TommyLee32 Finnes det WC på spillet?

Det virker ikke sånn, dessverre. Det kunne de jo ha kostet på seg når de lanserer et Fantasy-spill basert på en liga svært få kjenner til fra før. Et par runder med innsikt vil jo gjøre oss i mye bedre stand til å vurdere hvilke lag og spillere en bør satse på.

Jeg har f eks satt i meg i en lei situasjon, da jeg har Mellemgaard og både 1.- og 2.-keeperen til B36. Det betyr at jeg trenger minst to bytter for å få inn Frederiksberg/Pingel/Meinhard.

2
Evertonion Ingen info om eventuelt nytt fantasy-spill i 2021. Har noen hørt noe som helst?

Ikke hørt noe. Det går jo an å sende en forespørsel til TV2 på facebook kanskje. Håper det blir noe.

Toftir og Vestur er nye lag etter at AB og Skala rykket ned. Toftir ligger bare et steinkast fra Runavik, så der er det duket for lokaloppgjør. Vestur ligger i vest...

Av overganger kan nevnes:

Arni Fredriksberg fra B36 til Klaksvik Sonni Nattestad fra B36 til Dundalk (Ir) Ole Erik Midtskogen fra Klaksvik til Dundalk (Ir) Ivar Sollie Rønning fra Ranheim til Klaksvik Patrik Johannesen fra Klaksvik til Egersund Paol Ingason klubbløs (Tvøroyri) Erling Myklebust på lån fra Haugesund til Vestur

2

Alt for mye penger tilgjengelig selvsagt. Kan få plass til alle stjernene nesten. Klæmint, Sølvi Vatnhamar, Bjartalid. Får vann i munnen.

1
AlexandrsJelisejevs Alt for mye penger tilgjengelig selvsagt. Kan få plass til alle stjernene nesten. Klæmint, Sølvi Vatnhamar, Bjartalid. Får vann i munnen.

Joda, men da er det desto viktigere å finne de andre spillerne som ikke er Klæmint. En ting jeg har lagt merke til med spillerne på Færøyene er at veldig mange spillere står over kamper, litt uvisst av hvilken grunn. De fleste har jo jobb ved siden av, så mulig noen må jobbe??

1

God start her også.

Opplever at denne ligaen er lettere å lese enn ES og PL. En veletablert topp fem over flere sesonger underbygger det; en kan forvente at lagene fra topp 4-5 slår lagene på nedre halvdel. NSI og HB leverer akkurat som forventet, mens Vikingur skuffer noe. Likevel får man en CS på bortebane fra laget som fremstår som det svakeste leddet i den etablerte topp fem. Litt vanskelig å vite hva man skulle få fra KI-B36. Med en så tydelig todeling av ligaen og resultater som forventet med målscorere som er klare gjengangere, virker det å være mindre flaks involvert i dette Fantasy-spillet (noe jeg synes underbygges av at nærmest samtlige i ligaen til de færøyske landslagsspillerne hadde en runde godt over snittet).

Neste runde er det ingen av lagene fra topp fem som møter hverandre. Kanskje foruten KI, som har sesongens kjipeste bortetur, bør det være gitt at topplagene vinner sine kamper. Olsen og Justinussen er igjen de heteste kapteinsemnene, mens Frederiksberg kan være en joker. CS fra spesielt B36 og NSI virker sannsynlig.

Så blir det spennende å se om det fortsetter i samme spor. Jeg liker foreløbig denne Fantasy-varianten svært godt.

1
Bibelnissen God start her også. Opplever at denne ligaen er lettere å lese enn ES og PL. En veletablert topp fem over flere sesonger underbygger det; en kan forvente at lagene fra topp 4-5 slå...

Neste runde er det ingen av lagene fra topp fem som møter hverandre. Kanskje foruten KI, som har sesongens kjipeste bortetur, bør det være gitt at topplagene vinner sine kamper. Olsen og Justinussen er igjen de heteste kapteinsemnene, mens Frederiksberg kan være en joker. CS fra spesielt B36 og NSI virker sannsynlig.

Seig overtidsseier for KI, ellers plankekjøring for resten av topplagene. CS fra B36 og NSI som bestilt. Dessverre ødelegger Alex Mellemgaards fravær runden for undertegnede, da en sikker CS erstattes med -3 fra Sebastian Kroner. Justinussen leverer igjen, mens Klæmint skuffer. Frederiksberg var den jokeren jeg spådde, men samtidig leverer også en rekke midtbanespillere i samme sjikte enda bedre (Bjartalid 14, Knudsen 12, Vatnhamar 11).

Neste runde starter med et spennende toppoppgjør mellom Vikingur og NSI. Vikingur slipper inn to mål Skala i dag, mens NSI virker solide. Likevel; Vikingur scorer også fem. Vanskelig å spå. Ellers er det tre kamper med gitt resultat; B36 bør få ny CS og seier hjemme mot Skala, HB og Justinussen bør få det greit mot AB og KI skal slå IF. Så er oppgjøret mellom EB/S og TB helt åpent.

Etter dagens kamper, og med Vikingur borte i første kamp neste runde, er det fristende å flytte kapteinsbindet vekk fra Klæmint. Justinussen og Bjartalid vurderes. Hadde cappet Frederiksberg om jeg hadde ham - tror jeg.

1

Nå som norsk og engelsk fotball starter opp, så håper jeg at dere ikke glemmer færøysk liga, sånn at vi kan opprettholde stemningen i denne fine tråden ;-)

1

Lignende innlegg

Laster...