Fotball - Spill

Vassiriki

*FPL H2H - Premier Division 16/17*

Hei hei hallo fra Cleveland, godtfolk.

Da var omsider deltakerne registrert, identifisert og kalt opp til historiens første sesong av VGD Premier Division!

I den nyoppstartede eliteserien, bestående av 20 spennende lag, vil de involverte måtte stå løpet ut gjennom 38 kamper fra mid-august til godt ute i mai, skal de ha noe håp om å stikke av med det ettertraktede gullet. For noen vil nok en plass på øvre halvdel være et mer realistisk mål (uten å nevne navn), mens andre etterhvert må konsentrere seg om å presse seg over den fryktede nedrykksstreken. Dette blir fryktelig spennende, dere!

ENKLE REGLER:

Dette er altså en H2H-liga, hvor deltakerne møter et av de andre lagene i ligaen til kamp hver runde. Med 20 lag involvert, vil det bety at man over 38 runder vil møte samtlige to ganger, akkurat som de store gutta gjør det.

Resultatet i kampen din vil avgjøres av GW-scoren, minus eventuelle hits du har tatt i forkant av runden. Har du for eksempel hentet inn to nye spillere og tatt fire minuspoeng før GW3 og fått 63 rundepoeng, mens motstanderen din har fått 60 poeng uten hits, vil resultatet bli 59-63 i konkurrentens favør.

Som i den vanlige fotballen, vil det deles ut tre poeng for seier og ett poeng hvis det ender uavgjort, mens du sitter igjen med en slikk og ingenting ved tap. Det hjelper altså ikke å slå til med en kjemperunde og 84 poeng, hvis rundens motstander er enda dyktigere og vinner kampen 85-84. Da kan tabellkonkurrenten med 49 rundepoeng, smile bredt etter å ha vunnet sin kamp 49-32 mot en evneveik faen som har glemt å bytte lag. Ved poenglikhet på tabellen, er det overallscore som avgjør (tror jeg).

Sammen med den heldige vinneren av Premier Division 16/17, som får den imaginære æresbøtta i premie, vil nummer to, tre og fire på tabellen kvalifisere seg for neste sesongs utgave. Det samme gjelder vinneren av Bibelnissens "Survivor", forutsatt at han takker ja. Skulle vedkommende vise seg å havne innenfor topp fire her i tillegg, går kvalikkplassen til nummer fem på tabellen.

De tretten lagene som ender et sted mellom 5 og 17 på tabellen kan puste lettet ut og melde seg på igjen neste år i håp om ny plass i VGDs gjeveste liga. For de tre i bunnen blir det dessverre "nedrykk", som eksluderer disse fra deltagelse i Premier Division 17/18. Toppfotballen er brutal, folkens!

Kampoppsett genereres automatisk av FPL i det GW1 sparkes igang 13. august, så inntil da får dere sitte klare med sprittusj og kalender.

Følgende klubber har fått plass i VGD Premier Division 16/17: (alfabetisk rekkefølge)

Aston Grenland - Manager: Up-The-Villa Bricklayers - Manager: Cyril Choking Hazard - Manager: TrueBlue98 Diabys Disipler - Manager: Vassiriki Doc Ness - Manager: WhatsUpDoc Ernest United - Manager: ErnestMangnall Hagenissene - Manager: BojeN Langlo III - Manager: Sondt1 Makatelli - Manager: Makatelli Nidaros Vikings - Manager: TommyLee32 Spitting Llamas - Manager: Robins Streifer United - Manager: EGB Superspurs - Manager: Aubi1978 Team Badeball - Manager: iChris Team Christian Cueva - Manager: Bibelnissen Team Redders - Manager: Eppaen Team Turtles - Manager: TeamTurtles Tyrion FC - Manager: Marcus-P Upforgrabs - Manager: Upforgrabs Vicariously - Manager: Modernman

Jeg kommer til å tilbringe de neste årene i en helt annen tidssone med fulltidsstudier, hvor PL spilles grytidlig på morgenen, og vet fortsatt ikke hvor mye tid og krefter det vil ta. Er uansett villig til å gi det et helhjertet forsøk, da jeg ser for meg at dette kan bli veldig, veldig kult. Nå gjenstår det bare å ønske lykke til og krysse fingre for at dette blir tidenes sesong. Vamos!!

11
887 svar

Med i underkant av en uke igjen til det braker løs, er det på tide med tabelltips. Fotballmagasinet Végédé har analysert samtlige tjue lag i forkant av tidenes sesong og har kommet frem til følgende fasit.

OBS: Minner om at dette kun er en morsom greie som gir tråden enda litt mer banter-potensiale. Så ta nå ikke dette altfor seriøst, gutter!

TABELLTIPS - PREMIER DIVISION 16/17

1. Ernest United - ErnestMangnall Det er ingen tvil. Divisjonens gigant, Ernest United, går nok en gang inn som store favoritter før FPL-sesongen. Har vunnet det meste som kan vinnes og har store planer om å ta pokalen hjem. Klarer noen å tukte ErnestMangnalls disipler denne gangen?

2. Team Badeball - iChris På den aller største scene har Team Badeball vist at de kanskje innehar det høyeste toppnivået. Spørsmålet er om de klarer seg gjennom en lang og tøff sesong med jevne kamper. Får de til det, kan de fort ta dette hjem.

3. Team Christian Cueva - Bibelnissen Kom som et relativt ubeskrevet blad forrige sesong og leverte over all forventning. Klarer Bibelnissen å holde gutta sine på tåhev i den fryktede andresesongen skal man ikke se bort ifra at dette er årets seriemestere.

4. Upforgrabs - Upforgrabs Manager Upforgrabs har spådd laget sitt på den avgjørende fjerdeplassen og vi tror han får rett. Leverte jevnt og trutt med poeng forrige sesong og ser ut til å komme godt forberedt også denne gangen.

5. Diaby Rovers - Vassiriki Hovedstadsklubben ledet av eminente Vassiriki har som kjent fått tildelt en automatisk plass i ligaen av myndighetene og slipper derfor å kjempe like innbitt om en topp 4-plassering. Dette tror vi kan bli avgjørende når det tetter seg til og spår en komfortabel femteplass.

6. Aston Grenland - Up-The-Villa Dette er utvilsomt klubben med en av ligaens aller mest spennende managere ved roret. Up-The-Villa har vist at han er en av de mest kunnskapsrike i bransjen og har også ekstremt god kontroll på overgangsmarkedet. Problemet her, som med flere av konkurrentene, er at UTV ikke er fremmed for utradisjonelle valg og ender fort opp med å benke sin beste spiller for en mulig joker - med vekslende hell. Slike sjanser kan man ikke ta i kamp mot de aller beste og forvente avkastning i det lange løp. Derfor tror vi Aston Grenland må slå seg til ro med en plass rett utenfor toppen.

7. Bricklayers - Cyril Under den løse kanonen, Cyril, gjorde Bricklayers det overraskende godt forrige sesong. Overgangene i sommer har vært saftige og det er tydelig at klubbens eiere satser på å hevde seg i toppen. Vi tror imidlertid det er litt for tidlig for de hvitkledde enda, men en plass på øvre halvdel bør helt klart være innen rekkevidde.

8. Doc Ness - WhatsUpDoc Det har vært mye usikkerhet rundt managersituasjonen i Doc Ness de siste ukene, da styret i klubben visstnok skal ha vært usikker på om kontroversielle Doc kan gå en sesong uten å havne i medias søkelys av utenomsportslige årsaker. Nå virker det som at man har blitt enige om å gi dette en sjanse til og med positive resultater i fjor tror vi spillergruppa ønsker å gi alt for sin manager og sikrer en plass blant de åtte beste denne gangen.

9. Team Turtles - TeamTurtles Et godt lag med en talentfull manager, som frem til nå har holdt sine kort veldig tett til brystet. Denne gangen velger TeamTurtles å kjøre en mer åpen inngang til sesongen, som kan slå begge veier. En plass blant de ti beste er uansett å forvente fra skilpaddene.

10. Superspurs - Aubi1978 Superspurs går inn i den nye sesongen med optimisme og selvtillit. Imponerte under sin nye manager, Aubi1978, som med sin karakteristiske «klasskule» viste at mannskapet hans ikke skal tas lett på. Vi sitter allikevel med en følelse av at den arrogante holdningen etterhvert kan tære på spillergruppa og tappe energien mer enn den fungerer som påfyll. Derfor plasserer vi Superspurs midt på tabellen - trolig til stor uenighet blant mange.

11. Makatelli - Makatelli Manager Makatelli har gått knallhardt ut før sesongen og mener mannskapet hans er mer enn gode nok til å stikke av med gullet. Vi er litt mer avventende og tror de rødkledde bør fokusere på å havne blant de ti beste. Med marginene på deres side, er det fullt mulig.

12. Team Redders - Eppaen Redders imponerte i store deler av forrige sesong og beviste at de er et lag å regne med under Eppaens ledelse. Kan hamle opp med de fleste, men kollapset totalt de siste kampene forrige gang. Må sørge for å holde nivået oppe hele veien denne gangen.

13. Nidaros Vikings - TommyLee32 Vikingene vil alltid være å regne med, uansett motstand, men virker fortsatt for ustabile til å kunne kjempe blant de aller beste over tid. Har TommyLee32 omsider klart å finne suksessoppskriften, eller blir det en ny sesong med prøving og feiling?

14. Langlo III - Sondt1 Langlo III vil nok greie seg med god margin, men har de det som skal til for å hevde seg blant de beste? Manager Sondt1 mistet hodet til stadighet forrige sesong, med utradisjonelle valg like før kampstart. Noen ganger lykkes ham - andre ganger går det rett vest. Slik kan også sesongen gå for Langlos del. Vi venter i spenning.

15. Spitting Llamas - Robins Lamaene hadde sine imponerende perioder i fjor, men gikk også på noen ordentlig smeller. Vi tror det blir viktig for manager Robins å fokusere på å heve lagets bunnivå, skal man ha noe håp om en plass på øvre halvdel.

16. Tyrion FC - Marcus-P Tyrion FC er kanskje det laget vi vet minst om før sesongen. Derfor blir det også veldig spennende å se hvordan de klarer seg med joviale Marcus-P på sidelinja. Vanskelig å spå, men vi velger å plassere den lille klubben på en beskjeden 16. plass.

