Fotball - Spill

TommyLee32

Vgd-Legends(fantasy-liga)

Hei folkens :)

Luftet ideen i fantasytråd(19/20)

Kunne se ut til at det var interesse for en egen liga for oss som er glade i å diskutere Fantasy her på Vgd.

Som liga indikerer, dette blir en liga for «kjentfolk», dvs at du må ha vært med i noen diskusjoner her inne som gjør at vi vet hvem du er.

Føler du at du har vært med og bidratt positivt er det bare og hive seg med, dette blir bare for gøy.

For å unngå at folk blir med underveis får du ligakode på mail.

Send en mail på følgende adresse:

Vgd-legends@outlook.com

Trenger brukernavn i mail for å kunne avgjøre om du er kvalifisert til og bli med :)

Sender kode i retur

4
60 svar

Fikk som vanlig en god start på Fantasy-sesongen(83p), men erfaringsmessig dabber det av et par runder etter dette. GW2 blir veldig spennende. Mest med tanke på mine nyopprykkede spillere. Phillips, Bamford og Mitrovic. 0-0 er marerittet i den kampen.

2
Slettet-FG61RQ Er vel du som ligger på plassen foran meg på en utrolig 141. plass OR? (Dessverre er det i ligaen du ligger en plass foran meg, og ikke OR, men tar det jeg får).

Er vel du som ligger på plassen foran meg på en utrolig 141. plass OR?

Det stemmer :-)

Lenge lurt på hva som skal til for å havne helt i toppen, og ser nå som jeg ligger der at det er helt sinnssvake mengder flaks som er nøkkelen. Min magiske touch har gjort Stones, Lowton og Wan-Bissaka til målmaskiner omtrent samme runde som jeg henter de. Da må det bli bra da.

Men opp i all flaksen så er det noen nøkkelavgjørelser jeg mer enn gjerne tar på evne-kappen også. Dobbel Spurs på WC i GW5 f eks, og WC2 i GW18 + BB i GW19 som sendte meg som en rakett inn i topp tusen. Så blir det spennende å se om jeg klarer å holde posisjon når alle andre etter hvert spiller sitt WC2.

2

Lignende innlegg

Laster...