Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hjelp til kjøp av hjemmekino anlegg.

Tenkte jeg omsider skulle få kjøpt meg ett hjemmekino anlegg når feriepengene kommer neste mnd, men har dessverre ikke så mye greie på hifi. Har satt grense på ca 10000 - 12000,-. Vil ha 5.1 anlegg. Sub og reciever inkludert i prisen. Har kikket litt rundt på forskjellige nettbutikker og kommet frem til noen aktuelle systemer :

http://www.mamut.net/dynabel/subdet832.htm

Hjemmekinopakke med HDMI utgang på DVD spilleren, upscaler til 1080P og USB inngang. Pioneer 5.1 hjemmekinoreceiver VSX-918 på 5x130 watt RMS med 2 HDMI innganger. Receiveren har Ipod digitalinngang som gir vesentlig bedre lyd fra Ipod'en og MCACC romkorreksjon som tilpasser lyden optimalt til nettopp ditt rom. Sidehøyttalerne er store gulvstående typer som gir et fyldig lydbilde. Spesifikasjoner for de enkelte høyttalerne finner du under hver enkelt høyttalermodell (Produktgruppe Magnat høyttalere) og Pioneer - Hjemme-Hifi. Hjemmekinopakken består av: Pioneer Hjemmekinoreceiver VSX-918, Pioneer DVD-spiller DV-410, Magnat Høyttalere: Fronthøyttalere MS 1000, Bakhøyttalere MS 100, Senterhøyttaler MS C250. Kabler medfølger ikke. Pris kjøpt løst Kr 11.481,-

http://www.surround.no/product/471305/Yamaha_RX-V463_%2B_Dynavoice_5.1-pakke_svart.html Spesifikasjoner ligger i linken.

Harman/Kardon : http://www.soundgarden.no/shop_item.cfm?path=192,198&id=1292Dette anlegget fåes kjøpt noe billigere på Deal tror jeg.

Har noen av dere synspunkter på disse anleggene, om de er bra. Om jeg burde styre unna etc etc vil jeg være veldig takknemlig. På forhånd takk.

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Marvik

Er selv veldig fornøyd med dette oppsettet.

Fronthøytalere

Bakhøytalere

Centerhøytaler

Forsterker

Har selv en RX-V1500, så kjenner ikke så godt til den forsterkeren. Men Yamaha pleier alltid å være ett sikkert valg.

Med frakt så blir det ca 10 000 kroner. Ville heller gått for et oppsett i denne prisklassen og så spart litt lenger for å kjøpe en subwoofer.

1

sertono

Her er en suveren pakke du aldri i verden kommer til å bli misfornøyd med: http://www.surround.no/product/471951/__XTZ_99.36_25_Surroundsystem.html

I tillegg må du ha denne Yamaha receiveren: http://www.surround.no/product/469910/__Yamaha_RX-V1900_Svart.html

(Vet det er litt i dyreste laget men dog, lever bare en gang vet du, og du får det mye rimeligere enn dette, bare å mase litt på selgeren ;))

1

wrmar

Takk for innspill.

Litt forandringer har det blitt, budsjettet har plutselig økt noe:=)

Reciever : enten Vsx1018 el Lx51 , kommer litt an på pris, noen kompiser som får Pioneer produkter veldig billig.

Subwoofer : SVSPB-10NSD

Høyttalere : Dynavoicedef-5 el DynavoiceM-65

Slik ser oppsettet ut akkurat idag. Høyttalerpakken er vel det eneste som ikke er 100% avgjort. Men overveiende sannsynlig at dette blir utfallet, med mindre det kommer opp ett ekstremt godt tilbud den i løpet av den kommende uka.

Xtz anlegget ble fortsatt litt i dyreste laget med den sub og reciever jeg har valgt ut. Men ett flott anlegg.

Yamaha anlegget får du like billig i Norge hos Surround.no med mindre jeg så helt feil. Ikke har jeg fattet interesse for det heller. Men hver sin smak når det kommer til lyd og oppsett av anlegg:)

1

PANTEREN_8

Tenkte jeg omsider skulle få kjøpt meg ett hjemmekino anlegg når feriepengene kommer neste mnd, men har dessverre ikke så mye greie på hifi.

I vårt sammfunn er det sosialt akseptert å kjøpe bil til 3-500.000 kr., men å kjøpe et bra hjemmekino-annlegg til 7-8.000000 kr. er ikke akseptert. Ikke tenk på penger, kjøp det som vil vare i mange år fremover og som vil gi deg varig glede. LINK 1, LINK 2.

Mvh. Panter

1

PANTEREN_8

Pioneer og tyske Magnat burde låte bra, videre ser dette annlegget bra ut.

Også Yamaha og høytalere fra Dynavoice kan låte bra, men styr unna pakken til Soundgarden, den virker dyr og spinkel.

Watt-oppgiveler på slike produkter tror jeg du kan ta med en klype salt, hovedsaken er at dette passer for deg og gir nok realisme i et hjemmekino-oppsett.

Mvh. Panter

1

Lignende temaer

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...