Fotball - Spill

Jompa

FIFA 21 Ultimate Team

Det er ikke veldig lenge til vi får vite mer om hva som skjer for FIFA 21, og spesielt Ultimate Team. Det er sagt at Corona-situasjonen ikke vil påvirke slippdatoen som er ventet som vanlig i slutten av september.

Allerede om ti dager får vi Play Live, der det forventes at vi får første drypp av informasjon.

Det som blir litt ekstra spesielt er inntoget av neste generasjon xbox/PS. EA har uttalt at alle som kjøper FIFA 21 til "gammel" konsoll, vil få en gratis oppgradering til FIFA 21 for den nye konsollen.

Hva kan vi vente oss? Og hva ønsker vi oss?

Det har gått rykter om en ny spillmotor (engine) for FIFA 21. Går man til kilden, kommer man hit, som egentlig ikke sier at FIFA 21 får en ny spillmotor, bare at dette vil gi FIFA et enormt potensiale. Men det er fortsatt lov å håpe. Det ser unektelig helt sinnsykt ut. Her kjørt på den fremtidige PS5-plattformen.

Det bygges stadig nye servere, så forhåpentligvis blir dette bare bedre og bedre.

Personlig mener jeg de bør gjøre noe med reward-systemet. Har være inne på dette tidligere at de som gjør det best bør være garantert noe bedre fra player picks enn det de får.

Jeg er usikker på hvor mye vi som spiller UT kan vente oss. Vil de gjøre en større endring rundt de ulike modusene? Vil WL eksistere i sin nåværende form?

Så har vi jo alltid de pågående sakene rundt loot boxer, og hvilken påvirkning det vil ha på denne modusen. Og vi i Norge pleier å være restriktive på sånne ting, så blir interessant å følge utover.

1
6,6k svar

Forrige fredag spilte jeg første kamp med min tante sine briller på (uten styrke, men litt trange), et marsvin på fanget og med beina på mormor sin krakk (utrolig hard, ikke veldig komfortabel). Eneste oppvarmingen var et slag med ludo mot nevøen til min eldste kone. Vant 5-2 etter ekstraomganger!

13

Blir rød Neymar som plaster på såret til alle. Oscrue blir skuffa og vil heller ha Ghoochannejhad. Går rett inn på midten med Shearer og Barnes.

11

Ligger ikke an til et voldsomt TOTW, så tipper de finner plass til CR7. Håland er sikker, så det kortet blir bra. Lukaku er sikker, men ikke veldig spennende. Så lyst ut for Mbappe lenge, med to mål, men når de taper kampen, samtidig som Volland scorer to, så blir det nok tyskeren.

Men vi får jo uansett best of TOTW til helgen. Har tittet litt på det, og vi kan kanskje ende opp med noe sånt?

Greit å huske på at her bryr de seg ikke om å fylle opp plassene med rett posisjon. Så det kan hende de dropper flere spillere her for å få plass til mer hypede spillere (Joe Gomez, Saint Max, Renato etc)

I fjor gikk de all out på angripere i "best of"

Så litt black friday prep:

Vi får helt sikkert flash SBCs. Fyll derfor klubben med vanlige gullkort. Disse SBCene er ute så kort tid, at hypen vil gjøre prisen på spillere høy. Spillere til discard nå kan fort tidoble seg. I tillegg vil lynrundene stort sett kun inneholde sjeldne gullkort, så det vil ikke komme så mye supply av de vanlige gullkortene til markedet under helgen. Etterspørselen er riktignok skyhøy = profit.

Viser til best of TOTW. Vi får som regel repeatable TOTW sbc, både tradeable og untradeable, først på lørdagen. Da kan det være lurt å bruke fredagen til å hente det som kan krype og gå av 82-85 ratede under diverse lynrunder. Kan også være lurt å se an litt med tanke på innkjøp av IFs fra førstkommende TOTW. De kan fort ha sitt laveste nivå i timen etter at TOTW SBCen kommer.

I fjor var det noe som het super sunday, som egentlig ikke var rare greiene. Spent på hva de gjør her.

Så er jeg alltid overrasket over at de kaller det black friday promo, men at de selv ikke har redusert pris på pakker. Om de plutselig skulle kjøre halv pris på pakker i år kan det bli et blodbad på markedet. Er dog lite sannsynlig når dette er promoen de drar inn mest på i løpet av året. I fjor forsvant blant annet 500 000 ultimate packs på PS4 da de ble sluppet i en lynrunde. Tilsvarer rundt 100 millioner kroner.

10

Har gått ganske lei dette spillet, men det er jo ikke så fryktelig mye å finne på om dagen. Kjørte derfor et sølvlag + Cantona og VDS i WL, for å se hva jeg kunne få til. Endte på gull 1 med to kamper igjen, så jeg må jo si meg brukbart fornøyd med det. Hadde red pick Neymar, TOTY Bruno og EOAE Rooney som supersubs. Kanskje noen vil kalle det juks, men jeg lager mine egne regler. Tok de aldri inn før etter minst 60 minutter (bortsett fra i én kamp mot en jeg absolutt ville slå), så det var begrenset med spilletid på de.

