Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei. Jeg skal kjøpe et kamera til en gutt som snart blir 6 år gammel. Jeg lurte på om noen vet om et kamera som tåler litt og som ikke blir ødelagt så lett? Jeg har sett litt på 3 stykker, men jeg har ikke peiling på hva som er bra eller ikke :) Er noen av disse brukbare? --> Rollei-kamera , et annet Rollei-kamera , Nikon-kamera. Eventuelt hvilket burde jeg kjøpe? Kom gjerne med forslag til andre kamera, som ikke er så dyre :)

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Volmets

Jeg ville heller ha satset på brukt speilrefleks likevel, om han får den billig. Har en slektning som har et lite brukt Nikon D70 med et kort Nikkor-zoom objektiv. Kameraet har så vidt jeg husker bare 6 MP, men uten behov for de helt store forstørrelsene merker du ikke forskjell i forhold til en Nikon D300 (12 MP)med samme objektiv. Han har to nyere kameraer selv - bla en NikonD800 så du hadde nok fått det bortimot gratis. (Batteriet har iblandt blitt ladet for ikke å ødelegge det).Men vet ikke helt hvordan det praktisk skulle ordnes, om det ennå er aktuelt, iom at dette er et anonymt forum...:)

1

fargerik

Jeg ville heller ha satset på brukt speilrefleks likevel, om han får den billig.

Speilrefleks til en femåring, altså?

1

Volmets

Hvis han hadde fått den særs billig som sagt:) Tror det kunne aksellerere interessen noe voldsomt. Han hadde i alle fall hatt nok å utforske med et slikt kamera.

1

fargerik

Det er jo smart å velge et som er vanntett, da. Moro å leke med kamera på stranda.

Og jeg ville velge et kamera uten for mye oprikk og linser som stikker ut, eller med klaffer som klapper igjen foran linsa når kameraet slåes av, det setter seg lett sand i noen slike.

Jeg kjøpte et Panasonic LUMIX kompaktkamera for et par år siden, det tåler vann og bading, og også å gå i bakken nå og da. Og har et sterkt glass foran linsen.

Kjekt, og enkelt å bruke, men litt dyrere.

1

Kalle73

Har en 7-åring som har lillebroren til Nikon S31, og bruker det flittig... enkelt og greit uten en masse zoom å bli forvirra av....

1

Lignende temaer

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...