Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det "bare" drøye 3 måneder til FIFA 18 kommer. Det er fortsatt bra aktivitet på FUT 17, så jeg tipper EA vil videreføre mye av det som har vært bra med årets versjon.

Noe av det vi vet er blant annet at:

- Spillet slippes 29. september

- Cristiano Ronaldo blir "coverboy"

- Legender blir erstattet av Icons, og den "ekte" Ronaldo er første kort ut

- Spillet kommer i 3 utgaver;

Standard: 5x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 5 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 599

Cristiano Ronaldo: 3 dagers early acces, 20x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

Pris: 779

Icon: 3 dagers early acces, 40x Jumbo Premium Gold Packs (1 hver uke i 40 uker), TOTW spiller på lån i 3 matcher (hver uke i 20 uker), Cristiano Ronaldo på lån i 5 kamper, Ronaldo på lån i 5 kamper, 8 kits

- Den samme spillmotoren vil bli brukt, så utseende-messig vil jeg tro det blir rimelig likt, men forhåpentligvis noen grafiske forbedringer

- The Journey blir videreført. Får vi et nytt Alex Hunter-kort? Håper det ikke blir for bra i så fall.

- Måten man tar straffespark på vil man antageligvis holde ved. Det kan bli endringer på frispark

I forhåndsbestillingen får man ikke med draft tokens. Hva skal man tolke ut av det? Går EA bort fra denne modusen? Vil de gjeninnføre turneringer? Slik det har vært i år er det kun spesielt interesserte som går for sølv/bronsespillere. Vil kontrakter fjernes? Hva med attributes kort? Personlig skulle jeg ønske attributes-kortene burde forsvinne. Når i tillegg EA legger begrensninger på hvor mange man kan bruke i diverse WL, tyder mye på at de også kanskje vurderer å fjerne kortene. Hva gjelder kontrakter skulle jeg ønske man kunne gjøre ting litt lettere. Hva med en "apply all"? Eller markere de man ønsker å gi kontrakt. Si man sitter med noen tusen bronsekontrakter. Hvorfor ikke gi muligheten til å bruke flere samtidig?

Serverne må det gjøres noe med. Det kan ikke være sånn som det er nå at man til stadighet blir kicket ut.

Nytt av året er at "Legends" blir byttet ut med "Icons", og disse spillerne blir tilgjengelig på både xbox, PS4 og PC. Hva skjer med de gamle legendekortene. Vil de fortsatt eksistere?

Faren er at Ronaldo rett og slett blir obligatorisk for alle proffene. I år er det sjelden man ser Pele på topp, men er redd at Ronaldo blir en Pele på stereoider. Pace og dribling blir nok lik, men både shooting og physical kan nok bli høyere. Han vil nok være den klart beste spilleren på spillet, i hvert fall frem til TOTS. Spørsmålet er om Cristiano Ronaldo blir ST neste år :)

Og hvilke andre Icons får vi. Hva med Ronaldinho, Zidane, Henry etc? Regner med at flere av disse kommer.

SBC har vært en suksess og blir nok videreført.

Hvilke andre forbedringer ønsker vi? Det er mye de kan gjøre enklere med menyene blant annet. Alt er for tregt og for tungvindt, men spørs om de gjør noe der.

4
13,2k kommentarer

oscrue10

ang at ingen bryr seg, så er det fordi ingen responderer på Oscrue sine daglig innlegg om de rareste lagene noensinne som er forferdelig sammensatt.

Veldig mye av det som postes her inne er uinteressant for andre, inkludert en relativt høy andel av dine innlegg. Det er slik et diskusjonsforum fungerer.

Du har åpenbart ikke forstått deg på lagene mine. Du tror at jeg er like kjedelig som deg og bare prøver å stille med sterkest mulig mannskap (men likevel setter du inn IF Meite). Jeg klarer jo sikkert ikke å finne en bedre CB enn Astori.

Hvis du var veldig deppa eller rusa da du skrev den kommentaren i natt, må det være ganske pinlig å våkne opp til dette i dag. Ut ifra tomler på det jeg har skrevet i dag, og andres kommentarer, vil jeg påstå at du står temmelig lavt i kurs.

1

Royu

Mine innlegg handler som oftest om trading så neh. Utifra respons så ligger jeg milevis foran deg på mine bidrag. Du får som oftest bare svar fra meg når du skriver noe dumt ellers poster du ganske ubetydelig innlegg som svært svært få bryr seg om.

Trenger ikke å forstå meg på noen som ikke tørr å spille WL. Gratulerer, du fikk for en gang skyld «støtte», første gang på 50+ ganger.

Ha en fin dag videre.

1

CryniX

Utifra respons så ligger jeg milevis foran deg på mine bidrag. Du får som oftest bare svar fra meg når du skriver noe dumt ellers poster du ganske ubetydelig innlegg som svært svært få bryr seg om.

Hehe, denne er fin.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...