Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rart at ingen har opprettet en tråd for FM 21 nå som vi er 1 dag unna release. Har det "gått ut på dato"? Har de fleste gått over til FIFA? Får dere ikke lov til å spille av kjerringa fordi hun ikke orker dine jublende brøl? Eller at du kaster ting rundt deg fordi laget ditt tapte cupfinalen på overtid etter at laget ditt dominerte fra start til slutt?

Da er i hvertfall tråden opprettet, i håp om at vi kan dele taktikker, resultater og andre ting med hverandre.

Hvilket lag tenker dere å begynne med? Hva er forventningen til årets versjon?

Og dette er hva som er nytt i FM 21. Tror dette blir bra!

2
172 svar

172 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

CryniX

Sesongen 20/21

Starter saven med en forholdsvis sterk tropp, nylig nedrykka som klubben er, og er spådd på en 3. plass i ligaen. Legger umiddelbart om til en slags 4-2-2-2-formasjon jeg har hatt suksess med på andre saver, da med vesentlig sterkere klubber, for å drille inn taktikk til senere. Denne fungerer stort sett veldig godt i hjemmekamper mot svakere lag, og jeg ser jeg har en ganske enkel start på Championship-sesongen. Velger også å kjøre en standard 4-2-3-1 med (stort sett) samme spillerroller og spillemønster med/uten ball og under overganger, denne brukes primært mot de 25-35% tøffeste lagene, og oftere på bortebane enn hjemmebane.

0 i transferbudsjett og -60k/w på lønnsbudsjettet gir minimalt med handlingsrom, men med litt kyndige reforhandlinger av kontrakter og noen utlån får vi til slutt gjort noen få endringer i a-stallen. Inn kommer Emile Smith Rowe (lån), Daniel Sturridge (gratis) og Yaya Touré (gratis) samtidig som totalt 13 spillere forsvinner ut på lån i løpet av sesongen totalt. Jeg fikk aldri solgt noen, og jeg prøvde vel helt ærlig ikke så veldig hardt heller.

Plankekjører fra dag 1 og står med 9-1-0 etter 10 ligakamper før vi går 0-3-1 i november. Formen bedrer seg og man henger med i toppen med Watford, Norwich og min fetters Blackburn. Ryker i kvartfinalen i ligacupen like før jul, 2-3 hjemme mot Man Utd som avgjorde med en Fernandes-straffe i 93. minutt. Halvveis i sesongen troner vi tabellen med 4p ned til Watford, men holder sjeldent nullen. Begovic i kassa gjør mange tabber, og vingspillet fra Brooks på høyresiden er under pari. Får inn Isak Petterson fra Norrköping (gratis), høyrebacken Jorge Sánchez (América - £1,9m) og klarer utrolig nok å hente inn Rodrygo på lån fra Real Madrid.

Plukker veldig godt med poeng resten av sesongen, men klarer ikke holde følge med Blackburn som vant 17 av sine 18 siste ligakamper. Ender dog på en sikker 2. plass, går 33-8-5, 108-42 i målforskjell og solide 107 poeng med 19p ned til Brentford på tredjeplass. Ligatabellen kan sees her. Slår ut PL-lagene Aston Villa og Southampton i FA-cupen, men møter nok en gang Man Utd i 5. runde og taper 2-4.

Har dessverre ikke bilde av stallen fra før 24. juli 2024, så jeg husker ikke performance til gutta. Men Arnaut Danjuma bar laget omtrent helt alene før jul og endte sesongen med 20 mål og 17 assist fra venstrekanten, samtidig som Dominic Solanke og Joshua King våknet litt etter jul og endte opp med henholdsvis 25+5 og 25+6.

Sesongen 21/22

Målet til styret er å unngå nedrykk, selv håper jeg på minst mid-table. I tillegg til de to nevnte taktikkene fra forrige sesong begynner jeg nå å drille inn en 4-3-3 (som jeg i ettertid har fjerna, da den ikke fungerte særlig). Overgangsaktiviteten for sommervinduet følger.

