Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Velkommen skal du være til tråden for oss Career Mode-spillere! Vi har de siste årene hatt en ny tråd hvert eneste år, men jeg likte ideen om at vi kjører en samlet tråd for de neste utgavene. Aktiviteten har dessverre vært dalende de siste årene og spesielt tråden for FIFA 20 hadde få innlegg med bare 187. MEN! Jeg må få lov til å si at kvaliteten på brukerene og innleggene i tråden er høy! Det har vært saklige diskusjoner og flotte innlegg fra kreative Career Mode-spillere. Jeg håper vi i denne tråden kan fortsette med den samme gode kvaliteten bare med enda flere innlegg! Det er utrolig morsomt å lese om andres karrierer så her er alle velkomne til å skrive så mye en vil!

Nytt spill - nye muligheter. Etter fjorårets fadese av en utgivelse får vi håpe at EA Sports har lært av sine feil og slipper et ferdig produkt. Kanskje er det i år Career Mode når nye høyder? Akkurat det får vi teste allerede neste helg. For på fredag slippes FIFA 21 og jeg må si at jeg er optimistisk til det jeg har sett og lest så langt. Jeg regner med de fleste som er interessert i Career Mode allerede har lest seg opp, men jeg slenger med en link HER med litt info.

Så, hva kan vi forvente? Personlig er jeg veldig fornøyd med at: - Du kan hoppe inn i kampen når du simulerer. - Du kan endre posisjonen til en spiller via trening. - Speidernettverket er oppgradert. Flere tusen forskjellige navn og ansikt er lagt til slik at ikke alle akademispillerne ser like ut eller har samme navn. Når du starter en ny save vil du alltid ha en speider på plass og 5-7 akademispillere i akademiet. - Moral og matchfit er en viktigere del av spillet. Du kan selv sette opp hvilke dager spillerne skal trene, hva de skal trene og hvilke dager de får hvile. - Om du plasserer en spiller i feil posisjon vil statsene synke. Det samme vil skje om moralen til spilleren er dårlig og om han presterer dårlig på trening og i kamp. - Overgangsmarkedet skal visstnok være mer realistisk. Man kan nå låne spillere og ha en kjøpsklausul i avtalen og i forhandlinger med selgende klubb kan de spør om en spiller i retur.

Hva er folkets dom over det man har sett så langt? Er det noen som allerede har tilgang til spillet og kan fortelle hvordan opplevelsen av spillet er så langt? Og hva blir din første save på FIFA 21?

3
696 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Alekseve

Red Bull kjøper York City Energidrikk-giganten har de siste årene vært på utkikk etter et engelsk lag å investere i. MK Dons og Sunderland har vært klubbene det har vært mest skrivere rundt, men nå bekrefter Red Bull at de har kjøpt York City Football Club - som fra nå av vil hete New York City Red Bulls.

York City FC ble stiftet i 1921 og er en ganske ukjent fotballklubb for de som ikke følger med langt ned i det engelske ligasystemet. Forrige gang York City var i League Two var i 2015/16-sesongen og da ble det sisteplass og nedrykk på The Mistermen. Det lengste klubben har nådd i FA Cupen er en semifinale og da må vi spole helt tilbake til 1955. Troféskapet til York City er glissent, men i 2012 og 2017 vant de FA Trophy som er en cup for lag utenom de fire øverste divisjonene i England. Klubbens rivaler er Hull City og Leeds United.

Den gigantiske merkevaren Red Bull har de siste årene hatt stor suksess med fotballagene RB Leipzig og RB Salzburg. Historien til RB Leipzig og NYC Red Bulls kan ligne på hverandre når man ser på hvor klubbene var da de ble kjøpt opp. Så får supporterne håpe på samme utvikling og suksess som den tyske og østerriske klubben har hatt de siste årene.

Enorme endringer på gang Det vil skje en enorm omveltning av klubben det neste året og i årene som kommer. Skal man tro sportsdirektøren Kevin Thelwell (47) vil det bli store utskiftninger i organisasjonen, trenerteamet og ikke minst i spillerstallen. Klubben skal utelukkende være på jakt etter unge talenter som kan utvikles og hjelpe klubben oppover ligasystemet. Om det er noe Red Bull-klubbene er kjent for så er det spillerutvikling og salg med stor profitt.

