Nye VGD er lansert! Mer informasjon

*FPL H2H - Premier Division 16/17*

Hei hei hallo fra Cleveland, godtfolk.

Da var omsider deltakerne registrert, identifisert og kalt opp til historiens første sesong av VGD Premier Division!

I den nyoppstartede eliteserien, bestående av 20 spennende lag, vil de involverte måtte stå løpet ut gjennom 38 kamper fra mid-august til godt ute i mai, skal de ha noe håp om å stikke av med det ettertraktede gullet. For noen vil nok en plass på øvre halvdel være et mer realistisk mål (uten å nevne navn), mens andre etterhvert må konsentrere seg om å presse seg over den fryktede nedrykksstreken. Dette blir fryktelig spennende, dere!

ENKLE REGLER:

Dette er altså en H2H-liga, hvor deltakerne møter et av de andre lagene i ligaen til kamp hver runde. Med 20 lag involvert, vil det bety at man over 38 runder vil møte samtlige to ganger, akkurat som de store gutta gjør det.

Resultatet i kampen din vil avgjøres av GW-scoren, minus eventuelle hits du har tatt i forkant av runden. Har du for eksempel hentet inn to nye spillere og tatt fire minuspoeng før GW3 og fått 63 rundepoeng, mens motstanderen din har fått 60 poeng uten hits, vil resultatet bli 59-63 i konkurrentens favør.

Som i den vanlige fotballen, vil det deles ut tre poeng for seier og ett poeng hvis det ender uavgjort, mens du sitter igjen med en slikk og ingenting ved tap. Det hjelper altså ikke å slå til med en kjemperunde og 84 poeng, hvis rundens motstander er enda dyktigere og vinner kampen 85-84. Da kan tabellkonkurrenten med 49 rundepoeng, smile bredt etter å ha vunnet sin kamp 49-32 mot en evneveik faen som har glemt å bytte lag. Ved poenglikhet på tabellen, er det overallscore som avgjør (tror jeg).

Sammen med den heldige vinneren av Premier Division 16/17, som får den imaginære æresbøtta i premie, vil nummer to, tre og fire på tabellen kvalifisere seg for neste sesongs utgave. Det samme gjelder vinneren av Bibelnissens "Survivor", forutsatt at han takker ja. Skulle vedkommende vise seg å havne innenfor topp fire her i tillegg, går kvalikkplassen til nummer fem på tabellen.

De tretten lagene som ender et sted mellom 5 og 17 på tabellen kan puste lettet ut og melde seg på igjen neste år i håp om ny plass i VGDs gjeveste liga. For de tre i bunnen blir det dessverre "nedrykk", som eksluderer disse fra deltagelse i Premier Division 17/18. Toppfotballen er brutal, folkens!

Kampoppsett genereres automatisk av FPL i det GW1 sparkes igang 13. august, så inntil da får dere sitte klare med sprittusj og kalender.

Følgende klubber har fått plass i VGD Premier Division 16/17: (alfabetisk rekkefølge)

Aston Grenland - Manager: Up-The-Villa Bricklayers - Manager: Cyril Choking Hazard - Manager: TrueBlue98 Diabys Disipler - Manager: Vassiriki Doc Ness - Manager: WhatsUpDoc Ernest United - Manager: ErnestMangnall Hagenissene - Manager: BojeN Langlo III - Manager: Sondt1 Makatelli - Manager: Makatelli Nidaros Vikings - Manager: TommyLee32 Spitting Llamas - Manager: Robins Streifer United - Manager: EGB Superspurs - Manager: Aubi1978 Team Badeball - Manager: iChris Team Christian Cueva - Manager: Bibelnissen Team Redders - Manager: Eppaen Team Turtles - Manager: TeamTurtles Tyrion FC - Manager: Marcus-P Upforgrabs - Manager: Upforgrabs Vicariously - Manager: Modernman

Jeg kommer til å tilbringe de neste årene i en helt annen tidssone med fulltidsstudier, hvor PL spilles grytidlig på morgenen, og vet fortsatt ikke hvor mye tid og krefter det vil ta. Er uansett villig til å gi det et helhjertet forsøk, da jeg ser for meg at dette kan bli veldig, veldig kult. Nå gjenstår det bare å ønske lykke til og krysse fingre for at dette blir tidenes sesong. Vamos!!

