Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Velkommen skal du være til tråden for oss Career Mode-spillere! Vi har de siste årene hatt en ny tråd hvert eneste år, men jeg likte ideen om at vi kjører en samlet tråd for de neste utgavene. Aktiviteten har dessverre vært dalende de siste årene og spesielt tråden for FIFA 20 hadde få innlegg med bare 187. MEN! Jeg må få lov til å si at kvaliteten på brukerene og innleggene i tråden er høy! Det har vært saklige diskusjoner og flotte innlegg fra kreative Career Mode-spillere. Jeg håper vi i denne tråden kan fortsette med den samme gode kvaliteten bare med enda flere innlegg! Det er utrolig morsomt å lese om andres karrierer så her er alle velkomne til å skrive så mye en vil!

Nytt spill - nye muligheter. Etter fjorårets fadese av en utgivelse får vi håpe at EA Sports har lært av sine feil og slipper et ferdig produkt. Kanskje er det i år Career Mode når nye høyder? Akkurat det får vi teste allerede neste helg. For på fredag slippes FIFA 21 og jeg må si at jeg er optimistisk til det jeg har sett og lest så langt. Jeg regner med de fleste som er interessert i Career Mode allerede har lest seg opp, men jeg slenger med en link HER med litt info.

Så, hva kan vi forvente? Personlig er jeg veldig fornøyd med at: - Du kan hoppe inn i kampen når du simulerer. - Du kan endre posisjonen til en spiller via trening. - Speidernettverket er oppgradert. Flere tusen forskjellige navn og ansikt er lagt til slik at ikke alle akademispillerne ser like ut eller har samme navn. Når du starter en ny save vil du alltid ha en speider på plass og 5-7 akademispillere i akademiet. - Moral og matchfit er en viktigere del av spillet. Du kan selv sette opp hvilke dager spillerne skal trene, hva de skal trene og hvilke dager de får hvile. - Om du plasserer en spiller i feil posisjon vil statsene synke. Det samme vil skje om moralen til spilleren er dårlig og om han presterer dårlig på trening og i kamp. - Overgangsmarkedet skal visstnok være mer realistisk. Man kan nå låne spillere og ha en kjøpsklausul i avtalen og i forhandlinger med selgende klubb kan de spør om en spiller i retur.

Hva er folkets dom over det man har sett så langt? Er det noen som allerede har tilgang til spillet og kan fortelle hvordan opplevelsen av spillet er så langt? Og hva blir din første save på FIFA 21?

3
696 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

sindreo96

BREAKING NEWS SKY SPORT

Luton Town har ikveld kunngjort på sin offisielle twitter konto at tidligere Bournemouth manager Eddie Howe tar over Luton klubben. Howe har vært arbeidsledig etter han ledet Bournemouth til nedrykk i 2019/2020 sesongen. Howe forklarte før et samlet pressekorps at han har avslått tilbud fra flere Premier League klubber om å overta som manager. Howe forklarte videre at han håper han kan bygge opp Luton Town slik han gjorde i Bournemouth. Ansettelsen av Howe har sendt sjokkbølger i England å kunngjøringen av Howe har sendt Luton fansen til himmelsk. Flere supportere har tro på at Howe kan gjøre mirakler med mannskapet denne sesongen. Det er hvert fall knyttet enorme forventinger når Luton sesongåpner hjemme mot Huddersfield i August.

Howe har et av divisjons laveste budsjett å jobbe med i overgangsvinduet. Det er ventet at 3-4 nye spillere skal komme inn å 3-4 spillere ut i Howe sitt første vindu.

VG

VG kunne avsløre at Kristiansand gutten Jesper Daland har signert en 5-årskontrakt med klubben.

Luton Town bekreftet kort tid senere overgangen med en video på Twitter og beskjeden «Velkommen, Jesper».

Overgangssummen, som ifølge VGs informasjon skal ligge rundt 1.1m euro å blir Eddie Howe førstemann inn dette vinduet.

– Jesper er en vi har kjent til i en god stund nå. Vi har fulgt ham over en lengre tidsperiode. Han var en spiller vi utpekte som en som kunne komme inn og virkelig forbedre oss. Vi er utrolig fornøyde med at han har takket ja til å komme hit, sier manager Eddie Howe i en pressemelding.

Crewe Alexandra League 2 klubben kunne informere om at kantspilleren Charlie Kirk har signert før Luton. Kirk kommer i en bytte avtale som sender LuaLua til League 2 klubben.

