffe i fjor, og har startet greit i år, med 2 kamper og en BB. AlbinoLeffe rykket opp til Serie B nylig, og mye ansvar ligger på Maldinis skuldre.

Enzo Suso Alonso kjører på i Sarpsborg, med 13 kamper og 2 assists. Sarpsborg klatrer sakte men sikkert, og 10 kamper før slutt er de bare 2 poeng bak Vålerenga på sikker plass. Blir også sett på som den neste Runar Berg...

Robin van Heskey har akkurat startet sesongen hos Norwich, og har levert bra i sesongoppkjøringen. Norwich holdt plassen, så det kan bety høyere nivå, men mindre spilletid.

Ben Dover får overraskende lite spilletid i Brann, og har kun 5 kamper for førstelaget denne sesongen. Spiller bra på U19-laget, så det kan ikke være lenge til en fast plass er innen rekkevidde.

Rusty Kuntz ble skadet i sin første treningskamp for Lierse, men rakk og score der. Er ute i mellom 1 og 2 uker til.

Christiano Lionel Berre dro til Toulouse i dette vinduet, og debuterte tidlig. Har fått 4 kamper på U19-laget, som har resultert i mål.

Alessandro Dinessen har spilt en kamp denne sesongen - fått assist og blitt banens beste. Har også spilt 4 U20-kamper, med bra resultat og 1 scoring og BB.

Bjørn Hellfuck har spilletid på både Odd, Odd 2 og Odd 3 denne sesongen - og det er uvisst hvordan Odd vil ha han. Mulig han får en mer definert rolle i laget utover.

Heskey Bin Poulsenho Diouf sitter fortsatt på samma vekta - så Sommeren har ikke blitt helt bortkasta. Har spilt 5 kamper på Groningen U19 så langt, og står med mål og assist.

Harald Rex Vs klubb har fått bud på bud på bud - men italienern er fortsatt i Andria. Her står han med 3 kamper så langt, uten mål og med 2 gule kort.

Jonas Pedro ble hentet til Atletico Madrid før sesongen, og er for øyeblikket i Atletico B. Laget har spilt en kamp denne sesongen, men den var ikke unge Pedro delaktig i.

Van der Vanden er blitt lei av McDonalds-lukta på hver trening, men har gjort det bra på U19. 2 mål og en assist på 5 kamper er fasiten.

Sheldon Cooper bestemte seg for å bli i Quick Boys denne sesongen og, der laget rykket opp. Her gjør han det meget godt, med 2 mål og 1 assist og veldig bra spill på de første 6.

Arild Sundby er i Kongsvinger, der han spiller overraskende mye på klubbens U19-lag, når man ser på hvordan han gjør det på førstelaget når han får sjansen. Gjør det faktisk bedre på klubbens førstelag enn på U19-laget.

Kastriot Skenderbeu har bestemt seg for å bli i Ham-Kam. Etter at Lydia Nalen dro har ikke klubben holdt seg bra, og de ligger godt plassert på nedrykk per dags dato. Skenderbeus prestasjoner er det dog lite å si på, meget bra spill fra ungutten.

Ole Kanstijet Ferguson får heller ikke mye spilletid i Tromsø, til tross for bra spill. Er veldig god for klubbens U19-lag, og har et veldig høyt nivå på førstelaget.

Zinedine Iniesta har tilpasset seg til nivået i den nye ligaen, og har storspilt i sesongens 3 første kamper. Strasbourg ligger høyt oppe på tabellen, så det er mulig at Zinedine drar dem opp enda en liga.

Endelig har Barack Obama fått debuten, i en ligacupkamp der han gjorde det veldig bra. Dermed er det godt mulig at ungutten får flere sjanser denne sesongen.

Armin Morgenthaler får ikke dra til Lillestrøm før sesongen er over, så han spiller for øyeblikket i Notodden. Her gjør han det ikke veldig bra, mulig det er på grunn av motivasjonsproblemer.

Martin Agger er fortsatt i Kongsvinger, der han spiller bra og får mer spilletid enn lagkameraten. Er fast på landets U21-lag, så det er litt rart at han ikke får mer spilletid.

Super-Mario Massimino har dratt til Padova, og har startet i sesongens 2 første kamper. Her har han levert godkjent, så han får nok fortsette så lenge han leverer.

Nemanja Silva koser seg på favorittlaget, og spiller fast på klubbens U18-lag. Har ikke fått debuten ennå, og han må kanskje dra på utlån før det er aktuelt.

Lydia Nalen kom til NAC Breda for kort tid siden, og har naturlig nok ikke fått debuten ennå. Men det er bare å gi gutten tid, man så på Ham-Kam at de faller sammen uten Nalen.

Vegard Johansen hadde tydeligvis godt av å komme seg vekk fra Mjøndalen, for han leverer godt på Bodø/Glimt. Har 3 kamper, og en BB.

Leander Santos da Costa har fått med seg 4 U18-kamper så langt i sesongen, og med tanke på Millwalls kamp mot nedrykk er det kanskje en stund til han får PL-debuten. Tippet til å bli den neste Bobby Moore!

Juan Motin og Eibar klarte akkurat ikke å rykke opp i fjor, men ungutten har funnet seg til rette i laget og det ser lyst ut.

Aarjan Monobrijn har kommet tilbake fra lånet, og spiller nå på Rodas U19-lag. Spiller alle kampene her, så debuten er kanskje ikke langt unna?

8

Rusty Kuntz scoret sitt første Standard-mål i sin 20. kamp. Ikke veldig bra, ville nok noen sagt, men spillet forbedrer seg. Må snart få fast plass om han ikke skal stagnere.

Christiano Lionel Berre gjør det så-som-så i ligaen for Young Boys, men sendte laget til CL nærmest på egen hånd med 3 mål på 4 kamper og BB i den avgjørende kampen.

Alessandro Dinessen åpnet sesongen med BB i en cupkamp, og har spilt de 2 første seriekampene i år. Gjort det greit her. Blir brukt som stopper i klubben.

Bjørn Hellfuck har fått litt av en overgang fra lille Molde til Man Utd. Fått Solskjærs gamle nummer, og har debutert på landsen med assist. Ikke spilt for førstelaget i serien ennå, men scoret i en treningskamp.

Med navnet til 3 tidligere legender i Liverpool kan det jo ikke gå galt for Heskey Bin Poulsenho Diouf i klubben. Det tror ikke Wim Koevermans, manager for Nederland heller, og lar Poulsenho få debuten på landsen. Ikke værst! Har ikke fått noen obligatoriske førstelagskamper ennå.

Vidunderbarnet Harald Rex V fortsetter i sine egne fotspor, med middelmådig spill på førstelaget og greit spill i sesongoppkjøringen. Men er vidunderbarn da.

Vidunderbarnet Jonas Pedro gjorde en bra sesongoppkjøring for klubben, med 2 assists på 4 kamper. I serien har det gått litt mer trutt, og har spilt de første 3 seriekampene uten å ha noe å vise til annet enn 2 gule.

Van der Vanden er litt skuffet over at hans nederlandske venn Poulsenho fikk landslagsspill før han. Er i Tyskland og Hannover for øyeblikket, og har fått med seg de 2 første seriekampene for klubben. Uten å imponere, uheldigvis.

Sheldon Cooper har også fått med seg landslagsdebuten. Det er nok fordi han har vist lovende spill i BBVA for Rayo så langt, bedre spill enn han hadde i Adelente. 1 assist på 3 kamper.

Arild Sundby fikk lite spilletid i Tottenham i fjor, men håpet på en bedre sesong i år. Da er det ikke veldig betryggende at Joe Allen har ankommet Spurs, og han ser ut til å ha lagt krav på playmaker-plassen.

Kastriot Skenderbeu ser ut til å være med i førstelagsplanene til PSG, og har spilt begge de første ligakampene og en cupkamp for PSG. Levert en assist.

Ole Kanstijet Ferguson har endelig debutert på Man Utd, men vil på lån fra klubben for å få mer spilletid. Fått innhopp i en cupkamp og.

Zinedine Iniesta var skadet hele sesongoppkjøringen, men da han første fikk et innhopp i Ligue 2 scoret han like godt. Er utvilsomt lagets viktigste spiller når laget jakter et opprykk til.

Barack Obama skadet seg i siste treningskamp, men gjorde det bra i de 3 han spilte med 3 assists. Håper på en del førstelagsspill for klubben denne sesongen.

Armin Morgenthaler er en annen som håper på førstelagsspill for klubben sin, men Valencia gjør seg på ingen måte bort på backplassen. Kan bli en tøff kamp, men Valencia er 31 og på vei ned.

Martin Agger fortsetter i samme spor som tidligere, med relativt fast spill. Har spilt veldig bra i de to landslagskampene han har spilt siden sist, og det går utvilsomt fremover.

Vidunderbarnet Super-Mario Massimino begynner å få litt primadonnanykker, da han klager over mye konkurranse selv om han har fast plass på laget. Men er fast i Torino, og nyter tilværelsen.

Vidunderbarnet Nemanja Silva sliter litt i Udinese, der han er på lån. Spiller ikke veldig bra, men bedre enn han gjorde i Southampton i det minste.

Aarjan Monobrijn får tillit med mye førstelagsspill, men svarer ikke helt på tilliten. Gjennombruddet lar vente på seg.

Lydia Nalen ser heller ikke ut til å ha en knallsesong, for 3 mål og 2 assists på 18 kamper er ikke storslagent. Blir dog brukt på venstrevingen.

Vegard Johansen kan derimot få et gjennombrudd nå. Spilt alle de første 5 kampene og har fått med seg en assist. Bedre tider i vente for Nordmannen?

Leander Santos da Costa har spilt de første 2 kampene for klubben sin i PL. Her gjør han det bra, uten helt å dominere som han gjorde i fjor. Men fast PL-spill er aldri å forakte.

Juan Motin trenger et gjennombrudd snart, og man skulle trodd at det kom til å skje i år med en flott serieoppkjøring. Men har startet dårlig i serien.

8

Yolo har fått den tvilsomme ære av å ha flest kamper for reservelaget til Valencia gjennom tidene. Man kan ikke si sikkert, men man skulle da tro at han hadde høyere ambisjoner enn det..

Jørgen Sandnes skulle erstatte Rooney, men det har det ikke blitt så mye av. Kun 1 kamp fra start og 1 innhopp i serien så langt, og ingen mål.

Mario Lemieux fortsetter med et bra målsnitt i Southampton, og har allerede etter 11 kamper 5 mål og 3 assists. Ser bra ut for nordmannen dette.

Kake Kakesen ser det ikke like bra ut for. 1 kamp i ligaen så langt, og selv om han har fått 3 kamper i cupen burde ikke det være nok for en spiller med hans talent.

Pablo Straya sliter litt med å finne nettmaskene i Inter, men han putter fortsatt jevnt og trutt. 3 mål på 10 kamper er likevel ikke noe å hoppe i taket over.

Chris Cagen hadde en fantastisk fjorårssesong, og det ser ikke dårlig ut nå heller. Litt dårligere snitt, men 4 mål og 1 assist på 10 kamper er ikke dårlig for et lag lavt på tabellen.

Juan Torres sliter på reservelaget til Real Madrid, og håper nok på å få sjansen snart. Gjør det rimelig bra på Castilla, så kanskje han må forlate klubben?

Thomas Pedersen har kommet i en liten floke, da Espanyol har hentet inn en ny spiss. Dette gjør at Pedersen ikke får veldig mye tillit, noe 4 kamper så langt tilsier. 1 mål er notert.

El Giganto skulle nok ønsket at han scoret like mye for Porto som han gjør for landslaget. 2 mål på 6 seriekamper så langt i sesongen er ikke veldig bra, i motsetning til 11 mål på 22 kamper for landslaget.

Alessandro Maldini fortsetter å dominere Premier League, og virker ustoppelig. Har et fantastisk høyt snitt, i en alder av 22 år. Denne mannen er allerede blant de beste i verden, og han blir bare bedre!

Enzo Suso Alonso har taklet overgangen fra La Liga til Premier League bra. Spiller bra, få målpoeng, men alt i alt veldig godkjent. Spiller alt som er av kamper for et meget bra Tottenham-lag.

Robin van Heskey trodde kanskje at han skulle få spille fast for Norwich fremover, men slik ble det ikke. Kun startet 2 kamper og fått 2 innhopp, men ikke scoret.

Ben Dover er en annen som sliter i Man Utd. Blitt plasert på reservelaget fast, og har gått ut og sagt at han vil forlate klubben etter sesongen. Blir nok ikke mye spilletid da.

Rusty Kuntz spiller fast i Levante, og leverer generelt greit spill. Lynvingen har så langt 2 mål på 10 kamper for La Liga-klubben.

Cristiano Lionel Berre dro til Barcelona i dette vinduet, og da blir det som det må bli. Mye benkesliting, men scorer en del når han får sjansen.

