Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er ikke veldig lenge til vi får vite mer om hva som skjer for FIFA 21, og spesielt Ultimate Team. Det er sagt at Corona-situasjonen ikke vil påvirke slippdatoen som er ventet som vanlig i slutten av september.

Allerede om ti dager får vi Play Live, der det forventes at vi får første drypp av informasjon.

Det som blir litt ekstra spesielt er inntoget av neste generasjon xbox/PS. EA har uttalt at alle som kjøper FIFA 21 til "gammel" konsoll, vil få en gratis oppgradering til FIFA 21 for den nye konsollen.

Hva kan vi vente oss? Og hva ønsker vi oss?

Det har gått rykter om en ny spillmotor (engine) for FIFA 21. Går man til kilden, kommer man hit, som egentlig ikke sier at FIFA 21 får en ny spillmotor, bare at dette vil gi FIFA et enormt potensiale. Men det er fortsatt lov å håpe. Det ser unektelig helt sinnsykt ut. Her kjørt på den fremtidige PS5-plattformen.

Det bygges stadig nye servere, så forhåpentligvis blir dette bare bedre og bedre.

Personlig mener jeg de bør gjøre noe med reward-systemet. Har være inne på dette tidligere at de som gjør det best bør være garantert noe bedre fra player picks enn det de får.

Jeg er usikker på hvor mye vi som spiller UT kan vente oss. Vil de gjøre en større endring rundt de ulike modusene? Vil WL eksistere i sin nåværende form?

Så har vi jo alltid de pågående sakene rundt loot boxer, og hvilken påvirkning det vil ha på denne modusen. Og vi i Norge pleier å være restriktive på sånne ting, så blir interessant å følge utover.

1
6,6k kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

El_Mojo

Forrige fredag spilte jeg første kamp med min tante sine briller på (uten styrke, men litt trange), et marsvin på fanget og med beina på mormor sin krakk (utrolig hard, ikke veldig komfortabel). Eneste oppvarmingen var et slag med ludo mot nevøen til min eldste kone. Vant 5-2 etter ekstraomganger!

13

Gudleif7

Takk for en god latter!

2

Frk

Blir rød Neymar som plaster på såret til alle. Oscrue blir skuffa og vil heller ha Ghoochannejhad. Går rett inn på midten med Shearer og Barnes.

11

Jompa

Ligger ikke an til et voldsomt TOTW, så tipper de finner plass til CR7. Håland er sikker, så det kortet blir bra. Lukaku er sikker, men ikke veldig spennende. Så lyst ut for Mbappe lenge, med to mål, men når de taper kampen, samtidig som Volland scorer to, så blir det nok tyskeren.

Men vi får jo uansett best of TOTW til helgen. Har tittet litt på det, og vi kan kanskje ende opp med noe sånt?

Greit å huske på at her bryr de seg ikke om å fylle opp plassene med rett posisjon. Så det kan hende de dropper flere spillere her for å få plass til mer hypede spillere (Joe Gomez, Saint Max, Renato etc)

I fjor gikk de all out på angripere i "best of"

Så litt black friday prep:

Vi får helt sikkert flash SBCs. Fyll derfor klubben med vanlige gullkort. Disse SBCene er ute så kort tid, at hypen vil gjøre prisen på spillere høy. Spillere til discard nå kan fort tidoble seg. I tillegg vil lynrundene stort sett kun inneholde sjeldne gullkort, så det vil ikke komme så mye supply av de vanlige gullkortene til markedet under helgen. Etterspørselen er riktignok skyhøy = profit.

Viser til best of TOTW. Vi får som regel repeatable TOTW sbc, både tradeable og untradeable, først på lørdagen. Da kan det være lurt å bruke fredagen til å hente det som kan krype og gå av 82-85 ratede under diverse lynrunder. Kan også være lurt å se an litt med tanke på innkjøp av IFs fra førstkommende TOTW. De kan fort ha sitt laveste nivå i timen etter at TOTW SBCen kommer.

I fjor var det noe som het super sunday, som egentlig ikke var rare greiene. Spent på hva de gjør her.

Så er jeg alltid overrasket over at de kaller det black friday promo, men at de selv ikke har redusert pris på pakker. Om de plutselig skulle kjøre halv pris på pakker i år kan det bli et blodbad på markedet. Er dog lite sannsynlig når dette er promoen de drar inn mest på i løpet av året. I fjor forsvant blant annet 500 000 ultimate packs på PS4 da de ble sluppet i en lynrunde. Tilsvarer rundt 100 millioner kroner.

