Nye VGD er lansert! Mer informasjon

***Fantasy Premier League 19/20***

Da kjører vi på her folkens, smerten er endelig tilbake og bedrevitere kan spre sin kunnskap.

Flott om admin av gamle liga kjører denne opp igjen og legger inn kode.

Kjør debatt!

3
26k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

upforgrabs

Scunthorpe 0-1 Leicester

Ingen Maddison, Chilwell, Gray, Barnes, Ndidi eller Schmeichel i kamptroppen av de faste innslagene forrige sesong.

Rodgers kjørte en midtbanetreer i første omgang. Mendy som den dype, holdende, og Tielemans og Leshabela som de to mer offensive. Nysignering Ayoze Perez hadde utgangsposisjon på høyrekanten, traveren Albrighton på venstre og Vardy på topp. Det meste skulle handle om Perez i førsteomgang. Spanjolen fikk tidlig en god skuddmulighet i boksen etter et nydelig nedtak, men klarte ikke presset volleyen ned. Perez så ut til å ha fått friheten til å drifte inn sentralt fra høyrekanten, og gjorde dette titt og ofte. Etter 20 minutter fikk han ballen sentralt og spilte Vardy fri med en gjennombruddspasning, men Vardy ble avvinket for en hårfin offside. Senere sendte Perez Pereira igjennom etter et pent veggspill, men backen fikk en litt skrå avslutningsvinkel og skuddet gikk til siden for mål. Etter å ha vært sentral i det meste Leicester foretok seg fremover smalt det endelig fra Perez i det 35. minutt. Albrighton med en nydelig crosser til Pereira i firsprang ned langs høyresiden. Pereira prikker innlegget langs bakken til Perez som bredsider inn 1-0 fra 8 meter. Like etter scoringen fant Pereira Perez med et nytt innlegg som Perez headet like over.

En meget god omgang av Leicester der Perez og Pereira virkelig sto fram. Tielemans og Leshabela også gode. Nå var motstanden så som så (Scunthorpe skal spille på nivå 4 kommende sesong), men jeg liker hvordan Perez ble brukt her. Kan jo tenkes at Rodgers starter noe slikt mot jevngod eller overkommelig motstand i PL med alle tilgjengelige:

Ndidi Perez - Tielemans - Maddison - Barnes/Gray Vardy

9 bytter til andre omgang. Kun Jakupovic og Leshabela som fortsatte. Maguire nesten eneste av interesse på banen i andreomgang, så skrudde av ganske tidlig. Nysigneringen på høyreback, James Justin, så ihvertfall frisk ut av det lille jeg så. Meget rask og atletisk. Han er vel riktignok kun tenkt å starte i PL når Pereira eller Chilwell trenger en hvil.

I andre nyheter:

-Et meget reservepreget Crystal Palace gikk på et riktig pinlig 2-6 tap mot Barnet (fra nivå 5...). Noterer likefullt endelig et Wickham-mål!

-Sheffield United tapte 1-2 mot Burton (nivå 3). Blades startet i motsetning til Palace med en tilnærmet toppet ellever fra start (manglet kun stopperne O'Connell og Egan). Målet kom da ringreven Sharp headet inn et Stevens-innlegg.

19

-k9b_

Perez og Pereira på høyresiden til Leicester blir veldig bra offensivt, og tilsvarende helt utrolig suspekt defensivt. Høres ut som Brendan det

2

upforgrabs

Luzern 1-1 Crystal Palace

Første treningskamp for Palace i Uhren Cup mot sveitsiske Luzern. Palace spilte med en blanding av vanlige startere, benkevarmere og unggutter. Selvfølgelig ingen Zaha med her.

Palace startet slik i en smal 4-4-2:

Hennessey Woods - Dann - Riedewald - van Aanholt Townsend - Dreher - Milivojevic - Meyer Wickham - Benteke

Meyer trakk nesten ved enhver mulighet inn sentralt fra kantposisjonen sin. Det var også Meyer som sto for et fint forarbeid og innlegg på pannebrasken til Benteke, som hadde en enkel jobb med å gjøre 1-0 etter ett minutt. Benteke virket som vanlig sterk og fungerte som oppspillspunkt, men sleit med touchen ved et par anledninger. Dann glipper i markeringen på utlikningen. Wickham helt anonym. Meyer frisk.

Hodgson sendte utpå disse i andre omgang:

Hennessey Ward - Kelly - Woods - van Aanholt Meyer - McArthur - Riedewald - Schlupp Sørloth - Benteke

Som forventet er det Ward som "tok" høyrebacken med Wan-Bissaka bortevekk, mens Kelly fortsetter å operere som stopper med skadene på Tomkins og Sakho. Sørloth misbruker kampens største målsjanse forutenom Bentekes mål.

En kamp med en del slurv, som jo må forventes på dette stadiet.

