Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det "bare" drøye 3 måneder til FIFA 18 kommer. Det er fortsatt bra aktivitet på FUT 17, så jeg tipper EA vil videreføre mye av det som har vært bra med årets versjon.

Noe av det vi vet er blant annet at:

- Spillet slippes 29. september

- Cristiano Ronaldo blir "coverboy"

- Legender blir erstattet av Icons, og den "ekte" Ronaldo er første kort ut

- Spillet kommer i 3 utgaver;

Standard: 5x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 5 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 599

Cristiano Ronaldo: 3 dagers early acces, 20x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 779

Icon: 3 dagers early acces, 40x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 40 uker), TOTW spiller på lån i 3 matcher (hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

- Den samme spillmotoren vil bli brukt, så utseende-messig vil jeg tro det blir rimelig likt, men forhåpentligvis noen grafiske forbedringer

- The Journey blir videreført. Får vi et nytt Alex Hunter-kort? Håper det ikke blir for bra i så fall.

- Måten man tar straffespark på vil man antageligvis holde ved. Det kan bli endringer på frispark

I forhåndsbestillingen får man ikke med draft tokens. Hva skal man tolke ut av det? Går EA bort fra denne modusen? Vil de gjeninnføre turneringer? Slik det har vært i år er det kun spesielt interesserte som går for sølv/bronsespillere. Vil kontrakter fjernes? Hva med attributes kort? Personlig skulle jeg ønske attributes-kortene burde forsvinne. Når i tillegg EA legger begrensninger på hvor mange man kan bruke i diverse WL, tyder mye på at de også kanskje vurderer å fjerne kortene. Hva gjelder kontrakter skulle jeg ønske man kunne gjøre ting litt lettere. Hva med en "apply all"? Eller markere de man ønsker å gi kontrakt. Si man sitter med noen tusen bronsekontrakter. Hvorfor ikke gi muligheten til å bruke flere samtidig?

Serverne må det gjøres noe med. Det kan ikke være sånn som det er nå at man til stadighet blir kicket ut.

Nytt av året er at "Legends" blir byttet ut med "Icons", og disse spillerne blir tilgjengelig på både xbox, PS4 og PC. Hva skjer med de gamle legendekortene. Vil de fortsatt eksistere?

Faren er at Ronaldo rett og slett blir obligatorisk for alle proffene. I år er det sjelden man ser Pele på topp, men er redd at Ronaldo blir en Pele på stereoider. Pace og dribling blir nok lik, men både shooting og physical kan nok bli høyere. Han vil nok være den klart beste spilleren på spillet, i hvert fall frem til TOTS. Spørsmålet er om Cristiano Ronaldo blir ST neste år :)

Og hvilke andre Icons får vi. Hva med Ronaldinho, Zidane, Henry etc? Regner med at flere av disse kommer.

SBC har vært en suksess og blir nok videreført.

Hvilke andre forbedringer ønsker vi? Det er mye de kan gjøre enklere med menyene blant annet. Alt er for tregt og for tungvindt, men spørs om de gjør noe der.

4
13,2k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Vetle13

Min 3-5-2 :)

Siden de færreste bruker backene fremover gir forsvarstreeren meg som regel overtall bakover. Midtbanen er også ofte i overtall, mens RM/LM er fint for å kunne spille seg ut av trengte situasjoner i midten. Laget er kapabelt til å spille med et ganske høyt press. (Ikke for å vinne ballen ved en takling, men for å stresse motstander til å gjøre pasningsfeil). Og alle spillerne unntatt stopperne er instruert om å presse høyt og gjøre aggressive interceptions (Først risikabelt når man møter en som er virkelig god og da endrer man :))

Armeneren på høyresiden får muligheten til å roame fremover (I bredden, han får ikke lov å bevege seg inn i banen før siste tredel), mens de tre andre på midten får beskjed om å bli igjen. Bergkamp spiller som kraftspiss, mens ADP søker bakrom, Rui Costa får bli igjen i angrep og danner triangler med de to andre.

De to DMene skal stå for mye av ballvinningen og resirkuleringen av ballen, begge to har ferdigheter med og uten ball som gjør at de kan bidra offensivt og defensivt (Selv om deres rolle primært er å sirkulere ballen så de tre fremste får mer plass).

Zuber er en av de beste LMene på spillet, mangler 4* skills og er såpass bra defensivt at han er instruert om å holde bredden og komme tilbake i forsvar når vi ikke har ballen.

Forsvarsrekka er ganske selvforklarende; Bailly er der fordi han er untradable og en god, samt rask forsvarer. Har omringet han med gode ballspillere så han alltid får et pasningsalternativ som kan sirkulere ballen videre eller spille fremover. Hummels med Shadow er den perfekte forsvarsspiller i midten av et slikt forsvar. Hans ferdigheter med ballen fører til at jeg kan treffe på kortpasninger alle veier samt at hans langpasninger kan brukes til å vri spillet ut til Zuber/Mhiktaryan i bredden.

