Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eliteserien Fantasy 2021

Endelig er sesongen 2021 lansert

1
3k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

MrMorkain

Gutta som imponerte uten å få det til:

Kitolano var farlig frempå for Tromsø, og alene gjennom et par ganger. Herlig null-sutringsspiller som bare mater på med løp og skudd.

McDermott var i mine øyne kampens store spiller. Den eneste som var på jobb for KBK, og vil nok i løpet av sesongen gjøre et grovt antall redninger.

Dønnum. En spiller jeg aldri har hatt sansen for, men som unektelig er svært god, og svært sentral i laget. Spilte en god kamp, litt høye skuldre.

Vecchia var på alle dødballer, og var nok RBKs mest kreative sjel på banen. Han var god, MEN spørsmålet er om ikke Zacchariassen er et bedre pick. Sistnevnte var den desidert mest målfarlige gjennom hele kampen.

Viking-forsvaret. De var solide bakover, og uheldig som ikke beholdt smultringen.

Hestad var i mine øyne Moldes beste av de foran. Uheldig som ikke fikk hverken assist eller scoring.

6

Lew_Ashby

Her er du god!

Kitolano var på nest siste utkast, før jeg endte på Taylor. Tromsø-spilleren er absolutt interessant etter Molde-kampen, inntil da anser jeg Taylor hjemme mot VIF som ca like godt alternativ, og bruker ikke byttet denne runden. Kitolano opp som spiss i Espejord sitt fravær?

KBK er så fullstendig håpløs bakover pr dags dato at jeg ikke ønsker å bruke 0,5 ekstra for å ta ut Karlstrøm, som på papiret har veldig gode kamper fra runde 4 og framover. Dersom Tromsø fortsetter å slippe inn mye mål blir det selvsagt aktuelt med bytte.

Misliker Dønnum sterkt, og har sett på ham som en frustrerende spiller. Har derfor aldri hatt ham på fantasy tidligere. Byttet mellom ham, Ulland, Vecchia og Zach siste dagene som dyr midtbane nr 2, og endte på Vecchia. Må nok erkjenne at Dønnum så farlig ut mot RBK, og frykter ham definitivt mot Brann.

Vecchia beholdes minimum til dobbeltrunden i uke 3, med to gode kamper mot et BG som jeg mistenker kommer til å slippe inn en del mål, og mot et hjelpeløst Brann. Fom runde 4 blir det nok utskiftning om han ikke har levert bra.

Viking-forsvaret avventer jeg med å dømme til de møter et ok lag. Brann var hjelpeløse. Hestad absolutt aktuell!

2

pompel123

Hestad absolutt aktuell!

De tre-fire siste sesongene er det først på sensommeren han har kommet i gang. Nå er han derimot sharp fra start av, og er det sikreste kortet av de offensive Molde-gutta foruten om en skadefri Eikrem. Kan bli virkelig bra fremover!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...