Alessandro Dinessen ble ikke en veldig dyr spiller å kjøpe for Chelsea, da de ga 155 millioner kroner for han. Men for en agent Dinessen må ha, for han har den nest høyeste lønningen blant fotballspillere i hele verden! Kun slått av Neymar, som tjener 100 000 mer i uken. Danner sammen med Maldini et solid forsvar, og spiller generelt veldig bra.

Bjørn Hellfuck har begynt å få noen kamper for Man Utd, men han klarer ikke levere. Sliter både med målpoeng og spill, så det er ikke sikkert at han blir å finne i førsteellvern mye lenger. 4 kamper så langt, 0 målpoeng.

Heskey Bin Poulsenho Diouf fortsetter å utvikle seg i Sheffield Wednesday. Allerede flere målpoeng enn han fikk i hele fjorårssesongen, med 4 mål og 3 assists på 17 kamper.

Harald Rex V ligger som en mur foran sine 3 italienske lagkamerater i forsvar. Bidrar også bra offensivt, noe som kanskje må forventes da han tjener 1 og en halv million i uka.

Jonas Pedro har gjort krav på plassen både på Real Madrid og på landslaget. Den ultrakreative playmakeren bidrar godt, og viser seg kanskje verdt de 390 millionene Real Madrid ga for han.

Van der Vanden sliter med å finne nettmaskene. Scorer en del i Champions League, men 1 mål på 9 kamper i ligaen er ikke bra nok. Men, han får tillit i Hannover, og det er viktig.

Sheldon Cooper har ikke vært i Real Madrid mer enn noen måneder, men nå er han lei. Lite spilletid duger ikke for han, så han har bedt om å bli satt på transferlista.

Arild Sundby dro til Wolfsburg etter et mislykket opphold i Tottenham, og nå blomstrer han. Spiller helt fast i Bundesligaen, og bidrar bra. Kunne likevel spilt noe bedre, men Wolfsburg er tydeligvis fornøyd.

Kastriot Skenderbeu utvikler seg meget bra i PSG, der han spiller helt fast. Nå driver klubben med å omskolere han til Midtstopper, noe som kanskje ikke er så dumt når man ser hvor stor, sterk og rask han er.

Ole Kanstijet Ferguson valgte bort Barcelona og Real Madrid for å dra til Bayern Munchen i dette sommervinduet. Dette angrer han på, da FC Hollywood er nærmere nedrykk enn seriegull denne sesongen. Vil vekk, og flere klubber vil ha hans tjenester.

Zinedine Iniesta ville vekk før sesongen, men ble i Montpellier. Her har han skuffet litt med tanke på den knallsterke debutsesongen. Montpellier sliter, og Zinedine har ikke bidratt med et eneste målpoeng i ligaen så langt.

Barack Obama sitter mye på benken med Kakesen i Blackburn. Kun spilt 1 seriekamp i år, og man kan ikke skjønne annet enn at han snart vil forlate klubben.

Armin Morgenthaler vil vekk fra Man Utd, noe som ikke er så rart når man ser hvor lite spilletid han får. Ikke en eneste ligakamp så langt denne sesongen, og begge parter blir nok fornøyde om han forsvinner i vintervinduet.

Martin Agger dominerer i Eresdivisie. PSV er helt overlgene, og har kun sluppet inn 5 mål på de første 12 kampene. Dominerer også i CL-gruppa si, med blant annet Juventus. Agger sin lønn er ikke helt vanvittig med 380 000 i uken, men laget hyar virkelig noe spennende på gang.

Super-Mario Massimino spiller bra i Torino, og selv om han med relativt faste mellomrom sier at han vil vekk forlater han ikke klubben. Klubben har åpnet svært bra i Serie A, og ligger på en foreløbig 4. plass.

Nemanja Silva får litt spilletid her og litt spilletid der, men utvikler seg ikke veldig mye. Men han spiller for favorittklubben, og det er kanskje det som teller?

Aarjan Monobrijn tok et sprang fra bunnen i Eresdivisie til toppen av Ligue 1, og har klart seg greit i Lyon. 1 mål på 5 kamper tyder ikke på storhet, men det er ikke dårlig heller.

Lydia Nalen har sviktet litt i år, og må skjerpe seg litt om han vil nå tosifret antall mål. 3 mål på 11 kamper er middelmådig, og han må hjelpe Montpellier opp av grøfta de har havnet i.

Vegard Johansen har spilt alle seriekampene til Liverpool siden han kom, men han gikk tydeligvis lei av England rimelig fort. Drar nå over til Skenderbeu og PSG når vintervinduet åpner. Litt kynisk, men fotballspillere gjør det de kan for å lyktes.

Leander Santos da Costa har spilt seg helt inn på Tottenham nå. Var misfornøyd da han ikke fikk mye spilletid, og det fungerte tydeligvis. Bør løfte seg litt spillemessig, men holder et greit nivå.

Juan Motin trodde kanskje at det ville bli mer spilletid da Jonas Pedro forlot klubben, men da gikk Valencia inn og kjøpte erstattere. Dette liker ikke Motin, og selv om han har spilt 10 kamper så langt vil han forlate klubben.

8

Dette så bra ut på Notepad! Nummerne har ingen ting å si.

1. Hashtag Yolo - Thpe 2. Jørgen Sandnes - 1Sandnes2 3. Mario Lemieux - Mario Lemieux 4. Kake Kakesen - Kagå 5. Pablo Straya - Straya 6. Chris Cagen - Crabsen 7. Juan Torres - Uniquecorn 8. Thomas Pedersen - unitedkid1902 9. El Giganto - ElGiGanto 10. Alessandro Maldini - torshan 11. Enzo Suso Alonso - MiniGH 13. Ben Dover - ThiagoL 14. Rusty Kuntz - HeskeyTime 15. Christian Lionel Berre - FabioBorini 16. Alessandro Dinessen - Supercrabby 18. Heskey Bin Poulsenho Diouf - anfieldo 19. Harald Rex V - jaass 21. Van der Vanden - SyltaKrokstad 22. Sheldon Cooper - Troenderfury 23. Arild Sundby - Arsun97 24. Kastriot Skenderbeu - Rinor91 25. Ole Kanstijet Ferguson - tveggis07 26. Zinedine Iniesta - Zizou-Bjørndalen 27. Barack Obama - Grendall4United 28. Armin Morgenthaler - Canucks 29. Martin Agger - fifa09 30. Super-Mario Massimino - lucky 31. Nemanja Silva - Fut-Gamer 32. Armin Monobrijn - Salihovic 33. Lydia Nalen - Jonasbjh

Og gingerne til slutt... 34. Vegard Johansen - Gardio 35. Robin van Heskey - JamesRodriguez 17. Bjørn Hellfuck - balleflas 20. Jonas Pedro - instinto

7

Datoen er 2. februar, som betyr at januarvinduet er stengt for de fleste ligaer.

Hashtag Yolo har holdt seg i Brann, uten å ha fått mye spilletid. Det ble 3 kamper totalt i første sesong, 1 for førstelaget og 1 for andrelaget. Står uten landskamper.

Jørgen Sandnes har fått en del kamper for U20-laget til Catania, men har spilt 8 kamper uten scoring. Dermed står han med 1 mål på 10 kamper for klubben. Han står og med 3 U21-kamper, dog ingen mål.

Mario Lemieux fikk ingen TL-kamper for Tromsø i fjor, naturlig nok da de jaktet seriegull. Endte med 1 mål, 1 assist og bra spill for andrelaget.

Kake Kakesen fortsetter å gjøre det bra på Rennais' U19-lag, og har fått debuten på førstelaget i cupen. Står med 1 U21-kamp for Norge.

Chris Cagen fortsetter bra spill på U18-laget til Millwall, samtidig som han har fått flere A-lagskamper. Blitt tatt ut til Englands U19-lag.

Juan Torres er konge i Spania, og spiller fast i Cultural Leonesa. Toppscorer i klubben med 12 mål på 19 kamper, og har i tillegg 3 assists. Notert seg for U19-kamper for Spania.

Thomas Pedersen fikk 7 førstelagskamper for Kristiansund, men endte målløs. Fikk dog bra rating, og en assist. Fortsatt ikke tatt med på U21-laget til Norge.

El Giganto fikk seg en ekkel skade, og er ute i godt over et halvt år. Har dog rukket å få med seg 7 kamper for portugisiske Rio Ave, og har scoret og spilt bra.

Alessandro Maldini har spilt fast, og storspiller for AlbinoLeffe. Står med U19-kamper for Italia.

Enzo Suso Alonso spiller seg i form igjen etter en stygg skade, og har debutert for Rennais med bra rating. Fortsatt den med høyest verdi av talentene.

Robin van Heskey spiller bra for U18-laget til Norwich, og har spilt seg til plass på U21. Står med 3 kamper for U-landslaget så langt, og 27 for Norwich' U18.

Ben Dover gjorde det bra i Sandefjord, og bidro til opprykket. Nå er han tilbake i Brann, i 1. divisjon.

Christiano Lionel Berre fortsetter å imponere, og har spilt 3 kamper for Catania i Serie A. Samtidig har han spilt U21-kamper, og står med 3 mål på 4 kamper der.

Alessandro Dinessen er i Torino, og spiller fast på U20-laget. Har fått en kamp til i Cupen siden forrige oppdatering, og har nå 3 U21-kamper for Italia.

Bjørn Hellfuck er fortsatt ute med skade, men gjorde det bra i 1. div. Tromsdalen klarte nesten å rykke opp, men det rakk ikke helt.

Harald Rex V imponerer i Lumezzane, og har 4 assists og 1 mål på 14 kamper. Står med U19-kamper for Italia.

Jonas Pedro har akkurat kommet seg fra skaden, og ikke mye har skjedd der.

Arild Sundby styrte Sarpsborg til opprykk forrige sesong, og ser ut til å ha en lysende fremtid i klubben. Ikke tatt opp til U21 ennå.

Skenderbeu koser seg i Albania, uten klubb. Står med 4 U21-kamper så langt.

Ole Kanstijet Ferguson spilte veldig bra i Alta forrige sesong, uten at det reddet nordlendingene. Blir spennende å se om han finner seg til rette i 2. div.

Zinedine Iniesta fortsetter storspillet i Frankrike, og har 24 kamper så langt i sesongen.

Barack Obama varter opp med storspill i League 2 og Bristol Rovers. 10 kamper har det blitt på ungutten, uten at det har imponert landslagsledelsen.

Armin Morgenthaler har gått på lån til det Østerriske Sturm Graz fra Bryne. Han hadde en god sesong i Bryne, men dette må da sies å være et steg opp.

Martin Agger har sammen med Sundby rykket opp til TL, og var tidvis strålende for Sarpsborg. Kan han få et virkelig gjennombrudd i TL?

Super-Mario Massimino fortsetter å dominere for Veronas U20-lag, med flere assists og kamper. Ikke fått mer spilletid på A-laget.

Nemanja Silva var ute store deler av høstsesongen for Tromsø, men spilte fast på andrelaget frem til skaden. Tromsø vant gull, og jakter på forsterkninger. Betyr dette at en plass er innen rekkevidde?

Aarjan Monobrijn er nå i TL med Start, etter å ha imponert i 1. div og på andrelaget. Ikke tatt opp til U21 ennå.

Lydia Nalen gjør det meget bra på U19-laget til Villarreal, men førstelaget sliter. En usikker klubb å dra til fast. Vil Nalen ta sjansen?

Vegard Johansen spiller fast i Mjøndalen, og det tyder på at han tar seg en sesong til i klubben. Ikke tatt opp på U21, til tross for bra spill for Mjøndalen i 1. div.

7

Sa at det kom oppdatering i dag ;)

Datoene er litt kludra til, men de er sånn ca. likt!

Hashtag Yolo ble, til tross for en imponerende sesongstart på førstelaget med 3 mål på 5 kamper, flyttet til Valencia Mestalla. Her har han gjort det rimelig greit, med 1 målpoeng/kamp i snitt.

Jørgen Sandnes har flyttet til Tromsø, men har kun fått innhopp så langt. Står med 3 innhopp uten mål.

Mario Lemieux står fortsatt uten førstelagskamper for City, men med 4 mål på 11 kamper og bra spill for reservelaget/U18.

Kake Kakesen har ikke fått debuten på den røde siden av byen, men 8 kamper og 3 assists på U18/Reservelag er da noe. Trykket på videre en gang uten å mene det, og plutselig har Kakesen dratt til Birmingham og Championship på lån.

Pablo Straya spiller og spiller for Tromsø, men får pent lite til. 7 mål på 31 obligatoriske kamper sier sitt. Spiller bra på landslaget, så kanskje han trenger et klubbskifte?

Chris Cagen får flere og flere muligheter på førstelaget etter hver sesong, og står nå med 4 mål på 8 obligatoriske kamper.

