Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Club Nacional de Football [FM14]

Mikael Suaréz - Den nye frelseren.

Mikael Suaréz, pryder overskriftene i uruguays største aviser mandag morgen. Folk på de mange hundre kafene rundt i Montevideos gater setter fort kaffen i halsen, når de leser den overraskende nyheten. Publikumsfavoritt Rodolfo Arruabarrnera har fått sparken som hovedtrener i Nacional. Til stor skuffelse fra klubbens supportere. Det heter i en uttalelse fra klubbens styreformann, Eduardo Ache "Jeg kan bekrefte avgangen til Rodolfo. Årsaken til den avgjørelsen er interne problemer innad i klubben. Mere kan jeg ikke kommentere." Ache bekrefter videre at Mikael Suaréz er klubbens nye trener.

Suaréz er et uskrevent blad oss de fleste. Hans fotballkarriere endte tidlig, grunnet en alvorlig ryggskade. Han rakk akkurat å debutere for moderklubben Bodø/Glimt. Tiden etter har han brukt som fotballspeider for ulike klubber rundt i Europa. Med fokus på land i Sør-Amerika, spesielt Uruguay, der han har familierøtter. Han har etter flere års arbeid bygd opp et stort nettverk i Uruguay. Han kom tidlig i kontakt med styreformann, Eduardo Ache. Etter uker med forhandlinger ble Mikael Suaréz etterhvert presentert som ny hovedtrener i Uruguays nest vinnende klubb, Club Nacional de Football.

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Gardio

Dette kan bli spennende å følge med på. :-) Følges og lagt til i favoritter!

2

Shelvey

Jeg er i desember nå, kommer ut flere oppdateringer utover kvelden. Har dessverre ikke print screen av tabellen for de kommende innleggene. Men tabell fra åpningsrunden kommer senere.

Det er som kjent en åpningsrunde og avsluttningsrunde i Uruguay. Man spiller først én gang mot alle lagene i serien. Det samme gjør man også i avsluttningsrunden. Dersom samme lag vinner åpnings og siste runde blir de automatisk erklært som mestere.

1

Shelvey

September 2013

(B) Sud America 1-1 Nacional (H) Nacional 0-1 Defensor Sporting (B) Cerro 2-2 Nacional

Ikke noen stor måned for Suaréz og Nacional. Startet september med et sterkt 1-1 resultat mot serieleder Sud America. De to neste kampene er langt under pari. Media og fansen var tidlig ute med sine meninger rundt lagets form. Blir oktober en opptur, eller nok en nedtur for uruguays nest vinnende klubb?

1

Shelvey

August 2013

(H) Nacional 3-2 Miramar Misiones. (B) River Plate 2-1 Nacional (H) Nacional 1-1 Juventud

Tabell

Hva skal man si? En veldig turbulent første måned som trener i Nacional. Vi starter med et fyrverkeri hjemme mot Miramar. Etter førsteomgang leder vi hele 3-0. Men Miramar tar over i andreomgang å scorer to tidlige mål. Men vi slipper med skrekken å tar viktige tre poeng i åpningsrunden. Borte mot River Plate (fra uruguay) går ting ikke helt etter planen. Vi tar ledelsen, men får utvist en mann og lager straffe på overtid, dermed taper vi mot et godt hjemmelag. Juventud er vi heller ikke helt med fra start. De scorer et tidlig mål, men vi klarer utligne 10 minutter før slutt.

1

Rovers961

Kult lagvalg. Følges!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...