Son Vel nå har det seg slik at disse trådene veldig sjeldent drukner i krangler. Det at det har blitt mye nå akkurat i det siste kommer av at jeg er lei av at folk skal komme å anklage...

Jeg tror du undervurderer hvor mange som setter pris på innleggene du kommer med. For når du er i form, så er du god.

Hvis du sier at du ble topp hundre, så er det bare å tro på deg. Jeg skjønner ikke vitsen med å lyge på et forum. Du får bare ignorere de som ikke tror på deg.

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg har flere ganger de siste ukene oppfordret alle, ikke enkeltpersoner, til å holde diskusjonene saklig. Uten form for personangrep eller andre ting som ødelegger debatten. Det er alltid to sider av en diskusjon. Det hjelper ingen å svare tilbake med samme mynt som man får servert. Man vender det andre kinnet til. Igjen kan jeg kun snakke for meg selv. Jeg aksepterer ingen form for "dårlige" debatt-teknikker.

Jeg reagerer aldri negativt på gode fifainnlegg. Eneste gangene jeg reagerer er når det kommer små stikk og ufinheter mot og i debatter. Igjen gjentar jeg, du er ikke alene med å gjøre dette.

Når det gjelder meg selv, så er jeg redd for å si noe, fordi jeg driver å vaser nede i 6 divisjon og er redd for å bli tråkket på av svarene jeg gir. fordi jeg har opplevd å få til svar at "det er mulig når man spiller mot dårlige spillere, men når du kommer opp i 1-3 divisjon så er det ikke slik"

Jeg tror ikke jeg er den eneste som er redd for å ytre noe her inne, fordi man er redd for å få slike svar. Sånn sett så kan det være litt mange eliteholdninger her inne, og at man heller burde senke takhøyden og heller godta at man kan få noen dårlige tips her og der. Man gir jo tips fordi det har fungert for deg selv.

Jeg er langt ifra enig i at det kun er du og Jompa som bidrar her inne. Jeg har ikke vært borti en debattant her inne som ikke har gitt meg eller noen andre gode innlegg. Og dette mener jeg 100%. Ikke bare i fut 20, men helt siden jeg begynte i denne tråden på fut 15 eller noe.

For å svare på det siste, så gjelder den samme reglen for alle. meg, deg og alle andre. Man gjør ikke narr av deg, eller noen for å skrive noe feil. Feil gjør vi alle. Vi er tross alt mennesker.

Det var et fint innlegg du skrev som jeg svarte på nå. Du har bevist at du kan svare godt for deg når du ikke blir provosert.

7

Kommer inn med et lite varsel. 2 for 1 pakker i koden (50k, 100k og 125k-pakker). Kan være mye som kræsjer i kveld.

7

Bare sånn til orientering. Mye dritt i denne tråden. Og i andre tråder.

Reckful (Byron) var den høyest ratede spilleren i Warcraft, og skaperen av Everland, og en veldig populær streamer. Har åpenbart hatt psykiske problemer. Fridde til eks-kjæresten på twitter for 4 timer siden, antageligvis når han sitter i det dypeste mørket. Mange negative reaksjoner på det stuntet, og det rapporteres nå at han valgte å avslutte livet.

Han har vært åpen om depresjon, og han mistet storebroren sin på samme måte da han var ung.

Så tenk igjennom et par ganger før man går til personangrep. Det kan være den siste dråpen som får begeret til å flyte over.

7
Son Vel nå har det seg slik at disse trådene veldig sjeldent drukner i krangler. Det at det har blitt mye nå akkurat i det siste kommer av at jeg er lei av at folk skal komme å anklage...

Vel nå har det seg slik at disse trådene veldig sjeldent drukner i krangler. Det at det har blitt mye nå akkurat i det siste kommer av at jeg er lei av at folk skal komme å anklage meg for løgn. Be meg om å bevise helt idiotiske ting. Latterliggjøre meg fordi jeg tipper en jævla rating feil på en promo kort eller le av meg fordi jeg kjøpte en spiller for x pris også gikk han ned. Det var ingen som klagde på disse innleggene disse folkene kom med. Så da er det tydeligvis akseptabelt. Enkelte av dere tomlet jo disse innleggene til hytt og pine også.

