Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nytt år, nye muligheter!

Førstkommende lørdag slippes nyhetene rundt FIFA 20, og ryktene rundt hva vi får har begynt å svirre.

De har gjort mye med designet i årets versjon, og kortene har til tider sett veldig bra ut. Dette skal være neste års bakgrunn, så vi kan nok forvente noen spenstige design dette året også. Og dette er muligens coveret.

PS4 får early access i sommer, så mest sannsynlig vil både PS4 og Xbox kunne spille allerede 19. september, med full release 27. september.

Ryktet sier at Pro Clubs får seg en skikkelig overhaling, så det blir interessant for de som liker den moden.

Her er et lekket bilde som visstnok skal vise menyen. Her har vi også fifa street, som det også var en del rykter rundt både under FIFA 18 og 19, så jeg er ikke helt sikker på denne leaken ennå.

Et annet rykte er at skillmoves flyttes fra den ene analogstikken, til å bli en knappekombinasjon i stedet. Det vil uansett bli en endring der skillmoves nå har en større sannsynlighet for å feile når man gjør flere etter hverandre. Hvert skillmove vil også ha en større feilmargin, spesielt de komplekse. Fra pitch notes: "Komplekse ferdighetstrekk, som for eksempel El Tornado eller opptriksing, vil ha generelt større feilmargin, og dermed øke sjansen for at spilleren mister kontroll over ballen underveis i ferdighetstrekket."

Den samme pitch noten, som kom for et par uker siden, sier noe om hva det jobbes med frem mot FIFA 20. På overflaten ser det ut til at de vil belønne de som velger et manuelt oppsett (manuelle taklinger, redusere effektiviteten av press/sekundært press av ballfører, nærkampsystem som belønner de med manuell styring etc). Totalt sett vil derfor AI-defending neppe være veien å gå i neste versjon om man vil bli god.

Det skal bli lettere å score på store sjanser, og keeperne skal ikke bli umenneskelige. Styring av keeperen vil bli kraftig redusert (tregere)

Timed finish vil (dessverre) fortsatt være en del av spillet, men antall ruter reduseres fra 4 til 2, samt at skuddene blir mindre presise enn de har vært. 180 graders skudd vil også bomme oftere, samt bli svakere. Volley og headinger for angripende lag vil også få en reduserende effekt.

Pasninger vil også få endringer der det kort fortalt blir slik at lette pasninger blir lettere å få frem og vanskeligere pasninger blir vanskeligere.

2
4,2k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

AlphaBeast

Jeg ragekjøpte meg ny ruter og nå er connection heldigvis bra. Skulle bare mangle med 500/500 og nærmest null i ping.

WL derimot, det går til helvete. Har aldri hatt en så dårlig start på WL og føler jeg spiller bra. Motstanden jeg møter er derimot helt gal. Jeg skjønner ikke hva som skjer...De siste kampene har jeg har sendt melding etter kampen og de har hatt 27, 28 og 24 som rekord fra FUT19. Her kommer jeg med 7-8 i record og møter folk som ikke har sett dagslys siden release.

Jeg blir ikke sur når jeg taper mot en som er hakket bedre enn meg, men blir forbanna når jeg match etter match taper mot topp 0.001% i verden og fortsetter å bli matchet opp mot dem selv etter FEM tap på rad. Hva i alle dager er det?!

Kampene er en grind av en annen verden. Blir jo helt utmattet. Absolutt alle spiller 4231, 1 depth og drop back. Ingen skyter før ballen nærmest er sentret i mål og hvert angrep består av 200 dragbacks rundt boksen i avvente for den perfekte cutbacken. Får hjernesvulst i forsøk på å ikke selge meg i forsvar.

Takk.

8

AlphaBeast

Solgte Yedder for 213k nå. Dette grunnet at jeg skal bruke han i rød versjon f.o.m torsdag.

7

Son

Coin booster - level 2 (only 1 booster) - 500 coins x5 matches. Loans - there are other choices too for each. The below ones are first choices. Level 1 - VVD (5) Level 5 - Hazard (9) Level 13 - Lewandowski (5) Level 15 - Salah (9)

Packs - level 3, 7, 9, 14, 17, 18, 20, 23, 24, 27

Cosmetics Stadium theme - level 4, 8, 12, 21, 28 Badge - level 6, 11, 19, Ball - level 10, 26 Tifo - level 16, 22, 29 Celebration - level 25

100k exp for max level. En match gir 100 exp sies det. Så har man også objectives som gir exp. Sett mye rundt 400-500 exp.

1 boost altså. De pakkene burde være fantastiske, men allikevel blir man frarøvet en nokså fin boost i starten. Pakkene er jo lagt bak en "grind wall". Spesielt de som kjører uten FP.

