Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nok et skuffende mesterskap fra denne jenta. Så bra ut i gruppespillet, men har forsvunnet mer og mer ettersom turneringen har gått. Hvor blir det av den jenta som Bøhn (Larviks trener) anser som verdens beste høyreback?

En klubblagspiller?

1
36 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

StrikeBack

Hun har faktisk ikke fått spille så mye etter gruppespillet.

1

Veldreide

Jeg synes hun var kjempegod i gruppespillet, og også god i deler av mellomspillet. Var frisk mot Korea og, men det har blitt litt for mye bom etterhvert. Likevel synes jeg hun har vært blant de mest toneangivende, men ikke like stabilt bra som enkelte.

1

feiekost

Hun har ikke fått så mye spilletid etter gruppespillet. Men det er noen som er ganske blinde når det gjelder Riegelhuth. Hun er en fantastisk spiller - bare hun får mer tillit i sluttspillet. Jeg tror hun kan bli en nøkkel om Breivik ikke bruker poteten Breivang. Det er det samme for meg om Breivang eller Riegelhuth spiller eller ikke. Uansett vet man at Riegelhuth er en verdensklassespiller.

1

MiaWallace

feiekost skrev: Hun har ikke fått så mye spilletid etter gruppespillet. Men det er noen som er ganske blinde når det gjelder Riegelhuth. Hun er en fantastisk spiller - bare hun får mer tillit i sluttspillet. Jeg tror hun kan bli en nøkkel om Breivik ikke bruker poteten Breivang. Det er det samme for meg om Breivang eller Riegelhuth spiller eller ikke. Uansett vet man at Riegelhuth er en verdensklassespiller.

--- Jeg tror at Linka må reise til Danmark for å fortsette utviklingen sin nå. Hun er en suveren målskårer i den norske serien, men hun hun faller litt igjennom mot god internasjonal motstand. Selvsagt så har hun hatt mange gode landskamper + gode CL kamper for Larvik, men jeg er litt redd for at hun kommer til å stagnere i Larvik. Det hjelper jo heller ikke at Bøhn hele tiden forteller henne og alle andre at hun er verdens beste høyre back. Verdens beste høyre back så vi i dag, men hun spilte ikke for Norge, hun er tysk å heter Grit Jurack. (Synes Jurack har vært meget god for Viborg i år, om ikke den beste, og hun har også hatt en bedre sesong, enn Bliznova).

Selvsagt ønsker jeg ikke at de få norske profilene som er igjen i den norske serien skal forsvinne til Danmark, men jeg tror kanskje det hadde vært godt for Linka å komme til en klubb, hvor hun kunne dele den "oppmerksomheten" > da tenker jeg på at hun blir omtalt som verdens beste, og at det er hun som skal gjøre det hun pleier å gjør i den norske serien, også skal hun liksom like lett gjøre dette på landslaget, når ting drar seg til, det er en stor forskjell der. Kari-Mette & Karoline har klart å holde et godt nivå på landslaget også, men det ligger nok langt flere forventninger til Linka... Hun er jo den som skal løse Norges problemer i etablert angrep, og det er jo der vi er svakest... så mulig hun bør vurdere et klubbytte. Litt kjip at Norges beste klubb vil bli svekket om Linka hadde prøvd noe nytt, men for Linkas del tror jeg utviklingen hennes hadde tatt seg opp et hakk.

1

feiekost

MiaWallace skrev: Jeg tror at Linka må reise til Danmark for å fortsette utviklingen sin nå. Verdens beste høyre back så vi i dag, men hun spilte ikke for Norge, hun er tysk å heter Grit Jurack. (Synes Jurack har vært meget god for Viborg i år, om ikke den beste, og hun har også hatt en bedre sesong, enn Bliznova).

feiekost svarer: Ja, enig der. Jeg har lenge ment at Linka burdte gå til Danmark, og jeg tror det kan skje i 2009 da hennes kontrakt med Larvik utgår da. Angående Jurack er jeg ganske enig der også. Kanskje Linka går til Ikast i og med at de trenger en høyre back etter at Hanne Halen går til Nordstrand, samtidig som flere av Norges landslagsspiller er der. Det hadde vært en kjempefordel for Norge.

1

pearls-before-swine

MW sa: "Kari-Mette & Karoline har klart å holde et godt nivå på landslaget også, men det ligger nok langt flere forventninger til Linka... "

Grunnen til at de holder nivået på landslaget er at de har samme rolle der som i klubben. Linka er den store stjernen i Larvik hvor spillet er bygd opp rundt henne. Derfor blir det vanskeligere for henne å gli inn i landslagets spillemåter og systemer enn for dem, samt at hun lider litt under og ikke få samme tillitten som hun er vant til i klubben.

Jeg synes hun har gjort et ok mesterskap til nå, skårer flere mål enn før og har mange fine assist. Men hun har ikke fått den tillitten og spilletiden hun bør ha i de to siste kampene. Er forøvrig enig i at hun etterhvert bør tenke på spill i Danmark, men det skader ikke med minst en sesong til i Larvik for å bedre forsvarsspillet, for der får hun neppe lov til å spille i Danmark slik som hun fremstår nå.

1

kibby

Ingen kommentar

1

LEnrique

Har ikke sett like mye til de vanvittige langskuddene vi vet hun har inne i dette VM nei

~ http://www.vgb.no/7242/ ~

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...