17. Choking Hazard - TrueBlue98 Med en ung og noe urutinert manager på dette nivået tror vi "The Chokers" fort ender opp med å gjøre nettopp dette. Gjorde en ok fjorårssesong men tok også noen merkelige beslutninger på veien. Vi tror dette kan bli noen tunge måneder for TrueBlue98s menn, men lar oss gjerne motbevise!

18. Hagenissene - BojeN "Nissene" fra Hagen spås en trøblete sesong, under sindige BojeNs ledelse. Spillerne har til tider virket desillusjonerte og det stilles spørsmålstegn til om manageren har karismaen til å kunne få det beste ut av sine egne. Vi tror det kan ende i nedrykk.

19. Stretford United - EGB Etter et nitrist 15/16 har EGBs posisjon i Stretford United lenge vært usikker. Men for et par uker siden gikk klubbens styreformann ut og fredet manageren, som nå har muligheten til å motbevise kritikerne. Vi er dessverre ikke kjempeoptimistiske. Laget hans raknet totalt siste halvdel av fjorårssesongen og i år stiller de visstnok uten Sergio Agüero i troppen, som kan bli skjebnesvangert.

20. Vicariously - ModernMan Dessverre, Vicariously. Dette blir blytungt hvis vi får det som vi vil. Coquelin-manøveren fra 2015 er fortsatt ikke glemt og legges stor vekt på i vår spådom. Avgjørelsen om å kun stille med spillere til maks 4.5 bakover er også spenstig og viser seg forhåpentligvis å være en elendig avgjørelse. Skulle ModernMans gutter derimot klare å holde konsentrasjonsnivået oppe hele veien, kan pipen få en helt annen lyd. Prove us wrong, kid!

Enig/uenig? Legg igjen ditt tabelltips under da vel!

14

Resultater første serierunde:

Makatelli 51-56 Vassiriki Aubi1978 76-45 BojeN TeamTurtles 70-61 Upforgrabs Sondt1 66-77 ModernMan Eppaen 53-61 TrueBlue98 EGB 62-68 Cyril Marcus-P 67-67 iChris Bibelnissen 69-63 ErnestMangnall Robins 62-71 Up-The-Villa TommyLee32 71-63 WhatsUpDoc

Morsom runde som til slutt endte med kun én uavgjortkamp, da Marcus-Ps Tyrion FC holdt stand mot forhåndsfavoritt iChris og hans Team Badeball. Brorpartene av oppgjørene gikk ellers stort sett som forventet, sett bort ifra jumbotippede Vicariously som under ModernMans ledelse kjempet til seg en trepoenger borte mot Sondt1s Langlo III. I rundens toppoppgjør stakk Team Christian Cueva og Bibelnissen av med seieren på eget gress mot giganten Ernest United.

TABELLEN:

1. Vicariously (ModernMan) - 77 OS - 3p 2. SuperSpurs (Aubi1978) - 76 OS - 3p 3. Aston Grenland (UTV) - 71 OS - 3p 4. Nidaros Vikings (TommyLee32) - 71 OS - 3p ------------------------------------------------------------ 5. Team Turtles - 70 OS - 3p 6. Team ChristianCueva (Bibelnissen) - 69 OS - 3p 7. Bricklayers (Cyril) - 68 OS - 3p 8. Choking Hazard (TrueBlue98) - 61 OS - 3p 9. Diaby Rovers (Vassiriki) - 56 OS - 3p 10. Team Badeball (iChris) - 67 OS - 1p 11. Tyrion FC (Marcus-P) - 67 OS - 1p 12. Langlo III (Sondt1) - 66 OS - 0p 13. Doc Ness (Doc) - 63 OS - 0p 14. Ernest United (ErnestMangnall) - 63 OS - 0p 15. Spitting Llamas (Robins) - 62 OS - 0p 16. Stretford United (EGB) - 62 OS - 0p 17. Upforgrabs - 61 OS - 0p ------------------------------------------------------------ 18. Team Redders (Eppaen) - 53 OS - 0p 19. Makatelli - 51 OS - 0p 20. Hagenissene (BojeN) - 45 OS - 0p

Slik spilles andre serierunde:

Vassiriki - TommyLee32 WhatsUpDoc - Robins Up-The-Villa - Bibelnissen ErnestMangnall - Marcus-P iChris - EGB Cyril - Eppaen TrueBlue98 - Sondt1 ModernMan - TeamTurtles Upforgrabs - Aubi1978 BojeN - Makatelli

Mye å se frem til her. Ny toppkamp for Bibelnissen når hans mannskap gjester Aston Grenland. iChris trenger en seier mot EGB for å ikke havne for langt bak i starten. Taperne i Doc-Robins og BojeN-Makatelli vil også slite stort. Rundestart fredag 21.00!

8

Resultater tredje serierunde:

Aubi1978 43-55 Vassiriki TeamTurtles 54-64 Makatelli Sondt1 57-48 BojeN Eppaen 43-53 Upforgrabs EGB 40-46 ModernMan Marcus-P 56-54 TrueBlue98 Bibelnissen 43-50 Cyril Robins 46-42 iChris TommyLee32 44-45 ErnestMangnall WhatsUpDoc 42-44 Up-The-Villa

Tette og jevne kamper stort sett over hele linja denne gangen. Aubi1978 gikk på sitt første nederlag for sesongen da hans SuperSpurs røk mot et Vassiriki i flytsonen. Etter de første tre rundene er det dermed kun Up-The-Villa og Cyril (tippet på 6. og 7. plass) som står med full pott.

I nedrykkssumpa ligger Eppaen, EGB og Doc som fortsatt ikke har tatt et eneste poeng. Førstnevnte tapte i bunnoppgjøret mot Upforgrabs, Doc røk knepent for et sterkt UTV, mens EGB ble et nummer for svak for ModernMan, som har stilnet de kritiske røstene.

Nå venter landslagspause og hyppig villkortbruk. Så gjenstår det å se om det vil gi utslag på tabellen.

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 3 - 0 - 0 - 194 - 9p 2. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 0 - 187 - 9p 3. Diaby Rovers (Vassi) - 2 - 1 - 0 - 180 - 7p 4. Langlo III (Sondt1) - 2 - 0 - 1 - 202 - 6p 5. SuperSpurs (Aubi) - 2 - 0 - 1 - 197 - 6p ------------------------------------------------------------ 6. Team Turtles - 2 - 0 - 1 - 189 - 6p 7. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 1 - 183 - 6p 8. Vicariously (ModernMan) - 2 - 0 - 1 - 180 - 6p 9. Spitting Llamas (Robins) - 2 - 0 - 1 - 167 - 6p 10. Nidaros Vikings (TommyLee) - 1 - 1 - 1 - 184 - 4p 11. Team Badeball (iChris) - 1 - 1 - 1 - 183 - 4p 12. Tyrion FC (Marcus-P) - 1 - 1 - 1 - 183 - 4p 13. Choking Hazard (TrueBlue) - 1 - 0 - 2 - 182 - 3p 14. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 2 - 182 - 3p 15. Makatelli - 1 - 0 - 2 - 175 - 3p 16. Upforgrabs - 1 - 0 - 2 - 174 - 3p 17. Hagenissene (BojeN) - 1 - 0 - 2 - 161 - 3p ------------------------------------------------------------ 18. Stretford Utd (EGB) - 0 - 0 - 3 - 166 - 0p 19. Team Redders (Eppaen) - 0 - 0 - 3 - 163 - 0p 20. Doc Ness (Doc) - 0 - 0 - 3 - 158 - 0p

Slik spilles runde fire:

Vassiriki - WhatsUpDoc Up-The-Villa - TommyLee32 ErnestMangnall - Robins iChris - Bibelnissen Cyril - Marcus-P TrueBlue98 - EGB ModernMan - Eppaen Upforgrabs - Sondt1 BojeN - TeamTurtles Makatelli - Aubi1978

8

Resultater femte serierunde:

TeamTurtles 43-47 Vassiriki Sondt1 58-48 Aubi1978 Eppaen 58-64 Makatelli EGB 44-50 BojeN Marcus-P 45-66 Upforgrabs Bibelnissen 54-61 ModernMan Robins 43-54 TrueBlue98 TommyLee32 59-44 Cyril WhatsUpDoc 55-49 iChris Up-The-Villa 56-42 ErnestMangnall

Innholdsrik runde, hvor høydepunktet må være UTVs kruttsterke seier mot forhåndsfavoritt Ernest, som nå befinner seg helt nede på en 17. plass etter to strake tap.

Doc fikk seg en opptur sist, da han påførte Vassiriki sitt første tap for sesongen, og fortsatte den gode formen denne gangen med 55-49 mot iChris, som kom seg ned på jorda igjen etter forrige helgs seier mot Bibelnissen.

Når vi snakker om Nissen. Én seier og fire tap er alt annet enn godt nok for laget som ble spådd på tredjeplass før sesongen. Til nå har TeamChristianCueva kun seieren mot Ernest i åpningsrunden å vise til, og til tross for hederlige tall mot UTV, iChris og ModernMan, har alle endt med nederlag.

Selv om vi snart er inne i oktober, er det gøy å se hvor vanskelig det er å fastslå hvem som vil konkurrere om topp fire og hvem som vil ligge i bunn. Tre poeng som skiller 1. og 10. plass, mens det kun er like mange poeng opp fra jumbo- til 13. plass. VGD Premier Division 16/17 er nødt til å være blant de jevneste i verden akkurat nå.