11
887 svar

887 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Vassiriki

Med i underkant av en uke igjen til det braker løs, er det på tide med tabelltips. Fotballmagasinet Végédé har analysert samtlige tjue lag i forkant av tidenes sesong og har kommet frem til følgende fasit.

OBS: Minner om at dette kun er en morsom greie som gir tråden enda litt mer banter-potensiale. Så ta nå ikke dette altfor seriøst, gutter!

TABELLTIPS - PREMIER DIVISION 16/17

1. Ernest United - ErnestMangnall Det er ingen tvil. Divisjonens gigant, Ernest United, går nok en gang inn som store favoritter før FPL-sesongen. Har vunnet det meste som kan vinnes og har store planer om å ta pokalen hjem. Klarer noen å tukte ErnestMangnalls disipler denne gangen?

2. Team Badeball - iChris På den aller største scene har Team Badeball vist at de kanskje innehar det høyeste toppnivået. Spørsmålet er om de klarer seg gjennom en lang og tøff sesong med jevne kamper. Får de til det, kan de fort ta dette hjem.

3. Team Christian Cueva - Bibelnissen Kom som et relativt ubeskrevet blad forrige sesong og leverte over all forventning. Klarer Bibelnissen å holde gutta sine på tåhev i den fryktede andresesongen skal man ikke se bort ifra at dette er årets seriemestere.

4. Upforgrabs - Upforgrabs Manager Upforgrabs har spådd laget sitt på den avgjørende fjerdeplassen og vi tror han får rett. Leverte jevnt og trutt med poeng forrige sesong og ser ut til å komme godt forberedt også denne gangen.

5. Diaby Rovers - Vassiriki Hovedstadsklubben ledet av eminente Vassiriki har som kjent fått tildelt en automatisk plass i ligaen av myndighetene og slipper derfor å kjempe like innbitt om en topp 4-plassering. Dette tror vi kan bli avgjørende når det tetter seg til og spår en komfortabel femteplass.

6. Aston Grenland - Up-The-Villa Dette er utvilsomt klubben med en av ligaens aller mest spennende managere ved roret. Up-The-Villa har vist at han er en av de mest kunnskapsrike i bransjen og har også ekstremt god kontroll på overgangsmarkedet. Problemet her, som med flere av konkurrentene, er at UTV ikke er fremmed for utradisjonelle valg og ender fort opp med å benke sin beste spiller for en mulig joker - med vekslende hell. Slike sjanser kan man ikke ta i kamp mot de aller beste og forvente avkastning i det lange løp. Derfor tror vi Aston Grenland må slå seg til ro med en plass rett utenfor toppen.

7. Bricklayers - Cyril Under den løse kanonen, Cyril, gjorde Bricklayers det overraskende godt forrige sesong. Overgangene i sommer har vært saftige og det er tydelig at klubbens eiere satser på å hevde seg i toppen. Vi tror imidlertid det er litt for tidlig for de hvitkledde enda, men en plass på øvre halvdel bør helt klart være innen rekkevidde.

8. Doc Ness - WhatsUpDoc Det har vært mye usikkerhet rundt managersituasjonen i Doc Ness de siste ukene, da styret i klubben visstnok skal ha vært usikker på om kontroversielle Doc kan gå en sesong uten å havne i medias søkelys av utenomsportslige årsaker. Nå virker det som at man har blitt enige om å gi dette en sjanse til og med positive resultater i fjor tror vi spillergruppa ønsker å gi alt for sin manager og sikrer en plass blant de åtte beste denne gangen.

9. Team Turtles - TeamTurtles Et godt lag med en talentfull manager, som frem til nå har holdt sine kort veldig tett til brystet. Denne gangen velger TeamTurtles å kjøre en mer åpen inngang til sesongen, som kan slå begge veier. En plass blant de ti beste er uansett å forvente fra skilpaddene.