Inn:

Dominik Livakovic fra Dinamo Zagreb (£9m til £11m) Dominik Szoboszlai fra RB Salzburg (£10,5m til £17m) Riechedly Bazoer fra Vitesse (£6m) Yéremi Pino fra Villareal (£3,5m) Robert Navarro fra Real Sociedad (£700k) Antony fra Ajax (£15m) Zinho Vanheusden fra Standard Liège (£15m til £17,5m) Ryan Gauld fra Farense (gratis) Darío Sarmiento fra Estudiantes (gratis) Viktor Claesson fra Krasnodar (gratis) Jonathan Calleri fra Osasuna (gratis) Max Aarons fra Norwich (£30m til £35m) Ömer Beyaz fra Fenerbahçe (gratis)

Ut:

Jack Stacey til Burnley (£11,75m) Asmir Begović til Slavia Praha (£1m) Jordan Zemura til Fleetwood (£50k) Sam Sherring til MK Dons (£50k) Ryan Glover til West Brom (£35k) Junior Stanislas til OGC Nice (£8,25m) Sam Surridge til Rotherham (£1,5m) Adam Smith til West Ham (£17,5m)

Samtidig går Dan Gosling ut på lån til Salernitana, og fem unggutter sendes på lån til diverse småklubber.

Åpner sesongen emd å slå Wolves, Leeds og Brentford før en skrell mot West Brom allerede i 2. runde i ligacupen sender oss ut. Er dog flink til å ikke tape i PL, og har heng på Arsenal, Tottenham, Everton og Sheffield United som kjemper om plassene bak de etablerte topp fire-lagene (Man Utd, Man City, Chelsea og Liverpool er beinharde på FM) til tross for 2 seiere siste 12 når man er halvveis i serien - taper dog kun 4 kamper, og håper om en upper half finish lever. Klarer å slå nåde Arsenal og Chelsea hjemme i løpet av høsten, er fornøyd med det, men angrepet scorer generelt litt lite. Samtidig slipper jeg inn mål i 19 kamper på rad i alle turneringer, og er på leit etter kvalitet i forsvaret. Det blir for mye purple patches i begge ender av banen, og jeg tar litt grep i januar. Inn kommer Benjamín Rodríguez fra Defensor Sporting (gratis), Krzysztof Piątek fra Hertha Berling (£15m) og Thilo Kehrer fra PSG (£11m) samtidig som Ryan Gauld ryker til Watford (£16m) en halv sesong etter at han signerte gratis, Jack Simpson går til Brentford (£12,5m) og Philip Billiing går til Norwich (£20m).

Ryker i fjerde runde av FA-cupen mot Chelsea, nok en gang et 2-3 tap som sender meg ut av en cup etter at Tammy Abraham avgjorde i 83. minutt. Kjører egentlig over Chelsea, men de er mer effektive. Slår tilbake med tre strake ligaseiere i februar, deriblant hjemmekamper mot Liverpool og Man Utd og sikrer månedens manager i en tøff måned. Så følger fire kamper uten seiere, før fire seiere på rad (inkl. 1-3 borte mot City), og ett poeng på siste to kamper betyr at jeg sniker meg inn på en 6. plass ved sesongslutt med stusslige 54 poeng, på målforskjell foran Arsenal som dermed må spille Conference Cup i stedet for Europa League! Sheffield går på et helt drøyt run og holder nesten på å ta en CL-plass, men choker siste 3-4 kampene.

Sesongens beste spillere er definitivt Solanke med sine 17 ligamål, Vanheusden og Mepham som bærer forsvaret sammen med Livakovic i kassa. Pino overrasker fra kantposisjon og utvikler seg fint, en spiller jeg egentlig kjøpte av økonomiske årsaker for videresalg, men som jeg nå benytter mer enn Antony som virkelig skuffer. Lerma på midtbanen gjør også en knallbra jobb med å balansere midtbanen, men blir overarbeidet da man ikke har noen alternativer for han. Samtidig må det også fremheves at Piątek scorer vanvittige 14 mål på 17 ligakamper etter at han kommer inn, og er på mange måter katalysatoren for å sende laget ut i spill på kontinentet.