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 4 - 0 - 1 - 285 - 12p 2. Nidaros Vikings (TommyLee) - 3 - 1 - 1 - 292 - 10p 3. Diaby Rovers (Vassi) - 3 - 1 - 1 - 278 - 10p 4. Langlo III (Sondt1) - 3 - 0 - 2 - 321 - 9p 5. Upforgrabs - 3 - 0 - 2 - 302 - 9p ------------------------------------------------------------ 6. SuperSpurs (Aubi) - 3 - 0 - 2 - 298 - 9p 7. Vicariously (ModernMan) - 3 - 0 - 2 - 287 - 9p 8. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 2 - 286 - 9p 9. Hagenissene (BojeN) - 3 - 0 - 2 - 266 - 9p 10. Spitting Llamas (Robins) - 3 - 0 - 2 - 263 - 9p 11. Team Badeball (iChris) - 2 - 1 - 2 - 300 - 7p 12. Tyrion FC (Marcus-P) - 2 - 1 - 2 - 290 - 7p 13. Makatelli - 2 - 0 - 3 - 286 - 6p 14. TeamTurtles - 2 - 0 - 3 - 280 - 6p 15. Choking Hazard (TrueBlue98) - 2 - 0 - 3 - 266 - 6p 16. Doc Ness (Doc) - 2 - 0 - 3 - 266 - 6p 17. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 3 - 261 - 6p ------------------------------------------------------------ 18. TeamChristianCueva (Bibelnissen) - 1 - 0 - 4 - 295 - 3p 19. Team Redders (Eppaen) - 1 - 0 - 4 - 274 - 3p 20. Stretford United (EGB) - 1 - 0 - 4 - 248 - 3p

Slik spilles runde seks:

Vassiriki - UTV Ernest - Doc Cyril - Robins iChris - TommyLee32 TrueBlue98 - Bibelnissen ModernMan - Marcus-P Upforgrabs - EGB BojeN - Eppaen Makatelli - Sondt1 Aubi1978 - TeamTurtles

8

Resultater tiende serierunde:

Vassiriki 70-71 iChris Cyril 56-97 ErnestMangnall TrueBlue98 64-75 Up-The-Villa ModernMan 72-69 WhatsUpDoc Upforgrabs 79-57 TommyLee32 BojeN 89-92 Robins Makatelli 56-71 Bibelnissen Aubi1978 76-65 Marcus-P TeamTurtles 72-86 EGB Sondt1 81-71 Eppaen

Da var ti runder unnagjort av sesongen 16/17, hvor Up-The-Villa-toget durer videre og topper tabellen med tre poeng ned til Upforgrabs. Den karismatiske manageren har nå ledet laget sitt til fire strake seiere og virker å ha fått tro på seriegull, etter en beskjeden start.

TeamTurtles tapte omsider, etter en pen rekke med fem seiere på rad. Nederlaget skulle vise seg å komme mot EGBs Stretford United, som kun stod med seks skarve poeng før runden. En viktig trepoenger med andre ord, da også Ernest United (med rundens høyeste score) og Bibelnissens nykomponerte Chilltown stakk av med sårt trengte seiere mot henholdsvis Cyril og Makatelli. Tabelljumboens endring av klubbnavn ga umiddelbar effekt og gjorde slutt på den horrible tapsrekken som strakk seg til åtte(!) kamper.

Lommetørkle gis til BojeNs hagenisser, som med rundens tredje høyeste score (89p), var så uheldig å møte på Robins' Spitting Llamas (92p), som igjen viser hvor brutal denne smørja kan være. Se bare på stakkars Sondt1, som med hele 585 i totalsum, befinner seg på en totalt uinteressant 11. plass, ni poeng bak UTV. På andre siden av skalaen ligger Aubi1978s Superspurs på 6. plass, med lik totalsum (484) som EGB (19. plass)

Neste runde blir svært spennende, hvor taperen i TeamTurtles-Robins plutselig henger etter i gullkampen, mens de tre nederst helst bør ta nok en seier for å sette press på de fire foran med tolv poeng.

Lengste nåværende seiersrekke: Up-The-Villa (4) Lengste nåværende tapsrekke: Robins, Vassiriki & Marcus-P (2)

Høyeste overallscore: Sondt1 (586, 11. plass) Laveste overallscore: Aubi1978 (484, 6. plass) / EGB (484, 19. plass)

Rundens beste (ErnestMangnall) - 97 poeng:

Foster (1)

Coleman (7) - Barragán (7) - Lovren (7) - Shaw (6)

Sánchez (C, 26) - Capoue (3) - Firmino (6)

Lukaku (12) - Agüero (16) - Defoe (7)

Rundens svakeste (Cyril & Makatelli) - 56 poeng

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 8 - 0 - 2 - 542 - 24p 2. Upforgrabs - 7 - 0 - 3 - 581 - 21p 3. Team Turtles - 6 - 0 - 4 - 568 - 18p ------------------------------------------------------------ 4. Spitting Llamas (Robins) - 6 - 0 - 4 - 531 - 18p ------------------------------------------------------------ 5. Vicariously (ModernMan) - 6 - 0 - 4 - 513 - 18p 6. SuperSpurs (Aubi) - 6 - 0 - 4 - 484 - 18p 7. Team Badeball (iChris) - 5 - 1 - 4 - 561 - 16p 8. Makatelli - 5 - 1 - 4 - 537 - 16p 9. Nidaros Vikings (TommyLee) - 5 - 1 - 4 - 535 - 16p 10. Diaby Rovers (Vassi) - 5 - 1 - 4 - 525 - 16p 11. Langlo III (Sondt1) - 5 - 0 - 5 - 586 - 15p 12. Bricklayers (Cyril) - 5 - 0 - 5 - 525 - 15p 13. Choking Hazard (TrueBlue) - 5 - 0 - 5 - 490 - 15p 14. Team Redders (Eppaen) - 4 - 0 - 6 - 528 - 12p 15. Hagenissene (BojeN) - 4 - 0 - 6 - 515 - 12p 16. Doc Ness (Doc) - 4 - 0 - 6 - 515 - 12p 17. Tyrion FC (Marcus-P) - 3 - 2 - 5 - 550 - 12p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (Ernest) - 3 - 0 - 7 - 512 - 9p 19. Stretford Utd (EGB) - 3 - 0 - 7 - 484 - 9p 20. Chilltown (Bibel) - 2 - 0 - 8 - 506 - 6p

Slik spilles runde elleve (deadline 5. nov):

TommyLee32 (9) - Aubi1978 (6) WhatsUpDoc (16) - Makatelli (8) Up-The-Villa (1) - BojeN (15) ErnestMangnall (18) - Upforgrabs (2) iChris (7) - ModernMan (5) Cyril (12) - TrueBlue98 (13) EGB (19) - Vassiriki (10) Marcus-P (17) - Eppaen (14) Bibelnissen (20) - Sondt1 (11) Robins (4) - TeamTurtles (3)

8

OPPDATERING

Resultater 15. serierunde:

TommyLee32 41-51 EGB WhatsUpDoc 44-57 Eppaen Up-The-Villa 39-29 Sondt1 ErnestMangnall 37-40 TeamTurtles iChris 40-36 Aubi1978 Cyril 45-68 Makatelli TrueBlue98 51-35 BojeN ModernMan 34-49 Upforgrabs Bibelnissen 48-58 Vassiriki Robins 50-49 Marcus-P

15. runde er unnagjort og ting gikk egentlig ganske som forventet. Upforgrabs, UTV og Robins vant og befester de tre øverste plassene, ModernMans grusomme tapsrekke fortsetter, mens Bibelnissen, Doc og Marcus-P kaver nede i sumpa.

I toppen ser det for øyeblikket ut til å bli en kamp mellom den nevnte trioen om gullet, mens Makatelli, TeamTurtles, iChris og Aubi ligger et par-tre poeng bak.

I bunn er det fem mann som peker seg ut. Ernest, BojeN, Doc, Marcus-P og Bibelnissen ligger alle minst tre poeng bak Eppaen på 15. plass og ingen virker heller å være inne i en god periode.

Nå kommer rundene på rekke og rad i desember og mye kan endre seg. Inntil neste gang - lykke til!

Lengste nåværende seiersrekke: EGB, Robins, Vassi (3) Lengste nåværende tapsrekke: ModernMan (5)

Høyeste overallscore: Upforgrabs (857, 1. plass) Laveste overallscore: WhatsUpDoc (710, 18. plass)

Rundens beste (Makatelli) - 72 poeng:

Pickford (1)

Smith (1) - Amat (6) - Alonso (6)

Sánchez (5) - Mané (8) - Hazard (C, 6) - Sigurdsson (13) - Zaha (16)

Defoe (2) - Costa (8)

Rundens svakeste XI (Aubi) - 36 poeng:

Pickford (1)

McAuley (1) - Collins (0) - Amat (6)

Sánchez (C, 10) - Firmino (1) - Matic (2) - Hazard (3)

Anichebe (2) - Kane (2) - Costa (8)

DETALJERT TABELL HER

1. Upforgrabs - 33p 2. UTV - 33p 3. Robins - 30p --------------------------- 4. Makatelli - 28p --------------------------- 5. iChris - 28p 6. TeamTurtles - 27p 7. Aubi - 27p 8. Vassi - 25p 9. Cyril - 24p 10. TommyLee - 23p 11. TrueBlue - 21p 12. EGB - 21p 13. Sondt1 - 19p 14. ModernMan - 18p 15. Eppaen - 18p 16. ErnestM - 15p 17. BojeN - 15p --------------------------- 18. Doc - 15p 19. Marcus-P - 14p 20. Bibelnissen - 12p

Slik spilles runde 16:

Vassiriki (8) - ModernMan (14) Upforgrabs (1) - TrueBlue98 (11) BojeN (17) - Cyril (9) Makatelli (4) - iChris (5) Aubi1978 (7) - ErnestMangnall (16) TeamTurtles (6) - Up-The-Villa (2) Sondt1 (13) - WhatsUpDoc (18) Eppaen (15) - TommyLee32 (10) EGB (12) - Robins (3) Marcus-P (19) - Bibelnissen (20)

8

Sen oppdatering - beklager det folkens.

Resultater sjette serierunde:

Vassiriki 72-53 Up-The-Villa ErnestMangnall 49-57 WhatsUpDoc iChris 70-68 TommyLee32 Cyril 57-58 Robins TrueBlue98 56-43 Bibelnissen ModernMan 56-52 Marcus-P Upforgrabs 72-50 EGB BojeN 50-66 Eppaen Makatelli 69-63 Sondt1 Aubi1978 19-42 TeamTurtles

Runde seks domineres av hjemmeseiere, med unntak av tre viktige bortepoeng for TeamTurtles, Doc og Eppaen, som alle satt med maks seks poeng foer runden.

Helgens enkleste seier gikk til TeamTurtles, som kun maatte slaa Aubis 19 poeng. Sistnevntes SuperSpurs ramlet derfor ned fra 6. til 14. plass i det som maa vaere verdens jevneste liga.

Skryt til Doc, som etter tre tap og jumboplass har slaatt kraftig tilbake og beseiret Vassiriki, iChris og Ernest, som var tippet paa henholdsvis 5., 2. og 1. plass foer sesongen. En annen som er i god form, er Upforgrabs som naa ligger paa soelvplass etter fire strake seiere.