10. Superspurs - Aubi1978 Superspurs går inn i den nye sesongen med optimisme og selvtillit. Imponerte under sin nye manager, Aubi1978, som med sin karakteristiske «klasskule» viste at mannskapet hans ikke skal tas lett på. Vi sitter allikevel med en følelse av at den arrogante holdningen etterhvert kan tære på spillergruppa og tappe energien mer enn den fungerer som påfyll. Derfor plasserer vi Superspurs midt på tabellen - trolig til stor uenighet blant mange.

11. Makatelli - Makatelli Manager Makatelli har gått knallhardt ut før sesongen og mener mannskapet hans er mer enn gode nok til å stikke av med gullet. Vi er litt mer avventende og tror de rødkledde bør fokusere på å havne blant de ti beste. Med marginene på deres side, er det fullt mulig.

12. Team Redders - Eppaen Redders imponerte i store deler av forrige sesong og beviste at de er et lag å regne med under Eppaens ledelse. Kan hamle opp med de fleste, men kollapset totalt de siste kampene forrige gang. Må sørge for å holde nivået oppe hele veien denne gangen.

13. Nidaros Vikings - TommyLee32 Vikingene vil alltid være å regne med, uansett motstand, men virker fortsatt for ustabile til å kunne kjempe blant de aller beste over tid. Har TommyLee32 omsider klart å finne suksessoppskriften, eller blir det en ny sesong med prøving og feiling?

14. Langlo III - Sondt1 Langlo III vil nok greie seg med god margin, men har de det som skal til for å hevde seg blant de beste? Manager Sondt1 mistet hodet til stadighet forrige sesong, med utradisjonelle valg like før kampstart. Noen ganger lykkes ham - andre ganger går det rett vest. Slik kan også sesongen gå for Langlos del. Vi venter i spenning.

15. Spitting Llamas - Robins Lamaene hadde sine imponerende perioder i fjor, men gikk også på noen ordentlig smeller. Vi tror det blir viktig for manager Robins å fokusere på å heve lagets bunnivå, skal man ha noe håp om en plass på øvre halvdel.

16. Tyrion FC - Marcus-P Tyrion FC er kanskje det laget vi vet minst om før sesongen. Derfor blir det også veldig spennende å se hvordan de klarer seg med joviale Marcus-P på sidelinja. Vanskelig å spå, men vi velger å plassere den lille klubben på en beskjeden 16. plass.

17. Choking Hazard - TrueBlue98 Med en ung og noe urutinert manager på dette nivået tror vi "The Chokers" fort ender opp med å gjøre nettopp dette. Gjorde en ok fjorårssesong men tok også noen merkelige beslutninger på veien. Vi tror dette kan bli noen tunge måneder for TrueBlue98s menn, men lar oss gjerne motbevise!

18. Hagenissene - BojeN "Nissene" fra Hagen spås en trøblete sesong, under sindige BojeNs ledelse. Spillerne har til tider virket desillusjonerte og det stilles spørsmålstegn til om manageren har karismaen til å kunne få det beste ut av sine egne. Vi tror det kan ende i nedrykk.

19. Stretford United - EGB Etter et nitrist 15/16 har EGBs posisjon i Stretford United lenge vært usikker. Men for et par uker siden gikk klubbens styreformann ut og fredet manageren, som nå har muligheten til å motbevise kritikerne. Vi er dessverre ikke kjempeoptimistiske. Laget hans raknet totalt siste halvdel av fjorårssesongen og i år stiller de visstnok uten Sergio Agüero i troppen, som kan bli skjebnesvangert.

20. Vicariously - ModernMan Dessverre, Vicariously. Dette blir blytungt hvis vi får det som vi vil. Coquelin-manøveren fra 2015 er fortsatt ikke glemt og legges stor vekt på i vår spådom. Avgjørelsen om å kun stille med spillere til maks 4.5 bakover er også spenstig og viser seg forhåpentligvis å være en elendig avgjørelse. Skulle ModernMans gutter derimot klare å holde konsentrasjonsnivået oppe hele veien, kan pipen få en helt annen lyd. Prove us wrong, kid!

Enig/uenig? Legg igjen ditt tabelltips under da vel!

