Fotball - Spill

Storfeil

***Fantasy Allsvenskan 2019***

Vet ikke om det er stor interesse her men, vi prøver.

Har vært fascinert av hvordan Engelsk-talende trykket Fantasy Eliteserien til seg, og prøvde selv Allsvenskan sist sesong, var litt sjarmerende å gå inn blindt og ikke ha peiling på lag eller spillere. Ble en småpen #255 plass av det og, selv om det jo bare var ca. 15k spillere der.

1
24 svar

Petterson

Karlsson-Brorsson-Myrestam-Jansson

Gall-Aiesh-Radetinac

Haglund-Paulinho (k)-Kharishvili

Amos-Åhman Persson-Skoglund-Henriksson

Dette er totalt ukjent område, og regner med bratt læringskurve her. Første utfordring: Hva betyr de forskjellige lagforkortelsene?

AIK så bra ut defensivt i fjor, og Malmø er jo et bra lag. Tok utgangspunkt i fjorårets poengsummer, så får vi se. Er vel greit å legge opp til et tidlig WC.

1

Du har i alle fall fått med deg det viktigste av alt... Paulinho var en åpenbaring når jeg spilte sist sesong, scora nesten uansett motstander og hjemme/borte, pålitelig som fy, meget overasket over at han fremdeles er der.

Gall vurderte jeg sterkt, men han er muligens rotasjonsutsatt nå, kom til Malmö midt i sesong og roterte mye da, husker ikke hvor han var før det men da spillte han alt og var like målfarlig....

AIK hadde jo en monstersesong i bakre rekker, om de kommer i nærheten av det er de en must å få på folk fra ja.

1

Blir stusselig liga om det ikke kommer mer enn 2 med i den..... ikke interesse for ett anderledes fantasy-eventyr her inne altså?

1

@Storfeil

Ikke den store ligaen, nei. Du får slenge ut en link i de andre Fantasytrådene, og se om noen biter på.

1
Pompel62 Petterson Karlsson-Brorsson-Myrestam-Jansson Gall-Aiesh-Radetinac Haglund-Paulinho (k)-Kharishvili Amos-Åhman Persson-Skoglund-Henriksson Dette er totalt ukjent område, og regner m...

Tok utgangspunkt i fjorårets poengsummer, så får vi se.

SvenskaFans har et fint program på YouTube man kan få en god del informasjon fra.

Jeg støttet meg delvis på det i fjor uten å vite et kvekk om Allsvenskan på forhånd og endte på 104. plass til slutt.

1

Ser jeg ble nr 12.5k i fjor. Prøver meg med nytt set and forget-lag i år. Parkerer bussen i første runde med fire forsvarere slik at jeg får brukt en av chipsa i det minste.

1

Begynte bra søndag, men så var det stopp. Litt for mange 0-poengere. Tåpelig å sette på en MFF-midtbane til 5,0. Burde tatt den.

Tar i hvertfall -4 til neste runde, og lar det sette seg denne runden før jeg kjører WC.

Ingen BP her, ser jeg. Litt kjedelig. Også rart at innbytter ikke kommer inn. Må vel være en bug.

1

Ikke total utdriting til tross for et lag satt opp nærmest på lykke og fromme. Men litt for mange 0-poengere, Må rettes opp i, så WC aktivert. Kjører på her.

1

Hadde tenkt å bli med på dette i år. Er det noen som har gode råd og kan opplyse en grønnskolling? Spillet er vel ikke lagt ut ennå forresten...?

1

Det er det samme opplegget som FPL og ESF, men det er mer bonuspoeng å hente. Så det vil lønne seg mer å ha spillere som spiller bra uten å nødvendigvis produsere så mye målpoeng. Tror det vil lønne seg enda mer å investere i defensive spillere.

1

Takk for tipset! Aldri vært med her. Klar i år. Fin måte å bli kjent med ligaen på. Konkurranser er gøy uansett.

1

Lignende innlegg

Laster...