Sesongen 22/23

Et "nyopprykka" lag skal ut i Europa, ja. Da må vi heve både kvalitet og bredde. Forsøker å tjene noen raske slanter ved å legge ut et par av gratisspillerne som ble hentet forrige sommer ut for salg, da stort sett samtlige skuffer.

Inn:

Álex Grimaldo fra Benfica (£19,5m til £21m) Jack Grealish fra Aston Villa (£30m til £32m) Darwin Núñez fra Benfica (£26,5m til £32,5m) Renyer fra Santos (£9m) Jahkeele Marshall-Rutty fra Toronto (gratis) Asanele Velebhayi fra Cape Town Spurs (gratis) Isaías Andrada fra Vélez Sarsfield (gratis) Josko Gvardiol fra RB Leipzig (lån) Francisco Trincão fra Barcelona (lån - £2m) Djibril Touré fra Watford (£22,5m til £23m) Scott McTominay fra Man Utd (£48m til £53m)

Ut:

Viktor Claesson til Burnley (£17,5m) Dominic Solanke til Spartak Moskva (£45m) Joshua King til Brentford (£10m) Steve Cook til Norwich (£3,5m) Kyle Taylor til Hibernian (gratis) Tyler Cordner til Larne (gratis) Riechedly Bazoer til Tianjin (£11,25m) Mikael Ndjoli til Gremio (gratis) Francis Vincent til Huddersfield (£100k) Jacob Lauritsen til Plymouth (gratis) Arnaut Danjuma til Torino (£17,5m) Jonathan Calleri til Stade Rennes (£14,25m til £18m)

9 spillere lånes ut til lavere klubber.

Åpner sesongen mot Chelsea, Liverpool Wolves, Newcastle og United og må på mange måter spille catch-up helt fra begynnelsen da jeg går på tre raske tap mot de beste lagene der. Trekker dog heldig i cuper (Rio Ave, Slavia Praha og FC København i EL) og går til kvartfinalen i ligacupen der man går på et skuffende 0-1 tap mot Brentford, som senere vant hele greia. Er i knallform og vinner 9 av 11 ubeseirede kamper og er oppe og snuser på EL- og CL-plasser igjen før (og like etter) VM-pausen. EL-gruppa vinnes, og vi trekker Lyon i 2. utslagsrunde. Målsetningen var avansement fra gruppa, så alt herfra er en bonus, men dette Lyon-laget er ikke umulig å slå siden de har mista Depay, Guimarães, Dembélé og Paquetá.

Laget presterer såpass bra, og økonomien er ganske trang etter et siste sommeres tunge investeringer. Velger derfor å gutse på med nåværende lag og håpe på det beste uten noe friskt blod i januar. 4 spillere sendes ut på lån.

Ligaen pløyes greit gjennom i andre halvdel av sesongen. Vinner stort sett mot samtlige "dårligere" lag, og plukker ok med poeng mot gode lag også. Smasher fetteren min 0-5 på bortebane, som kickstarter et eventyrlig run med seiere borte mot Tottenham og City, g man er vel oppe i 9 clean sheet på 12 kamper. Chelsea går på trynet i siste kampen, og Bournemouth sikrer 4. plassen på målforskjell! Samtidig slåes Lyon 1-0 over en kamp (!), Zenit bankes 4-0 hjemme og et redusert lag sikrer 2-2 borte, mens Gladbach putter opp mer motstand med 1-1 hjemme og 3-3 borte. Bournemouth går videre til EL-finale på bortemål, og møter selveste Barcelona! Finalen tapes 3-2 etter en veldig jevnspilt førsteomgang der vi egentlig var det beste laget men lå under 1-0 til pause, før de dominerte fullstendig etter pause og vant fullt fortjent selv om jeg fikk to trøstemål etter 81 og 95 minutter). Er likevel kjempefornøyd med innsatsen!

Er dette forresten en bug, eller har det en logisk forklaring? Sikter da til møtet med Lyon, som jeg kun møtte på hjemmebane. Har vært borti at andre har møtt et lag i enten én hjemme-/bortekamp i sluttspill tidligere, men det har aldri hendt meg.