14

Up-The-Villa

TABELLTIPS - PREMIER DIVISION 16/17

Her synes jeg du treffer fint. Topp tre er jeg enig med deg i, og tror det blir jevnt mellom dem. Selv er jeg nok plassert høyere enn der jeg bør være mtp. tidligere prestasjoner, så ærlig skal jeg være.

Havnet 225k i fjor.

Ellers takk for ordene, Bibel. Jeg er enig. Fotballkunnskapene er godt på plass, men min spontanitet og utålmodighet, blandet med litt for store gamblingtendenser, er svakheter.

Jeg forsøker å risse dem bort, og håper på en langt sterkere sesong. Kan det bli 6. plass? Da skal være fornøyd i dette selskapet.

Jeg har ikke nok kunnskap om folka til å tippe alle plassene, så tar topp 5.

1: Ernest. Den rutinen. 2: Badeball. Det fjoråret. 3: Bibel. Har roen. 4: Vassi. Kunnskapen. 5: Cyril. Sparker godt fra seg.

Upforgrabs vil jo også være oppe i toppen, men kjenner ikke like godt til ham, som resten jeg har nevnt :)

(20: Doc. Den er grei).

3

Vassiriki

Selv er jeg nok plassert høyere enn der jeg bør være mtp. tidligere prestasjoner, så ærlig skal jeg være.

Enig, her har Végédé bommet stygt ;-)

Selv ville jeg karakterisert deg som VGDs Crystal Palace. Har perioder hvor man tenker at dette kan bli veldig bra, men ender som regel opp et sted på nedre halvdel.

2

Bear2nd

(20: Doc. Den er grei).

Denna derimot bør tomles til toppen av forsiden her inn!

1

ModernMan

20. Vicariously - ModernMan

Ypperlig. Jeg er på mitt beste når ingen tar meg på alvor.

2

Marcus-P

16. Tyrion FC - Marcus-P

Helt greit, fint å være en dark horse i dette sirkuset!

1

Vassiriki

OPPDATERING

Resultater 15. serierunde:

TommyLee32 41-51 EGB WhatsUpDoc 44-57 Eppaen Up-The-Villa 39-29 Sondt1 ErnestMangnall 37-40 TeamTurtles iChris 40-36 Aubi1978 Cyril 45-68 Makatelli TrueBlue98 51-35 BojeN ModernMan 34-49 Upforgrabs Bibelnissen 48-58 Vassiriki Robins 50-49 Marcus-P

15. runde er unnagjort og ting gikk egentlig ganske som forventet. Upforgrabs, UTV og Robins vant og befester de tre øverste plassene, ModernMans grusomme tapsrekke fortsetter, mens Bibelnissen, Doc og Marcus-P kaver nede i sumpa.

I toppen ser det for øyeblikket ut til å bli en kamp mellom den nevnte trioen om gullet, mens Makatelli, TeamTurtles, iChris og Aubi ligger et par-tre poeng bak.

I bunn er det fem mann som peker seg ut. Ernest, BojeN, Doc, Marcus-P og Bibelnissen ligger alle minst tre poeng bak Eppaen på 15. plass og ingen virker heller å være inne i en god periode.

Nå kommer rundene på rekke og rad i desember og mye kan endre seg. Inntil neste gang - lykke til!

Lengste nåværende seiersrekke: EGB, Robins, Vassi (3) Lengste nåværende tapsrekke: ModernMan (5)

Høyeste overallscore: Upforgrabs (857, 1. plass) Laveste overallscore: WhatsUpDoc (710, 18. plass)

Rundens beste (Makatelli) - 72 poeng:

Pickford (1)

Smith (1) - Amat (6) - Alonso (6)

Sánchez (5) - Mané (8) - Hazard (C, 6) - Sigurdsson (13) - Zaha (16)

Defoe (2) - Costa (8)

Rundens svakeste XI (Aubi) - 36 poeng:

Pickford (1)

McAuley (1) - Collins (0) - Amat (6)

Sánchez (C, 10) - Firmino (1) - Matic (2) - Hazard (3)

Anichebe (2) - Kane (2) - Costa (8)

