Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det ingen som er interessert i herrehåndball her? Kun nedtelling mot EM , ingen kommentarer ellers..

1
18 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Almar

amy_5 skrev: Er det ingen som er interessert i herrehåndball her? Kun nedtelling mot EM , ingen kommentarer ellers.. ---------------------------------------------------- Noen som vet om de gjør noe med gulvet på Lillehammer? Sikkert godt nok, men bør vel kun merkes for håndball til et mesterskap. I dag var det fortsatt merket til andre typer idretter.

1

Rockets_AA

Jeg vil anta at det blir lagt på samme type gulv som alltid blir brukt under store mesterskap. Det gule gulvet med blått målfelt. Det ligger iallefall på i Nidarøhallen.

Tror jeg leste noe om at det var EHF som stilte med dette dekket og at det var påbudt å bruke i alle haller det skulle spilles mesterskap.

1

saushans

Vil gratulere Lillehammer med et fantastisk arrangement på søndag. Var kjempeflott med den vanvittig funksjonelle lystavla, og den utrolige stemningen blant publikum:)

1

Finnball

Synes også Andre Jørgensen virkelig fortjente en plass. Han hadde en fantastisk kamp i går . Han har et utrolig skudd .

1

Joey

Det er nå ihvertfall 5 tråder til på førstesiden her som har med EM og oppkjøringskamper til mesterskapet å gjøre. Så helt interesseløst er det jo ikke. Det mediemessige kunne sikkert være bedre, men registrerer nå at aviser som VG og BT har hatt flere reportasjer om mesterskapet i det siste. Og TV2 Sporten har også hatt innslag de siste dagene (men nok en gang, det kunne vært mer). Regner med at interessen høynes når det er oppkjøringskamper på hjemmebane til helgen.

Her i Bergen har man tidligere fått inntrykk av at det omtrent skal være utsolgt til kampene i Haukelandshallen. Men nå har det jo kommet frem i media de siste dagene at dette ikke stemmer.

Regner ellers med at aktiviteten på VGD øker når mesterskapet er i gang.

1

amy_5

Vet heller ikke helt hvordan det ligger an ellers i landet med billettsalget.Hørte på radioen i dag tidlig at det var så utrolig stive priser på billettene, spesielt på Lillehammer, at de trodde det ville bli vanskelig å fylle opp der.Men for Norge og herrehåndballen sin del må vi håpe på fullt hus og stormende jubel. Og da er det jo ikke bra hvis det er prisnivået som gjør at folk holder seg hjemme

1

espennyh

Må si det er en kjempetabbe å prise for høyt, så resulterer det i at det ikke kommer noen.

1

jakral

Dårlig trøkk her, ja. Mesterskapet kan bli dårlig PR for Norge.

Hvordan går det med billettsalget til kamper der Norge ikke er involvert? For mesterskapets rykte er jo de andre kampene viktigst. Vil bilder av tomme tribuner kringkastes til Europa?

Snart begynner mesterskapet, men det er nesten helt dødt mediamessig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...