Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Comeback for Trine Haltvik

Trine skal spille resten av sesongen for Gjøvik/Vardal

http://www.oa.no/sport/gjoevik_og_vardal/article3290215.ece

1
14 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Draykk0

Hehe, og hvis Byåsen rakner neste sesong, kan vi bel regne med enda et "comeback"?

1

Joey

Da er vel unnskyldningen at hun må hjelpe neste generasjon med ungjenter som må overta :)

1

Felix_25

Helt enig. Alder behøver ikke bety så mye. Jeg ser setninger som "hun nærmer seg jo 30" går igjen her inne. Hallo?? EMSL er 30 og enkelte får henne til og fremstå som en 42 åring. Jeg kan ikke huske og ha sett EMSL bedre før en det hun er nå. Samme gjelder Elisabeth Hilmo. Hun er jo kun 31, greit nok gravid. Men ville ikke avskrive henne enda..

1

MiaWallace

Kan vel også nevne Lene Rantala (snart 40!) og Tonje Larsen (33). Kurven til Cecilie Leganger (33) peker jo ikke akkurat nedover den heller, og Heidi Tjugum (34) er etter min mening eliteseriens beste keeper (sammen med Rantala). Danske Heidi Astrup (36) var Viborg sin beste utespiller i fjor, så det går fint an å prestere på håndballbanen, selv om man har passert 30 :-)

Når du begynner å dra deg opp mot 45 år derimot, så tror jeg nok de aller fleste bør begynne å telle litt på knappene sine, men Trine Haltvik er nå en gang Trine Haltvik, og hva hadde vel en håndballsesong vært uten at hun gjorde nok et comeback ;-)

1

Gvhk-fan

MiaWallace skrev: Når du begynner å dra deg opp mot 45 år derimot, så tror jeg nok de aller fleste bør begynne å telle litt på knappene sine, men Trine Haltvik er nå en gang Trine Haltvik, og hva hadde vel en håndballsesong vært uten at hun gjorde nok et comeback ;-)

-- NADA :D

1

Joey

Ingen overraskelse at hun nok en gang blir å se i eliteserien. Gjør ikke noe om hun først blir spilleklar etter 30.01. :))

1

aqarius

Gamle sirkushester tilbake i manesjen, ja hvorfor ikke?

1

Znorkan

holder man bra nivå så er det ikke nøye hvilke tall alderen består av. Go Trine

1

MiaWallace

--- Det var helt tilfeldig at dette gikk i orden, men ikke mindre gledelig av den grunn. Snarere tvert imot, smiler Stende Vinger.

--- Smiler litt her jeg sitter :-)

1

kibby

Deja vu fra i fjor ;-)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...