Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eliteserien Fantasy 2021

Endelig er sesongen 2021 lansert

1
3k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

PapaSmurf

Litt fantasysnakk om MFK for de som er interessert.

Nå som Ellingsen virker å være ute en stund så er Hussain et godt alternativ. Ser mange velger Aursnes, men fra min tid som aktiv fantasyspiller husker jeg at det var om å gjøre å ha midtbanespillere som scorer litt mål. Og om vi skal bruke fjorårssesongen som mal så ser jeg for meg at Hussain vil plukke mer poeng enn Aursnes den første delen av sesongen. Så vil nok dette endre seg når Ellingsen er tilbake fra skade, da vil nok Hussain være et mer risikabelt valg siden det vil bli mye rotasjon på han, mens Aursnes vil være rimelig bankers. Om vi er så heldige å få beholde han etter sommerens vindu da. Breivik er nok foreløpig en backup for Aursnes og Hussain.

Forøvrig har Eikrem vist at han er i form, og overtråkken vil i verste fall holde han ute første serierunde. Eikrem har de siste sesongene startet som en rakett med storspill og masse mål/assistpoeng. Så har kamppresset utover sesongen blitt for tøft, og han har mistet litt momentum. Diabetesen er nok en medvirkende faktor.

Gregersen og Bjørnbak er nok førstevalg på stopperplassen, men Bjørnbak har vært svak over tid og ligger litt tynt an om prestasjonene ikke bedres.

På venstrebackplassen er det 50/50 hvem som starter kamper. Haugen og Risa er jevne og der vil det rulleres.

Pedersen på høyreback er nok ganske safe siden konkurrenten har vært ute i ett år og foreløpig ikke har noen satt returdato. Knudtzon som backup vil nok ikke starte mange kampene.

Hestad er førstevalg på Høyre kant, men han har motsatt sesongutvikling i forhold til Eikrem. Eirik har startet trått de siste 3-4 sesongene og det er først halvvegs i sesongen det har løsnet. Ville vært litt avventende med å velge han.

På venstrekanten er det ren bingo. Brynhildsen, Ulland og Bolly... Der vil det rulleres mye. Og det er opp til dem selv å levere såpass godt at de får mange starter.

På topp er det Ohi, BBS og Fofana. Mitt tips her er at de to førstnevnte vil rullere en del og Fofana sees nok foreløpig på som en som kan komme inn og herje den siste halvtimen.

Linde er bankers i mål. Blir bedre og bedre og jeg forstår ingenting om han er i MFK i høst.

Dette kan jo selvsagt endre seg utover sesongen, men det er i allefall min vurdering per nå.

6

Lew_Ashby

Herlig, papasmurf! Topp å få en oversikt over dette vanskelige Molde-laget. Har Linde og Gregersen nå. Ganske sikker på at Linde er inne når sesongen begynner, også mulig jeg finner 0,5 for å få inn MHP.

Har valgt Fridjonsson framfor Hussein som medium priset midtbanealternativ, meget mulig det endres til Hussain.

Hadde for øvrig vært nydelig med input fra dere som er supportere for de andre lagene i Eliteserien. Bedre kilder finnes ikke.

1

urbeka

Ser mange velger Aursnes, men fra min tid som aktiv fantasyspiller husker jeg at det var om å gjøre å ha midtbanespillere som scorer litt mål. Og om vi skal bruke fjorårssesongen som mal så ser jeg for meg at Hussain vil plukke mer poeng enn Aursnes den første delen av sesongen.

PapaSmurf: et par spørsmål om Aursnes. a) Har sett noen nevne at Aursnes kan bli plassert i den kreative rollen når Wolf går ut eller blir skadet. Stemmer dette? b) Når vi ser på 2018-sesongen til Aursnes så scoret han 9 og hadde 6 assist. Hva er de viktigste forskjellene fra den gang?

1

PapaSmurf

De har testet Aursnes i den rollen et par kamper uten hell. Men både BBS og Hestad er sannsynligvis foran i køen.

I 2018 hadde Aursnes en rolle som lignet mye mer på en indreløperrolle enn han har nå. Den sesongen hadde vi jo en relativt omstridt defensiv midtbanespiller som tok seg av rollen Aursnes har i dag.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...