Juan Torres kom nylig til Real Madrid, og ble plasert på Castilla fort. Her har han gjort det bra så langt, med 2 mål og 1 assist på 5 kamper.

Thomas Pedersen tusler videre i tippeligaen, men står fortsatt med kun 2 målpoeng så langt. En skuffelse, selv om Start har gjort det greit.

El Giganto har begynt denne sesongen like begredelig som han avsluttet den forrige. Er fortsatt stuck på B-laget til Porto, og står med 1 mål og 2 assist på 5 kamper.

Alessandro Maldini har ankommet Roma, og har spilt i 5 kamper så langt. Ikke storspilt, men har spilt greit. Likte seg i AlbinoLeffe, som nå har blitt en favorittklubb hos Italienern.

Enzo Suso Alonso har spilt relativt fast på Godset denne sesongen, uten å imponere nevneverdig. Godset har også skuffet i år og ligger på en 10. plass.

Robin van Heskey har fått 5 sjanser på førstelaget til Norwich denne sesongen, og det har resultert i 2 mål og varierende form. Kanskje et utlån til Championship hadde passet han?

Ben Dover ankom Manchester før sesongen, og har for det meste spilt på reservelaget. Blir spådd til å bli den neste Erik Hoftun!

Rusty Kuntz liker seg bedre i en bedre klubb, der han får tillit. Startet 3 kamper så langt, og står med 2 assists.

Christiano Lionel Berre starter noe for Brann, uten å overbevise veldig. Står med 2 assists på 7 starter så langt.

Dinessen blir viktigere og viktigere for Torino, og står nå med 4 starter og bra spill for klubben som har startet sesongen katastrofalt.

Bjørn Hellfuck gjør det bedre og bedre i Odd, og står med 1 mål og 5 assists på 21 kamper i TL. Har han endelig funnet seg til rette?

Heskey Bin Poulsenho Diouf får flere og flere sjanser i Groningen. Scorer lite så langt, men 4 kamper så tidlig i sesongen viser at klubben har trua på gutten. Har også sluttet å øke i vekt.

Harald Rex V har til gode å starte for sin nye klubb, men fremtiden ser unektelig lovende ut.

Jonas Pedro fortsetter å dominere i Atletico B, og det er nok bare et tidsspørsmål før han får sjansen på A-laget.

Van der Vandenhar som Mario Lemieux ikke fått sjansen på A-laget ennå. 7 kamper for reservelaget har resultert i 2 mål og 1 assist.

Sheldon Cooper er i Getafe for øyeblikket, og har fått 7 kamper så langt. Det har endt i 2 assist og 1 BB.

Arild Sundby har vært stabiliteten selv for Viking denne sesongen, men sesongavslutningen ser ut til å bli litt kranglete for ungutten. Har fortsatt tillit.

Og mens vi snakker om stabilitet, så kommer Kastriot Skenderbeu opp. 2 mål og 2 assist fra sin posisjon som DM, og generelt bra spill for en klubb som kjemper med nebb og klør for å ikke rykke ned.

Ole Kanstijet Ferguson er på utlån til Newcastle for øyeblikket, og spiller bra der. Er vel den av talentene som har kommet lengst. Har fått Rune Skarsfjord som favorittperson, det er nok fordi han leder landslaget og ga Kanstijet Ferguson sjansen.

Zinedine Iniesta har fått en bror! Den 16-år gamle vingen Flavien Iniesta har poppet opp (regen) i samme klubb, og er broren til Iniesta. RC Strasbourg gjør det bra i fransk 3. divisjon, og ser ut til å rykke opp nok en gang, mye takket være Zinedine.

Barack Obama hare bare fått en sjanse denne sesongen, i cupen. Dette uten å imponere, men etter Millwalls forferdelige sesongstart ser man at de trenger noe nytt blod.

Armin Morgenthaler spiller når han ikke er skadet, men burde holdt seg på et jevnere nivå. En bra mengde assists til å være back.

Martin Agger kom nå til sin nye klubb i Serie A, og her får han tillit. Bør spille litt bedre for å fortsette dette. Blir sett på som den neste Ronny Johnsen!

Super-Mario Massimino blir nå sett på som den neste Roberto Baggio! En up-and-coming legende?

Nemanja Silva fikk et lite gjennombrudd i fjor, men spiller nå reservefotball igjen. Det er dog liten tvil om at den store klubben har store planer for ungutten. Blir også sett på som den neste Erik Hoftun.

Aarjan Monobrijn får lite spilletid, noe som passer han dårlig. Kun 1 førstelagskamp så langt, og han har bedt om å bli transferlistet.

Lydia Nalen spiller og spiller i Bryne, og flere større norske klubber er interresert. Bør score mer mål.

Vegard Johansen sliter litt i Bodø/Glimt, og det ser ut til at han kan trenge en pause. Det ser det ikke ut til at han får, for Johansen spiller de aller fleste kampene for klubben.

Leander Santos da Costa har starter sesongen med mye spill for førstelaget, og selv om det ikke har gått så bra har da Costa levert bra.

Juan Motin leker seg i Sporting B, og det er vel kun et tidsspørsmål før han får sjansen på førstelaget om han opprettholder dette spillet.

7

Hashtag Yolo har åpnet sesongen greit i Valencia Mestalla, men er fortsatt ikke med på førstelaget. Mestalla har rykket opp, så det blir litt mer motstand for Yolo.

Jørgen Sandnes scorer! De siste 5 kampene har han scoret 2 mål. Da disse 2 målene er de eneste han har scoret, er ikke dette like imponerende. 2 mål på 9 starter og 11 innhopp.

Mario Lemieux debuterer for Man City i Champions League, og bruker den ene omgangen han får godt. Scorer og leverer veldig bra.

Kake Kakesen venter på førstelagsspill denne sesongen, men har ikke fått noe ennå. Blir beskrevet som en lignende spiller som Kagawa.

Pablo Straya får ikke veldig mye spilletid i Inter, men har startet en kamp i ligaen. Her leverte han ikke veldig godt, og bør heve seg om han vil håpe på fast førstelagsspill.

Chris Cagen har taklet overgangen fra Charlton til Brighton godt. I debuten scoret han 3 mål, dette i cupen. Har blitt BB i begge cupkampene han har spilt. Har også fått 3 innhopp i serien, der står han med 1 mål.

Juan Torres fikk debuten sin tidlig i år, i Champions League. Scoret ikke, men leverte generelt bra.

Thomas Pedersen har fått et aldri så lite gjennombrudd i år, med 8 mål og 3 assists på 18 kamper. Ligger på 4. plass på toppscorerlista i TL, for et Start som leverer svært bra.

El Giganto fikk ligadebuten tidlig i år, og scoret like godt i den. Det danner et bra utgangspunkt for resten av sesongen. Har gjort det veldig bra på U21 i det siste, der han står med 12 mål på 17 kamper.

Alessandro Maldini fortsetter der han slapp i fjor, og har spilt begge kampene denne sesongen. Greit spill, men ikke like godt som i fjorårssesongen.

Enzo Suso Alonso dro til Levante før sesongen, og den kreative midtbanespilleren har allerde debutert. Ingen målpoeng, men en veldig bra debut.

Robin van Heskey er fortsatt i Norwich, men har ikke spilt i ligaen så langt denne sesongen. Kun 1 kamp i cupen, med 1 assist og ikke veldig bra spill.

Ben Dover har ikke fått utlånet sitt så langt denne sesongen, og står med 5 reservelagskamper så langt. Her har han spilt greit, og selv om vinduet har stengt, kan han fortsatt lånes ut.

Lynraske Rusty Kuntz står med 2 innhopp så langt, uten å imponere veldig. Er ønsket av en annen belgisk klubb.

Christiano Lionel Berre har fått 20 ligakamper denne sesongen, men står kun med 2 mål. Har dog blitt den spilleren med flest mål i en kamp i cupen, med 4. Er under bud, så en overgang til en større klubb. Ikke en veldig stor en, men nevneverdig større enn Brann.

Alessandro Dinessen forlot ikke Torino, men har fått lite igjen fra klubben. Har ikke spilt en ligakamp så langt, noe som er rart da han var fast forrige sesong.

Bjørn Hellfuck spiller og spiller for Molde, og leverer greit. 2 mål og 3 assists er greit, men ikke noe mer.

Heskey Bin Poulsenho Diouf har trent styrke, og har nå 7. Spilt 4 kamper for laget, men står fortsatt uten scoring.

Harald Rex V gjør som i fjor, starter litt og kommer inn i noen kamper. Nå har han dog vært involvert i alle kampene til Fiorentina denne sesongen, som leder Serie A.

Jonas Pedro ble sendt rett til Mestalla etter overgangen til Valencia, som er litt rart med tanke på prisen. Har spilt 1 av 2 kamper, og leverte en assist i debuten.

Van der Vanden ble sendt til hjemlandet og Twente rett før sesongstart, og det kan se ut som at var en bra ting. Scoret og assisterte i sin første kamp for klubben.

Sheldon Cooper har startet alle kampene for Rayo så langt, og har levert en assist. Ikke veldig oppløftende spill, det skal sies.

Lite har skjedd med Arild Sundby etter overgangen. Fikk ett innhopp i serieoppkjøringen, men ellers er det lite.

Dreit PSG på draget da de leide ut Kastriot Skenderbeu? Kanskje, for ESTAC Troyes som han ble leid ut til leder ligaen. Skenderbeu har levert bra, med mål og assist på de første 5.

Ole Kanstijet Ferguson får ikke et nytt utlån ser det ut til, som burde tilsi at han får spille mer på førstelaget til Man Utd denne sesongen. Men han har ikke fått noe spilletid for førstelaget ennå.

Zinedine Iniesta utvikler seg bra i RC Strasbourg, som ikke klarte opprykket til fransk 2. divisjon forrige sesong. Denne sesongen ser de dog ut til å klare det, da Iniesta ikke dro noe sted denne sommeren. Er ønsket av en større klubb i Frankrike.

Barack Obama preges fortsatt av lite spilletid, noe som kan komme av hans posisjon. Millwall spiller i en 4-4-2-formasjon, og der er det lite plass til offensive midtbanespillere og vinger.

Armin Morgenthaler ser ikke ut til å få mye spilletid, selv om han er den eneste høyrebacken i troppen. Klubben ser ut til å foretrekke Antonio Valencia i stedet. Mulig det blir et sent utlån?

Martin Agger har spilt i begge seriekampene til Parma så langt, men har ikke levert veldig bra. Men det er tidlig i sesongen, og spillet løfter seg nok.

Super-Mario Massimino sa før sesongen at han ikke vil forlenge, og det kan skade sjansene for førstelagsspill denne sesongen. Har spilt 1 av 2 seriekamper, og spilte bra selv om det ikke ble scoring eller assist.

Nemanja Silva dro til Southampton før sesongen, men leverte ikke spesielt bra i den første kampen for The Saints.

Aarjan Monobrijn er igjen misfornøyd med spilletiden i Roda JC. Vil ut på lån, men det ser ut til at han blir i klubben.

Lydia Nalen får veldig mye spilletid i Tromsø, men leverer ikke veldig bra. 1 mål og 1 assist på 20 kamper er fasiten.

Vegard Johansen er en annen som får mye spilletid, i Bodø. Leverer ikke veldig bra han heller, moralen er dårlig.

Leander Santos da Costa spiller mye i Millwall, og det kan se ut som om nedrykket var en blessing in disguise. Spiller bra for klubben.

Juan Motin skadet seg tidlig i den første kampen for Sporting denne sesongen, og er ute i 5-6 uker til. Gjør det bra på U19, så ikke umulig at det blir mye spilletid denne sesongen.

7

Hashtag Yolo får ikke mer spilletid på A-laget ser det ut til, men han gjør det bra på Mestalla. 10 mål og 1 assist på 24 kamper.

Jørgen Sandnes gjør seg klar til en ny sesong i Tromsø med en ny 3-årskontrakt. Kanskje gjennombruddet kommer i år?

Mario Lemieux har fått 4 innhopp i serien og 3 innhopp i CL. Dette har resultert i 1 mål. Men han gjør det bra på reservelaget, og selv om konkurransen er tøff er han nok ikke langt fra førstelaget.

Kake Kakesen ble akkurat skadet, men har spilt fast for Birmingham i år. Står med 4 assist og 1 mål på 22 kamper, og klubben jager opprykk.

Pablo Straya har fått hull på scoringsbyllen, men scorer ikke nok. 2 mål på 19 kamper hvorav 7 er fra start er fasiten.

Chris Cagen sliter også med å komme seg helt igjennom fasen til å gjøre det veldig bra. Men, spillet har vært veldig bra i det siste, og med 4 starter og 17 innhopp står han med 6 mål.

Juan Torres står nå med 7 cupkamper og ett CL-innhopp. Han har ikke scoret ennå, men han har gjort det bra for U19.

