Fotball - Spill

Vetle13

UK & Vetle - Veien mot Div.1 [FIFA14]

Jeg og UK har valgt å prøve ut den nye gamemoden co-op-seasons!

Målet er selvfølgelig å vinne hele greia, men personlig er jeg usikker på hvor godt samspillet kommer til å sitte helt fra starten og hvordan det blir defensivt når begge skal styre rundt der.

UK er tilpasningsdyktig og vi har erfaring sammen fra både Pro Clubs og FM(Selv om det er mindre relevant erfaring)

Håper vi får med oss ett par fans på veien mot div 1!

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi har valgt å kun møte andre som spiller 2 stk, lagene vi bruker vil variere, men er nok 0 sjanse for at vi kommer til å bruke City, Chelsea og Tottenham her..

1

Første kamp - Vi valgte Marseille:

FC Schalke-Marseille 0-3

0-1 Gignac '65 min

0-2 Romao '77 min

0-3 Gignac '84 min

BB: Gignac

Dominerer kampen totalt, burde ledet med 3-4 til pause, men effektiviteten lar vente på seg. I andre omgang tar UK på seg assisthatten og jeg scoringshatten og han leverer tre flotte assist som jeg enkelt ekspederer i mål(2 av 3 var vel på ett touch, siste var på 2 eller 3, SÅ gode var pasningene)

Etter kamp er vi storfornøyde med vår første seier, men ser at vi har fått 0 poeng. Ingen kamper er spilt, men fortsatt en skam at vi ikke får belønning for arbeidet vi har gjort..

2

1. serierunde valgte vi Arsenal(Siden den første ikke telte er dette den første)

Arsenal-PSG 2-2

0-1 Zlatan'3

1-1 Cazorla'22

1-2 Motta'83

2-2 Giroud'90

BB: Cazorla

Føler vi er best her, men hjelper lite, UK putter begge våre mål, men PSG har rett og slett for mye styrke. Zlatans mål kommer etter de slår en blind løpepasning der Zlatan får dytte vekk Vermaelen og Koscielny og sette den enkelt alene med keeper.

Vi hadde vel både flest skudd på mål, litt mer ball og bedre pasningsprosent så burde definitivt fått noe mer ut av dette.

1
Vetle13 1. serierunde valgte vi Arsenal(Siden den første ikke telte er dette den første) Arsenal-PSG 2-2 0-1 Zlatan'3 1-1 Cazorla'22 1-2 Motta'83 2-2 Giroud'90 BB: Cazorla Føler vi er best...

Føler vi er best her, men hjelper lite, UK putter begge våre mål, men PSG har rett og slett for mye styrke. Zlatans mål kommer etter de slår en blind løpepasning der Zlatan får dytte vekk Vermaelen og Koscielny og sette den enkelt alene med keeper.

Og feilaktig rødt kort!

1

2. serierunde (Juventus)

Juventus 3-0 Arsenal

1-0 Vucinic '26

2-0 Tevez '54

3-0 Vucinic '59

BB: Pepe

Vi er klart best hele kampen igjennom og burde vunnet mye mer. Brant til og med en straffe. Ikke så mye annet å si enn at vi var fullstendig overlegne. Begge scorte vel mål i denne. Likte selv assisten min på 3-0 (selvdigger much).

1

3. Serierunde(Belgia)

Belgia-Milan 1-0

1-0 Benteke '74

BB: Montolivo

Kamp vi dominerer der motstanderen for det meste går ut med keeper og prøver finesseskudd fra langt hold. Her bommer jeg faktisk på så og si åpent mål to-tre ganger før UK slår en cross jeg ikke kan bomme på i det 74.minutt.

Fullt fortjent seier, til tross for noenlunde lik skuddstatistikk er vi KLART best i banespillet og jeg tror ikke motstanderen hadde EN ordentlig sjanse.

1

5. serierunde (Uruguay)

Uruguay-Liverpool 5-0

1-0 Forlan '7

2-0 Cavani '17

3-0 Forlan '61

4-0 Cavani '78

5-0 Hernandez '89

BB: Cavani

Enkel seier, forsvarsspillet til motstanderen var bygget på å få presset høyest mulig og da er det enkelt å kontre.. Ingen superfine mål i denne kampen, men jeg og UK får spillet til å flyte bra her og UK viser at han er flink til å gå på løp. Resultatet lyver litt - de hadde mange redninger på strek og jeg bommet mye.

Får dermed gå til 4.div som Champions!

1

1. serierunde (Colombia)

Colombia 3-3 Swansea

0-1 Routledge '4

0-2 Dyer '32

1-2 Falcao '35

2-2 Martinez '52

2-3 Michu '54

3-3 Martinez '65

BB: Dyer

Vi dominerer kampen nok engang, men sliter med å få uttelling. Ospina hadde kun én redning i løpet av hele kampen, som vel sier sitt. At vi ikke klarer å sette vinnermålet på slutten er helt utrolig.

1

2.Serierunde(Kamerun)

Kamerun-Benfica 1-1

0-1 Matic '37

1-1 Webo '89

BB: Nkoulou

De scorer på sin eneste sjanse og vi blir liggende bak med et Kamerun-lag uten noe særlig stjerner offensivt. Choupo-Moting skuffer og Assou-Ekotto er vel vår livligste mann før Webo får ballen fra 25-meter, avanserer to meter og knaller den i mål rett før slutt.

Skal sies at vi hadde en to-tre skudd i stolpen fra meget godt hold her og at motstander også visste hva de gjorde. Interessant kamp, men Kamerun er nok ikke ett lag vi kommer til å være igjen, med Eto'o på topp tror jeg dog vi hadde vunnet denne med et par mål.

1

Lignende innlegg

Laster...