Nye VGD er lansert! Mer informasjon

spm til noen abortmotstandere

Et stort antall abortmotstandere mener at det er greit med abort ved f.eks voldtekt.

Kan dere det gjelder forklare meg hvorfor det er greit da, men ikke ellers?

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

caba

Er vel snakk om at det skal bli tidlig fostervannsprøve, men vet ikke om de røde har vedtatt det eller ikke. At du da tar fostervannsprøve før 3 mnd, for å se om alt er normalt osv.

1

actioreatus

For min del, kjenner jeg ingen som har blitt tilbudt tidlig fostervannprøve. Så må en heller ikke glemme at det er store forskjeller på støtteapparat rundt de som får psykisk utviklingshemmede barn. Tenker du på alle slags PUH? En skal ikke se lett på det å få barn som er pleietrenget 24/7.

1

caba

Jeg er mot at abort skal brukes som prevensjonsmiddel. Vil man ikke ha barn må en beskytte seg - eller avstå sex. Hvis det skulle skje et uhell da, og det var en sprekk i en kondom eller en glemt pille - og paret eller jenta er i en dårlig livssituasjon, synes jeg ikke det er fair at et barn vokser opp i de omstendighetene.

Er et godt spm det med voldtekt og abort. Jeg tror at de fleste som blir voldtatt og gravid tenker de ikke vil bli minnet på en slik hendelse hver eneste gang man ser på barnet, men igjen så blir man utrolig glad i barnet sitt..

Hadde jeg funnet ut at jeg var gravid nå ( med min samboer) selv om jeg går på piller, hadde jeg beholdt barnet. Vi er økonomisk stabile(jeg student og han jobber), vi har leilighet med 2 soverom, vi er i et stabilt forhold osv.. Abort har ikke vært en mulighet - uansett.

Hadde jeg blitt voldtatt derimot, og blitt gravid, hadde jeg fjerna FOSTERET. Uten tvil. Jeg vil ikke bli minnet på en sånn handling.

Kort sagt; Jeg er mot abort - i mot at det brukes som prevensjonsmiddel. Jeg er for abort - om det er snakk om overgrep.

Men jeg har også et spørsmål , til kvinne eller mann.

Psykisk utviklingshemmede barn. Tidlig fostervannsprøve. Om dere hadde funnet ut at du/din partner var gravid med et utviklingshemmet barn, før 12 uker, hadde dere tatt abort eller beholdt barnet?

1

actioreatus

Det jeg leser av dette, er at du er for selvbestemt abort. Jeg tenker at hvis det er noen som faktisk bruker abort konsekvent som prevensjon, så værsågod, de kan ikke akkurat tenkte på hva abort kan gjøre med kroppen. Ang fostervannprøve, så er vel ikke det noe en tar bare tar? Og den tas vel helst mellom 14. og 16. uke? Men jeg vet for lite om akkurat det. For min del, så tenkte jeg aldri på det før mine 3 barn ble født.

1

Twixuss

Spør om det samme. Ofte de sier "Abort er drap", så det er ikke drap når en tar abort etter en voldtekt?

- Jeg er uansett for abort, om et barn er uønsket, bør det helst ikke få vite det.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...