Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Norge - Tyskland Semifinale

Hvordan er sjansene til Norge? Jeg tror de vinner om de klarer å stoppe skuddene til Jurack.

1
209 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

skruddskudd

............puuuuh! takk til Katja og KMJ når det stormet som verst. Takk til Gøril, Therese og Else Marte også. Men, at Marit hadde nerver til å la Gøril og EMS hvile så lenge....................?? Det endte ihevrtfall bra til slutt. Grattis

1

Freexone

Katja spilte iallefall bedre i forsvar enn Gøril. Gøril spilte en kjempekamp i angrep, men i forsvar var hun jo en katastrofe.

1

Lamdafan

Det var dårlig forsvar i hele kampen mot Tyskland og da stod ikke" verdens beste målvakt frem". Jeg må si at det er fokusert alt for mye på at hun er verdens beste målvakt før kampen og at vi ikke har bruk for Leganger. Hun er ikke i nærheten av hverken Leganger eller en del andre toppmålvakter, men har selvføgelig redn.prosenter nær 50 når Norge spiller kanonforsvar. Takk til Therese Pedersen som kom inn å snudde kampen, kanskje hun er verdens beste? Nå må dere slutte å sammenligne med Leganger, hun er ikke i nærheten.

1

Freexone

kibby sier ikke et ord om Snorroeggen og hennes store forsvarsproblemer gjennom hele kampen, typisk nok.

1

Freexone

Lamdafan skrev: Det var dårlig forsvar i hele kampen mot Tyskland og da stod ikke" verdens beste målvakt frem". Jeg må si at det er fokusert alt for mye på at hun er verdens beste målvakt før kampen og at vi ikke har bruk for Leganger. Hun er ikke i nærheten av hverken Leganger eller en del andre toppmålvakter, men har selvføgelig redn.prosenter nær 50 når Norge spiller kanonforsvar. Takk til Therese Pedersen som kom inn å snudde kampen, kanskje hun er verdens beste? Nå må dere slutte å sammenligne med Leganger, hun er ikke i nærheten.

Enig! Leganger er det ingen som er i nærheten av. Men Lunde er bedre enn det hun fikk vist i dag. Tipper hun er rimelig misfornøyd med egen innsats. Tror hun viser seg fra en bedre side i morra.

1

lilleulv_9

Hvorfor går dem ikke ut og støter på bl.a. Jurack da??? de lar jo tyskland komme så langt inn og går ikke ut på dem, og vi får skudd på skudd mot oss utenfra!! marit: fortell jentene at de må ut på jurack, og få på snorroeggen igjen for guds skyld!!!!!!!!!!!!!!

1

Draykk0

Hvorfor bytte ut EMSL????

1

Joey

Vil ha Sørlie Lybekk innpå NÅ!!!!!!!

1

Nazario

Nå begynner KMJ å storspille! Når det trengs som mest =)

1

Draykk0

Nå har Kari Mette også våknet. Flott!

1

MissSophie

Få på Sørlie Lybekk og Gøril. NÅÅÅÅÅ.

1

kibby

Lybekk og Gøril NÅÅÅÅÅ!!!!

1

MissSophie

2 knallavslutninger på rad av KMJ!

1

skruddskudd

NEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! AHJ - fremfor Gørill, hva faen tenker vi på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

kibby

noen som så VM-studio i går?

Fikk meg en god latter.

AHJ mente kritikken mot henne var uberettiget.

Hallo?!?! Dama har spilt 94 landskamper og vært med i 5 mesterskap, likevel kun spilt EN ENESTE god landskamp (les: EM-finalen ifjor). Man kan ikke leve på det for alltid.

1

Joey

kibby skrev: noen som så VM-studio i går?

Fikk meg en god latter.

AHJ mente kritikken mot henne var uberettiget.

Hallo?!?! Dama har spilt 94 landskamper og vært med i 5 mesterskap, likevel kun spilt EN ENESTE god landskamp (les: EM-finalen ifjor). Man kan ikke leve på det for alltid.

Det var vel først og fremst personhetsen dette gikk på. Og på det området er det vel ikke tvil om at AHJ har måtte tåle mer enn nødvendig.

1

MagicPie

Faen så det renner inn nå. ---------------------------------- Don`t Believe The Truth! ----------------------------------

1

Draykk0

Nå er det vel på tide å begynne å spille forsvar?

1

MagicPie

Kjør på nå! ---------------------------------- Don`t Believe The Truth! ----------------------------------

1

MagicPie

Jadda, flott! ---------------------------------- Don`t Believe The Truth! ----------------------------------

1

Gary_McAllister

Helvetels tafatte kjerring av ei trener som ikke evner å sette frimerke på Jurak, samt setter inn Johansen og lar Gøril sitte på benken...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...