16

upforgrabs

Real Betis 0-1 Sheffield United

Ikke så mye å melde om her. McGoldrick med målet, og var ellers Blades' farligste spiller offensivt. Så ikke så mye til de overlappende stopperne O'Connell og Basham framover, men O'Connell virker som en stor trussel på offensive dødballer. Lundstram som er priset til 4.0 og registrert som forsvarer i FPL, spilte fulle 90 minutter i midtbanetreern til United. Har likevel vanskeligheter med å se han vippe en av Norwood, Fleck og Duffy ut av midtbanen når alvoret virkelig begynner. Norwood(5.0) for øvrig fus på nesten alt av dødballer.

Young Boys 2-0 Crystal Palace

Et mer eller mindre toppet Palace-lag i vant 4-4-2 fra start. Guaita på ordentlig bærtur utenfor 16 sørget for tidlig baklengs. Passivt forsvarsspill av blant annet Kelly og Ward og en stor deflection ledet til 0-2. I tillegg til mye defensivt rot var Palace tannløse framover. Sørloth ble tatt av i pausen for Meyer og Hodgson la om til 4-3-3. Spillet tok seg opp noe for Palace i andre omgang, men de klarte ikke skape alt for mange målsjanser. En meget svak kamp mot betraktelig bedre motstand enn sist. For øvrig ingen minutter på Wickham denne kampen.

Altach 1-1 Southampton

Andre kamp mot PL-motstand for Altach denne sommeren. Southampton gikk ut i en interessant 4-4-2 med nysignering Adams og Long i tospann på topp. McCarthy i mål. En halvsterk backfirer med Valery, Yoshida, Vestergaard og Bertrand. Litt svakere på midtbanen med Sims og Elyounoussi på kantene, og Romeu og Højbjerg i midten. Adams åpnet målprotokollen med en klinisk avslutning etter kun noen minutter. Yoshida ble tatt litt ute av posisjon på utligningen, men det var rett og slett et meget pent mål av Altach. Adams var veldig nære å gjøre sitt andre da han hadde en ball i stolpen etter å ha rykket fra forsvaret til Altach. En redning på strek hindret også Adams ved en andre anledning. Et helt nytt lag etter pause med blant annet starterne Redmond og Ward-Prowse. Meget tam andreomgang. Che Adams til 6.0 er i hvertfall på watchlisten min. Eksplosiv spiller som jeg tviler på vil slite med å ta nivået i PL (i hvertfall det fysiske).

Sion 0-0 Everton

Først og fremst fantastiske omgivelser der kampen ble spilt i Alpene. Som tatt ut av et postkort. Føles som en evighet siden Kevin Mirallas sist hadde en plass i (F)PL-sfæren. Husker ennå den straffen han "stjal" fra Baines og fulgte opp med å brenne. I dag var altså belgieren å finne på høyrebacken for Everton! Et spesielt gjensyn. Nevnte Baines fant skallen til Keane på et frispark, og stopperen satte ballen i mål, men ble avblåst for offside. Det var det nærmeste Everton kom mål i førsteomgang, men så var det vel også kun Gomes og Keane i startelleveren som en kan forvente at starter borte mot Palace i GW1. Niasse og Bernard brant hver sin store sjanse i innledningen av andreomgang. Utover i omgangen hadde Sigurdsson et langskudd i tverrliggeren og en markkryper i stolpen. Digne og Sigurdsson fordelte dødballene seg i mellom. Digne slo frispark fra venstresiden, mens Sigurdsson slo de fra høyresiden i tillegg til de fleste cornerne. En god andreomgang av Everton med litt mer kvalitet i laget, som var uheldige som ikke vant.

15

TheBelfastBoy

Hehe, noen ganger blir jeg litt pinlig berørt over hvor mye tid jeg bruker på FPL-laget og ikke minst hvor mye jeg klarer kose meg med det.

Men så ser en at et godt voksent menneske bruker timevis på å lyve på seg FPL-meritter på et anonymt nettforum, og tenker at det alltid kunne vært verre.

10

TheOpiate

Men så ser en at et godt voksent menneske

Det er nok ikke snakk om ett godt voksent menneske her. I begynnelsen av 20-åra/slutten av tenårene er nok nærmere sannhenten

1

guru

Bare tull og tøys på påstå at alle har sagt ting som ville ført ti diskvalifikasjon. Bullshit.

Jeg har sagt mye dumt i mit liv, men kan på hånda på hjertet si at ingen vil noensinne finne en eneste melding, selv ikke i de mest private sfærer, som ville kvalifisert til diskvalifikasjon i FPL.

Helt nydelig at FPL slår knallhardt ned på dette.

Er så drit lei at man skal forsvare dette med "garderobeprat" og annet sludder. Rasisme er fullstendig uakseptabelt, uansett form, uansett fora, privat eller offentlig.

10

Demidov

Så du mener Liverpool skal miste gullet hvis Salah har sagt noe rasistisk om sterling?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...