Men så leste jeg dette så virker kanskje som objectivene som gir exp også gir rewards. Man så jo den gold GOAT tifoen her for ikke lenge siden.

Får vel bare vente å se. Er man litt heldig så er early access ute i kveld/natt. Web app kommer hvert fall i dag.

nu kjør vi

7

Son

Gjort klar advanced sbcene. Om det har seg slik at de bruker fjorårets igjen. De har vel gjort advanced sbcene de samme de siste årene om jeg ikke husker feil.

Noen tips for som ønsker å få mest mulig ut av FP man kjøper. Ikke veldig nytt, men vet aldri om det er noen nye her osv. Gjelder muligens også for folk uten.

* Ikke discard noen spillere. Får du duplicates prøv å bruk de i sbcene om det er verdt det. Alt har som regel en høyere verdi enn hva man ser i starten. Jo mer attraktiv nasjon, liga og posisjon jo høyere verdi. Tålmodigheten er nøkkelen.

* Bruk spillere du får i pakker. Spesielt i en modus som SB. Men ikke løp ut kontrakten. Sørg for at de har minst 1 kontrakt igjen. Fitness kan du bygge opp ved å plassere de på reserves om du ønsker når du spiller med main laget, men ikke nødvendig.

* Om du er nokså god. Så hadde jeg tatt sjansen på online draft. Så lenge du vinner første runden så vil du få bedre pakker enn å kjøpe to 7.5k pakker. Taper du første så er det ikke helt krise, men det er litt mer forskjellig hva man kan få her. Stort sett ganske ille hver gang man får dissse lånepakkene som EA av en eller annen grunn verdsetter til 5k. Jo lengre du går jo bedre er det åpenbart siden du får mer ut av de 300 FP man bruker. En annen fordel med draft er at du får testet ut spillere før du velger å punge ut 30k+ for en middelmådighet som du ikke har testet ut. Ulempen her er at det er veldig mange andre gode spillere som føler seg minst like komfortabel med å risikere det samme som deg. Veldig populært modus hos profesjonelle spillere i starten. Ikke bruk 15k.

* Man kan også vurdere offline draft. Det eneste du taper på dette er tid og muligens at du sovner av kjedsomhet. I gjengjeld får du 15k+7.5k pakker for 300fp. Altså rundt 450fp verdi av pakker. Jeg liker å gjøre dette når jeg er opptatt med andre ting. F.eks om jeg følger med på en fotballkamp. Da vil jeg være mer opptatt med å se på kampen, men samtidig kan jeg vie noen sekunder til å score 2 kjappe mål før jeg enten legger fra meg kontrollen eller skipper alle "pauser".

- Har du masse FP så kan det være verdt å quitte første offline kampen også. Pakkene er faktisk gode og man har større sjanse for å få draft token når man taper første. Men sølvspillere må man nok være litt mer tålmodig med til liga sbcer osv kommer ut. Ikke noe jeg nødvendigvis vil anbefale, men sølvspillere er veldig lønnsomt pga hvor lite tilgjengelig de er. I starten kan de være lønnsomt pga hvor få de er på markedet, men som oftest kan det lønne seg å vente litt med å selge disse. Spesielt fra de største ligaene som etter all sannsynlighet fort havner på et sted mellom 500-20k.

Er ikke veldig fan av 5k og 7.5k pakkene man får i store og du kommer mest sannsynlig til å føle deg ranet om du går for hardt på der. Men det er er likevel nødvendig for å få en rask balanse slik at man kan gjøre investeringer. Jeg personlig kommer til å splitte FP poengene. Halvparten på draft og halvparten på pakker.

7

El_Mojo

Bra tippet på rating og pris for Virgil, Son!

6

Son

Joa, bommet på en rating. Utrolig greier altså.

Prisen på Virgil stemmer forresten. 2.4 mill for VvD nå. Så får man se om han ikke kryper seg enda lavere. Du følte deg nok kul når du skrev det innlegget og tenkte at "hehe, Virgil er 8 mill så nå har Son tatt feil så nå skal jeg prøve meg på et ironisk innlegg"

Passe idiotisk for de 4-5 andre som tomlet innlegget også.

1

AlphaBeast

bommet

Du bommet riktignok totalt på de Ligt da. Han er halve prisen av ditt estimat og det er virkelig en grov bom når man er oppe i slike summer.

400k tap på de Ligt nå. Den svir litt, men går nok bra når du har 40 mill.

2

El_Mojo

Beklager hvis jeg traff en nerve, Son. Det var så absolutt ikke meningen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...