Thomas Pedersen står også med ny 3-årskontrakt, og gjør seg klar til en ny sesong i Kristiansand. Startet sesongoppkjøringen med 2 mål på 2 treningskamper.

El Giganto får sjansen en gang i blant i serien, og 3 mål på 3 starter og 3 innhopp er på ingen måte dårlig. 1 mål på 8 kamper i cupen derimot...

Alessandro Maldini starter ikke så mange kamper for Roma, men kommer inn i alle han ikke starter. Spilt i alle ligakampene denne sesongen, med 8 starter og 15 innhopp. Gjort det veldig bra i de 2 landskampene han har spilt.

Enzo Suso Alonso kommer også inn ofte, med 6 starter og 14 innhopp i serien. Det har blitt 1 mål og 1 assist ut av det, og han må nesten heve seg snart. Levante gjør det meget bra i BBVA, med en 7. plass så langt.

Robin van Heskey er misfornøyd, og håper på å forlate Norwich snart. Kommer nok ikke til å signere ny kontrakt, som han har 1 og et halvt år igjen av. 1 start og 5 innhopp i ligaen, uten mål.

Ben Dover står uten ligaspill denne sesongen, men har spilt 4 cupkamper. Her har han nok ikke holdt ønsket nivå, men på reservelaget presterer han.

Rusty Kuntz liker ikke at han får lite spilletid, og med kun 2 innhopp på over en halv sesong er det forståelig.

Christiano Lionel Berre har kommet i gang i sin nye klubb Young Boys, og står med 2 mål på de første 6. Må dermed heve seg litt, uten at han har gjort seg bort.

Alessandro Dinessen er ønsket av halve Italia, men klubben vil ikke akseptere bud. Da er det rart at han nesten ikke får spilletid. 3 kamper så langt i sesongen for et Torino som ser fortapt ut.

Bjørn Hellfuck kjører i gang med en ny sesong i Molde, og i den første treningskampen fikk han med seg to assists.

Heskey Bin Poulsenho Diouf er fortsatt målløs i FC Groningen, og 27 kamper uten scoring er egentlig ganske fantastisk. Spørs om han får mer spilletid nå som han har bestemt seg for å forlate klubben.

Harald Rex V vil ikke gi slipp på førstelagsplassen, og har spilt 14 kamper så langt denne sesongen. Presterer fortsatt ikke veldig bra, men moralen er bra og han får tillit.

90 millioner-signeringen Jonas Pedro er i gang for Valencia. Har fått med seg 1 start og 2 innhopp for førstelaget. Uten målpoeng, men det viser at de har trua på han.

Van der Vanden har fått en ligakamp til for FC Twente, der han er lagkamerat med Ole Kanstijet Ferguson. 2 ligakamper på over en halv sesong er vel ikke akkurat det han hadde håpet på.

Sheldon Cooper fortsetter med greit spill i Rayo, men står fortsatt med 3 assists. Mye skal skje dersom Rayo ikke skulle rykke opp, og det ser ut som Cooper får se Liga BBVA i nærmeste fremtid.

Arild Sundby står fortsatt uten kamper for Tottenham, og når han dominerer på reservelaget er det litt rart. Det har gjort at moralen ikke er helt på topp.

Kastriot Skenderbeus moral er på topp. Og hvorfor skulle den ikke være det, han spiller fast på et lag som vinner mye. 27 kamper, 2 mål og 5 assists som DM er rett og slett imponerende.

Ole Kanstijet Ferguson får mye mer spilletid i Twente enn lagkamerat Van der Vanden. Startet de første 7 kampene etter at han kom til klubben, og står med 1 assist.

Zinedine Iniesta er fortsatt bestemt på at han vil til Ligue 1, uten Strasbourg. Men han spiller fortsatt, og klubben gjør det bra. Fortsetter det sånn er det ikke lenge til Iniesta er i Ligue 1 med Strasbourg.

Barack Obama har mistet tålmodigheten med Millwall, der han ikke får spilletid. Nå vil han vekk, og det er vel forståelig. 1 kamp i Championship på en sesong er ikke spesielt bra.

Armin Morgenthaler er fortsatt å finne i A-lagstroppen til Man Utd, og har spilt 12 offisielle kamper for førstelaget, hvorav 3 av dem er i serien. Har skaffet laget 3 assist på disse 12, med 1 assist i serien.

Martin Agger er elendig til å markere, men det bryr han seg pent lite om. Spiller helt fast på Parma, og den spillende midtstopperen gjør det ganske godt.

Super-Mario Massimino kan vel ikke beskrives som intelligent med uttalelsen om at han kom til å forlate klubben på free transfer etter sesongen. Kun fått 4 ligakamper, og har blitt utvist i en av dem.

Nemanja Silva fortsetter med bare halvveis godt spill for Southampton, men spiller fast. fått med seg 20 kamper i PL denne sesongen.

Aarjan Monobrijn vil vekk fra Roda nok en gang, og det kan man forstå. 19-åringen har kun fått 1 kamp for klubben denne sesongen.

Lydia Nalen gjør seg klar til en ny sesong i Tromsø, og kanskje han danner et super-par med Sandnes og scorer mange mål? Virker ikke veldig troverdig, men alt kan skje i en verden der Boti Goa blir toppscorer i TL.

Vegard Johansen er ønsket av en nederlandsk klubb, og vil vekk fra Nord-Norge. Klubben har dog ikke kommet med et konkret bud, og for øyeblikket ser det ut til at han blir i Bodø.

Leander da Costa koser seg virkelig i Championship. Har blitt kåret til månedens unge spiller flere kamper, og har spilt alle kampene til Millwall. Klubben har vist sviktende form i det siste, og nå må Leander vise krefter dersom laget skal rykke opp.

Juan Motin har vært skadet, men står med 8 kamper for Sporting så langt. Mye skal skje dersom klubben skal rykke opp, så det blir nok en sesong til i Adelente om han ikke flytter på seg i sommervinduet.

7

Gratulerer til Leander Santos da Costa og Barack Obama med opprykket! Millwall rykket opp på kvalliken og vil nok en gang spille i PL. I PL blir også Chris Cagen å finne, da han skøyt Brighton til en 2. plass og opprykk til PL.

Mario Lemieux og Van der Vanden gratuleres også, da laget deres vant Premier League i år. Sistnevnte kan vel knapt gratuleres, da han ikke var på banen for klubben en eneste kamp.

Gratulerer til Kake Kakesen, som rykket opp med klubben han er på utlån til, Birmingham.

El Giganto gjorde en fortreffelig jobb i Porto, som vant sesongen nok en gang i år.

Gratulerer til Rusty Kuntz, som med Standard vant den belgiske toppdivisjonen.

Sheldon Cooper spilte fast i Rayo i år, og det ble jammen meg opprykk på han denne sesongen og.

Zinedine Iniesta har vel blitt vant til opprykk, men nå har klubben klatret 3 divisjoner og er i fransk 2. divisjon.

Hashtag Yolo spilte kun for Mestalla denne sesongen, og fikk med seg 36 kamper. Her scoret han 17 mål og fikk med seg en assist. Ikke værst, men ikke ekstraordinert.

Jørgen Sandnes har et bedre snitt denne sesongen, hvor han faktisk har scoret mer mål enn han noen gang har gjort i noen annen sesong. 4 mål på 11 kamper er likevel ikke veldig imponerende.

Mario Lemieux endte på 5 innhopp i serien og 4 innhopp i CL for City, dette resulterte i 1 scoring. Holdt et bra nivå på reservelaget.

Kake Kakesen fikk med seg 22 kamper for Birmingham i år, og bidro med 1 mål og 3 assists. Han dominerte altså ikke, men var ikke dårlig på laget som rykket opp til Championship igjen.

Pablo Straya har opplevd en vanvittig måltørke i år, og fikk bare med seg 2 mål på 27 kamper for Inter. Fikk overraskende mye spilletid for den italienske storklubben.

Chris Cagen opererte for det meste som supersub denne sesongen for Brighton, og bidro til opprykket med 11 mål og 1 assist på 12 starter og 21 innhopp. Leverte meget bra i cupen også, så han blir nok å se en del i PL neste sesong.

Juan Torres spilte for det meste i cupen for Real Madrid. Har spilt seg fast på det spanske U21-laget, der han står med 4 mål på 13 kamper. Scoret ikke mål på de 9 førstelagskampene han fikk for klubben.

Thomas Pedersen fortsetter godformen fra 2015, og har fått med seg 8 mål og 2 assists på de første 11 kampene. Står som toppscorer sammen med Chima så langt.

El Giganto har fått en opptur i år i forhold til de tidligere årene. Fikk med seg 9 seriekamper, hvorav 6 var fra start, og scoret 4 mål. Helt klart godkjent.

Alessandro Maldini var involvert i 36 / 38 seriekamper for Roma i år. Respektabelt, og han gjorde seg på ingen måte bort. Har på sine 2 år i klubben spilt 70 kamper og blitt en publikumsfavoritt.

Enzo Suso Alonso sliter med formen, og selv om han fikk 32 kamper for førstelaget til Levante i serien leverte han ikke spesielt bra. 1 mål og 2 assists er alt han har å vise til.

Robin van Heskey har gjort seg upopulær i Norwich, og det ryktes at han forsvinner fra klubben i dette vinduet. Fikk 7 kamper i serien og 5 i cupen, men fikk kun 1 assist.

Ben Dover fikk bare det ene innhoppet for Man Utd, men 6 kamper i cupen er ikke værst. Presterte bra for reservelaget, og det blir nok et utlån neste sesong.

Rusty Kuntz er ønsket i Liga BBVA, og han kommer nok til å dra uten å blunke. 2 innhopp på en sesong for en up-and-coming ving er ikke i nærheten av bra nok.

Christiano Lionel Berre dro til Sveits i vinter, og spilte 12 kamper utover våren. Det endte med 5 mål, som er helt respektabelt. Så vi får se om han får et skikkelig gjennombrudd neste sesong.

Alessandro Dinessen har av uvisste grunner blitt fryst ut i Torino, for han fikk kun 5 kamper i Serie A denne sesongen. Mange interreserte klubber, men når klubben vil ha 177 500 000 kr for han kan det bli vanskelig.

Bjørn Hellfuck startet sesongen bra, men 1 mål og 2 assists på 11 ligakamper er ikke bra nok. Hellfuck ser til høsten, og må begynne å prestere bedre.

Heskey Bin Poulsenho Diouf har endt sin Groningen-karriere, noe som er like godt. 1 mål og 1 assist tilsvarer ikke akkurat legendestatus. Blir å finne i Liverpool og PL til neste sesong.

Harald Rex V ga seg ikke på førstelaget selv om det gikk noe trutt, og endte opp med 19 seriekamper for Fiorentina denne sesongen. Ser til neste sesong, der han forhåpentligvis svarer på tilliten.

Jonas Pedro ga seg heller ikke når han først fikk sjansen, og fikk med seg 9 seriekamper for Valencia. Det endte opp med 1 mål og 1 assist, noe som ikke er elendig, men heller ikke spesielt bra.

Van der Vanden ble bare å finne på banen i 4 seriekamper for Twente, noe som var langt under forventningene da han kom dit. Fikk med seg 1 mål og 1 assist da han besøkte moderlandet.

Sheldon Cooper får mye kritikk for prestasjonene hans i år, og det er helt forståelig. Har ikke levert spesielt bra, selv om han fikk sjansne i 34 seriekamper.

Arild Sundby fikk til slutt kampen sin, men det gikk ikke helt som planlagt. 1 innhopp på førstelaget til Tottenham gjennom hele sesongen, og da presterte han å få rødt kort.

Kastriot Skenderbeu fikk sitt virkelige gjennombrudd for ESTAC Troyes i år. Spilte alle kampene, og bidro med 3 mål og 5 assists. Løp 3. mest i Ligue 1 denne sesongen.

Ole Kanstijet Ferguson skuffet litt i Twente etter den gode sesongen i Newcastle, men spilte alle kampene etter at han ankom Twente. 2 assists leverte han på 15 kamper, og helt OK spill.

Zinedine Iniesta fikk Strasbourg opp nok en divisjon, og han har gitt seg med misnøyen for denne gang. 33 kamper, 7 mål og 6 assists er ikke dårlig, men ikke like bra som hans tidligere sesonger.

Millwall prøvde å blidgjøre Barack Obama mot slutten av sesongen, og lot han spille på laget i kvalikken til opprykk. Han fikk med seg totalt 4 kamper denne sesongen, og leverte bra. Men han vil vel egentlig spille mer enn det.

Armin Morgenthaler har vært så uheldig å få verdens største talent på plassen sin på landslaget, men det har ikke stoppet motivasjonen hans på klubblaget. Spilte 5 kamper i serien og 17 kamper totalt for førstelaget til Man Utd, og leverte 1 assist i serien og 4 totalt.

