Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei! Lurer på om noen har efaring med når mensen kommer tilbake i syklusen sin etter stopp av p-piller? Fikk den som vanlig etter første måned. I andre måned kom den en uke seinere. Tredje måned var det bare 3 dager, men til vanlig tid. Nå i fjerde måned er den ikke kommet enda.

Når bør lege kontaktes?

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

engrann

som oftest så kan det gå oppimot et år før kroppen er på normal turnus etter pepille stopp. Enkelte gonger kan det ta enda flere mnd. Kona vart den ene gangen hun stoppet med pepiller gravis 2 mnd etter hun stoppet med prevensjon. Nest siste barnet vi fikk ble hun gravid med etter ca 25 mnd etter at hun sluttet med prevensjon. Dette er veldig stor forskjell på fra kvinne til kvinne og ellers fra gong til gong. Lissbarnet vårres bre unnfanget mens kona brukte prevensjon samenhengende. Alt kan skje uten noen forvassel da.

1

engrann

Lurer på om noen har efaring med når mensen kommer tilbake i syklusen sin etter stopp av p-piller? Fikk den som vanlig etter første måned. I andre måned kom den en uke seinere. Tredje måned var det bare 3 dager, men til vanlig tid. Nå i fjerde måned er den ikke kommet enda

Jeg fikk ikke med ditt inlegg på første forsjøk. Lykke til videre da. Klem fra engran

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...