Tror de fleste reagerer slik på det meste du kommer med (meg inkludert) fordi vi er dritt lei av deg. Du er nedlatende mot alle som skriver noe som etter din mening er "idiotisk" og framstiller deg selv som et orakel opphøyd i andre. De fleste av oss som har fulgt f.eks. oddstråden også er rimelig vant til å ta det meste du sier med en håndfull salt. Masse helt absurde og elleville påstander uten noe form for bevis er spesielt representert i den tråden, men vi har også sett det her. Ingen spurte Robins om bevis for å komme topp 100, men selvsagt krever vi det fra deg, og det er KUN din egen skyld og en konsekvens av et omdømme du har bygget deg selv.

VGD er et anonymt diskusjonsforum. At du faktisk presterer å bli mobbet her inne av en gruppe mennesker som ikke kjenner deg engang eller vet noe som helst om deg er nesten en prestasjon, og sier litt om hvor mye dritt du har skrevet her inne i løpet av de siste årene.

6
Son Var forreste ikke EA sin feil. Det var folk som angrep serverne deres og tok de ned. Fantastisk at det ble gjort. Så får taperne uten liv klage på at de ikke får spilt fifa en helg...

Var forreste ikke EA sin feil. Det var folk som angrep serverne deres og tok de ned.

Er da virkelig EA sitt ansvar å sørge for at sikkerhetssystemet deres er godt nok til å forhindre at noe slikt kan skje. På samme måte som at det er banken sitt ansvar at noen ikke tømmer nettbanken din grunnet en sikkerhetsbrist.

Ikke overraskende at en narsissist ikke evner å resonnere seg frem til det. Hysterisk morsomt at det faktisk er mulig å se seg så blind.

6

Var veldig usikker på Fredag om jeg skulle melde meg på WL eller ikke, for jeg var ute på tur, og kom ikke tilbake før søndag kveld, men når jeg så kvaliteten på TOTS måtte jeg nesten ta et lodd. Spillingen begynte ca kl. 21 i går, og da tenkte jeg at jeg bare måtte sikre meg Silver 1 slik at jeg kunne prøve på nytt neste helg. I starten var det mye sjansesløseri, men seierene ble halt i land likevel, og da kom jeg etterhvert i flytsonen. 11-3 er ikke det beste jeg har hatt på de 14 første, men det var godt nok.

Fant ut at jeg måtte spille til Gold 2 ihvertfall, slik at jeg ville få litt bedre picks, og når jeg kom dit sto jeg på 17-4. Da hadde jeg det gøy, og fant ut at jeg kunne spille til Elite 3 var teoretisk umulig. Da kom det raskt et par rungende tap, hvor jeg rett og slett ble utspilt, og på 19-6 så det vanskelig ut, men fremdeles teoretisk mulig.

Da bestemte Kenny Dalglish seg for å vise hvorfor han er kongen. Hadde i de foregående kampene vært litt irritert over han, da jeg syntes var for veik og bommet på for mange sjanser, men nå scoret han 8 mål på 3 kamper, og førte dermed laget opp på 22-6. Plutselig hadde jeg 2 sjanser til å klare Elite. Den første endte med et knepent 4-3 tap, den neste kampen klarte jeg til slutt å avgjøre 4-2 med Shapeshifter Mbabu av alle spillere, og sjeldent har en RQ føltes bedre. Dette var bare min tredje WL i år, så da syntes jeg det var god timing å klare Elite 3 den helga Premier Legaue TOTSSF er i rewards!

Som om ikke det var nok pakket jeg mitt første Icon noensinne i SB rewards - Prime Petit! Rett og slett en meget god FIFA-kveld, og nå ser jeg frem til søvn, og rewards senere i uka.

God natt.

6
TheOpiate [sitat…] Fra et helt nøytralt ståsted så kommer hverken du eller Alpha noe bedre fra disse kranglene enn hva Son gjør. Sett utenifra så er det omtrent som å se 12-åringer krangle o...