Av kjente spillere som har spilt for klubben er det verdt å nevne Ben Godfrey som spilte to år før han ble solgt til Norwich City i 2016. Midtstopperen er spådd en lysende fremtid og det er nettopp slike spillere Red Bull-systemet er flinke til å plukke opp.

Den nyansatte sportsdirektøren Kevin Thelwell er hentet fra den amerikanske klubben New York Red Bulls. Han har erfaring fra Preston North End, Derby County og Wolverhampton før turen gikk videre til USA og Red Bull-klubben. Thelwell blir sett på som en viktig brukke i Red Bull-systemet og vil få mye makt i klubben.

Store stadionplaner Klubben har siden 1932 spilt hjemmekampene sine på Bootham Crescent som har en kapasitet på 8.256 tilskuere. Lenge før oppkjøpet var det bestemt at klubben skulle flytte over til byens nye arena, York Community Stadium, som er eid av kommunen. Den nye arenaen ligger på utsiden av sentrum, mens Bootham Crescent ligger mer sentralt i byen. NYC Red Bulls skal dele arenaen med rugbylaget York City Knightes mens renoveringen av Bootham Crescent pågår.

Den nye hjemmebanen skal hete Red Bull Arena og skal etter planen stå klart til ligastarten i 2022. Red Bull satser hardt og bygger for fremtiden når de lager plass til hele 25.000 tilskuere. Det skal også være plass til butikker, puber, resturanter og kontorer i det splitter nye stadionanlegget. Det skal også investeres i et nytt toppmoderne treningsanlegg, Red Bull Training Complex, som skal ligge i nærheten av Red Bull Arena. Treningsanlegget og den nye storstua skal stå klart rundt den samme tiden.

Wayne Rooney ansettes som manager Kevin Thelwell skal ha vært på utkikk etter et profilert navn med teft for spillerutvikling. Klubben skal ha en ung profil og i Wayne Rooney har de funnet en sulten, ung trener som vil opp og frem. Spisslegenden skal ha levert en imponerende søknad og presentasjon av sine visjoner og verdier under intervjuprosessen. Sportsdirektøren skal ha blitt mektig imponert og skal se på Wayne Rooney som den perfekte matchen for klubben. Engelskmannen har gjennom sin spillerkarriere skaffet seg et stort og attraktivt navn både i Storbritannia og i resten av Europa, og nettopp dette håper klubben å dra nytte av når de skal hente nye talenter til klubben.

Wayne Rooney har signert en fireårskontrakt med høyere lønn og bonuser enn det han hadde i Derby. Flere engelske medier melder om stor interesse rundt 35-åringen, men hovedpersonen selv skal aldri ha vært i tvil etter møtene med Kevin Thelwell. Med seg i trenerteamet har den tidligere Manchester United-spilleren hentet assistenttrenerene Colin Little (47) og Darren Fletcher (36), keepertrener Craig Mawson (41) og fitnesstrener Tony Strudwick (46). Alle er hentet fra Manchester United-systemet og skal være personer manageren har stor tillit til.

- Jeg gleder meg stort til å sette i gang med dette spennende prosjektet. Etter samtalene jeg hadde med Mr. Thelwell var jeg aldri i tvil om hva som skulle bli det neste steget i karrieren min. Det er vemodig å legge opp som fotballspiller, men jeg føler meg klar for managerrollen. Jeg har fått på plass et fantastisk trenerteam som jeg har stor tillit til og tro på. Vi kan ikke vente med å sette i gang. Vi gleder oss ekstremt mye til å bygge denne klubben til noe stort, sier en smørblid Wayne Rooney på dagens pressekonferanse.

Sportsdirektøren kunne røpe at manageren står fritt til å hente de spillerene han selv vil innenfor det budsjettet han har blitt gitt. Det kom også frem at klubbens mål er å rykke opp fra League Two til League One allerede denne sesongen og at han ser for seg at NYC Red Bulls skal være en Premier League-klubb innen fem år. Det ligger derfor et stort press på den ferske manageren og hans trenerteam.

