Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Amming er ekkelt..

Usj, er gravid og gruer meg til amming. Synes det er ekkelt. Å se unger sutte løs på puppen og man hører slurkiing og pludring.. urkkkk

Har hørt man får saggepupper av amming også..

Samtidig må da ungen får morsmelk- så jeg tenker da på å bruke brystpumpe, få melk på flaske og mate ungen med det istedet.

Er det noen som har erfaring med det og synes det er en grei løsning?

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

gojintuten

Hehehe, måtte le litt je da.. Men, er nok litt skremsels ute og går.. En ting at du syns det er ekkelt- det må du bare akseptere for det er tross alt det mest naturlige i verden!! Men, ser hva du mener... Og je mener DU gjør hva du vil! Ingen kan eller skal fortelle deg hva du skal gjøre, gjør det du føler er naturlig og best for deg du... Og saggepupper får du ikke av at ungen suger, men brystene blir jo større p.g.a melkeproduksjonen.. Og når dette avtar blir det litt hengepupper av den grunn, men ikke bekymre deg for det.. Dette variere fra kvinne til kvinne.. nyt dette og ikke bekymre deg for slike bagateller ;-)

Det blir jo mer jobb med pumping, enn bare amming. Je måtte kutte ammingen og gå over på morsmelkerstatning.. funker meget bra det og, gutten min er sunn og frisk og er en av de beste i klassen, så ikke ha dårlig samvittighet på hva du velger. Je syns dette amme hysteriet tar helt av..

Gratulerer med graviditeten!

2

LANISTA84

Nå er det på tide å prøve og huske hvorfor du har de puppene..;)

Men foretrekker du flaske, så er vel det også greit. Mange gjør det av forskjellige årsaker.

1

Zlatan

Vi kjører en blanding av MM og MME. Ungen er 8 uker nå, og får ca 200 ml MME pr dag, resten er MM. Nå spiser han mer enn mor kan gi, så vi hadde ikke noe valg, men hun ønsker å amme mest og lengst mulig, samtidig er det deilig for meg og få være med på matingen av guttungen :)

Når det gjelder helsemessige effekter av det ene eller det andre, skal jeg ikke uttale meg om, da jeg ikke har peiling, men jeg tenker at det er en grunn til at mor har melk til barnet.

1

TanteSyrin

Pumpe er bra, men det spørs hva mannen din sier til det..her kunne vi aldri brukt det

1

rufsetufsa

Hva har mannen med det å gjøre? Din kropp og dine pupper vel?

1

TanteSyrin

Hva har mannen med det å gjøre?

Når ektemannen min gir utrykk for at han ikke liker synet av en ammepumpe respekterer jeg det. Jeg syntes ikke at å være melkeku er noe positivt, og når jeg ammer forsøker jeg å holde meg i et annet rom.

1

Mitral

Plagdes veldig med amminga, og slet med å gjøre det offentlig. Hadde flere venninner som koste seg sånn med amminga og fikk det så godt til, mens jeg alltid forsvant inn på ammerom og satt der og plagdes i timesvis. Tilsutt kom jeg meg litt ut av tåka og innså at det viktigste var at jeg hadde prøvd, men at når jeg mistrivdes så med det så var det ikke noe poeng å fortsette. Husker så godt første flaska med mme han fikk, og hvor rolig og godt han sov etterpå, og hvor mye bedre jeg følte meg selv.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...