- Kirk er en meget spennende kant spiller som inneholder flere av de kvalitetene vi er ute etter. Han er god 1vs1, rask å gjør grov jobben hjemover å. Han er fortsatt bare 22 år å bare han kan bestemme hvor god han vil bli.

Sam Byram er klar før Luton Town

Byram har ikke levd helt opp til de forventingene det va til han når han slo gjennom før et par år siden. Nå er venstrebacken klar før en ny utfordring under en manager som har vist tidligere at han er flink til å få fram det beste i spillerne. Byram har bra med erfaring fra tidligere klubber å blir en av lederne av spillergruppen.

#2 Byram har gått på varmgang i Luton sin spiller shop etter at overgangen ble bekreftet.

Luton jobbet lenge med å skaffe klubben en ny spiss, flere mislykkede forsøk på Keinan Davis og Michael Obafemi gjorde at Luton måtte endre overgangsstrategi. Howe tok kontakt med sin tidligere klubb angående 21 år gamle Sam Surridge. Etter mye om å men skrev Surridge under før Luton Town.

Spillere inn:

Sam Byram fra Norwich før 3.9m euro

Charlie Kirk fra Crewe Alexandra før 1m euro+ LuaLua

Sam Surridge fra Bournemouth før 1.9m euro

Jesper Daland fra Start før 1.1m euro

Spillere ut:

James Collins til AZ før 2m euro

Dan Potts til Dusseldorf før 1.2m euro

Danny Hylton til Bejing Gudan før 850k euro

Ryan Tunnicliffe til KAS Eupen før 770k euro

Martin Cranie til Orlando City før 480k euro

Spillerstall:

K: Simon Sluga, 27 år, Kroatia, 69 ovr

K: James Shea, 29 år, England, 66 ovr

K Tiernan Parker, 18 år, Nord-Irland, 51 ovr

VB: Sam Byram, 26 år, England, 73 ovr

VB: Kal Naismith, 28 år, Skottland, 69 ovr

VB: Brendan Galloway, 24 år, England, 64 ovr

MS: Sonny Bradley, 28 år, England, 70 ovr

MS: Matty Pearson, 26 år, England, 70 ovr

MS: Tom Lockyer, 25 år, Wales, 69 ovr

MS: Jesper Daland, 20 år, Norge, 65 ovr

MS: Corey Panter, 19 år, England, 53 ovr

HB: James Bree, 22 år, England, 68 ovr

SDM: Pelly-Ruddock Mpanzu, 26 år, England, 70 ovr

SDM: Glen Rea, 25 år, Irland, 69 ovr

SDM: Eunan OKane, 30 år, Iraland, 64 ovr (innlånt)

SM: Kiernan Dewsbury-Hall, 21 år, England, 69 ovr (innlånt)

SM: Luke Berry, 28 år, England, 68 ovr

SM: Louis Rodgers, 17 år, England, 67 ovr (akademi spiller)

SM: Joe Morrell, 23 år, Wales, 67 ovr

SOM: George Moncur, 26 år, England, 67 ovr

VM: Dion Pereira, 21 år, England, 66 ovr

VV: Charlie Kirk, 22 år, England, 68 ovr

HM: Tom Ince, 28 år, England, 70 ovr (innlånt)

HV: Jordan Clark, 26 år, England, 67 ovr

S: Harry Cornick, 25 år, England, 69 ovr

S: Sam Surridge, 21 år, England, 68 ovr

S: Eljah Adebayo, 22 år, England, 64 ovr

S: Sam Nombe, 21 år, England, 57 år (innlånt)

11er

Sluga

Bree-Pearson-Bradley-Byram

Mpanzu

Rodgers-Morrell

Ince-Surridge-Kirk

Benk:

Cornick, Clark, Pereira, Moncur, Rea, Lockyer, Daland

6

lukasliverpool

Luton Town har ikveld kunngjort på sin offisielle twitter konto at tidligere Bournemouth manager Eddie Howe tar over Luton klubben.

Spennende klubb og manager! Gleder meg til å følge denne videre.

2

Alekseve

Eddie Howe tar over Luton

Denne blir gøy å følge! Jeg legger inn aksjer på at Eddie Howe kan utvikle Jesper Daland til en landslagsstopper. Charlie Kirk har jeg aldri lagt merke til, men han ser ut som en spennende spiller.

Lykke til!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...