DETALJERT TABELL HER

1. Upforgrabs - 33p 2. UTV - 33p 3. Robins - 30p --------------------------- 4. Makatelli - 28p --------------------------- 5. iChris - 28p 6. TeamTurtles - 27p 7. Aubi - 27p 8. Vassi - 25p 9. Cyril - 24p 10. TommyLee - 23p 11. TrueBlue - 21p 12. EGB - 21p 13. Sondt1 - 19p 14. ModernMan - 18p 15. Eppaen - 18p 16. ErnestM - 15p 17. BojeN - 15p --------------------------- 18. Doc - 15p 19. Marcus-P - 14p 20. Bibelnissen - 12p

Slik spilles runde 16:

Vassiriki (8) - ModernMan (14) Upforgrabs (1) - TrueBlue98 (11) BojeN (17) - Cyril (9) Makatelli (4) - iChris (5) Aubi1978 (7) - ErnestMangnall (16) TeamTurtles (6) - Up-The-Villa (2) Sondt1 (13) - WhatsUpDoc (18) Eppaen (15) - TommyLee32 (10) EGB (12) - Robins (3) Marcus-P (19) - Bibelnissen (20)

8

ErnestMangnall

16. ErnestM - 15p 17. BojeN - 15p --------------------------- 18. Doc - 15p 19. Marcus-P - 14p 20. Bibelnissen - 12p

Godt jobbet. Det samme kan ikke sies om Ernest United, som er helt ute og kjører for tiden. Lukter på en hit til i morgen, så det blir sikkert ikke noe bedre heller! Tipper Aubi slår meg om så med glasskula på verksted...

1

Vassiriki

Du har ikke vært i noen god form, men skal ikke mer til enn et par seiere på rad i denne ligaen før man klatrer! Ikke gi deg, Ernest.

1

Vassiriki

Resultater tiende serierunde:

Vassiriki 70-71 iChris Cyril 56-97 ErnestMangnall TrueBlue98 64-75 Up-The-Villa ModernMan 72-69 WhatsUpDoc Upforgrabs 79-57 TommyLee32 BojeN 89-92 Robins Makatelli 56-71 Bibelnissen Aubi1978 76-65 Marcus-P TeamTurtles 72-86 EGB Sondt1 81-71 Eppaen

Da var ti runder unnagjort av sesongen 16/17, hvor Up-The-Villa-toget durer videre og topper tabellen med tre poeng ned til Upforgrabs. Den karismatiske manageren har nå ledet laget sitt til fire strake seiere og virker å ha fått tro på seriegull, etter en beskjeden start.

TeamTurtles tapte omsider, etter en pen rekke med fem seiere på rad. Nederlaget skulle vise seg å komme mot EGBs Stretford United, som kun stod med seks skarve poeng før runden. En viktig trepoenger med andre ord, da også Ernest United (med rundens høyeste score) og Bibelnissens nykomponerte Chilltown stakk av med sårt trengte seiere mot henholdsvis Cyril og Makatelli. Tabelljumboens endring av klubbnavn ga umiddelbar effekt og gjorde slutt på den horrible tapsrekken som strakk seg til åtte(!) kamper.

Lommetørkle gis til BojeNs hagenisser, som med rundens tredje høyeste score (89p), var så uheldig å møte på Robins' Spitting Llamas (92p), som igjen viser hvor brutal denne smørja kan være. Se bare på stakkars Sondt1, som med hele 585 i totalsum, befinner seg på en totalt uinteressant 11. plass, ni poeng bak UTV. På andre siden av skalaen ligger Aubi1978s Superspurs på 6. plass, med lik totalsum (484) som EGB (19. plass)

Neste runde blir svært spennende, hvor taperen i TeamTurtles-Robins plutselig henger etter i gullkampen, mens de tre nederst helst bør ta nok en seier for å sette press på de fire foran med tolv poeng.