Fra et helt nøytralt ståsted så kommer hverken du eller Alpha noe bedre fra disse kranglene enn hva Son gjør

Fra et nøytralt ståsted og fra en som har fulgt denne personen gjennom utallige brukernavn og diverse tråder, så er det rimelig klart at du ikke aner hva du snakker om.

Denne personen har en nedlatende tone til alle han diskuterer med, uansett hva. Etter å ha pratet dritt til alt og alle i en lang periode, så inntar vedkommende ofte en offerrolle og stiller seg i forsvarsposisjon slik vi ser nå. Dette er ikke noe nytt, men noe vi som har vært her en stund har sett utallige ganger tidligere.

5
Son 1. VGD er døende. Det blir færre brukere/innlegg hver dag som går. 2. Det er tirsdag og nå sent. Det er ingenting spennende som skjer på FIFA i dette øyeblikket heller. Mange grunn...

Jeg sier ikke dette for å være stygg mot deg son, men jeg føler du havner i klammeri med veldig mange her inne. Etter min mening så bidrar du 80% negativt i måten du ordlegger deg i innleggene dine. 20% fornuftig og informativt. Ofte i samme innlegg. Jeg sier IKKE at andre også ikke gjør det samme mot deg, og jeg river meg i håret av mange diskusjoner her inne. Men sannheten er at du er innblandet i de fleste.

Jeg tror personlig det er mange her inne som har noe å bidra med, og mange her inne brenner inne med spørsmål. men denne tråden drukner i krangler, fornærmelser og uoverensstemmelser. Hvis denne tråden blir saklig og ikke personlig, så tror jeg vi kommer ganske langt

5

Helt seriøst, tror det er på tide å finne seg et annet FIFA forum. Jeg leser kun på mobil for tiden, og det er helt forferdelig. Det hjelper ikke å ignorere, når man uansett får svar. Kjempegøy å lese at jeg er verdens mest idiotiske person hver dag, og alt jeg sier er megateit. Dog er jeg i båt med alle her inne.

Og nei, jeg er ikke enig i at moden gjør jobben sin, når de lar to innlegg fra 19.40 tiden i går stå. De innleggene kunne vært anmeldt for 3-4 punkter alene. Trakassering, spam, bevisst spre usannheter, og sikkert flere punkter. Denne debattanten ødelegger så mye for denne tråden, at det snart når en grense. Jeg vet jeg aldri kommer til å gi meg i denne tråden fordi ALLE andre bidrar på en positiv måte. Og jeg lovte for noen uker/måneder siden at jeg kom til å si klart ifra når det oppstod en uoverensstemmelse mellom to debattanter som ikke omhandlet denne debattanten jeg tenkte på. Og jo, jeg har holdt løftet mitt. Det er helt tydelig at VG ikke bryr seg om dette forumet, og det har ikke de gjort på lenge. For direkte mobbing er tydeligvis helt greit.

5

Da var helgen over, og jeg fullførte min beste WL noensinne. Var 18-2 før jeg møtte en som spiller på Esport laget til Brann. Tapte knepent 1-0 i en kamp som kunne bikka begge veier. Var da 18-3 etter den kampen, og tenkte at det meste var kjørt. Så vinner jeg 9 på rad og ender på 27-3!

Har også gjort to mid-iconer og fått Drogba og Seedorf, brukbart. Fikk også Rijkaard fra prime-pakka. Synd ingen av disse kommer inn i startoppstillinga mi, men artige spillere å ha i klubben.

5

Sykt å bruke en hel kveld på å diskutere hvem som gir mest value av Adama og Alexis. Jeg gjorde Adama fordi han er rå som faen, i tillegg til at jeg hadde en haug av untradeable spillere jeg kunne ofre. Gidder ikke spare på de til senere SBCer når det var en jeg hadde lyst til å gjøre nå.

4

Vil du starte en krangel med meg og? Skal jeg og bli lagt til svartelisten din? Du kan gjerne kalle meg en hykler, men jeg er 100% ærlig når jeg sier at jeg tar tak i roten av problemet. Det du ikke ser er hvem jeg trykker på upassende innlegg til. Neste gang jeg ser en uoverensstemmelse der du ikke er involvert så har du mitt ord på at jeg kommer til å reagere.

