Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gravid likevel?

Jeg hadde samleie med en for 3 uker siden. jeg tror jeg hadde eggløsning på denne tiden., men vi brukte kondom. (er redd for at den sprakk, selv om vi ikke kunne se noe)

2uker etterpå får jeg mensen, men føler meg kvalm og vonde bryster trøtt osv. jeg tok en test som var negativ. jeg har tatt 4 graviditetstester som er negative, men føler meg gravid på en måte uansett.

Er det bare jeg som er helt livredd for å bli gravid så jeg stresser meg kvalm? eller er jeg gravid. er det noen som har vært gravis med mensen og negative tester?

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Twixuss

På begynnelsen av mitt forhold, de første gangene vi hadde sex, kunne jeg også ende opp med å føle det. Hadde akkurat de samme tegnene som de gravide får.

- Men dette var jo bare pga psyken min. Jeg trodde jeg var det, og var redd. Da kan kroppen på mange måter tro det selv.

:- )

1

Hårdott

Har opplevd det samme en gang. Hvis du bekymrer deg kan du ta en blodprøve hos legen, det gir et sikkert svar.

Du bør dog ikke si at du har tatt 4 tester som alle har vært negative når du bestiller time, fordi jeg var i akkurat samme sted som deg, og da jeg sa jeg hadde tatt testene avviste de meg bare og sa jeg ikke var gravid. Måtte mase for å få time og var heldigvis ikke gravid.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...