Sesongens spillere er definitivt Darwin, som bøtter inn 25 ligamål og ender opp på 31 mål totalt. Grimaldo er en ny dimensjon på venstrebacken og jeg har endelig et fungerende og bra backpar, samtidig som Mepham og Vanheusden fremdeles gjør det veldig bra og utvikler seg fint. På midten utgjør Lerma/McTominay en dynamisk duo, Szoboszlai leverer fra 10er-posisjon, kantene bidrar og man har to relativt gode spisser på topp der når man supplerer Darwin med forrige sesongs super-polakk.

Sesongen 23/24

Ok, CL er et helt annet nivå enn EL, der engelske lag stort sett kan cruise seg videre fra gruppespillet. Nok en gang bør det forsterkes både i kvalitet og bredde, og jeg velger å gjøre et par deals fra de "store" lagene ved å hente transferlistede spillere eller spillere jeg ser har fått lite spilletid siste 1-2 sesongene. Samtidig rykket Leicester ned sesongen i forveien, noe som byr på noen interessante muligheter derfra.

Inn:

Diogo Dalot fra Man Utd (£12,5m) Luis Suárez fra Granada (£20m) Dani Ceballos fra Real Madrid (gratis) Fabio Miretti fra Juventus (£975k) Ansu Fati fra Barcelona (£23,5m - de kjøpte Sancho og Fati måtte vekk) Yusuf Demir fra Rapid Wien (£12m, lånes tilbake en sesong grunnet arbeidstillatelse) Youri Tielemans fra Leicester (£32,5m)

Ut:

Nnamdi Ofoborh til Rotherham (£1,3m) Thilo Kehrer til Leeds (£36,5m) Isak Pettersson til Krasnodar (£5,5m) Antony til Leeds (£28m)

Samtidig sendes 12 spillere på lån.

Nok et år med en blytung sesongstart, da Liverpool borte, Man Utd hjemme og Arsenal borte er de tre første ligakampene. Nok et år med catch-up altså, samtidig som man møter Chelsea i 3. runde og ryker 3-4 hjemme etter et Timo Werner-show uten like. Så starter en frustrerende høst der man avgir poeng unødvendig i kamper. Livakovic i kassa begynner å gjøre tabber man ikke forventer av en slik keeper, man slipper til enormt mye sjanser bakover og klarer ikke sette nok sjanser selv. Har vel rundt -4 i xG/xGA ved jul, og ligger 10p topp fire. Kjemper med Tottenham om 6. plassen som sikrer EL.

Havner i gruppe med Real Madrid, Borussia Dortmund og Rangers i CL, åpner med 1-0 hjemme mot Rangers og et påfølgende bittert 2-3 tap hjemme mot Real (som scoret i 82. og på straffe i 84. minutt), før man maltrakterer tyskerne 4-1 borte og 2-0 hjemme som sikrer avansement med to kamper igjen. Velger å hvile spillere i siste to kampene, og klarer 1-1 borte mot skottene før reservene faktisk slår Real Madrid 1-2 borte.

Bestemmer meg for å gå litt drastisk til verks i januar. Jeg vet angrepet skal være godt nok til å kjempe om CL-spill, og har flere allsidige spillere som kan kjempe om plasser i et toppet lag, men har ikke klart å finne riktig konsellasjon i forsvaret. Er også stor kvalitetsforskjell mellom førstevalg og backup. Henter inn tre juniorspillere i Asger Post fra Midtjylland (gratis), Alex fra Real Madrid (£275k) og Scott Chisholm fra Aberdeen (£525k) før jeg går for samme taktikk som i sommer ved å titte til de store lagene og se hva de kan kvitte seg med.Den suverene ligalederen Chelsea har et par fine spillere, henter Ben Chilwell (£9,75m) og Tosin Adarabioyo (£40m til £42m) fra de, samt stortalentet Márcio Puga fra samarbeidsklubben Zürich for £13m. Samtidig går Piątek til Norwich (£30m), Lloyd Kelly går til Wolfsburg (£40m) og Jefferson Lerma går til CSKA Moskva (£31m til £35m). Sender Dalot, Puga og en junior på lån.