Grunnen til at jeg har begynt å reagere er fordi vi mistet vår beste debattant her inne.

4

Det er langt bedre å bruke coins på blant annet benkeslitere som Martinez fra MLS, Hulk fra Kina og Villa fra Japan!

4

Har i det siste testet ut 5 bak. Det kontrer de spiller veldig bredt og gjerne rundt om på kanten. Du blir bittelitt mer sårbar i midten, men siden du har 3 midtstoppere så har du kan du ta deg råd til å skyve en ut av posisjon langt oftere. Jeg vil si at en av de største styrkene med 3 midtstoppere er at en av stopperne presser opp i mann ved kontringerforsøk i midten. Så selv om han skulle klare å vende bort denne midtstopperen så har man fortsatt 2 midtstoppere igjen som er "normalen"

Jeg satt backene mine på join attack. Det blir en slags 3412 formasjon når du angriper og en 5212 når du skal forsvare deg. (eller 3421 og 541 som er det neste jeg skal teste ut) Har lenge irritert meg over passive midtbanespillere som ikke bidrar med noe med mindre jeg styrer de selv. En midtstopper derimot er veldig ofte styrt av AI og de har en langt større frekvens av blokkeringer som resultat av det. De løper tilbake fortere(og holder seg) i den posisjonen, mens en CDM drifter veldig mye, slasker seg hjemover and so on.

Så hvorfor ikke bare 3412? Jeg er glad du spurte. For mens 3412 tilbyr flere offensive spillere. Så etterlater det seg dessverre veldig mye rom på vingene. RM og LM slasker hjemover og med mindre du kjører noe typ bli med hjem defensivt, one depth etc tull så kommer du veldig ofte til å måtte skyve midtstopperne dine ut av posisjon. Dette kommer ikke til å fungerer mot gode spillere veldig lenge.

RM og LM spillerne dine kommer også til å bli utmattet ganske fort og ikke veldig mange har bra nok defensive stats eller stamina på dette stadiet og mange vinger kan også ha work rates som ikke akkurat hjelper deg. En rekke backer derimot har både defensive stats, fart, stamina OG offensive stats og du trenger ikke å kjøre noe tullete one depth, drop back come back on defence tull.

Det laget jeg tester det ut i er jo ganske "litt" skal sies. Men det tar ikke noe bort i fra hvor bra det funker defensivt. Pre-gamein-game

Jeg har vært innpå tanken å sende Koeman fremover også når man angriper, men har enda ikke fått gjort dette. Vet ikke hvor langt opp han pusher og hvor mye rom han gir fra seg i midten. Kommer midtstopperne til å trekke sammen eller blir man nødt til å legge den defensive linjen smallere for å kompensere for det. Så er jeg sår tvil om hvor mye "bidrag" en midtstopper kan faktisk bidra til tross for at Koeman åpenbart har fantastisk stats, men midtstoppere er som oftest begrenset på en eller flere områder. Hadde Koeman hatt agilityen til Gabrielsen eller Gabrielsen de offensive statsene til Koeman så hadde det vært ganske perfekt. Akkurat nå betaler jeg ekstremt mye for Koeman sine offensive stats, så jeg vil omsider prøve å få utnyttet dette mer. Det fine med dette er du er i stand til å gjøre in-game endringer med d-pad. Ved å sende backene dine opp i angrep og den ene midtstopperen din.

Jeg har heller ingen bortsett fra den mest ødelagte spilleren på spillet til å forsvare meg i midten. Men midten handler hovedsaklig om player switching. Er spilleren rask, bra stam og bra agility så er det egentlig det eneste du trenger. Og ja siden jeg også har 3 midtstoppere så blir det mindre behov da jeg kan skyve en av disse ut av posisjon i diverse situasjoner.

Om noen skulle lure på de custom tacts og den slags så kan jeg legge deg ut imorgen da VGD er på randen til å stenge nå.

God natt!

4

Det får holde med FUT-sølibatet mitt.

Ramos gjort.

