Golf esc

Innlegg

Golf

Waliser

Gratulerer Stenson!

Henrik Stenson avsluttet sin beste sesong noensinne med stil da han holdt konkuranssen unna og vant Race to Dubai-tittelen etter en herlig turnering på Jumeirah Golf Resort. Blant høydepunktene var hans innspill på det 18. hullet på siste runde, en herlig 3-wood til en 1 meter putt for eagle. Vant til slutt med 6 slag foran nestemann.

Tidliger i sesongen har Stenson notert seg for seier i Tour Championship og Fedex-Sluttspillet på PGA-touren. Disse seirene har fått Stenson til å rase opp verdensrankingen. Han holder for øyeblikket 3.-plassen, men helgens succé vil mest sannsynlig føre ham opp på 2.-plassen bak Tiger Woods.

I Sverige er Stenson en av kandidatene til Årets Bragd. Etter min mening så er dette fult fortjent da han har levert noe av den beste golfen undertegnede har sett på en god stund.

Gleder meg til å følge Stenson videre og håper inderlig at han kan fortsette storformen i 2014.

Grattis Henrik!!!

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I Sverige er Stenson en av kandidatene til Årets Bragd.

Holder naturligvis ikke når svenskene har vunnet en 5-mil i løpet av året...

http://norskgolf.no/node/5446

Stenson vinner både fed-ex-cupen og Race to Dubai i samme sesong i en av verdens største sporter og svenskene gir Bragdguldet til karen som slo en håndfull andre nasjoner i ett enkelt løp...

Sweden... 0 points.

1

Stenson nærmer seg førsteplassen på rankingen! Hvis den hadde gått på antall poeng i stedet for gjennomsnitt ville han ha vært nr 1 i nesten et halvt år allerede, men nå kan det gå også for snitt - en seier i Shell Houston Open denne uken vil være nok til å ta over førsteplassen. Om det ikke går vil en god plassering i US Masters om et par uker holde, forutsatt at ikke Adam Scott gjør det bedre enn ham.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...