Lengste nåværende seiersrekke: Up-The-Villa (4) Lengste nåværende tapsrekke: Robins, Vassiriki & Marcus-P (2)

Høyeste overallscore: Sondt1 (586, 11. plass) Laveste overallscore: Aubi1978 (484, 6. plass) / EGB (484, 19. plass)

Rundens beste (ErnestMangnall) - 97 poeng:

Foster (1)

Coleman (7) - Barragán (7) - Lovren (7) - Shaw (6)

Sánchez (C, 26) - Capoue (3) - Firmino (6)

Lukaku (12) - Agüero (16) - Defoe (7)

Rundens svakeste (Cyril & Makatelli) - 56 poeng

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 8 - 0 - 2 - 542 - 24p 2. Upforgrabs - 7 - 0 - 3 - 581 - 21p 3. Team Turtles - 6 - 0 - 4 - 568 - 18p ------------------------------------------------------------ 4. Spitting Llamas (Robins) - 6 - 0 - 4 - 531 - 18p ------------------------------------------------------------ 5. Vicariously (ModernMan) - 6 - 0 - 4 - 513 - 18p 6. SuperSpurs (Aubi) - 6 - 0 - 4 - 484 - 18p 7. Team Badeball (iChris) - 5 - 1 - 4 - 561 - 16p 8. Makatelli - 5 - 1 - 4 - 537 - 16p 9. Nidaros Vikings (TommyLee) - 5 - 1 - 4 - 535 - 16p 10. Diaby Rovers (Vassi) - 5 - 1 - 4 - 525 - 16p 11. Langlo III (Sondt1) - 5 - 0 - 5 - 586 - 15p 12. Bricklayers (Cyril) - 5 - 0 - 5 - 525 - 15p 13. Choking Hazard (TrueBlue) - 5 - 0 - 5 - 490 - 15p 14. Team Redders (Eppaen) - 4 - 0 - 6 - 528 - 12p 15. Hagenissene (BojeN) - 4 - 0 - 6 - 515 - 12p 16. Doc Ness (Doc) - 4 - 0 - 6 - 515 - 12p 17. Tyrion FC (Marcus-P) - 3 - 2 - 5 - 550 - 12p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (Ernest) - 3 - 0 - 7 - 512 - 9p 19. Stretford Utd (EGB) - 3 - 0 - 7 - 484 - 9p 20. Chilltown (Bibel) - 2 - 0 - 8 - 506 - 6p

Slik spilles runde elleve (deadline 5. nov):

TommyLee32 (9) - Aubi1978 (6) WhatsUpDoc (16) - Makatelli (8) Up-The-Villa (1) - BojeN (15) ErnestMangnall (18) - Upforgrabs (2) iChris (7) - ModernMan (5) Cyril (12) - TrueBlue98 (13) EGB (19) - Vassiriki (10) Marcus-P (17) - Eppaen (14) Bibelnissen (20) - Sondt1 (11) Robins (4) - TeamTurtles (3)

8

Up-The-Villa

Up-The-Villa (1) - BojeN (15)

Klar for kamp, mr.?

Ser du har gjort to bytter, hvem har du hentet inn?

1

Vassiriki

Resultater femte serierunde:

TeamTurtles 43-47 Vassiriki Sondt1 58-48 Aubi1978 Eppaen 58-64 Makatelli EGB 44-50 BojeN Marcus-P 45-66 Upforgrabs Bibelnissen 54-61 ModernMan Robins 43-54 TrueBlue98 TommyLee32 59-44 Cyril WhatsUpDoc 55-49 iChris Up-The-Villa 56-42 ErnestMangnall

Innholdsrik runde, hvor høydepunktet må være UTVs kruttsterke seier mot forhåndsfavoritt Ernest, som nå befinner seg helt nede på en 17. plass etter to strake tap.

Doc fikk seg en opptur sist, da han påførte Vassiriki sitt første tap for sesongen, og fortsatte den gode formen denne gangen med 55-49 mot iChris, som kom seg ned på jorda igjen etter forrige helgs seier mot Bibelnissen.

Når vi snakker om Nissen. Én seier og fire tap er alt annet enn godt nok for laget som ble spådd på tredjeplass før sesongen. Til nå har TeamChristianCueva kun seieren mot Ernest i åpningsrunden å vise til, og til tross for hederlige tall mot UTV, iChris og ModernMan, har alle endt med nederlag.