Og ja, du har ogsaa gjort det helt greit, ModernMan...

TABELLEN:

1. Diaby Rovers (Vassi) - 4 - 1 - 1 - 350 - 13p 2. Upforgrabs - 4 - 0 - 2 - 374 - 12p 3. Vicariously (ModernMan) - 4 - 0 - 2 - 343 - 12p ------------------------------------------------------------ 4. Aston Grenland (UTV) - 4 - 0 - 2 - 338 - 12p 5. Spitting Llamas (Robins) - 4 - 0 - 2 - 321 - 12p ------------------------------------------------------------ 6. Team Badeball (iChris) - 3 - 1 - 2 - 370 - 10p 7. Nidaros Vikings (TommyLee) - 3 - 1 - 2 - 360 - 10p 8. Langlo III (Sondt1) - 3 - 0 - 3 - 384 - 9p 9. Makatelli - 3 - 0 - 3 - 355 - 9p 10. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 3 - 343 - 9p 11. Doc Ness (Doc) - 3 - 0 - 3 - 323 - 9p 12. Choking Hazard (TrueBlue) - 3 - 0 - 3 - 322 - 9p 13. Team Turtles - 3 - 0 - 3 - 322 - 9p 14. SuperSpurs (Aubi) - 3 - 0 - 3 - 317 - 9p 15. Hagenissene (BojeN) - 3 - 0 - 3 - 316 - 9p 16. Tyrion FC (Marcus-P) - 2 - 1 - 3 - 342 - 7p 17. Team Redders (Eppaen) - 2 - 0 - 4 - 340 - 6p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 4 - 310 - 6p 19. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 5 - 338 - 3p 20. Stretford Utd (EGB) - 1 - 0 - 5 - 298 - 3p

Slik spilles runde syv:

Sondt1 - Vassirki Eppaen - Team Turtles EGB - Aubi1978 Marcus-P - Makatelli Bibelnissen - BojeN Robins - Upforgrabs TommyLee32 - ModernMan WhatsUpDoc - TrueBlue98 Up-The-Villa - Cyril ErnestMangnall - iChris

6

Resultater åttende serierunde:

Vassiriki 38-34 ErnestMangnall iChris 26-50 Up-The-Villa Cyril 47-44 WhatsUpDoc TrueBlue98 26-39 TommyLee32 ModernMan 25-45 Robins Upforgrabs 44-30 Bibelnissen BojeN 20-57 Marcus-P Makatelli 44-30 EGB Aubi1978 28-43 Eppaen TeamTurtles 67-53 Sondt1

Åtte runder er nå spilt i VGD Premier Division og omsider har Upforgrabs (tippet på 4. plass) og UTV (tippet på 6. plass) fått seg en luke ned til gjengen utenfor topp fire og sitter ganske trygt ift direkte kvalifisering til neste sesongs utgave. Førstnevnte står nå med hele seks strake seiere etter helgens hjemmekamp mot Bibelnissen (tippet på 3. plass), som etter å ha beseiret ErnestMangnall (tippet på 1. plass) i serieåpningen, har tapt syv på rad. Hvor skal elendigheten ende for de to forhåndsfavorittene?

Føler med Sondt1 denne gangen, som tapte for TeamTurtles med 53 som sin rundescore. Det ville vært godt nok til å slå 17 av lagene i ligaen og kunne sendt han opp på en finfin 4. plass. Turtles endte forøvrig opp med rundens høyeste score (67) etter å ha brukt sit WC på ypperlig vis.

Rundens XI (TeamTurtles) - 67 poeng:

Boruc (3)

Smith (5) - Koscielny (1) - Walker (2)

Walcott (13) - Sánchez (5) - Coutinho (3) - Son (1)

Wilson (9) - Austin (C, 26) - Agüero (-1)

Rundens bånn (BojeN) - 28 poeng minus to hits:

Foster (4)

Mustafi (1) - McAuley (2) - Amat (1)

Sánchez (5) - Firmino (3) - Snodgrass (1) - Antonio (3)

Agüero (C, -2) - Deeney (2) - Lukaku (8)

TABELLEN:

1. Upforgrabs - 6 - 0 - 2 - 463 - 18p 2. Aston Grenland (UTV) - 6 - 0 - 2 - 422 - 18p 3. Diaby Rovers (Vassi) - 5 - 1 - 2 - 419 - 16p ------------------------------------------------------------ 4. Team Turtles - 5 - 0 - 3 - 443 - 15p 5. Vicariously (ModernMan) - 5 - 0 - 3 - 404 - 15p ------------------------------------------------------------ 6. Spitting Llamas (Robins) - 5 - 0 - 3 - 401 - 15p 7. Team Badeball (iChris) - 4 - 1 - 3 - 444 - 13p 8. Makatelli - 4 - 1 - 3 - 439 - 13p 9. Nidaros Vikings (TommyLee) - 4 - 1 - 3 - 425 - 13p 10. Langlo III (Sondt1) - 4 - 0 - 4 - 473 - 12p 11. Bricklayers (Cyril) - 4 - 0 - 4 - 423 - 12p 12. Choking Hazard (TrueBlue) - 4 - 0 - 4 - 391 - 12p 13. Hagenissene (BojeN) - 4 - 0 - 4 - 389 - 12p 14. Superspurs (Aubi) - 4 - 0 - 4 - 379 - 12p 15. Tyrion FC (Marcus-P) - 3 - 2 - 3 - 439 - 11p 16. Team Redders (Eppaen) - 3 - 0 - 5 - 412 - 9p 17. Doc Ness (Doc) - 3 - 0 - 5 - 403 - 9p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 6 - 385 - 6p 19. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 7 - 407 - 3p 20. Stretford Utd (EGB) - 1 - 0 - 7 - 360 - 3p

Slik spilles runde ni:

TommyLee32 (9) - BojeN (13) WhatsUpDoc (17) - Upforgrabs (1) Up-The-Villa (2) - ModernMan (5) ErnestMangnall (18) - TrueBlue98 (12) iChris (7) - Cyril (11) Eppaen (16) - Vassiriki (3) EGB (20) - Sondt1 (10) Marcus-P (15) - TeamTurtles (4) Bibelnissen (19) - Aubi1978 (14) Robins (6) - Makatelli (8)

6

OPPDATERING

Resultater 18. serierunde:

Vassiriki 34-65 Upforgrabs BojeN 61-64 ModernMan Makatelli 60-76 TrueBlue98 Aubi1978 39-73 Cyril TeamTurtles 70-80 iChris Sondt1 84-80 ErnestMangnall Eppaen 42-77 UTV EGB 66-78 WhatsUpDoc Marcus-P 55-78 TommyLee32 Bibelnissen 70-82 Robins

Resultater 19. serierunde:

BojeN 36-31 Vassiriki Makatelli 37-43 Upforgrabs Aubi1978 58-60 ModernMan TeamTurtles 57-36 TrueBlue98 Sondt1 41-62 Cyril Eppaen 58-40 iChris EGB 55-67 ErnestMangnall Marcus-P 44-40 UTV Bibelnissen 41-35 WhatsUpDoc Robins 51-39 TommyLee32

Resultater 20. serierunde:

Makatelli 65-61 Vassiriki Aubi1978 48-61 BojeN TeamTurtles 64-67 Upforgrabs Sondt1 60-55 ModernMan Eppaen 55-59 TrueBlue98 EGB 55-66 Cyril Marcus-P 67-72 iChris Bibelnissen 62-63 ErnestMangnall Robins 50-58 UTV TommyLee32 53-36 WhatsUpDoc

Den hektiske juleperioden er over og vi er nå halvveis i sesongen 16/17. Etter å ha samlet tre seiere på rappen har Upforgrabs befestet seg som ligaens foreløpige ener. Spesielt den siste seieren borte mot TeamTurtles var sterk og sender skilpaddene ned på en sjetteplass. Nummer to på tabellen er Robins, to poeng bak, som mistet serieledelsen etter tapet for tittelrival, UTV.

På plassene bak finner vi formsterke iChris og Cyril, som begge må regnes med i toppen slik deres mannskap presterer for tiden. Personlig er jeg usikker på om Makatelli og nevnte TeamTurtles kan henge med, da de enda er for ustabile.

De som har taklet juleperioden dårligst er Vassiriki og Aubi. Førstnevnte har ikke vunnet på fire forsøk, mens sistnevnte har tapt seks strake nå, som gjør at begge to har spilt seg fullstendig ut av topp fire-kampen.

På nedre halvdel er det helt likt mellom ModernMan, EGB, BojeN, Eppaen og nedrykksplasserte Doc, som alle har 24 poeng. Tre poeng bak der igjen finner vi Bibelnissen, som enda ikke har funnet den stabilt gode formen som kreves hvis de skal holde seg, mens Marcus-P's gutter ligger dårlig an på kun 17 poeng og jumboplass.

I neste runde får vi to rysare i form av Doc-Robins og UTV-Bibelnissen, hvor de to lagene i hvert oppgjør kjemper i hver sin ende av tabellen. Dette blir gøy!

Lengste nåværende seiersrekke: Upforgrabs, Cyril (3) Lengste nåværende tapsrekke: Aubi1978 (6)

Høyeste overallscore: Cyril (1132, 5. plass) Laveste overallscore: WhatsUpDoc (970, 18. plass)

TABELL

1. Upforgrabs - 42p 2. Robins - 40p 3. UTV - 39p --------------------------- 4. iChris - 37p --------------------------- 5. Cyril - 36p 6. TeamTurtles - 36p 7. Makatelli - 34p 8. TrueBlue98 - 33p 9. TommyLee32 - 29p 10. Vassiriki - 29p 11. Sondt1 - 28p 12. ErnestM - 27p 13. Aubi1978 - 27p 14. ModernMan - 24p 15. EGB - 24p 16. BojeN - 24p 17. Eppaen - 24p --------------------------- 18. Doc - 24p 19. Bibelnissen - 21p 20. Marcus-P - 17p

21. serierunde spilles slik:

Vassiriki (10) - TommyLee32 (9) WhatsUpDoc (18) - Robins (2) UTV (3) - Bibelnissen (19) ErnestMangnall (12) - Marcus-P (20) iChris (4) - EGB (15) Cyril (5) - Eppaen (17) TrueBlue98 (8) - Sondt1 (11) ModernMan (14) - TeamTurtles (6) Upforgrabs (1) - Aubi1978 (13) BojeN (16) - Makatelli (7)

6

Tilbake fra halvannen ukes ferie, så her kommer en etterlengtet oppdatering.

