Foto og video

rkt1979

Tv i garasje hjelp???

Jeg vurderer å kjøpe meg sykkelrulle nå før vinteren. Det er uaktuelt å bruke den innendørs, da jeg syns det blir for varmt i lengden. Jeg har derimot strøm i garasjen og jeg ser den som det perfekte sted å bruke mange timer på trening i vinter.

Men jeg er 100% avhengig av å ha en tv der inne for at jeg skal gidde å bruke nok timer. Problemet er at jeg ikke aner hvordan jeg skal få til dette på en enkel måte.

Forhåpentligvis kan noen hjelpe meg i riktig retning???

Finnes det noen mulighet til å se det samme på tv i garasjen som det som blir vist inne feks via trådløst internett?? Slik at jeg slipper å kjøpe egen dekoder og kort til garasjen.

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Finnes det noen mulighet til å se det samme på tv i garasjen som det som blir vist inne feks via trådløst internett?? Slik at jeg slipper å kjøpe egen dekoder og kort til garasjen.

Det var ikke mulig med riks-TV når jeg hadde det, ikke mulig med Canal Digital når jeg hadde det, og er ikke mulig med Viasat som jeg har nå. Må ha ekstra dekoder.

Men jeg tror jeg har 2 riks-tv- dekodere og 1 canal digital- dekoder liggende i rotebua, dersom du trenger det. De kan du få.

(forbehold om at de ble kastet under forrige opprydding og at jeg har glemt det.)

Men kan du ikke bruke internett-TV, da?

edit: Brukte dekodere har jeg sett på Finn.no

1

Er ikke aktuelt å sette opp noe som innebærer å ha et ekstra abonnement.

Spørsmålet er om det finnes mulighet til å overføre fra tv inne til tv i garasjen trådløst?

Jeg har en Boxee Box. Men jeg har kun brukt den til å se film. Vet noen om den kan brukes på denne måten?

1

Finnes det noen mulighet til å se det samme på tv i garasjen som det som blir vist inne feks via trådløst internett?? Slik at jeg slipper å kjøpe egen dekoder og kort til garasjen.

Hvis du har Iphone eller Ipad så kan du bruke en Apple Tv. Som har innebygget Netflix og YouTube og radiokanaler.

Via Iphone og Ipad kan du spille av en rekke program, blandt annet NRK sine TV kanaler via AppleTV.

Eller ved hjelp av Android og ett adapter Link

Her er noen utvalgte

1

Markedets råeste TV tilbud for flere rom Med Viasat HeleHuset kan du se dine dine kanaler i inntil 3 ekstra rom for kun kr 129,-/mnd. Prisen er fast, uansett hvilke kanalpakker du abonnerer på, og hvor mange ekstra rom du vil se dem i.

1

Med RiksPakken kan du se TV på inntil fire steder: hjemme, på soverommet, i båten eller på hytta til én og samme pris.

1

Her er litt mer:

De konkurrerer faktisk om kundene.

Jeg blir bare matt av denne Onkel- Skrue- mentaliteten.

Det er jo bare å kjøpe 3 øl mindre pr. måned, og drite i å legge energi i å spare lommerusk på å gjøre allverdens fiksfaks og lage allverdens kreative løsninger for å spare en hundrelapp i måneden på å vri seg unna å betale for å se på TV.

Gjerrigknarkmentalitet i høyeste potens.

Jeg lurer på hva et spinningstudio med sykkelrullegreier og flatskjerm i garasjen koster?

.

1

Lignende innlegg

Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
8 svar
Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Vitenskap Script Siste svar

Media

Nå pågår et program på Discovery Science som tilbakeviser von Dänichen og den slags sine teorier, til fordel for rasjonelle forklaringer basert på kunnskap. Det er alldeles ubegripeluig hvordan mureri...
2
2 svar
Laster...