Boateng er en kombo av Hummels og Bailly, siden Henrikh/Ander er bedre med ballen enn Vidal/Zuber passer det fint å ha enda en ballspiller å spille i støtte på her. Muligens den beste stopperen på spillet og passer fint i samspill med de andre.

Neuer er der rett og slett pga. traits. Leno funka bra, men man merker traitsa til Neuer. Stopper langt mer en mot en, kan starte kontringer med sine lange kast og er flink til å gå ut og plukke ballen.

Styrken i laget er at benken også er sterk. Mot 4-1-2-1-2(2)/4-3-1-2 vinner vi 99/100 ganger pga. at motstanderen ikke får utnyttet mangelen på sidebacker, men mot 4-3-3/4-2-3-1 og 4-3-2-1 må vi improvisere litt. I tillegg er det nødvendig å ha gode subs mot slutten av kampene når man spiller med såpass høyt press.

Mot 4-2-3-1 slenges Boateng over på ene backen mens Kimmich kommer inn på andre (Zuber kan også gå ned som back om tidlig i kampen) og vi vrir laget over i en 4-1-4-1, ADP og Rui Costa får tillatelse til å roame fra posisjonen mens Vidal markerer ut CAMen. RM/LM nuller ut hverandre mens backene gjør det samme. DMene i en 4-2-3-1 roamer ofte litt fremover og derfor vil bevegelsene til Rui Costa og ADP gjøre at jeg får plass mellom midtbane og forsvar.

Mot 4-3-3 legger jeg om til en 4-2-3-1, DMene hjelper backene mine med vingene mens vi får to stoppere mot en spiss, ADP/Bergkamp/Del Piero blir instruert om å spille smalt så vi overbelaster senteret av banen mens Zaza kommer inn på topp. Igjen fører dette til at mine beste spillere får rom bak motstanders midtbane. (I en 4-2-3-1 vil dog ofte midtbanen legge seg dypere og derfor er det vitalt å ha en sub som Aranguiz som kan skyte fra hold)

Mot 4-3-2-1 legger jeg om til 4-3-3(3). Dette gjør at jeg har to DMs som kan tracke LF/RF defensivt, Rui Costa som kan roame fra senter (Ingen DM til å markere han ut) og jeg kan derfor få en spiller bak midtbanen som kan stikke frem en av de tre foran eller skyte fra hold.

Quaresma/Nani/Layun/Sokratis blir mye brukt ved gule kort eller slitne spillere. De to første kan skape mye krøll i motstanderens forsvar (Liker Quaresma, men Nanis 5* WF er kanskje enda mer effektiv..), Layun gir en mer naturlig venstreback enn Boateng er (Boateng da inn i midten og Bailly ut) mens Sokratis er reserve dersom jeg skal bytte ut stopper for stopper eller bytter tilbake til 3atb.

TL;DR i det siste har jeg funnet ut følgende:

1: Prøve å tenke taktisk for å utmanøvrere motstander og få spillere opp i angrep, utnytte svakhetene i motstanders lag/formasjon

2: Gode subs gjør at jeg kan presse høyere som gjør at motstander gjør flere feil, med 3 stoppere som ligger i posisjon blir det få feil i bakre ledd uansett

3: En keepers traits kan ha en avgjørende effekt for laget offensivt

4: 3-5-2 er rett og slett en ufattelig sterk formasjon fordi de færreste FIFA-spillere bruker bredden av banen. (Mye fordi de fleste spiller smale formasjon med instrukser på backene om å holde igjen)

Custom tactics kan jeg evt. legge igjen seinere dersom ønskelig.

11

Oysteinsr97

Custom tactics kan jeg evt. legge igjen seinere dersom ønskelig.

Hadde vært supert om du la inn disse når du får tid! :)

1

Vetle13

Oppbygning

Fart: 28

Pasning: 25

Organisert

Ønsker en rolig oppbygning der de to DMene sirkulerer ballen så de tre fremre kommer seg i avanserte posisjoner. Fører også til at DMene kommer nærmere stopperne når de har ballen.

Offensivt:

Pasning: 33

Innlegg: 25

Skudd: 25

Organisert

Ønsket her er å få spillere nære ballen så det blir vanskelig å ta fra meg ballen. Ingen trusler i luften offensivt og ingen vits å ha skudd på høyere. (Høyere skudd vil gjøre at spissene går ut bredere så de får mer plass å kunne skyte fra, vil også gjøre at DMene går ut av posisjon som ikke er ønskelig)

Ønsker jeg flere løp eller å få spillerne nærmere så funker L1/R1 supert i år.

Defensivt:

Press: 65

Agresjon: 65

Bredde: 30

Cover

Fører til at vi kan satse på gjenvinninger høyt i banen. Føler at 65 gir en fin balansegang mellom å presse ballfører uten å tømme seg bakover. Ønsker jeg mer press kan jeg bruke R1 mens jeg presser manuelt mens om jeg ønsker mindre kan jeg løpe bakover med nærmeste spiller uten å trykke på noe annet.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...