Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem rykker ned?

Tett og jevnt på nedre del i Posten herrer. Hvem tar følge med Nærbø ned? Hva mener ekspertene her inne? Stavanger, Sandefjord, Stord eller Follo???

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

nibbø

Nærbø er bankers for nedrykk, eller....

Stavanger kan muligens gå i oppløsning.

Er det noen som kjenner til om andre lag sliter så hardt økonomisk at det kan ende i ruiner?

1

stian_3

det er riktig at Stavanger har et underskudd på ca. 1 milion kroner. ettersom jeg forstår skal de være overhengende fare for at klubben går i oppløsning hvis klubben rykker ned.

ellers så er det et spørsmål når det gjelder sandefjord og runar. Først skulle de slå seg sammen, så innså runar at de tidligst må vente et år på en sammenslåing, men nå har vist ryktene på ny begynt å svirre om en sammenslåing etter denne sesongen.

1

Emol

Kvinner, så 4 runder gjenstår:

Njård: 12 poeng Levanger: 9 poeng Toten: 4 poeng Bækkelaget: 0 poeng

Njård har igjen: Tertnes, Våg, Toten, Bsk Levanger har igjen: Byåsen, Stabæk, Larvik, Tertnes Toten har igjen: Nordstrand, Bækkelaget, Njård, Gjerpen

Bækkelaget er fortapt, mens Njård klarer seg fint i sin første sesong. Tror ikke Levanger tar så mye poeng på sine 4 siste kamper, mens kanskje Toten kan klare 2, evt 4 poeng.

Da rykker Toten og Bækkelaget direkte ned som forventet, mens Levanger skal ut å spille kvalikk for 3(?) gang i løpet av noen år. Var i kvalikk både 04/05 og 05/06. De vant begge gangene

1

stian_3

Stavanger tar nok turen ned til 1. divisjon nå tror jeg. per i dag med to runder igjen ligger de på 11. plass på tabellen med to runder igjen å spille. i neste runde skal Sandefjord spille hjemme mot Nærbø, noe som praktisk talt betyr to poeng.

stavanger på sin side skal spille mot Runar, noe jeg tror kan bli en oppgave i tøffeste laget.

1

morsomlesing

Både Stavanger og Sandefjord har Nærbø igjen hjemme og Follo borte. Sannsynligvis så tar Stavanger og Sandefjord poeng mot Nærbø og ender opp med 11 hver av seg.

Går ut fra at Follo presterer det som må til på hjemmebane og slår begge disse lagene og ender til slutt opp med 17 poeng.

Stord ender til slutt opp med 13 poeng etter å ha avgjort dette hjemme i siste serierunde mot Stavanger og unngår dermed kvalikkplassen. Stavanger har Sandefjord på innbyrdes etter en solid seier tidlig i sesongen og ender opp med å spille kvalikk. Sandefjord må ta den tunge veien ned i 1 divisjon sammen med Nærbø.

Stord havner da på 9 plass og Follo på en 8 plass.

Men når dette er sagt så er det mange matchballer her. Nærbø jakter sine første poeng og Sandefjor og Stavanger er desperate etter de samme poengene. Her kan mye avgjøres. Nærver vil det også være i kampen mellom Stord og Stavanger i siste serierunde.

Hmmm spennende rett og slett ser jeg... he he

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...