Adarabioyo viser seg å være en av de beste signeringene jeg kunne gjort, tror jeg. Etter hans ankomst holder man nullen i 8 av de neste 15 ligakampene og slipper inn totalt 7 mål i samme periode. Sistehalvdelen av sesongen går Bournemouth 14-3-2 og slår United 1-2 borte, Arsenal 6-0 hjemme i det som må være sesongens kamp på engelsk jord, samt City nok en gang. Det eneste laget jeg ikke klarer å slå denne sesongen (i alle turneringer) er Liverpool. Man ender til slutt på 4. plass, 2p foran Arsenal på 5., etter at de tapte mot City i siste ligakamp samtidig som undertegnede slo Burnley 4-2 hjemme.

Registrerer at målforskjellen totalt sett er ganske så lik, men at man nå taper færre kamper enn man har gjort tidligere. Bournemouth er blitt et vanskelig lag å slå, selv om man fremdeles går på noen stygge blemmer - taper blant annet 5-0 borte mot Fulham i nest siste ligakamp etter fem mål av ingen andre enn Arkadiusz Milik, noe som satte en skikkelig knekk i drømmen om CL-spill både mtp. poeng og målforskjell.

I Champions League trekker vi PSG i første utslagsrunde, vinner 3-2 hjemme etter å ha gått til pause med en tremålsledelse, men pisser den vekk i andreomgang. Returen ender 4-1 til PSG, og man går fortjent ut totalt sett, men kan heve hodet av innsatsen.

I FA-cupen får vi gode trekninger for en gangs skyld, med Millwall borte (1-5), Rochdale hjemme (3-1) og Bristol City hjemme (5-0) før man møter City i kvarten. De slåes 2-1, samme gjøres Liverpool i semien i en høyst ufortjent seier, før Brigthon slåes 2-0 etter ekstraomganger i finalen og Bournemouth tar sitt første trofé på øverste nivå i klubbens historie!

I løpet av den neste måneden ferdigstilles også klubbens nye 21k-seters stadion, og vi får endelig spille på hjemmebane etter å ha spilt på lånt stadion i 2 år. Klubben er også i ferd med å oppgradere trenings- og juniorfasiliteter som er ferdig i hhv. september og desember 2024, og er da state of the art.

Sesongens beste spillere er definitivt Darwin nok en gang, med sine 27 ligamål ender han som toppscorer og ender på 37 mål på 45 kamper i alle turneringer. Tosin som stabiliserte forsvaret må nevnes, samtidig som Tielemans og Aarons leverte 25 assist fra RB og RCM. Livakovic har noen enkeltkamper der han er prime Manuel Neuer, men kan også ha et par skikkelig Massimo Taibi-øyeblikk.

Sesongen 24/25

Etter å ha sneket seg hårfint inn topp fire to år på rad, må det vel være akseptabelt å hevde man er et etablert topplag, selv om marginene har vært særdeles små. To sesonger på rad med 70+ poeng er noe å bygge videre på, og mtp. at man solgte spillere for £100m i januar har man også betydelige midler å investere for i sommer.

Keeperplassen er bankers, og med homegrown backup-keeper ser jeg liten vits i å investere her. Bestemmer meg tidlig for å hente inn litt rutine, og prøver fremdeles å gjøre smarte investeringer i stedet for å splashe alle pengene på en spiller. Siden City endte på 6. plass forsøker jeg likevel helhjertet på Phil Foden, fordi hvorfor ikke? Får akseptert bud og han bruker 11 dager før han bestemmer seg for å avslå kontrakten. Samtidig gjør jeg flere andre handler.

Inn:

Jean Pyerre fra Gremio (£27,5m) Ilija Kenjalo fra Vojvodina (£8,75m) Braian Puebla fra River Plate (£12,5m til £15m) Rafael Collado fra Conquense (£250k) Alex fra Atlético Madrid (£15,75m) Paulo Souse fra Sochaux (gratis) Weston McKennie fra Schalke (gratis) Riqui Puig fra Barcelona (gratis) Dani Carvajal fra Real Madrid (gratis) Billy Piggott fra Man Utd (£1,2m)

Ut:

Ryan Byrne til Man Utd (£775k) Dani Ceballos til Monaco (£45m) Diogo Dalot til Zenit (£16,5m til £22,5m) Jorge Sánchez til PAOK (£20m til £25m)

Nå er ikke transfervinduet på langt nær ferdig, så det kommer nok til å bli noen utskiftninger til. Har £75m på transferbudsjettet med £250k på lønnsbudsjettet, så er en del å rutte med. Kommer primært til å styrke kvaliteten herfra og ut, da bredden begynner å bli altfor stor.

