Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenligaen menn - 13-15.03.09

20 serierunde for menn i helgen. Tjuvstarter i morgen med Runar - Fyllingen hvor bortelaget med seier/uavgjort vil sørge for at gullet kommer "hem" :) Blir nok en tøff oppgave for Fyllingen som må viser bedre spill enn i de siste kampene for å få med seg poeng hjem igjen. Ellers bør vel Drammen, Haslum og Elverum vinne greit.

13.03.2009 1830 Runar - Fyllingen

15.03.2009 1600 Drammen - Haugaland

15.03.2009 1730 Nærbø - Haslum HK

15.03.2009 1800 Elverum - Sandefjord

15.03.2009 1800 Follo - Stavanger

15.03.2009 1800 Stord - Bodø

1
51 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

espennyh

hahaha, skal de plutselig spille kvaliken. Da blir det noe annet kanskje.

Walstad har vel egentlig blitt erstattet av Simen Hansen (som leverte greit mot Elverum)

Noen som veit noe mer konkret hvor Jomaas har gjort av seg? Har ikke sett noe i noen avis, eller internettsider..

1

morsomlesing

Noen som veit noe mer konkret hvor Jomaas har gjort av seg? Har ikke sett noe i noen avis, eller internettsider

RYKTER sier at de unge ikke vil ha han med og at de har protestert på å hente han inn for de siste kampene, men som sagt dette er rykter jeg hørte i en samtale jeg egentlig ikke var endel av...

1

radier3002

Uansett ønsker jeg i alle fall STIF lykke til - de hører hjemme i toppserien - ihvertfall om man ser på hva Sandefjord som by har vært håndballmessig i mange år bakover. Tror også det gror såpass godt at de unge gutta vil berge bedre neste år, de har en god 90-årgang, og det er jo gøy å se at Havang jr (1991-årgang) er i ferd med å blomstre for fullt, lagde 7 mot Elverum og 6 mot Haugaland forrige runde.

1

espennyh

Elverum ga en liten gavepakke til STIF ja, mtp. kvalikkplass.

Nå vet jeg ikke hvordan Herulf eller Fram er, men STIF er ikke et godt lag, og kan tape en evt. kvalikk...

1

morsomlesing

Teoretisk så kan jo fortsatt Sandefjord unngå kvalik. Tar de begge kampene de har igjen er det Follo som må ut i kvalik om Stord tar poeng i de siste kampene.

Follo er med dagens seier sikre på å unngå direkte nedrykk. Men det er klart at Stavanger sliter med både Runar og Stord igjen.

Kan ende opp med to særdeles spennende kamper den 1 april. Follo-Sandefjord og Stord-Stavanger. Men det skal spilles en runde før dette og kansje ordner Follo opp mot Haslum, eller at Nærbø skal ta sine poeng. Er jo en motivasjon i seg selv å ikke ende opp med 0 poeng vil jeg tro.

Var noen skuffede ansikter i Langushallen når resultatet fra Elverum "tikket" inn.

1

dumogdummere

Nå vet jeg ikke hvordan Herulf eller Fram er, men STIF er ikke et godt lag, og kan tape en evt. kvalikk...

Jeg tror STIF er det verste laget å møte i en kvalik - med tanke på at det er to rutinerte i Jomaas og Walstad som sikkert dukker opp ved en eventuell kvalikkamp!

1

Joey

Stavanger begynner vel å ligge tynt an med tanke på å overleve nå. Sandefjord har Nærbø i neste runde. Regner med Stavanger håper på sesongens første poeng til Nærbø der.

1

espennyh

Elverum presterer å tape hjemme mot STIF. Fraværende lagspill, og masse bom på 100% sjangser nytter ikke, selv ikke mot et bunnlag..... Da blir det et topp4-lag i sluttspillet på Elverum.

1

Emol

Stord - Bodø 26-25 (Bodø ledet bl.a. 5-12, men raknet) Nærbø - Haslum 27-37 Elverum - Sandefjord 25-26 Follo - Stavanger 32-20 (Overraskende stor seier)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

OL

OL

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...