Fotball - Spill

bjorn-ivar

FUT 14 TURNERING XBOX #1

Lagbegrensning

Helt fritt

Buy-in & Prizes Denne turneringen har en buy-in på 10k(kan diskuteres). Hvis vi blir 8 stk kan premiene se slik ut: 1. 50k 2. 20 og 3. 10k. Tapene semifinalister spiller om 3 plassen.

Måten en skal overføre coins på er følgende: Alle betaler buy in før turneringa ved å kjøpe en spiller arrangøren legger ut for 10K BIN og arrangøren betaler deretter vinnerne når turneringa er over. Når vinnerne skal kreve premien sin er det viktig og legge ut informasjon om kortet OG lagnavn. Lagnavnet er viktig, slik at man er sikker på det er riktig eier man kjøper av.

Turneringsoppsett & tidspunkt Oppsettet er enkelt: Vi følger CL-mal med gruppespill og sluttspill. Det optimale hadde vært 8 eller 16 lag.

Regler Ikke lov å bruke attributioncards på spillere. Det vil si +15 sprintspeed o.l. Dette gjelder ikke healing card, fitnesskort og slikt. Bare det som går på rating av ferdigheter. Man kan ellers spille slik man måtte ønske, så lenge det er fair. Drøying av tid er en uting. De som melder seg på, men ikke kan bli med vil bli utestengt på ubestemt tid. Man må spille alene. Quitter man en kamp, så er man utestengt fra fremtidige turneringer.

Foreløpig liste Mal for listen ser slik ut: n. VGD-nick(Gamertag) der n er påmeldingsnummer.

1. Bjorn-ivar (ivarsoy)

2
72 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-UMZ0GA

2. Sterrien (Resoluterapier9)

1
Slettet-UMZ0GA

Ikke lov å bruke attributioncards på spillere. Det vil si +15 sprintspeed o.l. Dette gjelder ikke healing card, fitnesskort og slikt. Bare det som går på rating av ferdigheter.

Chemistry kort er vel lov?

1

Da er vi halveis bare å joine :)

1. Bjorn-ivar (ivarsoy)

2. Sterrien (Resoluterapier9)

3. TBKnutsen - (Exitrejje)

4. David-Villa (MVBLegendKiller)

1

ChrisK (criss721)

Når vil turneringa bli spilt (dato og tid, har ikke allverdens tid)

1
Slettet-UMZ0GA

Vi er 7 nå Bjorn, skal vi starte når vi får 8?

Må melde meg ut av turneringen snart hvis den åttende ikke dukker opp..

1

Lignende innlegg

Laster...