Stallen per nå:

GK - Dominik Livakovic GK - Mark Travers

RB - Max Aarons RB - Dani Carvajal CB - Zinho Vanheusden CB - Tosin Adarabioyo CB - Chris Mepham CB - Daniel Birch LB - Álex Grimaldo LB - Ben Chilwell

CM - Weston McKennie CM - Scott McTominay CM - Youri Tielemans CM - Jean Pyerre CM - Paulo Sousa

RW - Braian Puebla RW - Renyer

CAM - Yusuf Demir CAM - Alex

LW - Ansu Fati LW - Yéremi Pino

ST - Darwin Núñez ST - Luis Suárez ST - Kauê (kommer inn senere)

Ønsker å låne ut Ömer Beyaz og Asanele Velebhayi, samt å selge David Brooks, Darío Sarmiento, Djibril Touré, Jack Grealish og Dominik Szoboszlai. Er villig til å diskutere for Livakovic, Pino, Vanheusden, Renyer, Mepham og Grimaldo dersom de rette budene kommer.

Ved slutten av vinduet kommer jeg til å legge ut en ny oppdatering, da med litt flere bilder av spillerne. Om noen ønsker bilder av noe annet, bare spytt ut så skal se jeg hva jeg får til.

11

Gardlo

Journeyman!

Etter at jeg hadde vært 3,5 år i svenske Umeå FC og fått dem opp til Superettan, satte jeg kursen tilbake mot Norge og Sogndal. Da jeg forlot Umeå lå laget godt planta på nedre halvdel, og de endte til slutt opp med å rykke ned gjennom kvalikk.

Da jeg tok over Sogndal lå de på 7. plass i OBOS-ligaen etter rundt 20 kamper, med en målsetning om å havne på kvalikk. Det klarte jeg ikke og det ble dermed nok en sesong i OBOS-ligaen. Nok en gang er målsetningen kvalikk, og nok engang mislykkes vi. 1 poeng bak 6. plassen, og jobben hang i en meeeget tynn tråd en stund, men heldigvis viste vi på slutten av sesongen at her er det noe å bygge videre på.

Påfølgende sesong går stortsett på skinner gjennom hele sesongen, og vi rykker opp ganske greit til Eliteserien. 1 poeng på de siste to kampene gjorde at vi ikke vant OBOSen, men veldig fornøyd med opprykk. Man kan også trygt si at min første sesong som trener på toppnivå i fotballen ble et uvirkelig eventyr. Så uvirkelig at jeg ble tilbudt jobben som manager i Molde FK, noe jeg ikke kunne avslå. Men jeg valgte å bli i saftbygda ut sesongen. Et artig minne vil være at jeg møtte Molde i kampen etter jeg signerte for dem, og vant 2-1 på Ole Gunnar Solskjær Arena etter to overtidsscoringer. OGS Arena tar forøvrig litt over 15 000 tilskuere.

Managerhistorikk

Man kan også si at jeg har sikret økonomien til Sogndal i noen år framover, etter at jeg hentet 3 spillere fra den ivorianske klubben ASEC Mimosas:

Florent Lassissi-N'Goran - kjøpt for 205 000kr, solgt for 112 millioner til PSG.

Konan Diarra - kjøpt for 3 millioner, solgt for 100 millioner til PSG + 50% av neste salg og utlån til Sogndal i 2 sesonger.

Wilfried Doua Bi - kjøpt for 182 500kr, solgt for 57 millioner til Al-Sadd + 50% av overskuddet ved neste salg.

En annen bonus Sogndal har fått er at Fosshaugane utvides til 8300 i tilskuerkapasitet. På personlig basis jobber jeg også nå med kontinental profflisens, altså den gjeveste lisensen man kan få.

