Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Et pinlig farvel med Marit

Vil gjerne først og fremst få takke deg Marit for det du ha gitt Norsk håndball. Uten deg hadde vi nok sannsynligvis ikke hatt en liknende suksess. Den kjenner ikke sidestykke og er historisk både i Norsk og til og med også kanskje i internasjonal sammenheng.

Men jeg må jo få si at det er SKAMMELIG av NHF at de presterer å legge denne avskjedskampen til Frankrike. Det Norske folk har igjen blitt snytt for konfekten av pampene på Ullevaal og dette føyer seg inn i blant arrogante avgjørelser der i gården de seneste årene. Det er helt uttrolig at man ikke vil la det Norske folk og fansen få ta farvel med tidenes beste kvinnelige lagtrener uansett idrett. Det blir ikke det samme om man skal overrekke en blomsterkvast under første offisielle landskamp til høsten under en ny sjef. Oslo Spektrum burde være innleid og Trefilovs russere burde vært hentet til en siste kveld med gjengen for Marit Breivik. En kveld hvor både spillere, motstandere. publikum og presse kunne få tatt et verdig farvel. Man kunne sågar latt inntektene fra en sånn kamp gått til et humanitært tiltak. Håndballen mener de sliter i skyggen av fotballen i Norge. Det er vel ikke så veldig rart når man ikke vet å sette sikkelig pris på den kanskje aller største profilen idretten har hatt her til lands. Mitt spørsmål må da bli - Hva skal skje nå da som også Marit Breivik har forlatt håndballen?

_o0o_

3
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Draykk0

Dette er jeg helt enig i.

At de legger avskjedskampen til Frankrike i en hall med nesten bare franskemenn på tribunen, og at kampen ikke engang tv-overføres er ganske merkelig. En liten snutt fra sermonien flere dager senere på en marginal kanal som ganske få får inn, er egentlig ikke noe "plaster på såret".

Så kan man jo håpe at det er planlagt en annen avskjedssermoni senere, for dette var for dårlig. Dette er et lag som det norske folk har trykt til sitt bryst, og som er utrolig populære i den norske befolkningen. Da bør man markerer at treneren gjennom 15 år går av på en bedre måte, som norske fans får ta del i.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...