Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det "bare" drøye 3 måneder til FIFA 18 kommer. Det er fortsatt bra aktivitet på FUT 17, så jeg tipper EA vil videreføre mye av det som har vært bra med årets versjon.

Noe av det vi vet er blant annet at:

- Spillet slippes 29. september

- Cristiano Ronaldo blir "coverboy"

- Legender blir erstattet av Icons, og den "ekte" Ronaldo er første kort ut

- Spillet kommer i 3 utgaver;

Standard: 5x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 5 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 599

Cristiano Ronaldo: 3 dagers early acces, 20x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 779

Icon: 3 dagers early acces, 40x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 40 uker), TOTW spiller på lån i 3 matcher (hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

- Den samme spillmotoren vil bli brukt, så utseende-messig vil jeg tro det blir rimelig likt, men forhåpentligvis noen grafiske forbedringer

- The Journey blir videreført. Får vi et nytt Alex Hunter-kort? Håper det ikke blir for bra i så fall.

- Måten man tar straffespark på vil man antageligvis holde ved. Det kan bli endringer på frispark

I forhåndsbestillingen får man ikke med draft tokens. Hva skal man tolke ut av det? Går EA bort fra denne modusen? Vil de gjeninnføre turneringer? Slik det har vært i år er det kun spesielt interesserte som går for sølv/bronsespillere. Vil kontrakter fjernes? Hva med attributes kort? Personlig skulle jeg ønske attributes-kortene burde forsvinne. Når i tillegg EA legger begrensninger på hvor mange man kan bruke i diverse WL, tyder mye på at de også kanskje vurderer å fjerne kortene. Hva gjelder kontrakter skulle jeg ønske man kunne gjøre ting litt lettere. Hva med en "apply all"? Eller markere de man ønsker å gi kontrakt. Si man sitter med noen tusen bronsekontrakter. Hvorfor ikke gi muligheten til å bruke flere samtidig?

Serverne må det gjøres noe med. Det kan ikke være sånn som det er nå at man til stadighet blir kicket ut.

Nytt av året er at "Legends" blir byttet ut med "Icons", og disse spillerne blir tilgjengelig på både xbox, PS4 og PC. Hva skjer med de gamle legendekortene. Vil de fortsatt eksistere?

Faren er at Ronaldo rett og slett blir obligatorisk for alle proffene. I år er det sjelden man ser Pele på topp, men er redd at Ronaldo blir en Pele på stereoider. Pace og dribling blir nok lik, men både shooting og physical kan nok bli høyere. Han vil nok være den klart beste spilleren på spillet, i hvert fall frem til TOTS. Spørsmålet er om Cristiano Ronaldo blir ST neste år :)

Og hvilke andre Icons får vi. Hva med Ronaldinho, Zidane, Henry etc? Regner med at flere av disse kommer.

SBC har vært en suksess og blir nok videreført.

Hvilke andre forbedringer ønsker vi? Det er mye de kan gjøre enklere med menyene blant annet. Alt er for tregt og for tungvindt, men spørs om de gjør noe der.

4
13,2k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

NinjaRichard

Jeg har lest forum i 6mnd og bitt tennene sammen mtp royu. En mer belærende, selvgod og nedlatende kar skal man lete lenge etter.

Når man ikke en gang skjønner at kane skulle få toty må man slutte å se på seg selv som ekspert - ferdig snakka.

Det at man skryter/skriver mest er langt fra synonymt med at man kan mest/er best. Alle som skjønner seg på fotball og fut skjønte SELVFØLGELIG at kane skulle få toty.

Poster mer pisspreik enn noen andre her og klarer å lire av seg (på dårlig engelsk) "nobody care" til et innlegg som er mye mer spennende en de fjortisskranglene han alltid drar igang. Max skjerping på deg Royu - du får deg selv til å fremstå som en fyr som tror han er mye smartere enn han er.

Bare glem at jeg blir med på en av dine fjortisskrangler. Over og ut.

12

Royu

Kane skulle ikke på toty nei. Neymar var og er bedre enn Kane i fjor. På samme måte som at Messi skulle ha vunnet foran Ronaldo. Ikke så veldig kontroversielt å hevde. :)

At noen fortsatt tar den kåringen seriøst i 2018 sier det meste.

Er nok flere eksperter der ute og andre personer som er enig meg i det :) så «alle» mente at Kane skulle foran Neymar er løgn. Som meget mye annet som har blitt skrevet her og har nå blitt rapportert inn til Mod for løgn, spam og personangrep.

ang at ingen bryr seg, så er det fordi ingen responderer på Oscrue sine daglig innlegg om de rareste lagene noensinne som er forferdelig sammensatt.

1

oscrue10

ang at ingen bryr seg, så er det fordi ingen responderer på Oscrue sine daglig innlegg om de rareste lagene noensinne som er forferdelig sammensatt.

Veldig mye av det som postes her inne er uinteressant for andre, inkludert en relativt høy andel av dine innlegg. Det er slik et diskusjonsforum fungerer.

Du har åpenbart ikke forstått deg på lagene mine. Du tror at jeg er like kjedelig som deg og bare prøver å stille med sterkest mulig mannskap (men likevel setter du inn IF Meite). Jeg klarer jo sikkert ikke å finne en bedre CB enn Astori.

Hvis du var veldig deppa eller rusa da du skrev den kommentaren i natt, må det være ganske pinlig å våkne opp til dette i dag. Ut ifra tomler på det jeg har skrevet i dag, og andres kommentarer, vil jeg påstå at du står temmelig lavt i kurs.

1

looprevil_fc_x2

ang at ingen bryr seg, så er det fordi ingen responderer på Oscrue sine daglig innlegg om de rareste lagene noensinne som er forferdelig sammensatt.

Så ikke bry deg da, istedenfor å komme med spydigheter.

Angående FUT: Hva skjer med WL nå? Har fått 3 disconnects på rad, en før kampen starta, også to tidlig i kampen der det også var insane speed up lagg...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...