Resultater 29. serierunde:

Vassiriki 65-84 iChris Cyril 88-72 ErnestMangnall TrueBlue98 76-87 UTV ModernMan 63-72 WhatsUpDoc Upforgrabs 97-84 TommyLee32 BojeN 66-74 Robins Makatelli 54-84 Bibelnissen Aubi1978 36-71 Marcus-P TeamTurtles 69-69 EGB Sondt1 84-73 Eppaen

For en utvikling! Med ni gjenstående runder er det fortsatt kamp både i topp og bunn. Først og fremst er det imponerende å se Marcus-P kjempe seg tilbake i jakten på overlevelse, etter å ha ligget fortapt noen uker tilbake. Nå har han tatt tre strake seiere og ligger ikke mer enn syv poeng bak Aubi, som innehar 17. plassen. Samtidig må ModernMan og BojeN heve seg snarlig, skal de karre seg over streken.

Upforgrabs tok en svært viktig seier mot TommyLee32, med hele 97 poeng, etter å ha invitert konkurrentene inn i gullkampen med tre tap på rappen. For bak ham kommer Cyril (5 strake seiere) og iChris, som begge er i meget god form.

Shoutout til Bibelnissen som virkelig har fått fart på sakene etter en plass under streken de første månedene. Nå står han med smått utrolige syv seiere på rad og har plutselig meldt seg på i topp fire-diskusjonen.

Lengste nåværende seiersrekke: Bibelnissen (7)

Lengste nåværende tapsrekke: BojeN (4)

Rundens beste XI (Upforgrabs) - 97 poeng:

Heaton (10)

Coleman (6) - Alonso (6) - Baines (6)

King (8) - Sigurdsson (2) - Lanzini (10) - Sánchez (9)

Agüero (6) - Lukaku (C, 32) - Llorente (2)

Rundens svakeste XI (Aubi1978) - 36 poeng:

Lloris (2)

Funes Mori (1) - McAuley (2) - Stephens (1)

Sterling (C, 4) - Alli (7) - Capoue (2) - Davies (6) - Sánchez (9)

Costa (1) - Gabbiadini (1)

TABELLEN

1. Upforgrabs - 60p 2. Cyril - 57p 3. iChris - 55p --------------------------- 4. Makatelli - 52p --------------------------- 5. Robins - 52p 6. TeamTurtles - 49p 7. TrueBlue98 - 48p 8. TommyLee32 - 47p 9. UTV - 45p 10. Bibelnissen - 45p 11. Vassiriki - 44p 12. Doc - 42p 13. Sondt1 - 40p 14. ErnestMangnall - 39p 15. Eppaen - 39p 16. EGB - 34p 17. Aubi1978 - 33p --------------------------- 18. ModernMan - 30p 19. BojeN - 27p 20. Marcus-P - 26p

30. serierunde spilles slik (deadline 1. april):

TommyLee32 - Aubi1978 WhatsUpDoc - Makatelli UTV - BojeN ErnestMangnall - Upforgrabs iChris - ModernMan Cyril - TrueBlue98 EGB - Vassiriki Marcus-P - Eppaen Bibelnissen - Sondt1 Robins - TeamTurtles

6

Da var tidenes første sesong i VGD Premier Division over og for et drama vi skulle få! Til tross for at Aubi1978 ikke har byttet laget på lenge, var han altså et kapteinsvalg unna å holde seg med nød og neppe. For hadde ModernMan valgt å gi bindet til alle andre enn Harry Kane, ville hans Vicariously vært nede. I stedet tok de en komfortabel seier og er tilgjengelige også neste sesong.

Det samme kan ikke sies for nevnte Aubi, BojeN og Marcus-P. De to sistnevnte har ligget i bånn en god stund og må nå finne tilbake til seg selv en sesong før de eventuelt kan ta fatt på VGDs eliteserie igjen.

Vinneren av årets sesong ble til slutt Upforgrabs, som slo Makatelli med åtte poeng i serieavslutningen. For Cyril, som hadde alt i egne hender, kom opp mot mannen med rundens høyeste score, Sondt1. Det skulle bli hans bane, med scoring på Kompany, Davies, Hazard, Sánchez, Jesus, Kane og Vokes, i tillegg til to assist på Eriksen. En umulig oppgave for Bricklayers, som heller får slå seg til tro med seriens høyeste OR.

Gratulerer også til TeamTurtles på tredjeplassen og Bibelnissen, som på smått sensajonelt vis, tar fjerdeplassen som gir automatisk kvalifisering til neste sesongs utgave. For med seier mot Doc, samtidig som både Robins og iChris sviktet, kan Chilltown forberede seg på nye bataljer.

Med det ønsker jeg takk for en fin førstesesong! Plutselig ses vi igjen i august :-)

6

Resultater andre serierunde:

Vassiriki 69-69 TommyLee32 WhatsUpDoc 53-59 Robins Up-The-Villa 79-70 Bibelnissen ErnestMangnall 75-60 Marcus-P iChris 74-64 EGB Cyril 69-67 Eppaen TrueBlue98 67-79 Sondt1 ModernMan 57-65 TeamTurtles Upforgrabs 60-78 Aubi1978 BojeN 68-60 Makatelli

En fartsfylt andre runde har satt tonen for den resterende sesongen og gir et klarere bilde paa hvem som kommer formsterke inn i 16/17. I rundens hovedkamp tok UTV en bunnsolid seier paa eget gress mot Bibelnissen og staar dermed med full pott saa langt. Det samme gjoer Aubi1978, som med sin overbevisende borteseier mot Upforgrabs topper tabellen paa maalforskjell foran nevnte UTV, Cyril og TeamTurtles.

Med seier mot EGBs Stretford United, er iChris tilbake paa sporet igjen etter et noe skuffende uavgjortresultat mot Marcus-P i serieaapningen. Sesongens andre uavgjortkamp ble spilt mellom Vassiriki og TommyLee32, hvor hjemmelaget paa dramatisk vis snek med seg det ene poenget da Tommys gullgutt, Gaston Ramirez, ble byttet ut i det 59. minutt.

I bunn finner vi EGB, Upforgrabs, Eppaen, Doc og Makatelli, som alle staar med to strake tap. Vil disse forbli kavende i sumpa, eller slaas det tilbake i runde tre?

TABELLEN:

1. SuperSpurs (Aubi) - 2 - 0 - 0 - 154 - 6p 2. Aston Grenland (UTV) - 2 - 0 - 0 - 150 - 6p 3. Bricklayers (Cyril) - 2 - 0 - 0 - 137 - 6p 4. Team Turtles - 2 - 0 - 0 - 135 - 6p ------------------------------------------------------------ 5. Team Badeball (iChris) - 1 - 1 - 0 - 141 - 4p 6. Nidaros Vikings (TommyLee) - 1 - 1 - 0 - 140 - 4p 7. Diaby Rovers (Vassi) - 1 - 1 - 0 - 125 - 4p 8. Langlo III (Sondt1) - 1 - 0 - 1 - 145 - 3p 9. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 1 - 139 - 3p 10. Ernest United (ErnestM) - 1 - 0 - 1 - 138 - 3p 11. Vicariously (ModernMan) - 1 - 0 - 1 - 134 - 3p 12. Choking Hazard (TrueBlue98) - 1 - 0 - 1 - 128 - 3p 13. Spitting Llamas (Robins) - 1 - 0 - 1 - 121 - 3p 14. Hagenissene (BojeN) - 1 - 0 - 1 - 113 - 3p 15. Tyrion FC (Marcus-P) - 0 - 1 - 1 - 127 - 1p 16. Stretford United (EGB) - 0 - 0 - 2 - 126 - 0p 17. Upforgrabs - 0 - 0 - 2 - 121 - 0p ------------------------------------------------------------ 18. Team Redders (Eppaen) - 0 - 0 - 2 - 120 - 0p 19. Doc Ness (Doc) - 0 - 0 - 2 - 116 - 0p 20. Makatelli - 0 - 0 - 2 - 111 - 0p

Slik spilles runde tre:

Aubi1978 - Vassiriki TeamTurtles - Makatelli Sondt1 - BojeN Eppaen - Upforgrabs EGB - ModernMan Marcus-P - TrueBlue98 Bibelnissen - Cyril Robins - iChris TommyLee32 - ErnestMangnall WhatsUpDoc - Up-The-Villa

Lykke til!!

5

Resultater syvende runde:

TommyLee32 26-36 ModernMan WhatsUpDoc 36-43 TrueBlue98 Up-The-Villa 34-33 Cyril ErnestMangnall 41-48 iChris Sondt1 36-31 Vassiriki Eppaen 29-54 TeamTurtles EGB 32-34 Aubi1978 Marcus-P 40-40 Makatelli Bibelnissen 39-53 BojeN Robins 35-45 Upforgrabs

Bortelagene dominerte i en runde med generelt lav poengsum på samtlige. Agüero, Zlatan, Sánchez og De Bruyne blanket hele gjengen, som ga deltagerne med Lukaku i elleveren et forsprang. Faktisk stilte hele åtte av ti vinnere denne runden med belgieren på topp. Firmino og Costa viste seg også som gode valg for de som hadde dem inne i varmen.

Upforgrabs har omsider overtatt tabelltoppen etter å ha slått Robins i det som ble hans femte(!) seier på rad. Like bak følger nedrykkstippede ModernMan og kyniske Up-The-Villa, som mot spillets gang slo Cyril med ett knepent poeng.

For topplagene er det ingen grunn til å hvile på laurbærene, da veien ned til bunnslammet er kort. Med seier i neste runde kan Aubi på 11. plass teknisk sett ta ledelsen i ligaen, som igjen viser hvor jevnt dette bikkjeslagsmålet faktisk er.

Bekymringsmelding sendes til Ernest og Bibel, som ble tippet på henholdsvis 1. og 3. plass før sesongen. Har all medieoppmerksomheten gått til hodet på dem mon tro?

