Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge - Russland (Kamptråd)

Ja, da er det klart for ett nytt oppgjør mellom Norge og Russland. Norge slo vel Russland i VM i Tunisia. Er litt usikker på om de har møtt hverandre i ett mesterskap etter det?!

Ifølge håndballekspertene på TV 2, så er Norge store favoritter mot Russland. Skal innrømme at jeg ikke følger Russisk herrehånball så veldig godt. Men kan det stemme at Norge er store favoritter foran denne kampen? Er virkelig Russland så "dårlig" som dem i TV 2 skal ha det til? Så åpningskampen mot Montenegro, og de var ikke noe gode der. Men lell?

Hva har skjedd med Russisk herrehåndball de siste årene. Før var dem jo en av de største favorttene i alle mesterskap sammen med Sverige. Nå har vel også Sverige ikke hatt så stor suksess de siste årene.

Tipper Norge vinner 28-25.

Kampen starter 18.15 på TV 2!

Kjør tråd...

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Socratez

Heia Norge!

1

lassvold

Russland imponerte vell ingen igår, men tror nok de har mer å spille på. Uansett tror jeg ikke de har bra nok lag til å kjempe helt i toppen. Storparten av det russiske laget spiller sammen til daglig i Chehovskie Medvedi.

Tipper på jevnt oppgjør i 45 min, før norge vinner komfortabelt etter en GP peptalk:)

1

Emol

Russlan har en kurve som peker nedover..

De var ikke så gode som vi de for 5 år siden

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...