10

BlueRaptor

Hvem er deres favoritt av undervurderte spiller på FUT gjennom tidene? Altså en som har vært immense for dere, men er lavt priset og ansett som dårlig av de fleste?

1

AlphaBeast

Hvem er deres favoritt av undervurderte spiller på FUT gjennom tidene?

Tror det må være han her.

1

-k9b_

Vet ikke om det treffer spørsmålet ditt, men KdB på FIFA 14 var enormt gøy. Det var før han dro fra Chelsea. Husker jeg banket inn langskudd i lange baner. Gå mot linjen, slå femogførr og skyt med KdB.

Ellers var jeg veldig, veldig, veldig svak for Timo Werner på 19, han kostet vel 3K, men fikk etterhvert sytten spesialkort, så ikke akkurat undervurdert.

På årets utgave kan jeg ikke fatte at Dybala er nede i 30K. Han er sånn cirka den perfekte Cam’en. Har også brukt Nathan Ake i midtforsvaret siden starten omtrent.

1

unitedkid1902

Mauro Zarate på fut12 og fut13 var enorm

Kroos var også ekstrem som CF i 4-2-3-1 og CAM i 3-4-1-2 på fut13. Kunne fint spille med treigere spillere på fut12 og 13

1

Supercrabby

Vi får helt sikkert flash SBCs. Fyll derfor klubben med vanlige gullkort. Disse SBCene er ute så kort tid, at hypen vil gjøre prisen på spillere høy. Spillere til discard nå kan fort tidoble seg. I tillegg vil lynrundene stort sett kun inneholde sjeldne gullkort, så det vil ikke komme så mye supply av de vanlige gullkortene til markedet under helgen. Etterspørselen er riktignok skyhøy = profit.

Takk for nyttig info til oss som ikke er så drevne i trading. Kan kort som Danny Rose, Harry Winks og Tarkowski være gode innkjøp. 79 og 80 rated til rundt 500 coins, tarkowski til 750.

1

Jompa

Kan kort som Danny Rose, Harry Winks og Tarkowski være gode innkjøp. 79 og 80 rated til rundt 500 coins, tarkowski til 750.

Jeg går ikke etter noen spesielle spillere. Setter filteret på gold, premier league, og max bid 350. Så byr jeg på alt og får det meste av det jeg byr på til 350/400. Så bytter jeg bare ligaer. Starter med de største ligaene.

2

AlphaBeast

7

Oyvinds

Fikk han selv i Baase Icon SBC i 20. Kan tenke meg at han er helt ellevill i 21 :)

1

AlphaBeast

Det tror jeg også!

Føler han passer årets meta ganske så perfekt og det gjenspeiles ganske bra i priskurven hans. Ønsket en toppspiller som kan holde prisen greit til februar/april, så får vi se hvor lenge han faktisk blir i klubben. Base icons går jo ut av pakker neste måned og mid er typ 2 mill dyrere. Tror derfor han vil holde seg greit i pris sammenlignet med andre tilsvarende kort.

1

El_Mojo

Har gått ganske lei dette spillet, men det er jo ikke så fryktelig mye å finne på om dagen. Kjørte derfor et sølvlag + Cantona og VDS i WL, for å se hva jeg kunne få til. Endte på gull 1 med to kamper igjen, så jeg må jo si meg brukbart fornøyd med det. Hadde red pick Neymar, TOTY Bruno og EOAE Rooney som supersubs. Kanskje noen vil kalle det juks, men jeg lager mine egne regler. Tok de aldri inn før etter minst 60 minutter (bortsett fra i én kamp mot en jeg absolutt ville slå), så det var begrenset med spilletid på de.

Thaigutten Songkrasin er helgens mann. 158 cm høy, med 5* SM og nitusen i agility. Med hunter er han passe rask og overraskende god til å avslutte. Gjorde til tider meget store ting for meg. Cantona leverte naturligvis også varene, mens Wamangituka alltid vil være en stor favoritt. Forsvaret er bunnsolid, i tillegg til at midtbanen også så absolutt er brukbar. Brukte venstrekanten Sakai som CDM sammen med Oshima, i en 4-2-3-1/4-2-2-2.

Om ikke annet, så tror jeg at jeg er den første i verden til å score med en franskmann, japaner, thai og kongolesisk spiller i samme kamp.

7

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...