Martin Agger koser seg med fast spill i Serie A, og han har tydeligvis trent på markering. Var involvert i 29 kamper i ligaen i år, hvorav 24 av dem var fra start, og 5 kamper i cupen.

Super-Mario Massiminos kontrakt går ut om en snau måned, og han fikk kun 5 kamper denne sesongen. Var vel hen hevn for at han annonserte at han ikke kom til å forlenge før sesongen.

Nemanja Silva fikk derimot bra med spilletid i Southampton. 31 kamper er ikke dårlig, men han det han presterte var til tider elendig. Håper på bedre spill når han returnerer til Manchester.

Aarjan Monobrijn forlater tydeligvis aldri Roda, for nå er han ikke misfornøyd lenger. Fikk med seg 14 kamper i år, men ingen målpoeng bortsett fra et mål i cupen.

Lydia Nalen har allerede passert statsene sine fra i fjor, og står nå med 3 mål og 2 assists på 11 kamper. Drømmen er vel det store utland, men det må skje snart om han ikke skal stagnere helt.

Vegard Johansen ble med Bodø/Glimt til Adeccon, men han vil tydeligvis vekk. Desverre presterer han ikke i nærheten av bra nok for å oppnå det. 2 assists og dårlig spill på de første 10 kampene.

Leander Santos da Costa har styret forsvaret til Millwall, som slapp inn færrest mål i Championship i år. Spilte hele 47 kamper for klubben, og spilte seg til en bra rating.

Juan Motin kom aldri i gang i Sporting i år, selv om han fikk 20 kamper på seg. Fikk med seg 2 assists, men han håper da på mer i Spanias nest høyeste divisjon.

7

Spillerrapport: Hashtag Yolo har nok en gang blitt stuet bort på Mestalla-laget til Valencia. Fikk kun med seg 6 kamper og scoret 1 mål for førstelaget denne sesongen. Må kanskje komme seg vekk fra klubben for å utvikle seg videre? Jørgen Sandnes spilte fast for Feyenoord denne sesongen, men sleit litt med å overbevise. 11 mål og 1 assist på 36 kamper er relativt middelmådig. Men, han får uvurdelig utvikling. Mario Lemiuex hadde en lei måltørke denne sesongen, men scoret for første gang tosifret antall mål i en sesong. 10 mål og 2 assists på 33 kamper for Southampton ble fasiten. Kake Kakesen sleit med å spille seg inn på førstelaget til Blackburn denne sesongen, og endte opp med bare 7 kamper for førstelaget. Ser ikke ut til å passe klubben, og må kanskje vekk for å utvikle seg mer. Pablo Straya sleit med å opprettholde det gode snittet fra forrige sesong, men 12 mål på 35 kamper er ikke elendig i en så stor liga som Serie A. Selv om han kunne spilt bedre for Inter har han bøttet inn mål for Norge, og står med ganske vanvittig 26 mål på 36 kamper. Chris Cagen har plutselig eksplodert. Etter at det har sett ut til at han ikke kom til å ta nivået i PL, står han med imponerende 18 mål og 5 assists på 35 kamper. Ikke dårlig for en som hadde 4 mål som personlig rekord i PL. Og det for et middelmådig lag som Brighton. Juan Torres fikk 10 kamper for førstelaget til Real Madrid forrige sesong, og mange hadde nok høye forhåpninger til spanjolen. Da er det litt skuffende at han endte opp med å spille for Castilla denne sesongen. Fikk bare 2 cupkamper for førstelaget denne sesongen, og scoret 1 mål. Thomas Pedersen prøvde å forbedre seg fra en dårlig førstesesong i Espanyol, men lyktes ikke. 1 mål på 12 kamper er resultatet, og han trenger nok et gjennombrudd snart. El Giganto er en annen som hadde håpet på en bedre sesong i år. Den høyreiste spissen hadde ikke scoret mer enn 8 mål på en sesong, og klarte ikke slå det denne sesongen heller. 6 mål på 21 kamper er ikke bra nok for et storlag som Porto. Alessandro Maldini dro til Chelsea etter å ha dominert Serie A i flere år, og spilte helt fast med bra spill hele sesongen. En liten pekepinn på hvor dominerende han var i Serie A, er at han fikk årets unge spiller i Serie A i 2018, selv om han kun spilte der i en sesong. Enzo Suso Alonso har hatt en knallsesong i Levante, og endte opp med 4 mål og 7 assists på 37 kamper. Han har hatt en rekke imponerende kamper, og storklubber over hele verden vil ha en bit av den unge playmakeren. Robin van Heskey tok etterhvert over spissplassen i Norwich, og selv om han knapt scoret mål på høstdelen av sesongen endte han opp med 8 mål på 26 kamper. Ikke veldig bra, men nå har han en sesong i et lag som skal bruke han fast. Ben Dover dro til Newcastle, som spiller i Championship, for å utvikle seg nok til å komme inn på førstelaget til Man Utd. Her har han spilt mange kamper, hele 44 kamper spilte han denne sesongen. Det kommer bra med i storklubben. Cristiano Lionel Berre endte opp med 12 mål og 0 assists på 38 kamper forrige sesong. Denne sesongen har han forbedret seg, og endte opp med hele 12 mål og 1 assist på 38 kamper. Men, han har vist frem potensialet sitt, og flere storklubber har meldt sin interesse. Alessandro Dinessen har spilt veldig bra for Torino denne sesongen, noe 9 banens beste-priser på 37 kamper understreker. Nå er han dog lei av midt-på-tabellen spill for Torino, og flere storklubber vil gjerne hente han. Bjørn Hellfuck har tatt en sesong i Fulham for å gjøre seg klar til førstelagsspill i Man Utd, og han har prestert greit. 2 assists på 19 kamper er ikke noe å hoppe i taket over, men han får mye erfaring og utvikler seg bra. Heskey Bin Poulsenho Diouf har scoret 5 ganger så mange mål som det han hadde som sin personlige rekord før denne sesongen. Det som kanskje er litt mindre imponerende er at det er 5 mål på 30 kamper i championship for Sheffield Wednesday. Men det går fremover! Harald Rex V har hatt en supersesong i Fiorentina i år, og endte opp med 3 mål og 6 assists på 35 kamper. Selv om laget ikke har hatt en veldig god sesong, har han vist gode egenskaper ved å styre midtbanen som få andre kan. Jonas Pedro har virkelig slått gjennom internasjonalt. Ikke bare spilte han helt fast på førstelaget til Valencia, og fikk med seg 9 mål og 7 assists, men han har også spilt alle CL- og landskampene til Spania i år. Alt ligger til rette for den kreative spanjolen. Van der Vanden har slitt litt i Man City, og det ser ikke ut til at det er klubben for han. Kun ett innhopp for førstelaget i år, og generelt middelmådig spill for andrelaget. Sheldon Cooper likte seg godt i Fulham, og spilte alle kampene der. Men, da han fikk tilbudet fra Real Madrid i Januar var det ikke tvil. Har ikke spilt fast i Real Madrid, men at de hentet han for 175 mill. Kroner er jo et godt tegn. Arild Sundby sa tidlig i sesongen at han ikke kom til å fornye kontrakten med Spurs, og det var kanskje ikke det lureste å gjøre. Kun 3 innhopp for førstelaget i år, og har for det meste tilbragt tiden på andrelaget. Det ser ut til at han blir i PL, da andre klubber gjerne vil hente han. Kastriot Skenderbeu fortsatte godspillet for PSG, og det fysiske monsteret har vært en viktig brikke for manager Ancelotti. Spilt fast i alle turneringer, så dette ser unektelig bra ut. Vant EL med PSG i år. Ole Kanstijet Ferguson var lei av å sitte på benken i Man Utd, og annonserte i Januar at han ville vekk. Da kom Real Madrid, Barcelona og Bayern München på banen, så Ferguson valgte sistnevnte. Det var ikke et dumt valg, da han har spilt alle seriekampene til de tyske gigantene siden. Nå angrer nok Man Utd! Zinedine Iniesta har hatt sin første sesong for Montpellier etter å ha dratt RC Strasbourg opp 3 divisjoner, og hvilken sesong han har hatt! 3 mål og 12 assists på 38 kamper ble fasiten for den elegante playmakeren. Barack Obama har, som Kake Kakesen, slitt med spilletid i Blackburn. Obama er dog ønsket av en annen klubb, noe som kanskje hadde vært lurt da han trenger spilletid for å ikke stagnere. Armin Morgenthaler sliter også med spilletiden, og sliter med å levere når han først spiller for Man Utd. Ser ikke ut til at det er en bra match for spilleren eller klubben, så han må nok kanskje ut for å se seg om etter en ny klubb. Kun 1 år igjen på kontrakten, så vi får se hva som skjer. Martin Agger hadde en enorm sesong sist, og nå skulle den følges opp. Det hadde han null problemer med, og nok en kjempesesong for Parma er notert. Nå er han dog lei, og vil til en større klubb. De større klubbene står i kø for å hente han, så dette kan bli spennende! Super-Mario Massimino har hatt en super sesong for Torino i år, men som Dinessen er han lei av midt-på-tréet spill. Dermed vil han vekk, og det burde ikke bli et problem mtp. Spillet han har hatt denne sesongen. Nemanja Silva har endelig klart å spille seg inn på Man Utd. 23 kamper vitner om at manageren stoler på han, og så lenge Silva innfrir kan dette bli veldig bra. En av de få som ser ut til å bli i den engelske storklubben. Aarjan Monobrijn er rebellen vår. Har droppet trening denne sesongen flere ganger, men manageren i Roda JC sverger fortsatt til han. Spilte helt fast denne sesongen, og klarte å få med seg 1 gult kort for hver 3. kamp i snitt. Lydia Nalen ser ut til å få det til i Montpellier. 13 mål og 5 assists på 38 kamper ble fasiten denne sesongen, og det virker som at sammarbeidet med Zinedine Iniesta virker bra. Sliter litt med å score på landsen, men man kan ikke ha alt. Vegard Johansen har hatt en god sesong. Forrige sesong gikk han misfornøyd i Genk, denne sesongen har han spilt samtlige kamper for Liverpool. Ikke dårlig, og når han fikk med seg 6 assists, kan denne sesongen kalles en suksess. Leander da Costa hadde håpet på mye spill etter knallstarten på sin Tottenham-karriere, men han har ikke vært annet enn en rotasjonsspiller denne sesongen. 24 kamper er ikke nok for brassen, og han vil til en annen klubb etter bare en og en halv sesong. Juan Motin lever litt i skyggen til den jevnaldrede Jonas Pedro, men han har fått mye spill denne sesongen. Bare 4 starter, men hele 23 innhopp har det blitt for playmakeren. Ser ut til å ha funnet seg til rette, og det ser bra ut for fremtiden.

7

Sesongavslutning!

Etter en fantastisk start i Valencia, fikk Hashtag Yolo muligheten på landslaget. Her ble det bra spill og en assist. Har 3 kamper for U19-laget til Valencia, og står med 5 mål, 1 assist og 2 BB. Har fått 5 kamper i ligaen for Valencia, og scoret 3 mål. Står også med en kamp i cupen og to innhopp i EL, dette har resultert i ett mål.

Jørgen Sandnes har returnert til gamle synder, og står med 2 fattige mål og 1 assist etter 10 kamper for Sarpsborg. Klubben gjør det dog bra i Adecco, og leder serien.

Mario Lemieux fikk ikke debuten på Man City denne sesongen, men fikk med seg 23 U18 og reservelagskamper. Det ble 9 mål, 2 assists og 2 BB.

Kake Kakesen fikk heller ikke debuten for Man Utd, men endte opp med 21 kamper for U18 og reservelag. 6 mål, 5 assists og 4 BB endte det med.

Pablo Straya har mistet alt som heter scoringsform, og står med mål på 12 obligatoriske kamper for klubben. Tromsø prøver å forsvare gullet, mot et veldig sterkt RBK.

Chris Cagen fikk noen muligheter utover sesongen, uten å gjøre det helt store. Endte med 7 kamper, 1 mål og 2 assists i championship.

Juan Torres endte sesongen med 7 innhopp, men 0 målpoeng for førstelaget. 8 kamper, 4 mål og 1 assist for reservelaget og U19.

Thomas Pedersen har spilt så som så denne sesongen, med 10 obligatoriske kamper og 1 assist. Må snart skru opp tempoet om Start skal klare seg i TL i år.

El Giganto fant aldri tilbake til sin vanvittige scoringsform, og endte med 8 kamper, 1 mål og 1 assist for reservelaget til Porto.

Alessandro Maldini leverte svært godt på et middelmådig AlbinoLeffe denne sesongen. Mange store klubber er etter han, og med 1 BB hver 5. kamp som 17-åring er ikke det så rart.

Enzo Suso Alonso dro til Godset før sesongen startet, og har fått med seg 8 ligakamper så langt. Ikke så dårlig, men det kan sies om prestasjonene. 1 mål er alt han har å vise til.

