Jeg spiller pes21 i år! Det er noen åpenbare styrker og svakheter med spillet - men det spilles litt Master League og sånn. Southampton nå.

1
eppaen Jeg spiller pes21 i år! Det er noen åpenbare styrker og svakheter med spillet - men det spilles litt Master League og sånn. Southampton nå.

Så gøy å høre! Jeg er helt enig i at det har sine svakheter. De to største for meg er kollisjoner mellom spillere, som skjer for lett, og dommerne. Men ellers er det veldig mye bra å si om gameplayet. Siden Konami kun gikk for en update i 2021 har de gått "all in" på PES5-versjonen av spillet. Jeg har derfor store forventninger!

Jeg spiller mest online mot andre. Har begynt litt på Master League. Hadde det ikke vært kult om Master League kunne vært 2 player? Jeg og brodern hadde drømt litt om å kunne spille dette sammen med to forskjellige lag. Tenk spenningen når man møtes i de innbyrdes oppgjørene :)

Bare å si i fra om du vil vere med å spille Myclub Co-op eller noe. Vi er en gjeng som spiller en del, og vi tar gjerne med andre entusiaster når det passer.

1
Laster...