Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Velkommen skal du være til tråden for oss Career Mode-spillere! Vi har de siste årene hatt en ny tråd hvert eneste år, men jeg likte ideen om at vi kjører en samlet tråd for de neste utgavene. Aktiviteten har dessverre vært dalende de siste årene og spesielt tråden for FIFA 20 hadde få innlegg med bare 187. MEN! Jeg må få lov til å si at kvaliteten på brukerene og innleggene i tråden er høy! Det har vært saklige diskusjoner og flotte innlegg fra kreative Career Mode-spillere. Jeg håper vi i denne tråden kan fortsette med den samme gode kvaliteten bare med enda flere innlegg! Det er utrolig morsomt å lese om andres karrierer så her er alle velkomne til å skrive så mye en vil!

Nytt spill - nye muligheter. Etter fjorårets fadese av en utgivelse får vi håpe at EA Sports har lært av sine feil og slipper et ferdig produkt. Kanskje er det i år Career Mode når nye høyder? Akkurat det får vi teste allerede neste helg. For på fredag slippes FIFA 21 og jeg må si at jeg er optimistisk til det jeg har sett og lest så langt. Jeg regner med de fleste som er interessert i Career Mode allerede har lest seg opp, men jeg slenger med en link HER med litt info.

Så, hva kan vi forvente? Personlig er jeg veldig fornøyd med at: - Du kan hoppe inn i kampen når du simulerer. - Du kan endre posisjonen til en spiller via trening. - Speidernettverket er oppgradert. Flere tusen forskjellige navn og ansikt er lagt til slik at ikke alle akademispillerne ser like ut eller har samme navn. Når du starter en ny save vil du alltid ha en speider på plass og 5-7 akademispillere i akademiet. - Moral og matchfit er en viktigere del av spillet. Du kan selv sette opp hvilke dager spillerne skal trene, hva de skal trene og hvilke dager de får hvile. - Om du plasserer en spiller i feil posisjon vil statsene synke. Det samme vil skje om moralen til spilleren er dårlig og om han presterer dårlig på trening og i kamp. - Overgangsmarkedet skal visstnok være mer realistisk. Man kan nå låne spillere og ha en kjøpsklausul i avtalen og i forhandlinger med selgende klubb kan de spør om en spiller i retur.

Hva er folkets dom over det man har sett så langt? Er det noen som allerede har tilgang til spillet og kan fortelle hvordan opplevelsen av spillet er så langt? Og hva blir din første save på FIFA 21?

3
696 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

BuryMeInSmoke

Rykket nettopp opp til La liga med Madrid-klubben Rayo Vallecano.

Tenkte derfor at det var en passende anledning å dele en oppdatering.

Ivan Saponjic ble toppscorer med 34 mål, Joni Montiel ble assistkonge, og Rayo tok førsteplassen i Segunda divisjon.

Vanskelighetsgrad: Ultimate (med sliders)

Litt fakta om klubben

Rayo er en mildt sagt utradisjonell klubb i spansk sammenheng. Klubben holder til i nabolaget/bydelen Vallecas, og er kjente for å ha en svært tilknyttet tilhørighet til området. En familieklubb som tar vare på sine engasjerte supportere, og hører på dem når de mener klubben går i feil retning. Samtidig er det også friksjon og sterke meninger mellom eierne og supporterne. Klubbens eiere har nemlig brukt mye penger på investeringer i USA og på nye spillere. Samtidig som fasilitetene, stadion og området rundt er svært slitt og kunne hatt behov for restaurering.

Klubben er også kjente for å være veldig venstre-orienterte politisk. Fanesakene deres er anti-rasisme, homofiles rettigheter og å hjelpe de fattige. På mange måter kan man si at Rayo er veldig like den tyske klubben St. Pauli.

Rayo har vært i La liga flere ganger tidligere men har som regel rykket rett ned igjen. Fotballen de har vært kjente for å spille har ofte vært fremoverrettet hurtig kontringsfotball. Klubben har ingen bitre rivaler, men de nærmeste må kanskje være Getafe og Atletico Madrid.

For å konkludere så kan jeg si at det er en veldig morsom utfordring å være manager for Rayo. Til nå har jeg spilt circa 75% av kampene og simulert resten. Antakeligvis blir det rundt det samme tallet i denne sesongen.

(Må sies at jeg jukset litt før karrieren og overførte Ivan Saponjic og Akieme, fordi de var utlånt og ikke mulige å kjøpe ut.)

Laget/troppen:

Fulgencio 72 Saponjic 76 Diaz 75

Montiel 75

Comesana 77 Rivera 73

Akieme 75 Velazquez 76 Kossounou 74 Vidal 76

Werner 72

Benk: Jaume 75, Mbe Soh 71, Valenzuela 72, Alzate 75, Fontana 69, Coman 76, Djitté 71

POS. OVR. YEAR NAT

GK Werner 72 25 år Argentina

GK Jaume 75 30 år Spania

GK Zidane 70 23 år Frankrike

VB. Akieme 75 23 år Spania

VB. Valenzuela 72 22 år Argentina

CB Velazquez 76 27 år Uruguay

CB Kossounou 74 20 år Frankrike

CB Mbe Soh 71 20 år Frankrike

CB Dieguez 70 25 år Spania

CB Martin 68 21 år Spania

RB. Vidal 76 26 år Spania

CDM Alzate 75 22 år Columbia

CDM Rivera 73 24 år Spania

CDM Comesana 77 24 år Spania

CDM Azevedo* 69 19 år Uruguay

CDM Camara * 69 19 år Frankrike

CM Kemen 72 24 år Frankrike

CAM Montiel 75 22 år Spania

CAM Fontana 69 21 år USA

CAM Zampedri* 67 19 år Argentina

RW Fulgencio 72 21 år Mexico

RW Diaz 75 22 år Costa Rica

RW N'Dri 70 20 år Elfenbenskysten

LW Coman 76 23 år Romania

ST Saponjic 76 23 år Serbia

ST Valencia 72 21 år Chile

ST Djitté 71 21 år Senegal

ST Mendes * 64 17 år Spania

* = Juniorspillere/regen

Spillerlogistikk

Har i dette overgangsvinduet 50 millioner£ tilgjengelig for å kjøpe spillere.

I overkant mye med tanke på at jeg har grei dekning på de fleste plasser. Og jeg vil helst ikke kjøpe alt for "kjente" spillere fordi det blir for urealistisk. Ser etter en ny back og en stopper for å forsterke laget.

Sliter med å holde igjen tett bakover. Kossounou som ble hentet i Januarvinduet viste seg å være en fantastisk signering. Men det har vært mye rotasjon om makkerplassen.

Velazquez har fått mange sjanser men har skuffet stort. Gjør altfor mange feil og kommer for ofte på etterskudd. Bør forvente mer av en ledertype som han. Derfor ser det ut til at det er han som må erstattes før sesongen sparkes i gang. Mbe Soh som ble kjøpt fra Nottingham forrest har vært et bra tilskudd, men er nok ikke helt moden for å være fast på førstelaget enda.

Valenzuela kan vikariere både på venstre og høyreback. Men må nok også få inn en til der for å ha dobbel dekning.

6

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...