TABELLEN:

1. Upforgrabs - 5 - 0 - 2 - 419 - 15p 2. Vicariously (ModernMan) - 5 - 0 - 2 - 379 - 15p 3. Aston Grenland (UTV) - 5 - 0 - 2 - 372 - 15p ------------------------------------------------------------ 4. Team Badeball (iChris) - 4 - 1 - 2 - 418 - 13p ------------------------------------------------------------ 5. Diaby Rovers (Vassi) - 4 - 1 - 2 - 381 - 13p 6. Langlo III (Sondt1) - 4 - 0 - 3 - 420 - 12p 7. Team Turtles - 4 - 0 - 3 - 376 - 12p 8. Hagenissene (BojeN) - 4 - 0 - 3 - 369 - 12p 9. Choking Hazard (TrueBlue) - 4 - 0 - 3 - 365 - 12p 10. Spitting Llamas (Robins) - 4 - 0 - 3 - 356 - 12p 11. SuperSpurs (Aubi) - 4 - 0 - 3 - 351 - 12p 12. Makatelli - 3 - 1 - 3 - 395 - 10p 13. Nidaros Vikings (TommyLee) - 3 - 1 - 3 - 386 - 10p 14. Bricklayers (Cyril) - 3 - 0 - 4 - 376 - 9p 15. Doc Ness (Doc) - 3 - 0 - 4 - 359 - 9p 16. Tyrion FC (Marcus-P) - 2 - 2 - 3 - 382 - 8p 17. Team Redders (Eppaen) - 2 - 0 - 5 - 369 - 6p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (ErnestM) - 2 - 0 - 5 - 351 - 6p 19. TeamChristianCueva (Bibel) - 1 - 0 - 6 - 377 - 3p 20. Stretford United (EGB) - 1 - 0 - 6 - 330 - 3p

Slik spilles runde åtte (etter landslagspause):

Vassiriki - ErnestMangnall iChris - Up-The-Villa Cyril - WhatsUpDoc TrueBlue98 - TommyLee32 ModernMan - Robins Upforgrabs - Bibelnissen BojeN - Marcus-P Makatelli - EGB Aubi1978 - Eppaen TeamTurtles - Sondt1

5

Resultater niende serierunde:

TommyLee32 53-37 BojeN WhatsUpDoc 43-39 Upforgrabs Up-The-Villa 45-37 ModernMan ErnestMangnall 30-35 TrueBlue98 iChris 46-47 Cyril Eppaen 45-36 Vassiriki EGB 38-32 Sondt1 Marcus-P 46-53 TeamTurtles Bibelnissen 28-29 Aubi1978 Robins 38-42 Makatelli

Det smerter meg å skrive oppdatering denne gangen. Delvis pga et bittert tap for Eppaen som sender undertegnede ned på en 6. plass, men mest fordi UTV nå har inntatt tabelltopp etter en overbevisende seier mot ModernMan. Veit det forventes at jeg skal holde meg objektiv, men det er faen ikke så lett av og til.

Med generelt beskjedne poengsummer over hele linja, må rundens heldigste sies å være Aubi, som med skarve 29 poeng slår Bibelnissen med minst mulig margin. Sistnevnte har, etter åtte strake nederlag, bestemt seg for å bytte navnet på klubben fra "Team Christian Cueva" til "Chilltown", uten at jeg helt ser hvordan det skal gjøre noe med den elendige formen. Når det først byttes navn burde man nok kanskje gått for noe så enkelt som "Bibelnissen", da tabellen nå viser at 2, 3 og 4. plass tapetseres av managere med likt klubbnavn på FPL som brukernavnet på VGD. Tilfeldig? Neppe.

Med tap på både Vassiriki og Upforgrabs, har nevnte UTV nå fått en luke ned til de som kjemper om direkte kvalifisering til neste sesongs utgave. Han skal dog passe seg for TeamTurtles i gullkampen, som nå har vunnet fire på rappen. Skilpaddene ble riktignok spådd på en 9. plass av Végédé i sesongpreviewen, men har allikevel overrasket de fleste med sin kruttsterke plassering så langt.

Jakten på den berømte 4. plassen er knallhard, hvor kun ett poeng skiller Makatelli (4. plass), TommyLee, Vassi, Cyril, ModernMan, Robins, TrueBlue98 og Aubi (11. plass). I bunn ser det langt mer avgjort ut for øyeblikket, hvor forhåndsfavoritt ErnestMangall og EGB har hele 5 poeng opp til trygg grunn, mens Bibel ligger tre poeng bak der igjen på en sjokkerende jumboplass.

Men se fremover alle mann - straks er det tid for ny runde, hvor de aller fleste kan ta et godt byks på tabellen. Skitt fiske!

Lengste nåværende seiersrekke: TeamTurtles (4) Lengste nåværende tapsrekke: Bibelnissen (8) Høyeste overallscore: Sondt1 (505, 8. plass) Laveste overallscore: EGB (398, 19. plass)

Rundens beste (TommyLee32) - 53 poeng med én hit:

Heaton (7)

Bellerín (7) - Shawcross (11) - Smith (6)

Mané (12) - Walcott (3) - Capoue (2) - Son (3) - Sánchez (C, 6)

Agüero (1) - Costa (2)

Rundens svakeste (Aubi1978) - 29 poeng:

Schmeichel (3)

Morgan (2) - Stones (2) - Bailly (-1)

Sánchez (3) - Son (3) - Redmond (9) - Capoue (2)

Negredo (2) - Agüero (C, 2) - Ibrahimovic (2)

TABELLEN:

1. Aston Grenland (UTV) - 7 - 0 - 2 - 467 - 21p 2. Upforgrabs - 6 - 0 - 3 - 502 - 18p 3. Team Turtles - 6 - 0 - 3 - 496 - 18p ------------------------------------------------------------ 4. Makatelli - 5 - 1 - 3 - 481 - 16p ------------------------------------------------------------ 5. Nidaros Vikings (Tommy) - 5 - 1 - 3 - 478 - 16p 6. Diaby Rovers (Vassi) - 5 - 1 - 3 - 455 - 16p 7. Bricklayers (Cyril) - 5 - 0 - 4 - 470 - 15p 8. Vicariously (ModernMan) - 5 - 0 - 4 - 441 - 15p 9. Spitting Llamas (Robins) - 5 - 0 - 4 - 439 - 15p 10. Choking Hazard (TrueBlue) - 5 - 0 - 4 - 426 - 15p 11. SuperSpurs (Aubi) - 5 - 0 - 4 - 408 - 15p 12. Team Badeball (iChris) - 4 - 1 - 4 - 490 - 13p 13. Langlo III (Sondt1) - 4 - 0 - 5 - 505 - 12p 14. Team Redders (Eppaen) - 4 - 0 - 5 - 457 - 12p 15. Doc Ness (Doc) - 4 - 0 - 5 - 446 - 12p 16. Hagenissene (BojeN) - 4 - 0 - 5 - 426 - 12p 17. Tyrion FC (Marcus-P) - 3 - 2 - 4 - 485 - 11p ------------------------------------------------------------ 18. Ernest United (Ernest) - 2 - 0 - 7 - 415 - 6p 19. Stretford Utd (EGB) - 2 - 0 - 7 - 398 - 6p 20. Chilltown (Bibel) - 1 - 0 - 8 - 435 - 3p

Slik spilles runde ti (deadline 29. okt):

Vassiriki (6) - iChris (12) Cyril (7) - ErnestMangnall (18) TrueBlue98 (10) - Up-The-Villa (1) ModernMan (8) - WhatsUpDoc (15) Upforgrabs (2) - TommyLee32 (5) BojeN (16) - Robins (9) Makatelli (4) - Bibelnissen (20) Aubi1978 (11) - Marcus-P (17) TeamTurtles (3) - EGB (19) Sondt1 (13) - Eppaen (14)

5

Oppdatering! Siden Vassiriki har vært utilgjengelig vikarer jeg for ham denne runden. Jeg tar forbehold om at det kan være noen feil. En vikar er aldri like flink som den han stepper inn for :)

Resultater GW: 12

Vassiriki 43-50 Cyril

TrueBlue98 32-34 iChris

ModernMan 50-55 ErnestMangnall

Upforgrabs 34-30 Up-The-Villa

BojeN 25-28 WhatsUpDoc

Makatelli 47-37 TommyLee32

Aubi1978 36 -33 Robins

TeamTurtles 36-35 Bibelnissen

Sondt1 42-40 Marcus-P

Eppaen 39-26 EGB

I toppoppgjøret mellom UTV og Upforgrabs trakk sistnevnte det lengste strået. UTV sin seiersrekke på fem kamper blir dermed brutt, og vi har en ny ligaleder, gratulerer Upforgrabs!

iChris slår Trueblue98 med en knepen 2 poengs seier og tar tredjeplassen. Litt lenger ned på ballen i oppgjøret mellom Makatelli på femteplass og Tommylee32 på sjette fikk førstnevnte en overbevisende 10 poengs seier, og klatrer dermed opp til en fjerdeplass.

Blant lagene sentralt på tabellen fikk Sondt1, Whatsupdoc og Aubi1978 seiere som sender dem lenger opp. ErnestMagnall slo til med ukas største poengsum, og etter å ha ligget nedi sumpa en stund, klatrer han med dette seg ut av nedrykksplass, gratulerer Ernest! Modernman var uheldig i å møte Ernest i denne runden. Med sine 50 poeng hadde han slått alle andre enn Cyril (som også fikk 50 poeng). Etter to strake seiere gikk Bibelnissen på et forsmedelig 1 poengs tap mot Teamturtles.

Lengste nåværende seiersrekke: Upforgrabs og IChris (3)

Lengste nåværende tapsrekke: Vassiriki (4)

Høyeste overallscore: Sondt (675, 10 . plass)

Laveste overallscore: Aubi1978 (558, 8. plass)

Det er kun to tabellplasser som skiller den med høyest og lavest poengscore.

Rundens beste lag (ErnestMagnall): poeng: 55 (-8)

Foster(6)

Coleman(9) - Alonso(6) - Lovren(6)

Hazard(4) - Coutinho(2) - Capoue(10) - Firmino(3)

Lukaku(C, 4) - Aguero (2) - Defoe (11)

Rundens svakeste lag (BojeN) poeng: 25

Foster(6)

Mustafi(6) - Rose(0) - Amat(2)

Sanchez(1) - Firmino(3)- Allen(1) - Coutinho(2)

Aguero(C, 4) - Austin(2) - Lukaku(2)

Slik spilles GW 13:

Tommylee32 - Sondt1

Whatsupdoc - Teamturtles

UTV -Aubi1978

ErnestMagnall - Makatelli

IChris - BojeN

Cyril - Upfrograbs

Trueblue98 - Modernman

Marcus-P - Vassiriki

Bibelnissen - EGB

Robins - Eppaen

Lykke til i neste runde!