Thaigutten Songkrasin er helgens mann. 158 cm høy, med 5* SM og nitusen i agility. Med hunter er han passe rask og overraskende god til å avslutte. Gjorde til tider meget store ting for meg. Cantona leverte naturligvis også varene, mens Wamangituka alltid vil være en stor favoritt. Forsvaret er bunnsolid, i tillegg til at midtbanen også så absolutt er brukbar. Brukte venstrekanten Sakai som CDM sammen med Oshima, i en 4-2-3-1/4-2-2-2.

Om ikke annet, så tror jeg at jeg er den første i verden til å score med en franskmann, japaner, thai og kongolesisk spiller i samme kamp.

7
-k9b_ I alle dager.. Spiller du bare med en hånd? Voldsomt imponerende. Kan jeg spørre hvorfor? Er det for moro, eller fordi du må?

Kan jeg spørre hvorfor? Er det for moro, eller fordi du må?

Jeg har cerebral parece, som rammer høyresiden min. Det vil si at den er motorisk veldig svak, og jeg kan ikke bruke fingrene på den hånden. Men jeg har styrke nok til å holde høyre håndtak stabilt, og venstre håndtak støtter jeg på venstre lår, slik at alle fingrene mine er tilgjengelig til knappene.

Men det ble fort en vanesak, og jeg har spilt konsoll siden N64. Så det har egentlig aldri vært et problem for meg. Det eneste jeg har vært bevisst på er at ps4 kontrollen passer meg perfekt, fordi xbox kontrollen er for stor, og venstre joystick er ugunstig plassert på måten jeg må holde kontrollen. Mus OG tastatur funker dårlig, så jeg kan ikke spille pc, og joy cons på switch funker heller ikke, men der finnes det pro controller.

6

Endte på 29-1 denne helgen. Dessverre et hårstrå utenfor topp 200, selvom skillratingen min tilsier at jeg skulle hatt en plass såvidt innenfor. Merkelig spør du meg.

Starter alle kampene i 4231 før jeg går over til 442 i pausen. Virkelig fått flyt i 442 med 2x Ronaldo på topp.

6

Dobbel 85+ pakke skulle åpnes, ventet i spenning da animasjonen kom.

Brasil-flagget kom

VV kom

PSG kom

og der kommer neymar løpende frem

i gledesrus trykker jeg meg videre før jeg ser spiller nr 2 også er fra PSG. En fransk 90-rated spiss ved navn Mbappe!

så våknet jeg av drømmen.

endte med Lukaku og Ungarske keeper i Leipzig

6

Deilig og god kok i tråden igår ser jeg.

Savner kanskje litt screenshot fra Facebook. Det trengs det mer av.

6
fotballeier123 @AlphaBeast: Lurte på om du kunne delt hvilke instrukser du bruker. Tenker da spesifikt på defensiv dybde og om du for eksempel bruker «press ved balltap» eller lignende?

Var flere som lurte, men siterer deg da du spurte først.

Laget: Billig og "svett". Har Pogba untradeable. Alt er stort sett discard. Kommer til å prøve meg på Firmino inn for Achempong. Sistnevnte er vel ikke akkurat en falsk nier.

Taktikk: Jeg kom over en post på Reddit, så jeg tenkte å teste det ut. I utgangspunktet trodde jeg at jeg ville ha lite possession og utelukkende spille kontringer, men det var ikke tilfellet.

Blir en del kort med såpass dårlige forsvarsspillere og backene får satt kondisen på prøve. Vil anbefale å ha VB, RB og CB på benken. En "tactical foul" er ikke ukjent for meg og da er det kjipt om mannen allerede har kort.

Litt utradisjonelt med defensive supersubs, men har funket bra for meg.

5

Endte på 28-2 og ny rekord for min del. Tapte en jevn kamp, og en på straffer. Tror jeg var heldig med matchmaking denne helgen, for møtte ingen jeg følte var bedre enn meg. Uansett deilig å være verified!

5
oscrue10 Ga bånn gass. Forrige skjermbildet var mest for å vise laget. Motstanderen gjorde tilsynelatende sitt beste.

Motstanderen gjorde tilsynelatende sitt beste.

Hva er gøy med å spille i en lavere divisjon enn du hører hjemme i for å gå all-in mot folk som gjør objectives på sitt respektive nivå? Leder jo 7-0 til pause.

Blir som å sende James Charles med bind for øynene ut i boksekamp mot Anthony Joshua.

Jeg klarer bare ikke forstå verdien med det når du ødelegger FIFA-opplevelsen totalt for andre, uten å få noe tilbake selv. I hvert fall ikke noe jeg klarer å se.

5

Okei her er greia. Dere vet jeg har grinda menyene en del de siste dagene? Bra. Fikk craftet en icon-pakke for alle spillerne jeg har fått i player picks.

Så får jeg faen med mid Ronaldo i pakka!!!

5

Bare å beklage igjen, men fikk Cristiano Ronaldo fra PP i natt. Helt jævlig den flaksen min i år..

Fått disse uten å bruken en krone:

Messi, IF Messi, Mbappé, CR7, R9 mid, Kanté, Neymar.

Det verste er at jeg egentlig ikke har plass til Ronaldo, så blir super sin i første WL.

5

Lignende innlegg

Laster...