Selv om vi snart er inne i oktober, er det gøy å se hvor vanskelig det er å fastslå hvem som vil konkurrere om topp fire og hvem som vil ligge i bunn. Tre poeng som skiller 1. og 10. plass, mens det kun er like mange poeng opp fra jumbo- til 13. plass. VGD Premier Division 16/17 er nødt til å være blant de jevneste i verden akkurat nå.

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 4 - 0 - 1 - 285 - 12p 2. Nidaros Vikings (TommyLee) - 3 - 1 - 1 - 292 - 10p 3. Diaby Rovers (Vassi) - 3 - 1 - 1 - 278 - 10p 4. Langlo III (Sondt1) - 3 - 0 - 2 - 321 - 9p 5. Upforgrabs - 3 - 0 - 2 - 302 - 9p ------------------------------------------------------------ 6. SuperSpurs (Aubi) - 3 - 0 - 2 - 298 - 9p 7. Vicariously (ModernMan) - 3 - 0 - 2 - 287 - 9p 8. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 2 - 286 - 9p 9. Hagenissene (BojeN) - 3 - 0 - 2 - 266 - 9p 10. Spitting Llamas (Robins) - 3 - 0 - 2 - 263 - 9p 11. Team Badeball (iChris) - 2 - 1 - 2 - 300 - 7p 12. Tyrion FC (Marcus-P) - 2 - 1 - 2 - 290 - 7p 13. Makatelli - 2 - 0 - 3 - 286 - 6p 14. TeamTurtles - 2 - 0 - 3 - 280 - 6p 15. Choking Hazard (TrueBlue98) - 2 - 0 - 3 - 266 - 6p 16. Doc Ness (Doc) - 2 - 0 - 3 - 266 - 6p 17. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 3 - 261 - 6p ------------------------------------------------------------ 18. TeamChristianCueva (Bibelnissen) - 1 - 0 - 4 - 295 - 3p 19. Team Redders (Eppaen) - 1 - 0 - 4 - 274 - 3p 20. Stretford United (EGB) - 1 - 0 - 4 - 248 - 3p

Slik spilles runde seks:

Vassiriki - UTV Ernest - Doc Cyril - Robins iChris - TommyLee32 TrueBlue98 - Bibelnissen ModernMan - Marcus-P Upforgrabs - EGB BojeN - Eppaen Makatelli - Sondt1 Aubi1978 - TeamTurtles

8

Wellewinhio

17. Ernest United

Kan rapportere om misnøye i gatene i Ernestoville. Flere og flere stiller spmstegn til manageren, og hvorfor laget overhodet ikke har sett klart ut siden sesongen startet. Det er ikke helt nådd punktet hvor man roper om at hoder må rulle, men et par-tre svake resultater til på rad og det er liten tvil om at tiltroen til managerens evner vil være ved bristepunktet.

Personlig er jeg enda #ErnestIn, bare så det er sagt :)

3

ErnestMangnall

Kan rapportere om misnøye i gatene i Ernestoville.

Kan melde at vi fikk åpnet transfervinduet på gløtt, og 6-7 nye spillere har kommet inn. Blant annet er Aguero på plass, så har kjøpt meg litt tid nå!

2

Bibelnissen

TrueBlue98 - Bibelnissen

Skikkelig bunnkamp dette her, og en must win for undertegnede. Jeg kan skylde på uflaks med trekningen for at jeg ligger der jeg ligger så mye jeg vil, men dette kan ikke fortsette. Trenden må snus, og helst allerede til helgen for å ikke miste helt følge med resten.

1

TheUntouchable

Doc fikk seg en opptur sist, da han påførte

Han? Trodde Doc var jente.

1

Wellewinhio

Trodde Doc var jente.

Kan bekrefte dette da jeg fikk navnet hennes gjennom pengeligaen.

1

Makatelli

Trodde Doc var jente.