5

God kveld folkens. Ønsker å åpne med en formell beklagelse for få poster her de siste ukene. Er inne i et eksamensstress uten like, hvor det faktum at alt må gjøres på engelsk ikke gjør ting enklere. På fredag reiser jeg endelig hjem til Norway og får en liten pause fra skole, som igjen bør øke aktiviteten min her inne.

Without further ado, her kommer oppdatering etter VGD Premier Divisions 14. serierunde:

OPPDATERING

Resultater 14. serierunde:

Vassiriki 57-49 TrueBlue98 ModernMan 76-84 Cyril Upforgrabs 68-84 iChris BojeN 43-68 ErnestMangnall Makatelli 69-106 Up-The-Villa Aubi1978 79-63 WhatsUpDoc TeamTurtles 76-92 TommyLee32 Sondt1 74-81 Robins Eppaen 57-84 Bibelnissen EGB 68-58 Marcus-P

Den første av hele seks runder i desember måned er over og det er imponerende å se nivået på lagene i VGD Premier Division om dagen. Med majoriteten på 68+ poeng, sier det litt om hvor tøff konkurransen er her inne, når man sammenligner med verdenssnittet som ligger på 50 denne runden.

Helgens dominus er Up-The-Villa, som (selv med -1 på Agüero) scorer hele 106 poeng - mye takket være 46 poeng på kaptein Alexis. Dermed beseiret han Makatelli, som faller ut av topp fire.

UTVs kjempeseier gjør det ekstremt jevnt i toppen for øyeblikket, da Upforgrabs tapte hjemme mot Cyril, som er inne i en god periode med tre seiere på sine fire siste.

Bak Upforgrabs og UTV kommer Robins og Aubi i kanonform - tre poeng etter - som gjør toppkampen ekstremt spennende fremover.

I bunn tok Bibelnissen en etterlengtet seier, som gir håp for hans Chilltown om forlenget kontrakt i verdens jevneste liga. For foran han er det en skikkelig bikkjekamp for øyeblikket, da både EGB og Ernest, som det så håpløst ut for noen uker tilbake, har kommet seg på hesten igjen, mens flere andre har piler som peker nedover.

Fra ModernMan på 12. plass til Doc på nedrykk skiller det skarve tre poeng, som gjør at de færreste kan føle seg trygge. Spesielt førstnevnte må ta seg sammen, etter å ha overrasket alle innledningsvis. Fire strake tap tyder på et lag i fritt fall, som gjør at vi kanskje til slutt for rett i vår spådom før sesongstart?

Lengste nåværende seiersrekke: Aubi1978 (3) Lengste nåværende tapsrekke: ModernMan (4)

Høyeste overallscore: Sondt1 (809, 11. plass) Laveste overallscore: WhatsUpDoc (666, 18. plass)

Rundens beste (UTV) - 106 poeng(!):

Pickford (3)

Brunt (14) - Alonso (6) - Pieters (6)

Sánchez (C, 46) - Sigurdsson (2) - Eriksen (18) - Firmino (2) - Hazard (9)

Austin (1) - Agüero (-1)

Rundens svakeste (BojeN) - 43 poeng:

Foster (3)

Bertrand (1) - McAuley (1) - Holebas (1)

Sánchez (23) - Firmino (2) - Allen (1) - Hazard (9)

Lukaku (1) - Agüero (-1) - Austin (C, 2)

DETALJERT TABELL- KLIKK HER

1. Upforgrabs - 30p 2. Up-The-Villa - 30p 3. Robins - 27p --------------------------- 4. Aubi1978 - 27p --------------------------- 5. iChris - 25p 6. Makatelli - 25p 7. Cyril - 24p 8. TeamTurtles - 24p 9. TommyLee32 - 23p 10. Vassiriki - 22p 11. Sondt1 - 19p 12. ModernMan - 18p 13. TrueBlue98 - 18p 14. EGB - 18p 15. ErnestMangnall - 15p 16. BojeN - 15p 17. Eppaen - 15p --------------------------- 18. WhatsUpDoc - 15p 19. Marcus-P - 14p 20. Bibelnissen - 12p

Slik spilles runde 15:

TommyLee32 (9) - EGB (14) WhatsUpDoc (18) - Eppaen (17) Up-The-Villa (2) - Sondt1 (11) ErnestMangnall (15) - TeamTurtles (8) iChris (5) - Aubi1978 (4) Cyril (7) - Makatelli (6) TrueBlue98 (13) - BojeN (16) ModernMan (12) - Upforgrabs (1) Bibelnissen (20) - Vassiriki (10) Robins (3) - Marcus-P (19)

5

OPPDATERING

Resultater 17. serierunde:

TommyLee32 38-48 Bibelnissen WhatsUpDoc 51-47 Marcus-P Up-The-Villa 40-53 EGB ErnestMangnall 50-35 Eppaen iChris 35-49 Sondt1 Cyril 36-43 TeamTurtles TrueBlue98 38-34 Aubi1978 ModernMan 40-59 Makatelli Upforgrabs 39-47 BojeN Robins 40-40 Vassiriki

17 runder er ferdigspilt og for en spenning vi plutselig har fått i toppen. Med tap for UTV og Upforgrabs mot antatt svakere motstand i EGB og BojeN, samt poengtap for Robins, har både TeamTurtles og Makatelli minsket avstanden opp. Dermed er det nå kun tre skarve poeng som skiller Robins øverst og iChris på 6. plass.

I bunn har Bibelnissen omsider krabbet over nedrykksstreken og bytter plass med ModernMan, som virker å være i fritt fall. Tapet for Makatelli denne runden var hans syvende(!) på rappen, og plutselig virket ikke undertegnedes forhåndstips (20. plass) så dust likevel.

Ellers er det interessant å registrere at den med laveste overallscore plutselig er Aubi, som ligger på en finfin 10. plass. Til sammenligning har Marcus-P på jumboplass over 100 poeng mer, uten at det betyr noe som helst i denne turneringen.

Nå venter boxing day - god jul!

Lengste nåværende seiersrekke: TeamTurtles, TrueBlue98 (3) Lengste nåværende tapsrekke: ModernMan (7)

Høyeste overallscore: Makatelli (960, 5. plass) Laveste overallscore: Aubi1978 (786, 10. plass)

Rundens beste XI (Makatelli) - 59 poeng:

Pickford (8)

Cédric (2) - Gibson (8) - Alonso (6)

Mané (10) - Sánchez (5) - Eriksen (C, 4) - Sigurdsson (2) - Hazard (3)

Defoe (5) - Costa (6)

Rundens svakeste XI (Aubi1978) - 34 poeng:

Lloris (2)

Love (6) - McAuley (1) - Amat (1)

Sánchez (5) - Matic (3) - Hazard (3) - Son (1)

Costa (6) - Anichebe (2) - Kane (2)

DETALJERT TABELL - KLIKK HER

1. Robins - 34p 2. Upforgrabs - 33p 3. UTV - 33p --------------------------- 4. TeamTurtles 33p --------------------------- 5. Makatelli - 31p 6. iChris - 31p 7. Vassiriki - 29p 8. Cyril - 27p 9. TrueBlue98 - 27p 10. Aubi - 27p 11. EGB - 24p 12. TommyLee - 23p 13. Sondt1 - 22p 14. Ernest - 21p 15. Doc - 21p 16. Eppaen - 21p 17. Bibelnissen - 18p --------------------------- 18. ModernMan - 18p 19. BojeN - 18p 20. Marcus-P - 14p

Slik spilles runde 18:

Vassiriki (7) - Upforgrabs (2) BojeN (19) - ModernMan (18) Makatelli (5) - TrueBlue98 (9) Aubi1978 (10) - Cyril (8) TeamTurtles (4) - iChris (6) Sondt1 (13) - ErnestMangnall (14) Eppaen (16) - Up-The-Villa (3) EGB (11) - WhatsUpDoc (15) Marcus-P (20) - TommyLee32 (12) Bibelnissen (17) - Robins (1)

5

Resultater 37. runde:

Vassiriki 116-183 Upforgrabs BojeN 123-180 ModernMan Makatelli 122-170 TrueBlue98 Aubi1978 138-177 Cyril TeamTurtles 183-123 iChris Sondt1 158-183 ErnestMangnall Eppaen 150-172 Up-The-Villa EGB 135-129 WhatsUpDoc Marcus-P 141-166 TommyLee32 Bibelnissen** 187-141 Robins

For en sinnsyk nest siste runde! Samtlige med poengscore godt over 100 og begge lag som fortsatt kjemper om gullet vant sine kamper komfortabelt. Dermed går vi inn i en siste serierunde, hvor Upforgrabs og Cyril står med nøyaktig lik poengsum, kun skilt av overallscore. Førstnevnte henger litt etter der og er avhengig av at Cyril taper borte mot Sondt1, samtidig som han selv slår Makatelli. Drama til siste slutt!

I bunn blir det ikke mindre spennende, da Aubi1978 og ModernMan også ligger likt poengmessig i nedrykksstriden. For å gjøre det hele enda sykere, møter disse to hverandre i serieavslutningen. Taperen rykker ned.

Aubi har ikke gjort noen overganger siden før GW33 og må dermed stole på sitt "døde" lag. Men med både Kane, Sánchez og Costa i elleveren, blir dette langt fra noen walkover. ModernMans ellever ser riktignok enda litt sterkere ut i mine øyne, med Jesus, Sané og Hazard, i tillegg til Sánchez og Kane.

TABELL

Siste serierunde spilles slik:

BojeN - Vassiriki Makatelli - Upforgrabs Aubi1978 - ModernMan TeamTurtles - TrueBlue98 Sondt1 - Cyril Eppaen - iChris EGB - ErnestMangnall Marcus-P - Up-The-Villa Bibelnissen - WhatsUpDoc Robins - TommyLee32

5

Som grunnlegger av ligaen forsøker jeg å holde en så formell tone som mulig, men må ærlig innrømme at det føles utrolig godt å gruse UTV foran egne fans.

Oppdatering kommer etter kveldens kamp.

4

Vil bare informere om at jeg nå har endret lagnavn i et desperat håp om å kunne legge den vonde tiden bak meg, og forsøke og snu trenden ved å markere starten på et nytt FPL-kapittel.

