Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Pro Evolution Soccer 2021

Før var det jo en del entusiaster her inne som diskuterte spillet. Har dere slutta å spille eller har dere gått over til Fifa?

Under pandemien har jeg klart å bli avhengig igjen. Jeg prøvde først Fifa i håp om at jeg skulle like spillet. For meg er gamplayet det viktigste, og der er rett og slett PES mye bedre for meg. Så spørsmålet er: Er det andre som spiller PES21? Jeg tar gjerne noen kamper i så fall :)

1
2 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

eppaen

Jeg spiller pes21 i år! Det er noen åpenbare styrker og svakheter med spillet - men det spilles litt Master League og sånn. Southampton nå.

1

Fritz_

Så gøy å høre! Jeg er helt enig i at det har sine svakheter. De to største for meg er kollisjoner mellom spillere, som skjer for lett, og dommerne. Men ellers er det veldig mye bra å si om gameplayet. Siden Konami kun gikk for en update i 2021 har de gått "all in" på PES5-versjonen av spillet. Jeg har derfor store forventninger!

Jeg spiller mest online mot andre. Har begynt litt på Master League. Hadde det ikke vært kult om Master League kunne vært 2 player? Jeg og brodern hadde drømt litt om å kunne spille dette sammen med to forskjellige lag. Tenk spenningen når man møtes i de innbyrdes oppgjørene :)

Bare å si i fra om du vil vere med å spille Myclub Co-op eller noe. Vi er en gjeng som spiller en del, og vi tar gjerne med andre entusiaster når det passer.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...