Overganger £1.2m - Ricky-Jade Jones fra Peterborough United £1.0m - Will Bapaga fra Coventry £1.0m - Xavier Amaechi fra Hamburger SV £1.0m - Nathan Wood fra Middlesbrough £1.0m - Dru Yearwood fra New York Red Bulls £800k - Kane Wilson fra Forest Green Rovers £650k - Jack Sparkes fra Exeter City Gratis - Andre Dozzell fra Ipswich Town

Spillerstall - 2021/22 * = Akademispiller

Lagoppstilling GK - Reuben Prior (18) - England - 68 ovr - 88 pot * HB - Kane Wilson (21) - England - 65 ovr - 71 pot MS - Nathan Wood (19) - England - 64 ovr - 82 pot MS - Benjamin Charlton (17) - England - 67 ovr - 86 pot * VB - Jack Sparkes (20) - England - 64 ovr - 76 pot SM - Dru Yearwood (21) - England - 65 ovr - 77 pot SM - Andre Dozzell (22) - England - 65 ovr - 74 pot OM - John Ritchie (18) - Skottland - 67 ovr - 86 pot * HV - Xavier Amaechi (20) - England - 63 ovr - 79 pot VV - Will Bapaga (18) - England - 63 ovr - 80 pot ST - Ricky-Jade Jones (18) - England - 63 ovr - 82 pot

Innbyttere HB - Jayden Webber (17) - England - 60 ovr - 85 pot * MS - Jackson Welsh (17) - England - 62 ovr - 85 pot * SM - Oliver Frost (16) - England - 60 ovr - 86 pot * OM - Dylan Hughes (18) - Wales - 63 ovr - 83 pot * HV - Tommy Hubbard (18) - England - 59 ovr - 84 pot * VV - Shane Jack (18) - Skottland - 62 ovr - 83 pot * ST - Lance Lucas (17) - England - 62 ovr - 82 pot *

Reserver GK - Jacob Bird (18) - England - 64 ovr - 83 pot * MS - Ellis Leigh (17) - England - 58 ovr - 84 pot * MS - Jenson Clifford (16) - England - 55 ovr - 83 pot * VB - Ellis Ball (16) - England - 52 ovr - 85 pot * SM - Hugo Houghton (18) - England - 56 ovr - 83 pot * SM - Tyler Perry (17) - England - 55 ovr - 85 pot * SM - Malcolm MacKintosh (18) - Skottland - 55 ovr - 83 pot * OM - Riley McIntyre (17) - Skottland - 58 ovr - 82 pot * HV - Douglas Kerr (17) - Skottland - 56 ovr - 83 pot

7

BuryMeInSmoke

York

Veldig nytenktende og morsom idé!

York er også en klubb som sliter mye økonomisk og har ligget med brukket rygg nede i ligasystemet. I tillegg har både klubben og byen masse historie. Fansen til York har ikke hatt mye å juble for de siste årene, så nytt eierskap der tror jeg de bare hadde hatt glede av.

Det som er en kuriositet er at Red Bull selv ønsket for noen år siden å investere i Leeds United, siden de ikke har noen klubber i England. Det var lenge diskusjoner om dette. Men det hadde aldri fansen godtatt. At de velger seg en annen Yorkshire-klubb med stort potensial er jo gøy, og ikke helt urealistisk heller.

Gleder meg til nye oppdateringer!

Fikk inspirasjon selv til å begynne på en RTG-karriere. Nå har jeg lagt Köln-karrieren på hylla for en liten periode.

Derfor har jeg nå satt i gang en ny karriere med Southend United, som ligger helt på bunn i League 2 med store økonomiske utfordringer. Har begynt å skrive en rapport allerede, om hvilke spillere jeg har solgt og kjøpt inn. Men jeg skal spille et par kamper til i løpet av kvelden før jeg legger den ut.

4

sindreo96

Derfor har jeg nå satt i gang en ny karriere med Southend United, som ligger helt på bunn i League 2

Spennende! Lykke til

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...