Robin van Heskey endte med 2 obligatoriske kamper uten scoring for Norwich. Spilte 15 kamper for reservelaget og U18, der ble det 16 kamper og 4 mål.

Ben Dover sliter fortsatt med spilletid i Brann, men nå har det kommet en virkelig storklubb på banen. Vil han bli i Brann, som ikke gir han spilletid, eller dra til det store utland?

Rusty Kuntz fikk noe spilletid mot slutten av sesongen, og scoret sitt første mål i Belgisk 1. divisjon. Med Lierse gikk det ikke så bra, og det endte med nedrykk. Klubbskifte på gang?

Christiano Lionel Berre fikk ikke flere enn de 4 kampene på førstelaget til Toulouse, men fikk med seg 20 kamper på U19 og reservelag. Her fikk han med seg 12 mål og 1 assist.

Alessandro Dinessen fikk 9 kamper for Torino denne sesongen, 7 fra start. Her leverte han tidvis meget bra spill, og en BB fra Serie A.

Bjørn Hellfuck har ikke helt funnet sin plass i Odd, og står med 2 assists på 11 kamper for klubben. Har dog spilt alle kampene denne sesongen.

Heskey Bin Poulsenho Diouf fikk ikke flere kamper for førstelaget denne sesongen, og endte på 32 kamper for U19/Reservelag. 8 mål og 4 assist ble det.

Harald Rex V har gjort det svært bra i Andria, og har fått mange bud på seg denne sesongen. Har økt og økt i verdi, men det er mulig at det kommer et stort bud dette vinduet. 5 mål og 4 assists har det blitt for midtbanespilleren, og meget bra spill.

Jonas Pedro har spilt mange kamper for Atletico B etter overgangen, og står med hele 39 kamper. Det endte med 3 mål og 10 assists,

Van der Vanden venter fortsatt på sin overgang til City, og fikk med seg 7 obligatoriske kamper denne sesongen. 2 mål ble det av det, begge i cupen.

Sheldon Cooper gikk fra amatørfotball til 30k i uka i Deportivo, og er for øyeblikket i Deportivo B. Fått med seg 16 kamper, og 1 mål.

Arild Sundby dro til Viking før sesongen, og har følgt opp den gode sesongstarten. Står med 3 assists på 11 kamper.

Kastriot Skenderbeu har som Sundby og Hellfuck spilt alle kampene denne sesongen, og den godeste Kastriot står med 1 mål og 2 assists på de kampene. Godt spill er notert.

Ole Kanstijet Ferguson fortsetter å dra på seg gule kort, og står med 5 gule på hans 6 kamper så langt. Har dog spilt veldig bra, og er ønsket av en storklubb.

Zinedine Iniesta har fulgt opp sitt meget gode spill for Strasbourg, og klubben hadde veldig få problemer med å rykke opp nok en gang. 4 mål, 6 assists og meget godt spill.

Barack Obama står med 4 kamper for førstelaget da sesongen er ferdigspilt. Bra spill av unggutten, da Millwall kapret plassen på målforskjell.

Armin Morgenthaler har spilt relativt bra for LSK denne sesongen, og står med 2 assists på sine 7 kamper for førstelaget. Har dog vært skadet, så mulig at han hadde fått flere kamper om det ikke var for det.

Martin Agger har spilt veldig bra for Kongsvinger denne sesongen, selv om han er misfornøyd og har bedt om å bli transferlistet. Kanskje han får ønsket sitt oppfylt nå?

Super-Mario Massimino reddet Padova fra Nedrykk med sitt gode spill, og han spilte hele 36 kamper for førstelaget denne sesongen. Det endte med 2 mål og 2 assists, men meget bra spill.

Nemanja Silva er vel den store spilleren på denne oppdateringen. Man Utd tullet ikke da de sa at han skulle erstatte Vidic, for han har fått 9 kamper for førstelaget dette halvåret, i ligaen, cupen og i CL. Når man ser at han i tillegg har 30 kamper for reservelag/U18, er det nok ikke lenge til unge Silva kan dra på seg trøya og løpe inn på Old Trafford regelmessig.

Aarjan Monobrijn fikk debuten sin på Roda til slutt, og det viser at klubben har trua på han. Han må alikevel løfte spillet om han skla håpe på noe fast.

Lydia Nalen fikk som kjent ingen kamper for NAC Breda, men han er nok takknemlig for utviklingen. Det endte med 16 kamper for reservelag/U19, 5 mål og 1 BB.

Vegard Johansen jobber som en helt for å prøve å redde Bodø/Glimt fra nedrykk, og så langt ser det ut til å fungere. Står med 11 kamper og 1 mål så langt.

Leander da Costa fikk også sitt gjennombrudd i PL i år, da han bidro til å redde plassen i PL for Millwall. Endte med hele 17 kamper for førstelaget, 15 av dem i ligaen.

Juan Motin jobbet hardt for å prøve å rykke opp med Eibar, men lyktes ikke. Motin viste meget bra spill, da han fikk med seg 20 kamper for klubben. 7 mål og 3 assists er ikke ueffent for en 18-åring.

6

Beklager om denne blir litt dårlig, er trøtt og har sovet lite.. Men går for det.

Hashtag Yolo endte på 52 kamper i Valencia Mestalla, og imponerende nok med 49 scoringer og 12 assists. Men han får håpe at klubben tar han opp til førstelaget til neste sesong.

Jørgen Sandnes har ikke startet en kamp i ligaen for Tromsø ennå, og står med 10 innhopp. Dette har resultert i 0 mål og 0 assists.

Mario Lemieux endte på 27 kamper for reservelaget til City, 10 mål og 2 assists. Rart om han ikke får sjansen snart.

Kake Kakesen klarte ikke å redde det synkende skipet Birmingham, som rykket ned fra Championship. Men han fikk med seg 34 kamper, 1 mål og 5 assists.

Pablo Straya har helt klart funnet formen, og står med 6 mål på de første 10 i tippeligaen. Er nest toppscorer, og er utnevnt til kaptein på U21.

Chris Cagen fikk med seg hele 36 kamper fra Championship denne sesongen, og 12 starter. Det resulterte i 9 mål og 1 assist.

Juan Torres rakk ikke debutere på førstelaget til Real Madrid denne sesongen, og endte med 5 kamper og 2 mål på U19, og 27 kamper, 9 mål og 7 assists på Castilla.

Thomas Pedersen gjør det helt klart bedre nå enn han har gjort tidligere, og står med 3 mål og 2 assists på 8 kamper.

El Giganto fikk 2 innhopp på Portos førstelag denne sesongen, begge i cupen. Her scoret han sitt første mål for førstelaget siden 2012.

Alessandro Maldini spiller veldig fast på Roma nå, det er 34 / 38 kamper et klart signal på. Leverte bra, og Roma er klare for CL til neste sesong. En bra sesong av ungutten.

Enzo Suso Alonso spiller bra for tiden, men får ikke mange målpoeng. På 9 ligakamper står han kun med 1 assist. Fortsatt ønsket av en Serie A-klubb, nå som vinduet er i ferd med å åpne.

Robin van Heskey fikk med seg 9 ligakamper for førstelaget til Norwich denne sesongen. Kun 1 mål, men får spilletid. Utlån til Championship neste sesong?

Ben Dover endte opp med den ene kampen i cupen for Man Utd, men fikk med seg 20 kamper for reservelaget. Et utlån her og?

Rusty Kuntz' Standard skuffet denne sesongen, og endte på en 5. plass etter å ha kjempet i toppen hele sesongen. Skuffende er vel ordet for å beskrive Kuntz' sesong og, for det endte med de 2 assistene han fikk i starten.

Christiano Lionel Berre får tillit i Brann, og har spilt alle 10 ligakampene. Beklaglig nok har ikke Berre scoret et eneste mål.

Alessandro Dinessen spilte hele 33 kamper for Torino denne sesongen, som klarte å karre seg over nedrykksstreken. Har utviklet et godt samarbeid med Devis Mangia, som han har som favorittperson.

Bjørn Hellfuck brukte tid på å venne seg til Molde, men han spiller meget godt for tiden. Spilt alle kampene, og har fått med seg 2 assists.

Heskey Bin Poulsenho Diouf spilte også mye for Groningen, hele 16 kamper fikk han. Fremdeles, 0 mål. Men styrken har gått opp til 6, så det er mulig vi har en powerhouse på gang.

Harald Rex V fikk bare 7 kamper denne sesongen, og viste ikke spesielt bra spill. Så Harald ser nok frem til den neste sesongen, hvor han kanskje blir lånt ut?

Jonas Pedro fikk debuten og vel så det for Atletico, 3 kamper fikk han for det spanske topplaget. Spillet var ikke veldig bra, men erfaringen er uvurdelig.

Van der Vanden fikk heller ikke mer spilletid for City, og det ene innhoppet var det han fikk. Er satt på lån, så kanskje en sesong i Championship hadde vært noe?

Sheldon Cooper endte på 36 kamper for Getafe, som har sikret seg direkte opprykk. Cooper har spilt greit, men har ikke overprestert for å si det sånn. 3 assists ble det.

Arild Sundby har gått lei av Stavanger og Viking, og ønsker seg vekk fra klubben. Det internasjonale vinduet åpner nå, og samme Serie A-klubb som vil ha Suso Alonso er interresert i Sundby.

Kastriot Skenderbeu er spilleren med høyest verdi av talentene våre, med 52,5 millioner kroner. Fikk med seg 2 kamper fra førstelaget til PSG, men er nå listet for lån. Det er kanskje nødvendig, for at den gode trenden skal holde seg.

Ole Kanstijet Ferguson har hatt en god sesong for Newcastle, og nesten spilt alle kampene. Men konkurransen i Man Utd er knallhard, og den russiske landslagsbacken Georgy Schennikov har lagt krav på venstrebacken med fremragende spill denne sesongen.

Zinedine Iniestas RC Strasbourg klarte ikke rykke opp denne sesongen, og Iniesta er fortsatt misfornøyd. Vinduet åpner nå, og franskmannen har sagt at han ønsker seg til en større klubb.

Barack Obamas Millwall klarte ikke å holde plassen, og må se til Championship for neste sesong. For Obama ble det med de 5 innhoppene, til tross for bra spill på reservelaget.

Armin Morgenthaler har spilt ok for LSK denne sesongen, og er ønsket av en stor østerrisk klubb. Spilt alle kampene for de skittengule, og står med 1 assist.

Martin Agger fikk med seg 29 kamper for Parma denne sesongen, som endte på 11 plass i Serie A. Ikke værst for en som spilte på Kongsvinger for under et år siden.

Super-Mario Massimino har også bidratt sterkt til Parmas gode sesong, og selv om han endte med 3 assists på 22 kamper har spillet vært bra.

Nemanja Silva fikk ett innhopp i serien og 3 kamper i cupen for Man Utd, og må kanskje se til Championship og utlån til neste sesong om han vil ha mye spilletid.

Aarjan Monobrijn har fått mer og mer spilletid etter at den nye manageren kom, og endte opp med 11 kamper denne sesongen, alle fra start. Kun 1 assist, men spillet har vært bedre nå mot slutten av sesongen.

Lydia Nalen har scoret ett mål, men ett mål på 10 kamper er ikke bra nok. Spilt helt fast, og kan prise seg lykkelig over at Sandnes ikke har prestert og tatt plassen.

Vegard Johansen spiller alle kampene på Bodø/Glimt, som prøver å komme seg ut av sumpa. Bidrar med jevnt spill og mange kamper.

Leander Santos da Costa klarte ikke å redde Millwall, som rykket ned til slutt. Endte opp med 25 kamper, og med så mange kamper i den øverste divisjonen har nok andre klubber fått øynene opp for ungutten.

Juan Motin trenger et løft, da 1 assist på 19 kamper ikke er bra nok. Da får man se til neste sesong, der han forhåpentligvis blir det en bedring i spillet.

6

Nettet er tilbake! Hadde en oppdatering liggende.

Hashtag Yolo har ikke holdt formen fra i fjor, og det har kanskje noe med nivåøkningen å gjøre. Valencia Mestalla rykket opp, og nå har Yolo scoret 6 mål på 12 kamper.

Jørgen Sandnes fikk med seg 3 scoringer og 1 assist i ligaen for Tromsø. Scoringsformen er ikke akkurat på topp, i og med at han spilte 29 kamper, hvorav 17 fra start.

Mario Lemieux står nå med 5 førstelagskamper for City, der 2 av dem er i ligaen. Står fortsatt kun med det ene målet fra CL, og er misfornøyd over medspillernes disiplin.

Kake Kakesen dro tilbake til Birmingham, og har gjort det greit i League 1. Birmingham ser ut til å gå for opprykk, og da kan Kake bidra mye.

Pablo Straya sliter med å score, og har 8 kamper i ligaen uten mål. Spiller mye på landslaget for øyeblikket, der han står med 2 mål på 10 kamper.