Har lyst til å få til denne runddansen, der alle skal bytte plass med hverandre ingame (med klokken).

Forslag til et småartig lag rundt?

Budsjett: 10-12 mill

Har sett på noe sånt (ingame)

Noen som har prøvd Ribery? Blir det for smått med både Kante og Essien? Snitthøyde på 173,5 på de 6 spillerne fremover i banen...

4

Jeg kan dog legge frem flere eksempler på hva faktisk mobbing er som både du og andre holder på med her inne. En av de tingene er f.eks å fryse ut noen. Dette ved å oppfordre alle andre til å ikke svare/snakke til meg og rapportere alle innleggene mine til tross for at det ikke bryter med noe som helst.

Mobbing er også over en lengre periode over gjentatte eksempler. I de aller fleste tilfeller så er det skjev fordeling i styrke/antall Jeg er "alene".

Spre rykter. Det skrives både det ene og det andre om livet mitt her inne som ikke er sant. Det skrives nesten på ukentlig basis. Ikke hver dag, men ganske ofte.

Jeg har aldri fryst ut DEG! jeg har fryst ut holdningene dine du har til andre med debattanter! Har jeg noen gang kommentert fifa innleggene dine? Aldri! Jeg har til og med tomlet mange av de. Jeg har kun rapportert innleggene der du er nedsettende, upassende eller en annen form som ødelegger debatten.

Jeg har ALDRI kalt deg for noe annet en Son! Noe annet ville jeg aldri heller ha gjort. Jeg leser kun dine innlegg i denne tråden, med mindre du av og til er innom andre spillforum her inne. Og nei, jeg kommenterer heller ikke bare dine nedsettende innlegg. Jeg sa nettopp ifra til Alphabeast om det samme. Jeg har aldri skrevet noe om deg som privatperson, og for å poengtere dette så skal jeg dele litt privatliv om meg selv:

Jeg har cerebral parece på høyre side. Det vil si at hånd og fot i praksis ikke fungerer. Jeg bruker mye lengre tid på å skrive innlegg, fordi jeg skriver kun med en hånd. Jeg er 50% ufør, og i jobb 50% pga dette.

Som sagt, jeg ville aldri skrevet noe rykter om deg. Dette har jeg poengtert mange ganger. Jeg forbeholder meg kun deg som Son. Thats it. På akkurat samme måte som at jeg behandler alle andre. Jeg kommer til å skrive til deg helt likt som alle andre, hvis du lar vær å kalle folk for ting.

Vet du hva. Det er nok å kalle noen for idiot/klovn en gang. Det setter presedensen for alle fremtidige innlegg. Og sorry for at jeg skrev hver dag. Jeg omformulerer det til ofte. ok? Og igjen, jeg har aldri kalt deg for noe annet enn Son. Det vil jeg heller aldri gjøre.

Jeg føler en trang for å pressisere at du ikke er alene. Jeg tar imot deg med åpne armer når jeg får et innlegg fra deg som ikke kan virke provoserende, nedsettende eller en annen form som ødelegger debatten. Du har mange av de innleggene også.

4

Jepp, da var det gjort. Hentet inn tilbud fra flere coin-selgere, og endte opp med å selge til han jeg ble anbefalt her (@TheCrazyTrad3r på Twitter om noen andre skulle være interessert. )

Fikk til slutt 45 £ per million. Mao er spillet tjent inn på bare å selge 1 liten million. Hjelper jo også på med den elendige kronekursen vi har om dagen med en pund på rundt 13 kroner.

Virker som etterspørselen er ganske stor nå før TOTS, da det allerede tikker inn penger på paypal (fikk nettopp inn for et salg av snaue 4 mill etter noen få timer). Når mine 14,5 millioner er solgt sitter jeg igjen med rundt 9000 kroner (minus litt fee som nok beløper seg til endel hundrelapper. Vet ikke om det finnes bedre alternativer? Skrill virket også ganske dyrt...).

Får jo også tilbake kontoen og forhåpentligvis blir den ikke bannet (de hevder selv at de aldri har opplevd verkens bans eller coins wipes på metoden de bruker).

4
Laster...