Jeg trodde Doc var Selena Gomez i skjul fra paparazzier. Lurte dog på hvorfor hun spilte fantasy og var fotballinterresert , men tenkte det var hennes mexicanske aner som kom frem :)

1

Vassiriki

Resultater tredje serierunde:

Aubi1978 43-55 Vassiriki TeamTurtles 54-64 Makatelli Sondt1 57-48 BojeN Eppaen 43-53 Upforgrabs EGB 40-46 ModernMan Marcus-P 56-54 TrueBlue98 Bibelnissen 43-50 Cyril Robins 46-42 iChris TommyLee32 44-45 ErnestMangnall WhatsUpDoc 42-44 Up-The-Villa

Tette og jevne kamper stort sett over hele linja denne gangen. Aubi1978 gikk på sitt første nederlag for sesongen da hans SuperSpurs røk mot et Vassiriki i flytsonen. Etter de første tre rundene er det dermed kun Up-The-Villa og Cyril (tippet på 6. og 7. plass) som står med full pott.

I nedrykkssumpa ligger Eppaen, EGB og Doc som fortsatt ikke har tatt et eneste poeng. Førstnevnte tapte i bunnoppgjøret mot Upforgrabs, Doc røk knepent for et sterkt UTV, mens EGB ble et nummer for svak for ModernMan, som har stilnet de kritiske røstene.

Nå venter landslagspause og hyppig villkortbruk. Så gjenstår det å se om det vil gi utslag på tabellen.

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 3 - 0 - 0 - 194 - 9p 2. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 0 - 187 - 9p 3. Diaby Rovers (Vassi) - 2 - 1 - 0 - 180 - 7p 4. Langlo III (Sondt1) - 2 - 0 - 1 - 202 - 6p 5. SuperSpurs (Aubi) - 2 - 0 - 1 - 197 - 6p ------------------------------------------------------------ 6. Team Turtles - 2 - 0 - 1 - 189 - 6p 7. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 1 - 183 - 6p 8. Vicariously (ModernMan) - 2 - 0 - 1 - 180 - 6p 9. Spitting Llamas (Robins) - 2 - 0 - 1 - 167 - 6p 10. Nidaros Vikings (TommyLee) - 1 - 1 - 1 - 184 - 4p 11. Team Badeball (iChris) - 1 - 1 - 1 - 183 - 4p 12. Tyrion FC (Marcus-P) - 1 - 1 - 1 - 183 - 4p 13. Choking Hazard (TrueBlue) - 1 - 0 - 2 - 182 - 3p 14. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 2 - 182 - 3p 15. Makatelli - 1 - 0 - 2 - 175 - 3p 16. Upforgrabs - 1 - 0 - 2 - 174 - 3p 17. Hagenissene (BojeN) - 1 - 0 - 2 - 161 - 3p ------------------------------------------------------------ 18. Stretford Utd (EGB) - 0 - 0 - 3 - 166 - 0p 19. Team Redders (Eppaen) - 0 - 0 - 3 - 163 - 0p 20. Doc Ness (Doc) - 0 - 0 - 3 - 158 - 0p

Slik spilles runde fire:

Vassiriki - WhatsUpDoc Up-The-Villa - TommyLee32 ErnestMangnall - Robins iChris - Bibelnissen Cyril - Marcus-P TrueBlue98 - EGB ModernMan - Eppaen Upforgrabs - Sondt1 BojeN - TeamTurtles Makatelli - Aubi1978

8

Up-The-Villa

1. Aston Grenland (UTV) - 3 - 0 - 0 - 194 - 9p

:)

1

ModernMan

ModernMan - Eppaen

Blir det Wild Card på deg også, eppaen?

1

eppaen

Det kan vi trygt melde om. Så jeg vet ikke selv engang hvordan laget ser ut til neste runde. Det er litt for mange jeg vil bytte ut.

1

Up-The-Villa

TommyLee32

Hva med deg? WC?

1

TommyLee32

Har ikke aktivert kortet enda, men vurderer å spille det pga at jeg har en del spillere som jeg ikke er fornøyd med.

Stones var et dårlig kjøp. Er såpass billig at han kan benyttes i en rotasjon, men frister å bytte han med en målfarligere spiller.

Ramirez har skuffet, men frister og gi han kampen mot Palace før jeg gir han opp.

Southampton skuffer, fryktet nettopp det pga ny manager samt nye spillere inn. Redmond leverte bra med poeng i gw1, men skuffet i helgen. Vanskelig kamp i gw4

Så er det Aguero da, blir han ute ryker nok kortet vil jeg tro. Er en del spillere på midten jeg har lyst til å få inn.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...