Chris Cagen åpnet sesongen veldig bra for Brighton, men har ikke gjort det like bra i det siste. Likevel holder han et godt nivå, og står med 2 kamper fra start og 12 innhopp i ligaen, med 4 mål. Har også 4 kamper i cuper, der står han med 5 mål. Er 196 høy, veier 97 kilo og har 19 i smidighet.

Juan Torres spiller ikke så mye for førstelaget til Real Madrid, men nå spiller Benzema dårlig, og Higuain får ikke spilletid. Dermed har unggutten en god sjanse til spilletid, for eksempel i morgendagens CL-kamp mot Rosenborg?

Thomas Pedersen spilte 28 kamper for laget sitt denne sesongen, og sikret laget sitt en 3. plass i serien. Dermed blir det EL på Pedersen neste sesong! Han bidro godt til plasseringen, med 11 mål og 4 assists. Endte på delt 3. plass som toppscorer, bak storheter som Fredrik Gulbrandsen og Boti Goa som delte førsteplassen med 12 mål. Tippeligaens dårligste toppscorer på hvor mange år?

El Giganto fortsetter sitt godee spill for førstelaget til Porto. Har fått med seg 3 kamper på førstelaget, og har scoret 3 mål og spilt seg til en bra rating.

Alessandro Maldini er elsket i Roma, der han har spilt 13 kamper i ligaen så langt. Ingen dårlig prestasjon av en som for ikke lenge siden spilte på AlbinoLeffe. Ikke scoret noen mål, men har bidratt med generelt bra spill.

Enzo Suso Alonso sluknet litt etter en bra start, men har kommet i gang igjen i cupkampene. Står med 2 mål på 2 kamper der, i forhold til ligaen der han står med 10 kamper uten målpoeng.

Robin van Heskey syntes at moralen i garderoben ikke er god nok. Derfor er han misfornøyd, og vurderer å forlate Norwich som nok en gang imponerer i PL med 5. plass etter 14 kamper. van Heskey har bare fått 2 innhopp i serien, det kan jo også være en grunn.

Ben Dover ruster litt på reservelaget til Man Utd, men leverer bra i reserveligaen. fått med seg 8 kamper der.

Rusty Kuntz får ikke mye spilletid i Standard nå om dagen, og står fortsatt med sine 2 innhopp i ligaen. Har levert bra på reservelaget, så det er mulig at han får mer spilletid etterhvert?

Christiano Lionel Berre gikk egentlig på slutten av sesongen og ventet på å få dra fra Brann. Spilte alle kampene i serien, 29 av dem fra start, og scoret 6 mål.

Alessandro Dinessen fikk seg en skade tidlig i sesongen, og er snart ferdig med sin 4 ukers skade. Har bare fått med seg 3 kamper for Torino, som ligger desidert sist med 1-0-12 i ligaen.

Bjørn Hellfuck fortsatte i samme spor utover høsten, og endte opp med 28 kamper, 2 mål og 4 assists i ligaen. leverte noe bedre mot slutten, så kanskje han får gjennombruddet sitt neste sesong?

Heskey Bin Poulsenho Diouf har etter 23 kamper i ligaen endelig fått ett målpoeng. Det var en assist i hans 7. kamp denne sesongen. Må snart begynne å score.

Harald Rex V får stadig mer spilletid, og har startet hele 6 kamper så langt denne sesongen. Har også fått 4 innhopp. Må nok begynne å levere bedre om han skal håpe på fast spill.

Jonas Pedro spiller med Yolo i Valencia Mestalla, og gjør det greit der. 2 mål og 3 assists på 8 kamper er ingen ting å klage på.

Van der Vanden får ikke mye ut av utlånet sitt i Twente, der han fortsatt står med sin ene kamp, ene mål og ene assist i ligaen. Rart at han ikke har fått mer spilletid etter den starten.

Sheldon Cooper er skadet for tiden, men rakk å få med seg 12 kamper før skaden for Rayo. Har levert 3 assist, men ikke spesielt bra spill. Er misfornøyd med å ha fått bot etter å ha skulket en trening.

Arild Sundby har ikke fått debuten sin i Tottenham ennå, men leverer svært godt på reservelaget. Litt vanskelig å få spilletid med Anita og Sandro som faste i SDM-posisjonen.

Kastriot Skenderbeu sliter ikke med spilletid, da han har spilt alle kampene til ESTAC Troyes denne sesongen. Laget har gjort det bra, og det har Skenderbeu og. Står med 2 mål og 4 assist på 15 kamper. Har også debutert på landsen, og spilt 2 kamper der.

Ole Kanstijet Ferguson håpet vel hvertfall på litt spilletid i ligaen for Man Utd denne sesongen. Har ikke spilt en ligakamp, kun 2 cupkamper og reservelagsspill for klubben. Står med 10 landskamper.

Zinedine Iniesta er fortsatt misfornøyd og vil vekk, men Strasbourg priser han veldig høyt. Noe som ikke er veldig rart, da Iniesta storspiller denne sesongen og har ført Strasbourg til toppen av fransk 3. divisjon.

Barack Obama får ikke veldig mye tid på banen for førstelaget til Millwall, og står med 1 ligakamp og 1 cupkamp som sine eneste kamper så langt. Dominert på reservelaget, så det spørs om ikke Millwall burde bygge laget mer rundt Obama.

Armin Morgenthaler har ikke fått noe spilletid i serien for Man Utd ennå, men står med 2 cupkamper og 1 CL-kamp for klubben. Har levert greit her. Står med 3 landskamper for Østerrike.

Martin Agger har ikke helt spilt som i fjor, men gjør det greit i Parma. Står med 12 av 12 kamper i ligaen, og har fått med seg 3 landskamper.

Super-Mario Massimino ønsker seg vekk fra Parma, fordi han får lite spilletid i klubben. Har fortsatt bare den ene ligakampen å vise til. Er priset til 135 000 000 kr av klubben, så det spørs om noen vil innfri det.

Nemanja Silva får en del spilletid i Southampton, men må vireklig løfte spillet sitt dersom klubben skal spille i PL neste sesong. Står med 10 kamper så langt.

Aarjan Monobrijn har kun fått 1 ligakamp denne sesongen, denne klarte han å få 2 gule i. Da er det litt bedre med prestasjonene i cupen, der han har spilt 2 kamper og scoret 1 mål. Er ikke misfornøyd for tiden.

Lydia Nalen dominerte ikke akkurat for Tromsø denne sesongen, og endte med den ene målet og assisten. Dette på 29 kamper. Men Straya er solgt, så spilletid får han nok mye av.

Vegard Johansen spilte alle kampene til Bodø/Glimt denne sesongen, som igjen skal ut i kvalikk. Nå har han gått lei, og en norsk klubb og en belgisk klubb er interessert.

Leander da Costa får virkelig vist seg frem i Championship, og styrer Millwall-skuta mot opprykk. Spilt alle 19 kampene så langt, og levert bra.

Juan Motin er mye skadet for tiden, men akkurat nå er han frisk. Står med 2 kamper i liga Adelente, uten å dominere. Har fått med seg 2 kamper i cupen, der han har gjort det meget godt.

6

Da var jeg ferdig (Tenk om jeg kunne jobbe slik med noe viktig...) så kjører igang en måned nå. Starter med en 6-7 serier, legger på når folk finner seg klubber.

5

Hashtag Yolo har nå fått 13 kamper for Brann i Ligaen, og står med 6 mål. Litt skuffende etter den gode starten, men fortsatt godkjent. Blir beskrevet som den neste Jostein Flo!

Jørgen Sandnes har scoret! I sin tredje kamp for Sarpsborg ble det mål på han. Og for et viktig mål! Det gjør at Sarpsborg fortsatt bare er 2 poeng unna sikker plass da 08 slår LSK 2-1!

Mario Lemieux fortsetter å score for U18-laget til City. Står nå med 3 mål på 5 kamper. Scoret nettopp i en U21 kamp og.

Kake Kakesen er tilbake fra skade, og har nå fått med seg 6 kamper for Man Utds U18-lag.

Pablo Straya ligger fortsatt på 3 innhopp for førstelaget, og har fortsatt et småpent scoringssnitt på U19-laget til Tromsø. 29 mål på 27 kamper.

Chris Cagen gjør det bra på U18-laget til Charlton med 5 mål og 2 assists på 10 kamper.

Juan Torres har ikke fått debuten for Betis ennå, men gjør det svært godt på U19-laget deres.

Thomas Pedersen scoret nettop hattrick for Norge U19, og har et fint scoringssnitt for Start. 7 mål og 3 assists på 22 kamper.

Skuddfoten til El Giganto har sviktet han helt! 0 mål på 9 U19-kamper for Porto er ikke bra nok. Står med 1 assist.

Alessandro Maldini spiller ikke like fast nå som han gjorde da AlbinoLeffe var i divisjonen under, men står med 3 kamper i ligaen og en i cupen.

Enzo Suso Alonso har vært god de siste kampene, og står med 6 assists på de siste 19 kampene.

Robin van Heskey har spilt en kamp til på førstelaget til Norwich, men er fortsatt på U18-laget. 2 mål på 8 kamper er fasiten.

Ben Dover får ikke mange kamper i Bergen, og står med 6 kamper så langt.

Rusty Kuntz sliter med spilletid i Lierse, og har ikke spilt ennå. Mulig han burde det, da Lierse er på desidert sisteplass i ligaen.

Christiano Lionel Berre har ikke fått flere kamper på førstelaget, men verdien hans stiger og stiger, og han har 10 kamper på U19, 6 mål og en assist.

Alessandro Dinessen fortsetter storspillet på Italias U21, men ikke mye endrer seg i klubben hans Torino.

Bjørn Hellfuck er akkurat skadet, men står med 4 kamper og 1 assist på Odds førstelag.

Heskey Bin Poulsenho Diouf har fått debuten, og det endte med mål for Groningen. På U19-laget går det ikke like bra, og den tunge spissen står med 1 mål og 1 assist på 12 kamper.

Harald Rex V blir belønnet for lojaliteten, og er helt fast på Andria. Står med en assist og bra spill på 7 ligakamper.

Jonas Pedro gikk rett inn på Atletico B, og har spilt 8 kamper. Her har han scoret, og levert bra spill.

Van der Vanden har debutert i cupen som hans lagkamerat med mål, men har i tillegg debutert i ligaen. Ellers mye spill for U19, med 13 kamper, 3 mål og 1 assist.

Arild Sundby står nå med 11 kamper for førstelaget til Kongsvinger, fortsatt 2 assists og bra spill. Vinger har nå rykket opp, og er dermed takknemlige for Sundbys bidrag.

Kastriot Skenderbeu står nå med 20 kamper for Ham-Kam i ligaen. Det har hjulpet klubben, som kan sikre plass med en bra sluttspurt.

Ikke mye har endret seg hos Ole Kanstijet Ferguson, men han har levert bra på U21 ved flere anledninger.

Zinedine Iniesta fortsetter sitt bra spill hos Strasbourg, som nå topper ligaen. De har vært veldig sterke, og to opprykk på rad ser ut til å bli en realitet.

Barack Obama har spilt like mye på U18 som på førstelaget denne sesongen, og står med 1 kamp i ligaen og to i ligacupen. Godkjent spill, uten at det har ført til noen mål.

Armin Morgenthaler fortsetter med sitt middelmådige spill på Notodden. Heldigvis for Armin er ikke en overgang langt unna.

Martin Agger er en veldig stor grunn til Kongsvingers opprykk. Storspill de siste ukene, og han er ønsket av en større klubb.

Super-Mario Massimino spiller fast på Padova, og leverer. Spilt 9 kamper så langt, står kun med 1 assist men 7.10 på de siste 5 må da sies å være godkjent på et bunnlag.

Nemanja Silva spiller bra på Man Utds U18-lag. Gått opp i verdi og spillet blir bare bedre og bedre.

Aarjan Monobrijn har ikke fått spilletid for førstelaget ennå, og må nok bedre spillet sitt hos Roda JCs U19 for å få noe.

Lydia Nalen har funnet seg til rette i NAC Breda, og har spilt 4 kamper for U19-laget. Breda er relativt midt på tabellen, så videre spill er ikke usannsynlig.

Vegard Johansen har nå spilt 8 kamper for Bodø Glimt, som cruiser mot opprykk. Et mål har det også blitt på gutten.

Leander Santos da Costa har ikke spilt på førstelaget så langt denne sesongen, men er helt fast på U18-laget. 10 kamper har det blitt så langt.

Juan Motin har åpnet sesongen bra, 2 mål og 1 assist er fasiten. Eibar ser dog ut til å slite i ligaen, og ligger midt på tabellen.

5

Hashtag Yolo fortsetter godspillet på Valencia Mestalla, og spiller vanvittig mye. Fra august har han spilt 47 kamper, scoret 45 mål og fått 10 assists.

