Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kometal vs Larvik

To skadeutsatte lag i motgang barker sammen i en meget viktig CL-kamp i morgen.

http://www.handball.no/p1.asp?p=17914

Vurderte først å spille Kometal på oddsen, grunnet Larviks svake form, men etter å ha lest litt på sidene deres ble jeg mer i tvil. Laget sliter med store skadeproblemer, stallen er nede i 12 spillere (tre målvakter), og de kommer rett fra to treningskampnederlag mot serbiske Naisa.

Kanskje er det ikke like mørkt for Larvik likevel?

http://www.kometalgp.com.mk/index.php

1
35 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Miroslava

Noen som vet om kampen vises gratis på nett, feks på en Makedonsk nettside?

3

Joey

God start av Larvik. Rett opp i 3- 0.

1

Emol

Hold oss oppdatert Joey :)

1

JWLo

Vi tenker ofte likt StevieY. Hadde tenkt å kjøre hardt på Kometal Skopje, men når oddsen var helt oppe i 3 på Larvik og mtp situasjonen i Kometal var det bare fleske til med et par kroner. Til og med Radulovic sliter, men hun spiller nok i morgen.

Jeg har og litt tro på at Fox Team kan skrelle mot Aalborg? For det første er det lokaloppgjør og for det andre er det sinnsykt mye rart som foregår i Aalborg; Klubbens største profil(er) får ikke spille, talenter reiser hjem av uviss(?) grunn, ledere trekker seg, økonomisk rot uten like. 6.95 hos NB er verdt en liten slant.

1

Makaroni

Utelukker ikke fremgang for Larvik i dag selv om de siste 2 kamper har vært katastrofale i forhold til lagets tidligere prestasjoner.

Larvik har vært gjennom en vanskelig periode pga:

  • betydelige skadeproblemer
  • landslagspillere - RigelTutta, KaroBreviang og Kari Mette som fikk en betydelig reaksjon og formnedgang etter VM
  • manglende kamptrening for de gjenværende spillerne i stallen under VM

Noe av dette for vi håpe har rettet seg etter gjennomkjøringene mot Byåsen og Stabæk.

Men skal de vinne må de spille mye mye mye mer ut på kantene sine og gi Kari Mette og Sara avsluttingsmuligheter - for bakskytterne er ikke gode nok for tiden.

1

StevieY_

"Før morgendagens møte med Skopje i gruppespillet i Mesterligaen, har Bøhn fått mer å gruble over. Lagets strekspiller, Heidi Flaatnes, slet med sykdom i oppgjøret mot Stabæk. I går var hun ikke på trening, og det er tvilsomt om Flaatnes blir med til Makedonia dag. I tillegg fryktet LHK i går at Linn-Kristin Riegelhuth hadde brukket n finger på høyrehanda. Undersøkelsen hos LHK-lege Kai Heier i går var derfor oppløftende.

- Det er ikke brudd. Hun har fått en smell i hånda, men hun spiller som planlagt mot Skopje, opplyser han.

Tine Stange blir med, men er usikker for spill. Tonje Larsen spiller, men er hemmet av skaden. Det samme er Inger Sofie Heieraas, som sliter med et hovent kne. I Skopje må Bøhn derfor gamble på halvskadde spillere for å prøve å sikre den viktige tredjeplassen og muligheten til å spille Cupvinnercupen."

http://www.op.no/larvikhk/article3257595.ece

1

JWLo

JWLo skrev: Jeg har og litt tro på at Fox Team kan skrelle mot Aalborg? For det første er det lokaloppgjør og for det andre er det sinnsykt mye rart som foregår i Aalborg; Klubbens største profil(er) får ikke spille, talenter reiser hjem av uviss(?) grunn, ledere trekker seg, økonomisk rot uten like. 6.95 hos NB er verdt en liten slant.

Aalborg - Fox Team Nord 25:26:)

1

StevieY_

Pen den JWLo! :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...