Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Åpent brev til NHF

Norges Håndballforbund 0840 Oslo

Mail: nhf@handball.no

ÅPENT BREV TIL NORGES HÅNDBALLFORBUND Tema: Kampoppsett for serier under mesterskap

Undertegnede har jobbet som speaker på elitenivå i ca 10 sesonger, og mener å ha en genuin interesse for sporten generelt og damehåndballen spesielt.

Det er med forundring jeg og mange supportere registrerer at NHF legger seriekamper i Postenligaen kvinner tett opptil kamper i EM for herrer. På samme måte spilte flere herrelag på dager og tidspunkt som kolliderte med fjorårets VM for kvinner.

En slik prioritering gjør at håndballpublikumet i mange tilfeller blir tvunget til å velge mellom serie eller mesterskap, når man gjerne kunne tenkt seg å få med seg begge deler.

Norges Håndballforbund kunne med enkelhet unngått slike kollisjoner. Dagens seriekamper i Postenligaen kvinner kunne vært lagt til kl 1600 i stedet for 1800, og så ville publikum som vil ha med seg begge deler rukket fra hallen til tv-stolen.

De norske herrene hadde spillefri lørdag, og en mulighet kunne også vært å legge full runde for kvinnene til den dagen i stedet.

Kanskje kunne man hatt et samarbeid som gjør at publikum på EM-kamper fikk gratis inngang på Postenligakamper som spilles innenfor samme region, mot fremvisning av billett fra EM-kampen?

Jeg er selvsagt også klar over at det er en viss logistikk – kall det gjerne en kabal – som skal gå opp for å få alt av hallkapasitet, dommeroppsett og slike ting til å passe inn.

Men for meg ser det ut til at NHF ikke en gang har gjort et forsøk.

Håndballpublikummet er ikke større enn at man må ta hensyn til at mange følger begge kjønn, og gjerne vil ha med seg både gode seriekamper og store mesterskapsprestasjoner.

Setter NHF, Serieforeningen og klubbene dette på agendaen og forsøker et samarbeid under fremtidige mesterskap, er jeg overbevist om at man sammen kan få til en løsning som blir mer publikumsvennlig.

Dette som et innspill fra sidelinjen.

Med vennlig hilsen (sign.) Kjell Roger Skauen

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

handballvenn

Du har et meget godt poeng, men hvorfor går du ikke tjenestevei ?

Er ikke klubben din interessert i å gjøre noe med dette ?

Serieforeningen ?

Skal vel litt til for at forbundet bryr seg om ditt private innspill.

1

morsomlesing

Ser du ikke at det er et åpent brev, det betyr at han har sendt det til forbundet, og vil gjøre det kjent her inne også.

1

LHKSpeaker

NHF og Serieforeningen har fått dette på mail også ja. Men jeg mener det er poeng i det jeg skriver som også fint kan diskuteres i det åpne rom, slik som her.:)

Derfor har jeg også publisert det på nett slik, siden dette ikke er noen form for angrep på enkeltpersoner i organisasjonen til NHF.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...