Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Et pinlig farvel med Marit

Vil gjerne først og fremst få takke deg Marit for det du ha gitt Norsk håndball. Uten deg hadde vi nok sannsynligvis ikke hatt en liknende suksess. Den kjenner ikke sidestykke og er historisk både i Norsk og til og med også kanskje i internasjonal sammenheng.

Men jeg må jo få si at det er SKAMMELIG av NHF at de presterer å legge denne avskjedskampen til Frankrike. Det Norske folk har igjen blitt snytt for konfekten av pampene på Ullevaal og dette føyer seg inn i blant arrogante avgjørelser der i gården de seneste årene. Det er helt uttrolig at man ikke vil la det Norske folk og fansen få ta farvel med tidenes beste kvinnelige lagtrener uansett idrett. Det blir ikke det samme om man skal overrekke en blomsterkvast under første offisielle landskamp til høsten under en ny sjef. Oslo Spektrum burde være innleid og Trefilovs russere burde vært hentet til en siste kveld med gjengen for Marit Breivik. En kveld hvor både spillere, motstandere. publikum og presse kunne få tatt et verdig farvel. Man kunne sågar latt inntektene fra en sånn kamp gått til et humanitært tiltak. Håndballen mener de sliter i skyggen av fotballen i Norge. Det er vel ikke så veldig rart når man ikke vet å sette sikkelig pris på den kanskje aller største profilen idretten har hatt her til lands. Mitt spørsmål må da bli - Hva skal skje nå da som også Marit Breivik har forlatt håndballen?

_o0o_

3
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

feiekost

Marit Breivik skulle ha fått avsluttet i Norge. Hun er en levende trenerlegende som har gjort det så godt, og vært med på å gjøre Norge til en stor håndballnasjon.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...