Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eliteserien Fantasy 2021

Endelig er sesongen 2021 lansert

1
3k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

MrMorkain

Gutta som imponerte uten å få det til:

Kitolano var farlig frempå for Tromsø, og alene gjennom et par ganger. Herlig null-sutringsspiller som bare mater på med løp og skudd.

McDermott var i mine øyne kampens store spiller. Den eneste som var på jobb for KBK, og vil nok i løpet av sesongen gjøre et grovt antall redninger.

Dønnum. En spiller jeg aldri har hatt sansen for, men som unektelig er svært god, og svært sentral i laget. Spilte en god kamp, litt høye skuldre.

Vecchia var på alle dødballer, og var nok RBKs mest kreative sjel på banen. Han var god, MEN spørsmålet er om ikke Zacchariassen er et bedre pick. Sistnevnte var den desidert mest målfarlige gjennom hele kampen.

Viking-forsvaret. De var solide bakover, og uheldig som ikke beholdt smultringen.

Hestad var i mine øyne Moldes beste av de foran. Uheldig som ikke fikk hverken assist eller scoring.

6

Lew_Ashby

Her er du god!

Kitolano var på nest siste utkast, før jeg endte på Taylor. Tromsø-spilleren er absolutt interessant etter Molde-kampen, inntil da anser jeg Taylor hjemme mot VIF som ca like godt alternativ, og bruker ikke byttet denne runden. Kitolano opp som spiss i Espejord sitt fravær?

KBK er så fullstendig håpløs bakover pr dags dato at jeg ikke ønsker å bruke 0,5 ekstra for å ta ut Karlstrøm, som på papiret har veldig gode kamper fra runde 4 og framover. Dersom Tromsø fortsetter å slippe inn mye mål blir det selvsagt aktuelt med bytte.

Misliker Dønnum sterkt, og har sett på ham som en frustrerende spiller. Har derfor aldri hatt ham på fantasy tidligere. Byttet mellom ham, Ulland, Vecchia og Zach siste dagene som dyr midtbane nr 2, og endte på Vecchia. Må nok erkjenne at Dønnum så farlig ut mot RBK, og frykter ham definitivt mot Brann.

Vecchia beholdes minimum til dobbeltrunden i uke 3, med to gode kamper mot et BG som jeg mistenker kommer til å slippe inn en del mål, og mot et hjelpeløst Brann. Fom runde 4 blir det nok utskiftning om han ikke har levert bra.

Viking-forsvaret avventer jeg med å dømme til de møter et ok lag. Brann var hjelpeløse. Hestad absolutt aktuell!

2

pompel123

Hestad absolutt aktuell!

De tre-fire siste sesongene er det først på sensommeren han har kommet i gang. Nå er han derimot sharp fra start av, og er det sikreste kortet av de offensive Molde-gutta foruten om en skadefri Eikrem. Kan bli virkelig bra fremover!

1

PapaSmurf

Litt fantasysnakk om MFK for de som er interessert.

Nå som Ellingsen virker å være ute en stund så er Hussain et godt alternativ. Ser mange velger Aursnes, men fra min tid som aktiv fantasyspiller husker jeg at det var om å gjøre å ha midtbanespillere som scorer litt mål. Og om vi skal bruke fjorårssesongen som mal så ser jeg for meg at Hussain vil plukke mer poeng enn Aursnes den første delen av sesongen. Så vil nok dette endre seg når Ellingsen er tilbake fra skade, da vil nok Hussain være et mer risikabelt valg siden det vil bli mye rotasjon på han, mens Aursnes vil være rimelig bankers. Om vi er så heldige å få beholde han etter sommerens vindu da. Breivik er nok foreløpig en backup for Aursnes og Hussain.

Forøvrig har Eikrem vist at han er i form, og overtråkken vil i verste fall holde han ute første serierunde. Eikrem har de siste sesongene startet som en rakett med storspill og masse mål/assistpoeng. Så har kamppresset utover sesongen blitt for tøft, og han har mistet litt momentum. Diabetesen er nok en medvirkende faktor.

Gregersen og Bjørnbak er nok førstevalg på stopperplassen, men Bjørnbak har vært svak over tid og ligger litt tynt an om prestasjonene ikke bedres.

På venstrebackplassen er det 50/50 hvem som starter kamper. Haugen og Risa er jevne og der vil det rulleres.

Pedersen på høyreback er nok ganske safe siden konkurrenten har vært ute i ett år og foreløpig ikke har noen satt returdato. Knudtzon som backup vil nok ikke starte mange kampene.