I jakten på et passende lagnavn var jeg innom "Fortsatt bedre enn EGB og Ernest på overallen" og "Fuck Bob Bradley for å benke Amat", men begge variantene overskred grensen på 20 tegn. Jeg tenkte jeg måtte ha noe som skrek seier - noe som oste vinnerskalle - og hva bedre å hente insp fra enn den mest dominante alliansen i reality-TV-historien?

Vink farvel til Team Christian Cueva og ønsk velkommen til 'Chilltown'. Vil herved ha meg frabedt å assosieres med det synkende skipet TCC i fremtidige oppdateringer, Vassiriki, og watch your back, UTV: Jeg har Dr. Will og Mike Boogie på laget nå.

PS: Har for øvrig også forlatt fire ligaer for å redusere antall røde piler per runde. I stedet for å se på 13-14 røde piler hver søndag kveld blir det nå kun 9-10. Genialt, sant?

4

OPPDATERING

Resultater 16. serierunde:

Vassiriki 59-44 ModernMan Upforgrabs 59-67 TrueBlue98 BojeN 41-51 Cyril Makatelli 49-74 iChris Aubi1978 23-40 ErnestMangnall TeamTurtles 79-63 Up-The-Villa Sondt1 49-60 WhatsUpDoc Eppaen 46-45 TommyLee32 EGB 33-47 Robins Marcus-P 63-77 Bibelnissen

Kampene kommer tett i desember måned og plutselig har vi passert 16 runder. Men til tross for at vi snart er inne i 2017, ser ting fortsatt svært jevnt ut. Både Upforgrabs og UTV gikk på forsmedelige tap denne gangen, som minsket gapet ned til de andre da både Robins, iChris og TeamTurtles sikret seg viktige seiere. Dermed er det plutselig kun tre poeng som skiller de fem øverste! Spesielt Robins og iChris virker svært skumle, etter å ha vist bunnsolid form de siste 6-7 rundene.

For jumbospådde ModernMan fortsetter den begredelige formen, da Vassi påførte Vicariously deres sjette strake nederlag. Vipps, så var det ikke mer enn tre poeng ned til Bibelnissen. Han har omsider forlatt 20. plassen etter seier i den viktige bunnkampen mot Marcus-P, som inntar nissens tidligere tabellposisjon.

Neste runde begynner allerede lørdag. Lykke til!

Lengste nåværende seiersrekke: Robins, Vassi (4) Lengste nåværende tapsrekke: ModernMan (6)

Høyeste overallscore: Upforgrabs (916, 1. plass) Laveste overallscore: WhatsUpDoc (770, 17. plass)

Rundens beste XI (TeamTurtles) - 83 poeng:

Boruc (7)

Walker (11) - Koscielny (0) - Amat (1) - Brunt (10)

Sánchez (7) - Eriksen (19) - Phillips (5)

Kane (C, 4) - Rondón (17) - Costa (2)

Rundens svakeste XI (Aubi) - 23 poeng:

Pickford (3)

Love (1) - McAuley (2) - Amat (1)

Sánchez (7) - Capoue (1) - Matic (1) - Son (1)

Costa (C, 4) - Anichebe (0) - Kane (2)

DETALJERT TABELL - KLIKK HER

1. Upforgrabs - 33p 2. UTV - 33p 3. Robins - 33p --------------------------- 4. iChris - 31p --------------------------- 5. TeamTurtles - 30p 6. Makatelli - 28p 7. Vassi - 28p 8. Cyril - 27p 9. Aubi - 27p 10. TrueBlue - 24p 11. TommyLee - 23p 12. Eppaen - 21p 13. EGB - 21p 14. Sondt1 - 19p 15. ModernMan - 18p 16. Ernest - 18p 17. Doc - 18p --------------------------- 18. Bibelnissen 15p 19. BojeN - 15p 20. Marcus-P - 14p

Slik spilles runde 17:

TommyLee32 (11) - Bibelnissen (18) WhatsUpDoc (17) - Marcus-P (20) Up-The-Villa (2) - EGB (13) ErnestMangnall (16) - Eppaen (12) iChris (4) - Sondt1 (14) Cyril (8) - TeamTurtles (5) TrueBlue98 (10) - Aubi1978 (9) ModernMan (15) - Makatelli (6) Upforgrabs (1) - BojeN (19) Robins (3) - Vassiriki (7)

4

Resultater 25. serierunde:

Vassiriki 63-54 Up-The-Villa ErnestMangnall 43-54 WhatsUpDoc iChris 63-48 TommyLee32 Cyril 67-62 Robins TrueBlue98 47-55 Bibelnissen ModernMan 61-60 Marcus-P Upforgrabs 53-29 EGB BojeN 66-46 Eppaen Makatelli 65-44 Sondt1 Aubi1978 50-43 TeamTurtles

26 runder er ferdigspilt og Upforgrabs-toget tuter videre. Til tross for en lite flatterende rundescore, vinner han til slutt komfortabelt mot et EGB i fritt fall og tok med det sin åttende(!) strake seier. Samtidig gikk TeamTurtles på et skuffende tap for Aubi, som gjør at det nå skiller åtte poeng mellom nummer én og to på tabellen.

I bånn fortsetter motgangen for Marcus-P, som tapte med ett skarve poeng i bunnkampen mot ModernMan. Med tretten poeng opp til sikker plass, begynner det virkelig å spøke - men man skal aldri si aldri.

Ellers ble det seier på BojeN, Aubi og Doc, som gjør at kampen for å unngå de to siste nedrykksplassene er beinhard, med tre poeng som skiller seks mann for øyeblikket.

Neste runde spilles om halvannen uke, hvor EGB og Aubi møtes til sekspoeng-kamp i bunnen, mens Upforgrabs går for sin niende strake seier når han gjester Robins, som er inne i en svært dårlig periode med fem tap på sine siste seks.

Lengste nåværende seiersrekke: Upforgrabs (8) Lengste nåværende tapsrekke: Marcus-P (6)

Rundens beste XI (Cyril) - 67p:

Heaton (2)

Coleman (7) - McAuley (8) - Alonso (2)

Sánchez (C, 30) - Alli (2) - Sigurdsson (6) - Phillips (2)

Zlatan (5) - Kane (1) - Lukaku (2)

Rundens svakeste XI (EGB) - 37p:

Heaton (2)

Brunt (0) - Walker (1) - Alonso (2) - Baines (6)

Sánchez (15) - Hazard (2) - Phillips (2)

Lukaku (C, 4) - Costa (2) - Jesus (1)

TABELLEN

1. Upforgrabs - 57p 2. iChris - 49p 3. Cyril - 48p --------------------------- 4. TeamTurtles - 48p --------------------------- 5. TrueBlue - 45p 6. Makatelli - 43p 7. Robins - 43p 8. UTV - 42p 9. TommyLee - 38p 10. Vassiriki - 38p 11. ErnestM - 36p 12. Sondt1 - 34p 13. Bibelnissen - 33p 14. Eppaen - 30p 15. Doc - 30p 16. EGB - 30p 17. Aubi - 30p --------------------------- 18. ModernMan - 27p 19. BojeN - 27p 20. Marcus-P - 17p

26. serierunde spilles slik:

TommyLee32 (9) - ModernMan (18) WhatsUpDoc (15) - TrueBlue98 (5) Up-The-Villa (8) - Cyril (3) ErnestMangnall (11) - iChris (2) Sondt1 (12) - Vassiriki (10) Eppaen (14) - TeamTurtles (4) EGB (16) - Aubi1978 (17) Marcus-P (20) - Makatelli (6) Bibelnissen (13) - BojeN (19) Robins (7) - Upforgrabs (1)

4
Vassiriki Med i underkant av en uke igjen til det braker løs, er det på tide med tabelltips. Fotballmagasinet Végédé har analysert samtlige tjue lag i forkant av tidenes sesong og har kommet...

TABELLTIPS - PREMIER DIVISION 16/17

Her synes jeg du treffer fint. Topp tre er jeg enig med deg i, og tror det blir jevnt mellom dem. Selv er jeg nok plassert høyere enn der jeg bør være mtp. tidligere prestasjoner, så ærlig skal jeg være.

Havnet 225k i fjor.

Ellers takk for ordene, Bibel. Jeg er enig. Fotballkunnskapene er godt på plass, men min spontanitet og utålmodighet, blandet med litt for store gamblingtendenser, er svakheter.

Jeg forsøker å risse dem bort, og håper på en langt sterkere sesong. Kan det bli 6. plass? Da skal være fornøyd i dette selskapet.

Jeg har ikke nok kunnskap om folka til å tippe alle plassene, så tar topp 5.

1: Ernest. Den rutinen. 2: Badeball. Det fjoråret. 3: Bibel. Har roen. 4: Vassi. Kunnskapen. 5: Cyril. Sparker godt fra seg.

Upforgrabs vil jo også være oppe i toppen, men kjenner ikke like godt til ham, som resten jeg har nevnt :)

(20: Doc. Den er grei).

3
ErnestMangnall [sitat…] Skal tenkes godt den neste uka, kanskje jeg kan dra en kanin opp av hatten? Vi har ganske like lag som de fleste andre her inne, men noen forskjeller er det jo. Mahrez og...

Det vil ikke overraske om det kommer en kanin opp av hatten fra den kanten :)

Frykter Tadic neste gw, synes han så god ut mot United.

Eriksen har vel til gode å imponere denne sesongen? Tipper det blir en jevnspilt match mot Liverpool, selv har jeg valgt å ignorere spillere fra de lagene til neste helg.

Lykke til Ernest, håper på en morsom duell

3
Vassiriki Resultater femte serierunde: TeamTurtles 43-47 Vassiriki Sondt1 58-48 Aubi1978 Eppaen 58-64 Makatelli EGB 44-50 BojeN Marcus-P 45-66 Upforgrabs Bibelnissen 54-61 ModernMan Robins 4...

17. Ernest United

Kan rapportere om misnøye i gatene i Ernestoville. Flere og flere stiller spmstegn til manageren, og hvorfor laget overhodet ikke har sett klart ut siden sesongen startet. Det er ikke helt nådd punktet hvor man roper om at hoder må rulle, men et par-tre svake resultater til på rad og det er liten tvil om at tiltroen til managerens evner vil være ved bristepunktet.

Personlig er jeg enda #ErnestIn, bare så det er sagt :)

3

Lignende innlegg

Laster...