Jørgen Sandnes har fått med seg 4 innhopp så langt, men står uten mål. Jakten på formen ser aldri ut til å slutte.

Mario Lemieux er fortsatt på reservelaget til City, men en annen PL-klubb ønsker han på lån. Blir sammenlignet med Sergio Aguero!

Kake Kakesen har hevet seg spillemessig i det siste, og står med 1 mål og 4 assists på 30 kamper. Birmingham ser uhjelpelige ut, og ligger helt sist i Championship.

Har Pablo Straya funnet formen igjen? Det kan se slik ut, og han står med 4 mål på de første 4 kampene for Tromsø.

Chris Cagen starter ikke så mye for Charlton, men får mange innhopp. 9 starter, 24 innhopp har resultert i 9 mål og 1 assist.

Juan Torres har blitt flyttet fra Castilla til Real Madrids U19. Kan det være et tegn på at han snart blir flyttet til førstelaget?

Thomas Pedersen er "ekstremt utrent" og trenger trening, men har likefullt startet sesongen bra. 1 mål på de 2 første.

El Giganto har blitt flyttet til Portos U19-lag, etter litt mer oppløftene spill mot slutten av sesongen i Portos B-lag.

Alessandro Maldini kom til Roma før sesongen, og nå er han i fyr og flamme. Fått 30 kamper i Serie A så langt, med bra spill og veldig god form. Mange har bydd på ungutten, men ingen har fått budet sitt akseptert.

Enzo Suso Alonso har startet sesongen greit, med 1 assist på de første 4 kampene. Er ønsket av en Serie A-klubb.

Robin van Heskey sliter med å putte for førstelaget til Norwich, som presterer over alle forventninger i PL. Ligger på 6. plass for øyeblikket, og van Heskey har fått 8 kamper for førstelaget.

Ben Dover har ikke fått flere kamper etter debuten for Man Utd, men spiller fast på reservelaget. Her bør han heve spillet sitt litt.

Rusty Kuntz får mye spilletid i Standard, men sliter med å prestere. Står med 3 assists og greit spill på 15 kamper, og nå som sluttspillet i Belgisk toppserie har startet, kunne laget trengt mer.

Christiano Lionel Berre sliter med å finne formen i Brann, og står med 0 scoringer på de første 3 så langt. Står også med 1 kamp på 12 U21-kamper.

Maldini er ikke den eneste med 30 kamper i Serie A, for Alessandro Dinessen spiller veldig fast for Torino. Laget kjemper hardt for å beholde plassen, og Dinessen bidrar med det han har. Klubben har fått flere tilbud på han, men har ikke akseptert noe ennå.

Bjørn Hellfuck sliter med å finne seg til rette i Molde, og har ikke fått noen målpoeng på sine første 4 kamper for klubben.

Ikke mye er nytt med Heskey Bin Poulsenho Diouf, som står med 15 kamper uten mål nå. Har dog 5 i styrke med sine 118 kilo nå.

Harald Rex V får ikke så mye spilletid som han kanskje hadde håpet på i Fiorentina, og står med 7 kamper der 6 av dem er innhopp. Ikke veldig bra prestasjoner på disse kampene heller.

Jonas Pedro ble tatt opp til førstelaget til Atletico før sesongen, og har virkelig imponert i sesongoppkjøringen med 3 assists på 3 kamper. Ikke fått noe spilletid i ligaen ennå.

Van der Vanden står fortsatt med 1 kamp for førstelaget til City, og bør heve spillet på reservelaget om han vil få fler.

Sheldon Cooper fortsetter å spille mye i Getafe, som virkelig går for opprykk nå. Cooper har likevel ikke spilt veldig bra, og står med 3 assists.

Arild Sundby har startet 3 kamper så langt, men har blitt satt på sidelinjen på grunn av et virus. Kun i 2 uker, så vi får se hva han får til etter det.

Kastriot Skenderbeu har fått med seg 2 kamper for førstelaget til PSG så langt. Noe som ikke er dårlig, med tanke på konkurransen. PSG har nemlig kjøpt Nainggolan, Cabaye og Badelj i samme posisjon.

Ole Kanstijet Ferguson får mye spilletid i Newcastle, og står med 25 kamper så langt. Spiller ikke like bra som han gjorde i starten, men fortsatt akseptabelt.

Zinedine Iniesta vil, etter å ha ledet Strasbourg til 2 og et halvt strake opprykk, vekk fra klubben. Ønsker å dra til en større klubb, men dro ikke i Januar-vinduet.

Barack Obama har fått 5 innhopp i ligaen for Millwall, som kjemper knallhardt for å ikke rykke ned til Championship. Ikke spilt veldig bra.

Armin Morgenthaler har startet alle de 4 første kampene så langt for LSK, men har ikke imponert veldig. Står med 1 assist.

Martin Agger står nå med 26 kamper for Parma, og har blitt bedre i det siste. Parma gjør det bra i Serie A, så det er ikke dårlig å spille fast på laget. Blir jaget av større italienske klubber.

Super-Mario Massimino fikk aldri utlånet han ønsket, men har fått mye mer spilletid. Det har resultert i greit spill og 3 assists på 18 kamper for Parma.

Nemanja Silva har avsluttet sin rebelske fase i Man Utd, og er ikke misfornøyd lengre. Får ikke mye spilletid på førstelaget.

Aarjan Monobrijn har fått med seg 9 kamper denne sesongen, og står med 1 assist. Har hevet spillet i det siste, så det er mulig at det kommer mer.

Lydia Nalen har startet alle de 4 første kampene i Tromsø, men står kun med 1 assist så langt. Har konkurranse om plassen med Sandnes, så med mindre han scorer snart må han kanskje kjempe om plassen.

Vegard Johansen og Bodø/Glimt fortsetter der de slapp, med spill rett over nedrykksstreken. Johansen spiller dog fast på laget, uten å imponere nevneverdig.

Leander Santos da Costa har 21 kamper i ligaen under beltet så langt, men har virkelig en down-periode nå. Må heve spillet om Millwall skal overleve i divisjonen.

Juan Motin står med 12 kamper på førstelaget til Sporting så langt, men bør spille bedre for å beholde plassen.

5

Vi er i starten av Oktober 2016, og da er det på tide med en oppdatering.

Hashtag Yolo har ikke akkurat imponert i Mestalla så langt, med 2 mål på 6 kamper. Spiller ikke lengre på A-landslaget, selv om han var førstemann til å bli kalt opp.

Jørgen Sandnes blir derimot kalt opp til landslaget, til tross for at han ikke har scoret de siste 11 kampene. 4 mål på 22 kamper for Tromsø, og moralen er miserabel.

Mario Lemieux fortsetter å få innhopp, og står med 5 i serien og 2 i CL. Har ikke scoret, men levert bra spill i PL.

Kake Kakesen er lei av å ikke få spilletid i Man Utd, og vil bort på lån. Spilt 5 kamper for reservelaget og gjort det greit der, men har kun 1 kamp for førstelaget, og det var i ligacupen.

Pablo Straya gjør det derimot bedre enn i fjor i Inter. Scoret 2 mål på 4 kamper i serien og 2 mål på 5 kamper i CL. Bra valg av Straya å dra til Inter, som har få spisser i troppen.

Chris Cagen får ikke mye spilletid i PL, har ikke ett minutt ennå for Brighton. Men har spilt 2 kamper i ligacupen, der står han med 3 mål.

Juan Torres får også kun innhopp for Real Madrid, og står med 3 i serien og 1 i CL så langt. Ingen målpoeng, men han får ikke lange tiden utpå der.

Thomas Pedersen fortsetter å score, og har slått sin egen målrekord 7 kamper før ligaen avsluttes. 13 mål og 3 assists på 23 kamper er absolutt godkjent.

El Giganto har vist seg verdig til mer spilletid i Porto, og han har virkelig angrepet sjansen. 3 mål på 3 starter og 1 innhopp i serien.

Alessandro Maldini er fast på Roma, og spiller alle kampene. Levert veldig bra i CL, ikke fullt så bra i Serie A.

Enzo Suso Alonso har hevet seg noe, men leverer fortsatt dårlig for Levante. Ingen målpoeng etter 7 kamper, men han får mye tillit.

Robin van Heskey får ikke mye tillit, men gjør seg vel heller ikke fortjent til det. 1 kamp i ligaen og 2 i cupen er resultatet så langt. Her leverte han en knallkamp med 4 mål i cupen, og en helt OK.

Ben Dover er litt stuck på reservelaget for øyeblikket, men har 2 kamper i cupen så langt. Bør bli lånt ut snart.

Rusty Kuntz sliter ikke med tilliten i år, men leverer ikke spesielt bra for Standard. Scoret 1 mål på de første 10 kampene i serien.

Christiano Lionel Berre sliter også med scoringsformen, og finner seg ikke helt til rette i Sveits. Står kun med 1 ligamål på de første 9 og har ikke scoret siden forrige oppdatering hverken i ligaen eller CL.

Alessandro Dinessen blir misbrukt totalt i Torino, og blir brukt som både venstrekant og midtstopper. Laget bruker ikke lenger en formasjon med 4 bak, som gjør at backplassen ikke blir brukt. Gjør det likevel bra.

Bjørn Hellfuck har ikke fått noe spilletid i Man Utd ennå, men gjør det veldig bra på reservelaget. Har Kagawa, Junior Hoilett og Nani forran seg i køen.

Heskey Bin Poulsenho Diouf fortsetter å imponere i England, og har fått debuten sin for Liverpool. Selv om det bare var i ligacupen, er det ikke dårlig å avgjøre første kampen med en scoring og BB!

Harald Rex V får ikke veldig mye spilletid i år, selv om han har løftet spillet litt fra i fjor. 2 kamper i serien og 2 i EL så langt.

Jonas Pedro får derimot mye spilletid i Valencia, selv om han ikke leverer veldig bra heller. 7 kamper uten målpoeng i serien.

Van der Vanden har spilt like mange kamper i Hannover, og har scoret 1 mål. Står også med 1 mål i EL.

Sheldon Cooper spiller og spiller på Rayo i BBVA, og holder et stabilt lavt nivå. Rart at han får så mye spilletid. Har fått debuten på landslaget også.

Arild Sundby er lei av benken i Spurs og vil vekk på lån. Har ikke dratt ennå, så det ser ikke ut som at det blir før til sommeren i så fall.

Kastriot Skenderbeu får ikke like mye spilletid som han gjorde for ESTAC Troyes, men 5 kamper for PSG i serien så langt er ikke dårlig. Levert greit for klubben som cruiser mot ligagull.

Ole Kanstijet Ferguson får ikke veldig mye spilletid, og er fortsatt misfornøyd. 2 innhopp i serien, 2 kamper i cupen og 1 innhopp i CL er ikke nok for Ferguson, som fortsatt er i utvikling.

Zinedine Iniesta spiller derimot alle kampene når han ikke er skadet i RC Strasbourg. 6 kamper og 2 mål har det blitt så langt, men det skal litt til før det blir et nytt opprykk.

Barack Obama har fortsatt ikke fått noe spilletid, og man lurer på når han skal forlate klubben. Kan ikke være lenge til han stagnerer helt hvis det fortsetter slik.

Armin Morgenthaler vil ha mer spilletid, og vil ut av klubben for å få det. Vil i første omgang kun dra ut på lån. Har bare fått med seg 2 kamper i cupen så langt.

Martin Agger får derimot mye spilletid. Men han leverer dårligere nå enn han gjorde i tidligere sesonger, så det kan hende at han får mindre enn i tidligere år.

Super-Mario Massimino er fortsatt misfornøyd med konkurransen, men spiller helt fast på Torino. 1 assist på 6 kamper er fasiten, men har levert greit.

Nemanja Silva har ikke levert greit. Rett og slett miserabelt spill fra nordmannen. Men han er fornøyd i Udinese, og får spilletid.

Aarjan Monobrijn sliter også med å imponere når han får tillit. Spilt 5 kamper i serien og 1 i cupen så langt, og har 0 målpoeng å vise til.

Lydia Nalen scorer ikke, og står fortsatt med 3 mål og 2 assists på 23 kamper. Ikke veldig bra, og moralen er på bunn.

Vegard Johansen trives i Genk, moralen er på topp og han får spilletid. Spilt alle 9 kampene til klubben så langt i sesongen.

Leander Santos da Costa stortrives om mulig mer enn Johansen gjør i Genk. Spiller veldig bra, og ble kåret til månedens unge spiller i første måned av PL. Klubben gjør det ikke like bra, og de sliter med å komme seg opp av bunnstriden.

Juan Motin spiller bedre enn han gjorde i starten, men det ser ikke ut til at det blir et gjennombrudd denne seosngen heller. Klubben gjør det dårlig i BBVA, og et nedrykk er ikke langt unna.

5

Lignende innlegg

Laster...