Hestad er førstevalg på Høyre kant, men han har motsatt sesongutvikling i forhold til Eikrem. Eirik har startet trått de siste 3-4 sesongene og det er først halvvegs i sesongen det har løsnet. Ville vært litt avventende med å velge han.

På venstrekanten er det ren bingo. Brynhildsen, Ulland og Bolly... Der vil det rulleres mye. Og det er opp til dem selv å levere såpass godt at de får mange starter.

På topp er det Ohi, BBS og Fofana. Mitt tips her er at de to førstnevnte vil rullere en del og Fofana sees nok foreløpig på som en som kan komme inn og herje den siste halvtimen.

Linde er bankers i mål. Blir bedre og bedre og jeg forstår ingenting om han er i MFK i høst.

Dette kan jo selvsagt endre seg utover sesongen, men det er i allefall min vurdering per nå.

6

Lew_Ashby

Herlig, papasmurf! Topp å få en oversikt over dette vanskelige Molde-laget. Har Linde og Gregersen nå. Ganske sikker på at Linde er inne når sesongen begynner, også mulig jeg finner 0,5 for å få inn MHP.

Har valgt Fridjonsson framfor Hussein som medium priset midtbanealternativ, meget mulig det endres til Hussain.

Hadde for øvrig vært nydelig med input fra dere som er supportere for de andre lagene i Eliteserien. Bedre kilder finnes ikke.

1

urbeka

Ser mange velger Aursnes, men fra min tid som aktiv fantasyspiller husker jeg at det var om å gjøre å ha midtbanespillere som scorer litt mål. Og om vi skal bruke fjorårssesongen som mal så ser jeg for meg at Hussain vil plukke mer poeng enn Aursnes den første delen av sesongen.

PapaSmurf: et par spørsmål om Aursnes. a) Har sett noen nevne at Aursnes kan bli plassert i den kreative rollen når Wolf går ut eller blir skadet. Stemmer dette? b) Når vi ser på 2018-sesongen til Aursnes så scoret han 9 og hadde 6 assist. Hva er de viktigste forskjellene fra den gang?

1

PapaSmurf

De har testet Aursnes i den rollen et par kamper uten hell. Men både BBS og Hestad er sannsynligvis foran i køen.

I 2018 hadde Aursnes en rolle som lignet mye mer på en indreløperrolle enn han har nå. Den sesongen hadde vi jo en relativt omstridt defensiv midtbanespiller som tok seg av rollen Aursnes har i dag.

2

HeskeyTime

For noe mannskit, opprette discord for denne?

4

Sukkertoppen

Discord? Nå som jeg endelig begynner å venne mg til dette tullet

1

Paalanil

Nok en gang klarte man altså ikke å få med ligakode i åpningsinnlegget. Allikevel, her er den:

bfkaih

4

markus11051

Overrasket over at Eikrem spilte hele 27 kamper i fjor. Med 1657 minutter gir det et snitt på 61 minutter per kamp.

Eikrem - 150p på 27 kamper = 5.5 per kamp

Dønnum - 144p på 27 kamper = 5.3 per kamp

Berisha - 163p på 28 kamper = 5.8 per kamp

Kjartansson - 79p på 14 kamper = 5,6 per kamp

Dønnum som er 2.5 billigere enn Eikrem ga nesten like mye poeng per kamp. I år ser det ut som at han er på straffer også. I fjor tok han bare 1/7 straffer for Vålerenga. Jeg tror han både tar flere poeng og flere poeng per kamp enn Eikrem denne sesongen.

Berisha hadde en enorm sesong i fjor, og det skal mye til for at han topper den. Jeg tror snittet dras litt ned, men at han allikevel vil være i nærheten av poengsnittet til Eikrem per kamp.

Nå går jeg riktignok for Islamovic over Kjartansson pga form og dobbel i starten. Snittet hans i fjor var ikke særlig å skryte av, men jeg tror han øker dette med god margin denne sesongen. Delte straffene med Børven i fjor, så får trolig flere straffespark. Tipper han dog ender litt under Eikrem i poeng per kamp.

En skadefri Eikrem i form er selvfølgelig veldig aktuelt, men jeg heller mot å droppe han selvom vi evt ser han i startoppstillingen mot KBK. Det er tre kamper på en uke, noe selv en helt skadefri Eikrem tåler dårlig. Det er i alle fall ikke optimalt for en Eikrem som sliter med skader. Tipper han får rundt 60 minutter mot KBK, 30 minutter mot Tromsø og 60 minutter mot Brann. (Om han starter mot KBK)

Jeg mener Berisha er en minst like fin kaptein i runde 1, mens Islamovic er det samme i 2 og 3.

4

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...