4

kimkong_8

Etter mye lesing av folk her inne som har journeyman saves så testet jeg også. Tok Nordstrand opp fra fjerde div og fikk tilbud av Malmø som skulle spille Europa..

Drepte litt av gleden når et så usannsynlig hopp kom.

Når er heller målet å vinne CL med Nordstrand!

1

TheOpiate

Når er heller målet å vinne CL med Nordstrand!

Gøy,

Driver å gjør det samme med Hallingdal. Vanskeligste saven jeg noen gang har hatt. Det å øke omdømme og bygge opp virkelig små klubber har aldri vært så utfordrende på noen tidligere versjon. Uansett, leder Eliteserien nå i 2033, og spiller kvalikk til CL as we speak :)

2

Navarone73

Min Dulwich Hamlet save kan fort bli tidenes morsomte for meg. 5 opprykk på 6 sesonger. 11. plass i tidenes første PL sesong. Tippet på en soleklar 20. plass. Ny stadion også. Den gamle holdt ikke PL standard så veldig glad for det. Nye eiere var heller ikke feil. Lønnsbudsjettet er klart minst i PL men økte en del i forhold til første sesongen i PL heldigvis. Tross 11. plassen er vi tippet på en soleklar sisteplass igjen.

Ellers har jeg overtatt Sveriges landslag også. Veldig morsomt så langt. Alexander Isak er en maskin! Scorer for moroskyld. Scoret 94 mål på 95 landskamper. 7 mål nylig mot Litauen da Sverige vant 9-0. Enorm. Spiller for Chelsea på min save.

Klubbens ambisjoner de neste fem årene er kun å holde plassen i PL. Jeg håper på pokaler. Takker nei til større klubber hele tiden. Dulwich forever!

4

TheOpiate

Gratulerer og bra jobba!

Få ting som slår en god Hamlets-save. Er selv i 2032, og har foreløpig vunnet European Conference League, Carabao Cup, EL og PL(samt Super cupen og Community Shield). Fått stadion opp på 34 000, og fremtiden ser meget lys ut. Hadde fjerde best odds for å vinne en ny tittel før sesongen startet, og ligger komfortabelt på 3. plass, med tre poeng opp til Man Utd og Liverpool i Desember. Satser på ny tittel og en god run i CL :)

Dro faktisk 100 poeng i serien forrige sesong :)

2

Navarone73

Dro faktisk 100 poeng i serien forrige sesong :)

Imponerende!

Fikk bygget ny stadion som var klar til min første sesong i PL men vi fikk knapt flyttet inn før det ble besluttet å øke kapasiteten fra 18k til rundt 24k. Leier Craven Cottage mens arbeidet pågår som vi også gjorde i championship.

Stadion har jeg valgt å kalle Shamir Mullings Stadium forresten. Mullings er en ekte legende for meg. Scoret ekstremt med mål i flere sesonger for Dulwich laget mitt da vi begynte å klatre i divisjonene. Etterhvert ble han for dårlig og da lot vi ham gå gratis til Woking. Nå er han tilbake men mest fordi han er en legende i klubben. 33 år og knapt verdt £1000 men utrolig nok scoret han hattrick mot København i sin første kamp på "sin egen stadion" i en treningskamp. Rørende. Aldri hatt mer enn 7 i avslutninger men notorisk måljeger.

Bruker editor foran hver sesong for å forandre draktene våre. Men Dulwich Hamlet Stadium ble litt kjedelig så da var det bare å finne på noe selv. Er det mulig å gjøre spillere om til trenere hvis man ønsker det? Mullings virker ikke å være aktuell som trener. Får ikke gitt ham trenerkurs. Vil jo gjerne ha Mullings med videre som trener eller scout. Juks liker vi ikke men unntak for legender er lov. :)

1

TheOpiate

Bombe på Old Trafford

Måtte vinne siste kampen på Old Trafford mot regjerende PL-mester Man Utd for å slå de ut av turneringen, og selv for første gang gå videre til utslagsrundene i CL etter å ha havnet i dødens gruppe med Man Utd, Valencia og Roma.

Shit is going down....... :)

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...